יש לי רעיון יותר טוב. תביא את המסך לאתר ואז כולם יוכלו להינות...
תמונות מהאירוע אצלי בבית!! פאנסוניק 65VT20 3D זהו הרכישה הושלמה מפיוצ׳ר!!!
- שי-כ
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4811
- שם מלא: שי כהן
אמרתי לך שבסוף תצטרך למכור כרטיסים? או לעשות הצגה שנייה...
- bossgt6
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4497
תביא את עפר שיעביר כבר על הדרך קורס כיול לחברים על המסך שלך , ומרטין ירצה על סאונד /ק''ב ויכייל לך את הרסיבר .
לא משנה מה יש לך בחיים אלא את מי יש לך בחיים .........
Life is not measured by the number of breaths we take,but by the moments that take our breath away
Life is not measured by the number of breaths we take,but by the moments that take our breath away
-
frankym
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2009
. איזה כיף כל פעם שאני נכנס לשירשור עולה לי חיוך על הפנים אלוואי ועופר יבוא אני אשמח אבל הנושא של הכיול בבדיקה העדכן בהמשךbossgt6 כתב:תביא את עפר שיעביר כבר על הדרך קורס כיול לחברים על המסך שלך , ומרטין ירצה על סאונד /ק''ב ויכייל לך את הרסיבר ....
- ruti_ziv
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 596
אחלהbossgt6 כתב:תביא את עפר שיעביר כבר על הדרך קורס כיול לחברים על המסך שלך , ומרטין ירצה על סאונד /ק''ב ויכייל לך את הרסיבר ....
ותביא את זיו עם הסטרימרים שלו להדגמות של סרטי מופת,ואת החבר'ה של ה HTPC עם מחשב-על למישחקים,+מישחקים וציוד נלווה,ותשחקו,וגם נציג מפורום קפה שירצה על מכונות+מטחנות,ואולי גם תבצעו קלייה במקום
יהיה אחלה בחלה
- bossgt6
-
- חבר מביא חבר

למה לא , חיים כבר שם, מה שנשאר לו זה רק לחתום על התעודות בסיום ההרצאה/ הקורסruti_ziv כתב:אחלהbossgt6 כתב:תביא את עפר שיעביר כבר על הדרך קורס כיול לחברים על המסך שלך , ומרטין ירצה על סאונד /ק''ב ויכייל לך את הרסיבר ....
ותביא את זיו עם הסטרימרים שלו להדגמות של סרטי מופת,ואת החבר'ה של ה HTPC עם מחשב-על למישחקים,+מישחקים וציוד נלווה,ותשחקו,וגם נציג מפורום קפה שירצה על מכונות+מטחנות,ואולי גם תבצעו קלייה במקום
יהיה אחלה בחלה...
- kuku1000
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 768
- שם מלא: ארי בן משה
Re: 65
יאללה תחליף אותו לחדש ואני מוכן לקנות את הישן....דור-Future כתב:אני עדיין בהלם מרמת השחור שראינו הבוקר.... מתחילים לי הרהורים לגבי ה KURO שלי..... פרנקי תתחדש עשית בחירה מצויינת....
פיהוק זה הדרך של הגוף להגיד שיש לך פחות מ20% סוללה
- kuku1000
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 768
- שם מלא: ארי בן משה
קראתי היום שהקימו רציף פריקה חדש בנמל. זה בגללך?frankym כתב:אז כך האוניה נוחתת בנמל בראשון לחודש לפי יורוקום ולפי דור מפיוצר הוא התחייב שינסה להריץ את הכל שההתקנה תתבצע עד החמישי לנובמבר שזה שבוע הבא יום שישי הוא יגיע בעצמו עם שני מתקינים של יורוקום, אין אנשים כאלה...
פיהוק זה הדרך של הגוף להגיד שיש לך פחות מ20% סוללה
-
frankym
-
- חבר ותיק

kuku1000 כתב:קראתי היום שהקימו רציף פריקה חדש בנמל. זה בגללך?frankym כתב:אז כך האוניה נוחתת בנמל בראשון לחודש לפי יורוקום ולפי דור מפיוצר הוא התחייב שינסה להריץ את הכל שההתקנה תתבצע עד החמישי לנובמבר שזה שבוע הבא יום שישי הוא יגיע בעצמו עם שני מתקינים של יורוקום, אין אנשים כאלה......
-
frankym
-
- חבר ותיק

האמת שעד עכשיו שיוצא לי לדבר עם דור אני מתחיל לאכול לו את הלב עם כפית קטנה השחור של הפנסוניק פשוט העיף אותנוkuku1000 כתב:יאללה תחליף אותו לחדש ואני מוכן לקנות את הישן....דור-Future כתב:אני עדיין בהלם מרמת השחור שראינו הבוקר.... מתחילים לי הרהורים לגבי ה KURO שלי..... פרנקי תתחדש עשית בחירה מצויינת.......
- kipikipod
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1617
רמת השחור בפנסוניק P50VT20:frankym כתב:האמת שעד עכשיו שיוצא לי לדבר עם דור אני מתחיל לאכול לו את הלב עם כפית קטנה השחור של הפנסוניק פשוט העיף אותנוkuku1000 כתב:יאללה תחליף אותו לחדש ואני מוכן לקנות את הישן....דור-Future כתב:אני עדיין בהלם מרמת השחור שראינו הבוקר.... מתחילים לי הרהורים לגבי ה KURO שלי..... פרנקי תתחדש עשית בחירה מצויינת..........
0.009 cd/m2
רמת השחור בפיוניר 5090:
0.0031 cd/m2
מקור: hdtvtest.co.uk
- bossgt6
-
- חבר מביא חבר

יאללה תעשה קפה שחור שחור אני בא
-
frankym
-
- חבר ותיק

אוקיי אז כך ראינו את ה50VT20 ושנינו אולי עיוורים אבל השחור ב 65VT20 פשוט הרבה יותר טוב לא יודע לענות למה אבל זה פשוט כךותאמין לי אני בררן ברמות קשות
- idan309
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3005
frankym
קודם כל תתחדש ותהנה.
ברשותך שאלה קטנה.
אם זכרוני אינו מטעני אתה בעליו של מקרן TW5000.
ברגע שיש לך מסך כמו המסך שרכשת, באלה תכנים תעדיף לצפות במקרן ולא בפלזמה?
קודם כל תתחדש ותהנה.
ברשותך שאלה קטנה.
ברגע שיש לך מסך כמו המסך שרכשת, באלה תכנים תעדיף לצפות במקרן ולא בפלזמה?
- חיים
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 4883
- שם מלא: חיים לגו
bossgt6 כתב:למה לא , חיים כבר שם, מה שנשאר לו זה רק לחתום על התעודות בסיום ההרצאה/ הקורסruti_ziv כתב:אחלהbossgt6 כתב:תביא את עפר שיעביר כבר על הדרך קורס כיול לחברים על המסך שלך , ומרטין ירצה על סאונד /ק''ב ויכייל לך את הרסיבר ....
יהיה אחלה בחלה......
נפט וסולר לחימום ביתי,ולתעשיה.
חיים-0532253784
חיים-0532253784
-
frankym
-
- חבר ותיק

זכרונך מדייק אני חושב שלמעשה כל התכנים עכשיו יעברו למסך הזה ואולי המקרן לחדר שינה נראה מה יהיה האמת אבל אל תספר לאף אחד אני זומם על המקרן החדש של אפסון ממתין לו בסבלנות שיגיע לארץidan309 כתב:frankym
קודם כל תתחדש ותהנה.
ברשותך שאלה קטנה.
ברגע שיש לך מסך כמו המסך שרכשת, באלה תכנים תעדיף לצפות במקרן ולא בפלזמה?...
- idan309
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3005
אני מבין שאתה מתכוון לEH-R4000.
מקרן שעפ"י הערכה שלי יתומחר בארץ בלפחות 40,000 ש"ח.
לחדר שינה העברת את הסוני 55 לא?
אני יכול להבין את הבחירה ללכת על ה-EH-4000 או 65VT20 במידה והעלות היא לא שיקול אבל קשה להבין את המהלך ללכת על שניהם, איך מחליטים באיזה לצפות?
אני יכול להבין את הבחירה ללכת על ה-EH-4000 או 65VT20 במידה והעלות היא לא שיקול אבל קשה להבין את המהלך ללכת על שניהם, איך מחליטים באיזה לצפות?
-
frankym
-
- חבר ותיק

בוא אני אעשה לך סדר לחדר שינה עוברת ה52W5500 של סוני וכנראה בהמשך המקרן של אפסון 5000 ובקשר ל EH-R4000 אני מחכה שיגיע לארץ ובקשר ללמה אז התשובה מאוד פשוטה אני ח ו ל ה שאוהב לפנק את עצמו ויש שיגידו בזבזן אבל זה אני ואני חי עם עצמי בשלוםidan309 כתב:אני מבין שאתה מתכוון לEH-R4000.
אני יכול להבין את הבחירה ללכת על ה-EH-4000 או 65VT20 במידה והעלות היא לא שיקול אבל קשה להבין את המהלך ללכת על שניהם, איך מחליטים באיזה לצפות?...
תלת מימד וכמובן סרטים בהבחנה גבוהה כי אין מה לעשות השחורים של המקרן לא מגיעים ל 65VT20 אולי האפסון החדש יתן מענה בשבילי לנושא
- bossgt6
-
- חבר מביא חבר

frankym
לך על זה אבויה בלי היסוס , אני לא רואה כל בעיה
to be frankly with you
אתה שובר כאן את השוק עם קצב השידרוגים
כל שרשור שדרוג שאתה פותח סוגר 20 עמוד..... ומרעיד את השרתים של המערכת
הפורום לא עומד בקצב אבל אם יש לך פרנקלינים בכיס למה לא !!!
to be frankly with you
אתה שובר כאן את השוק עם קצב השידרוגים
-
frankym
-
- חבר ותיק

7. Bossgt6bossgt6 כתב:frankym
to be frankly with you
אתה שובר כאן את השוק עם קצב השידרוגיםכל שרשור שדרוג שאתה פותח סוגר 20 עמוד..... ומרעיד את השרתים של המערכת
...
אתה גם מוזמן תאשר אם אתה יכול להגיע אהבתי את הראש שלך זה מאוד פשוט העולם מתחלק לשני סוגים של אנשים אלה שיודעים להנות מהחיים ואלה שלא אני מאלה ש..........
וכמובן צריך לעבוד קשה שום דבר לא בא בקלות חברים אתם באמת משהו עולמי הפירגון הזה לא רגיל אני חייב לומר וזה אחרי זמן רב באתר הזה .. אני פשוט לא זוכר מתי היה דבר כזה באבא שלי בא לי לנשק אחד אחד ממכם
- uris
-
- מורעל האתר

- תגובות: 6784
- שם מלא: אורי שמאי
תתחדש תהנה ואל תפסיק לשתף ולהראות...גם אנחנו נהנים!frankym כתב:7. Bossgt6bossgt6 כתב:frankym
to be frankly with you
אתה שובר כאן את השוק עם קצב השידרוגיםכל שרשור שדרוג שאתה פותח סוגר 20 עמוד..... ומרעיד את השרתים של המערכת
...
אתה גם מוזמן תאשר אם אתה יכול להגיע אהבתי את הראש שלך זה מאוד פשוט העולם מתחלק לשני סוגים של אנשים אלה שיודעים להנות מהחיים ואלה שלא אני מאלה ש..........
וכמובן צריך לעבוד קשה שום דבר לא בא בקלות חברים אתם באמת משהו עולמי הפירגון הזה לא רגיל אני חייב לומר וזה אחרי זמן רב באתר הזה .. אני פשוט לא זוכר מתי היה דבר כזה באבא שלי בא לי לנשק אחד אחד ממכם...