תמונות מהאירוע אצלי בבית!! פאנסוניק 65VT20 3D זהו הרכישה הושלמה מפיוצ׳ר!!!

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שי-כ
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4811
שם מלא: שי כהן

שליחה

אמרתי לך שבסוף תצטרך למכור כרטיסים? או לעשות הצגה שנייה... :lol:

יש לי רעיון יותר טוב. תביא את המסך לאתר ואז כולם יוכלו להינות...

bossgt6
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4497

שליחה

תביא את עפר שיעביר כבר על הדרך קורס כיול לחברים על המסך שלך , ומרטין ירצה על סאונד /ק''ב ויכייל לך את הרסיבר .
לא משנה מה יש לך בחיים אלא את מי יש לך בחיים .........

Life is not measured by the number of breaths we take,but by the moments that take our breath away

frankym פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2009

שליחה

bossgt6 כתב:תביא את עפר שיעביר כבר על הדרך קורס כיול לחברים על המסך שלך , ומרטין ירצה על סאונד /ק''ב ויכייל לך את הרסיבר .
...
. איזה כיף כל פעם שאני נכנס לשירשור עולה לי חיוך על הפנים אלוואי ועופר יבוא אני אשמח אבל הנושא של הכיול בבדיקה העדכן בהמשך (f) ממש ניהנה אירוע איזה כיף יאלה שישה אנשים סגורים עוד 4 נשארו ואנא אם מישהו לא יכול להגיע שיודיע חבל שמישהו אחר שכן יכול יפקשש (l)

ruti_ziv
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 596

שליחה

bossgt6 כתב:תביא את עפר שיעביר כבר על הדרך קורס כיול לחברים על המסך שלך , ומרטין ירצה על סאונד /ק''ב ויכייל לך את הרסיבר .
...
אחלה
ותביא את זיו עם הסטרימרים שלו להדגמות של סרטי מופת,ואת החבר'ה של ה HTPC עם מחשב-על למישחקים,+מישחקים וציוד נלווה,ותשחקו,וגם נציג מפורום קפה שירצה על מכונות+מטחנות,ואולי גם תבצעו קלייה במקום
יהיה אחלה בחלה

bossgt6
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה

ruti_ziv כתב:
...
אחלה
ותביא את זיו עם הסטרימרים שלו להדגמות של סרטי מופת,ואת החבר'ה של ה HTPC עם מחשב-על למישחקים,+מישחקים וציוד נלווה,ותשחקו,וגם נציג מפורום קפה שירצה על מכונות+מטחנות,ואולי גם תבצעו קלייה במקום
יהיה אחלה בחלה
...
למה לא , חיים כבר שם, מה שנשאר לו זה רק לחתום על התעודות בסיום ההרצאה/ הקורס

Life is not measured by the number of breaths we take,but by the moments that take our breath away

kuku1000
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 768
שם מלא: ארי בן משה

Re: 65

שליחה

דור-Future כתב:אני עדיין בהלם מרמת השחור שראינו הבוקר.... מתחילים לי הרהורים לגבי ה KURO שלי..... פרנקי תתחדש עשית בחירה מצויינת. (Y)
...
יאללה תחליף אותו לחדש ואני מוכן לקנות את הישן....
פיהוק זה הדרך של הגוף להגיד שיש לך פחות מ20% סוללה

kuku1000
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 768
שם מלא: ארי בן משה

שליחה

frankym כתב:אז כך האוניה נוחתת בנמל בראשון לחודש לפי יורוקום ולפי דור מפיוצר הוא התחייב שינסה להריץ את הכל שההתקנה תתבצע עד החמישי לנובמבר שזה שבוע הבא יום שישי הוא יגיע בעצמו עם שני מתקינים של יורוקום, אין אנשים כאלה (Y)
...
קראתי היום שהקימו רציף פריקה חדש בנמל. זה בגללך?
פיהוק זה הדרך של הגוף להגיד שיש לך פחות מ20% סוללה

frankym פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

kuku1000 כתב:
frankym כתב:אז כך האוניה נוחתת בנמל בראשון לחודש לפי יורוקום ולפי דור מפיוצר הוא התחייב שינסה להריץ את הכל שההתקנה תתבצע עד החמישי לנובמבר שזה שבוע הבא יום שישי הוא יגיע בעצמו עם שני מתקינים של יורוקום, אין אנשים כאלה (Y)
...
קראתי היום שהקימו רציף פריקה חדש בנמל. זה בגללך?
...

חחחחח יכול להיות נדבר עם המכס נבדוק (Y)

frankym פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

kuku1000 כתב:
דור-Future כתב:אני עדיין בהלם מרמת השחור שראינו הבוקר.... מתחילים לי הרהורים לגבי ה KURO שלי..... פרנקי תתחדש עשית בחירה מצויינת. (Y)
...
...
האמת שעד עכשיו שיוצא לי לדבר עם דור אני מתחיל לאכול לו את הלב עם כפית קטנה השחור של הפנסוניק פשוט העיף אותנו

kipikipod
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1617

שליחה

frankym כתב:
kuku1000 כתב:
...
...
האמת שעד עכשיו שיוצא לי לדבר עם דור אני מתחיל לאכול לו את הלב עם כפית קטנה השחור של הפנסוניק פשוט העיף אותנו
...
רמת השחור בפנסוניק P50VT20:
0.009 cd/m2

רמת השחור בפיוניר 5090:
0.0031 cd/m2

מקור: hdtvtest.co.uk

bossgt6
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה

יאללה תעשה קפה שחור שחור אני בא

frankym פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

אוקיי אז כך ראינו את ה50VT20 ושנינו אולי עיוורים אבל השחור ב 65VT20 פשוט הרבה יותר טוב לא יודע לענות למה אבל זה פשוט כךותאמין לי אני בררן ברמות קשות

idan309
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3005

שליחה

frankym

קודם כל תתחדש ותהנה.

ברשותך שאלה קטנה.

אם זכרוני אינו מטעני אתה בעליו של מקרן TW5000.
ברגע שיש לך מסך כמו המסך שרכשת, באלה תכנים תעדיף לצפות במקרן ולא בפלזמה?

חיים
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 4883
שם מלא: חיים לגו

שליחה

bossgt6 כתב:
ruti_ziv כתב:
...
אחלה
יהיה אחלה בחלה
...
למה לא , חיים כבר שם, מה שנשאר לו זה רק לחתום על התעודות בסיום ההרצאה/ הקורס
...

:) (Y)
נפט וסולר לחימום ביתי,ולתעשיה.
חיים-0532253784

frankym פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

idan309 כתב:frankym

קודם כל תתחדש ותהנה.

ברשותך שאלה קטנה.

אם זכרוני אינו מטעני אתה בעליו של מקרן TW5000.
ברגע שיש לך מסך כמו המסך שרכשת, באלה תכנים תעדיף לצפות במקרן ולא בפלזמה?
...
זכרונך מדייק אני חושב שלמעשה כל התכנים עכשיו יעברו למסך הזה ואולי המקרן לחדר שינה נראה מה יהיה האמת אבל אל תספר לאף אחד אני זומם על המקרן החדש של אפסון ממתין לו בסבלנות שיגיע לארץ :oops:

idan309
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3005

שליחה

אני מבין שאתה מתכוון לEH-R4000.
מקרן שעפ"י הערכה שלי יתומחר בארץ בלפחות 40,000 ש"ח.

לחדר שינה העברת את הסוני 55 לא?

אני יכול להבין את הבחירה ללכת על ה-EH-4000 או 65VT20 במידה והעלות היא לא שיקול אבל קשה להבין את המהלך ללכת על שניהם, איך מחליטים באיזה לצפות?

frankym פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

idan309 כתב:אני מבין שאתה מתכוון לEH-R4000.
מקרן שעפ"י הערכה שלי יתומחר בארץ בלפחות 40,000 ש"ח.

לחדר שינה העברת את הסוני 55 לא?

אני יכול להבין את הבחירה ללכת על ה-EH-4000 או 65VT20 במידה והעלות היא לא שיקול אבל קשה להבין את המהלך ללכת על שניהם, איך מחליטים באיזה לצפות?
...
בוא אני אעשה לך סדר לחדר שינה עוברת ה52W5500 של סוני וכנראה בהמשך המקרן של אפסון 5000 ובקשר ל EH-R4000 אני מחכה שיגיע לארץ ובקשר ללמה אז התשובה מאוד פשוטה אני ח ו ל ה שאוהב לפנק את עצמו ויש שיגידו בזבזן אבל זה אני ואני חי עם עצמי בשלום :) ובקשר לאיך מחליטים במה לצפות אז נראה לי שעם המקרן החדש בלוריי צריך להיות מטורף על מסך שיש לי כרגע 106 מתיחה והמסך החדש כמובן ישמש למשחקי PS3
תלת מימד וכמובן סרטים בהבחנה גבוהה כי אין מה לעשות השחורים של המקרן לא מגיעים ל 65VT20 אולי האפסון החדש יתן מענה בשבילי לנושא (f)

bossgt6
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה

frankym
לך על זה אבויה בלי היסוס , אני לא רואה כל בעיה

to be frankly with you
אתה שובר כאן את השוק עם קצב השידרוגים :wink: כל שרשור שדרוג שאתה פותח סוגר 20 עמוד..... ומרעיד את השרתים של המערכת :) הפורום לא עומד בקצב אבל אם יש לך פרנקלינים בכיס למה לא !!!

frankym פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

bossgt6 כתב:frankym

to be frankly with you
אתה שובר כאן את השוק עם קצב השידרוגים :wink: כל שרשור שדרוג שאתה פותח סוגר 20 עמוד..... ומרעיד את השרתים של המערכת :) הפורום לא עומד בקצב אבל אם יש לך פרנקלינים בכיס למה לא !!!
...
7. Bossgt6
אתה גם מוזמן תאשר אם אתה יכול להגיע אהבתי את הראש שלך זה מאוד פשוט העולם מתחלק לשני סוגים של אנשים אלה שיודעים להנות מהחיים ואלה שלא אני מאלה ש..........
וכמובן צריך לעבוד קשה שום דבר לא בא בקלות חברים אתם באמת משהו עולמי הפירגון הזה לא רגיל אני חייב לומר וזה אחרי זמן רב באתר הזה .. אני פשוט לא זוכר מתי היה דבר כזה באבא שלי בא לי לנשק אחד אחד ממכם (l)

uris
סמל אישי של משתמש
מורעל האתר
מורעל האתר
תגובות: 6784
שם מלא: אורי שמאי

שליחה

frankym כתב:
bossgt6 כתב:frankym

to be frankly with you
...
7. Bossgt6
אתה גם מוזמן תאשר אם אתה יכול להגיע אהבתי את הראש שלך זה מאוד פשוט העולם מתחלק לשני סוגים של אנשים אלה שיודעים להנות מהחיים ואלה שלא אני מאלה ש..........
וכמובן צריך לעבוד קשה שום דבר לא בא בקלות חברים אתם באמת משהו עולמי הפירגון הזה לא רגיל אני חייב לומר וזה אחרי זמן רב באתר הזה .. אני פשוט לא זוכר מתי היה דבר כזה באבא שלי בא לי לנשק אחד אחד ממכם (l)
...
תתחדש תהנה ואל תפסיק לשתף ולהראות...גם אנחנו נהנים!

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”