פיקסל שרוף בפיוניר 5090, היבואן (ט.ר) מתנער מאחריות
תגובת סטריאו סטאר למסך 5090
חברי פורום ובעלי חנויות נכבדים,
מדיניות חנותינו להבדיל מחנויות אחרות הינה לא להתערב ובדיונים שנעשים בפורום מטעמי כשרות!
להבדיל מנחשים אחרים בשוק שמטרתם היחידה לזרוע אש,ושנאה!!!
בנושא המסך המדובר ,הייתי אנכי -בר לב רמי בקשר רציף של מעל 4 שיחות טלפון ביום עם הלקוח מר: מיקי הנכבד.
לאחר דין ודברים שהיו לי עם בכירים ביותר מחב' : ט.ר אלקטרו סטריאו,(יבואן פיוניר רישמי בישראל) קיבלתי 3 אפשרויות לבוא לקראת הלקוח לפתרון הבעייה.
לאחר שמסרתי ללקוח את תגובת החברה וניסיוני הרב לעזור לו, נעלמו עקבותיו של מר מיקי הנכבד( הלקוח).
הדבר החכם שהיה צריך לעשות לפני שפונים לחברי הפורום הנכבד (וחברה לייצים שהינם הנשמות הטובות מחנויות אחרות).
הינו לפנות אליי ולנסות לפתור את הבעייה בדרכים המקובלות.
מר מיקי הנכבד בחר לעשות שפטים ביבואן,ושאר חברי הפורום בחרו להגיב ללקוח מבלי שידעו את האמת.
חברי פורום נכבדים,אני לא מכיר אף חנות בישראל ובעולם כולו שהאינטרס שלה לא לשמור על לקוחותיה.
אני מצפה ממכם ומרמת האינטיליגנציה שלכם שתדעו שלפעמים יש לקוחות שאין להם גבול.
תגובתי שלי הינה חד פעמית כפי שאמרתי אני לא בוחר להגיב לפורום מסיבות אובייקטיביות.
כל חבר פורום שירצה יותר פרטים מוזמן לצלצל לחנות להסבר יותר ממצה.
בכבוד רב
בר לב רמי.
מדיניות חנותינו להבדיל מחנויות אחרות הינה לא להתערב ובדיונים שנעשים בפורום מטעמי כשרות!
להבדיל מנחשים אחרים בשוק שמטרתם היחידה לזרוע אש,ושנאה!!!
בנושא המסך המדובר ,הייתי אנכי -בר לב רמי בקשר רציף של מעל 4 שיחות טלפון ביום עם הלקוח מר: מיקי הנכבד.
לאחר דין ודברים שהיו לי עם בכירים ביותר מחב' : ט.ר אלקטרו סטריאו,(יבואן פיוניר רישמי בישראל) קיבלתי 3 אפשרויות לבוא לקראת הלקוח לפתרון הבעייה.
לאחר שמסרתי ללקוח את תגובת החברה וניסיוני הרב לעזור לו, נעלמו עקבותיו של מר מיקי הנכבד( הלקוח).
הדבר החכם שהיה צריך לעשות לפני שפונים לחברי הפורום הנכבד (וחברה לייצים שהינם הנשמות הטובות מחנויות אחרות).
הינו לפנות אליי ולנסות לפתור את הבעייה בדרכים המקובלות.
מר מיקי הנכבד בחר לעשות שפטים ביבואן,ושאר חברי הפורום בחרו להגיב ללקוח מבלי שידעו את האמת.
חברי פורום נכבדים,אני לא מכיר אף חנות בישראל ובעולם כולו שהאינטרס שלה לא לשמור על לקוחותיה.
אני מצפה ממכם ומרמת האינטיליגנציה שלכם שתדעו שלפעמים יש לקוחות שאין להם גבול.
תגובתי שלי הינה חד פעמית כפי שאמרתי אני לא בוחר להגיב לפורום מסיבות אובייקטיביות.
כל חבר פורום שירצה יותר פרטים מוזמן לצלצל לחנות להסבר יותר ממצה.
בכבוד רב
בר לב רמי.
כלקוח של סטריאו סטאר שקנה וימשיך לקנות בסטריאו סטאר
אני יכול להבטיח לכם שאין מצב שמשה כהן ,או רמי ברלב ,לא
יהפכו עולמות בשביל לעזור לאותו לקוח פגוע.
אני רכשתי בסטריאו סטאר וכל בעיה שהייתה לי טופלה בשיא
המהירות והיעילות,סטריאו סטאר זו אחת החנויות האמינות ביותר
שיש בארץ,וחבל ללכלך ולהטיל רפש בלי לדעת את כל הפרטים.
אני יכול להבטיח לכם שאין מצב שמשה כהן ,או רמי ברלב ,לא
יהפכו עולמות בשביל לעזור לאותו לקוח פגוע.
אני רכשתי בסטריאו סטאר וכל בעיה שהייתה לי טופלה בשיא
המהירות והיעילות,סטריאו סטאר זו אחת החנויות האמינות ביותר
שיש בארץ,וחבל ללכלך ולהטיל רפש בלי לדעת את כל הפרטים.
- kaplaey2
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2337
- נתן תודות: 126 פעמים
- קיבל תודות: 204 פעמים
תגובה ל kero168
אדון בר-לב רמי,
לא נוח לך לקרוא ביקורת של אחרים או של "לייצים" אז אל תיכנס לפורום!
אני אישית רואה בהתנסחות שלך עלבון אישי!
אין לי ספק שעשית כל מה שיכולת למען הלקוח הנכבד, והיית איתו בקשר טלפוני, אף אחד לא הטיל דופי באמינותך!
אבל לעולם תזכור שאין רק אדון בר-לב רמי! יש סטיראו סטאר שמכרה מוצר ולכן היא האחראית לתקינותו והיא שביצעה את העסקה מול הלקוח.
אם קראת בעיון, השירשור נפתח בבקשת התייעצות ולא בשיפוט של אף אחד, מהרושם שהתקבל ללקוח נעשה עוול, אם היה חשוב לך להשמיע את הצד שלך בעניין יכולת להגיב הרבה לפני ולא לחכות עד שה "לייצים" יגיבו וינסו לעזור פה על גבי שירשור שנפרס על עשרות עמודים.
אישית כל "הנשמות הטובות" בפורום אשר להם אינטרסים, מוגדרים "כעוסק בתחום" בשביל ש "לייצים" כמוני יידעו מי אובייקטיבי ומי לא! ולפורום הנכבד גם יש מנהלים רציניים שמפקחים עליו! אני אישית סומך על הכתוב פה בעיניים עצומות רק בגלל הסיבות שהובאו להל"ן, אם אתה בתור בעל חנות לא מסוגל להתמודד עם תחרות וממציא תירוצים שונים, כגון תגובות של מתחרים בתחום שרוצים "להפיל" ו "ללכלך" עליך, אתה כנראה בעסק הלא נכון.
לגופו של עניין אני בטוח שאין לקוח בעולם שפשוט רוצה לקבל את המוצר שהוא קנה "ללא פגמים" ולא לבזבז את זמנו לריק בשיחות אליך וליבואן (4 פעמים ביום אמרנו?) כי המסך שהוא שילם עליו ממיטב כספו פשוט "פגום" בצורה זו או אחרת, בייחוד שמדובר במותג "פרימיום" שלא כל דיכפין קונה, ובטח אתה לא מוכר אותם כמו "סוכריות"
אנו חיים במדינה שבה יש חופש דיבור, נעלבת? הוא הוציא את דיבתך? תתבע אותו!
לסיום האם עלה בדעתך שמר רמי נעלם והפסיק להחזיר לך צילצולים כי פשוט אין לך פיתרון בשבילו?
מר רמי הוא "לקוח ללא גבולות"?אולי בשל כך הוא בחר ללכת עם המקרה לבית-משפט?
הצעה לעתיד, אם חשוב לך להשמיע את הצד שלך (מה שעשית בסופו של דבר) תירשם לאתר ותגיב כשמשהו לא
לרוחך! זה יראה על הרצינות שלך בתור בעל חנות שעוסק בתחום, הקולגות שלך כבר עושים את זה על בסיס קבוע,
זאת עוד דרך לשמור על קשר רציף ולהבין מה הלקוחות שלך רוצים ממך (ביניהם מר רמי הנכבד)
בכבוד רב "הלייץ"
חלק מחבורת הלייצים!
לא נוח לך לקרוא ביקורת של אחרים או של "לייצים" אז אל תיכנס לפורום!
אני אישית רואה בהתנסחות שלך עלבון אישי!
אין לי ספק שעשית כל מה שיכולת למען הלקוח הנכבד, והיית איתו בקשר טלפוני, אף אחד לא הטיל דופי באמינותך!
אבל לעולם תזכור שאין רק אדון בר-לב רמי! יש סטיראו סטאר שמכרה מוצר ולכן היא האחראית לתקינותו והיא שביצעה את העסקה מול הלקוח.
אם קראת בעיון, השירשור נפתח בבקשת התייעצות ולא בשיפוט של אף אחד, מהרושם שהתקבל ללקוח נעשה עוול, אם היה חשוב לך להשמיע את הצד שלך בעניין יכולת להגיב הרבה לפני ולא לחכות עד שה "לייצים" יגיבו וינסו לעזור פה על גבי שירשור שנפרס על עשרות עמודים.
אישית כל "הנשמות הטובות" בפורום אשר להם אינטרסים, מוגדרים "כעוסק בתחום" בשביל ש "לייצים" כמוני יידעו מי אובייקטיבי ומי לא! ולפורום הנכבד גם יש מנהלים רציניים שמפקחים עליו! אני אישית סומך על הכתוב פה בעיניים עצומות רק בגלל הסיבות שהובאו להל"ן, אם אתה בתור בעל חנות לא מסוגל להתמודד עם תחרות וממציא תירוצים שונים, כגון תגובות של מתחרים בתחום שרוצים "להפיל" ו "ללכלך" עליך, אתה כנראה בעסק הלא נכון.
לגופו של עניין אני בטוח שאין לקוח בעולם שפשוט רוצה לקבל את המוצר שהוא קנה "ללא פגמים" ולא לבזבז את זמנו לריק בשיחות אליך וליבואן (4 פעמים ביום אמרנו?) כי המסך שהוא שילם עליו ממיטב כספו פשוט "פגום" בצורה זו או אחרת, בייחוד שמדובר במותג "פרימיום" שלא כל דיכפין קונה, ובטח אתה לא מוכר אותם כמו "סוכריות"
אנו חיים במדינה שבה יש חופש דיבור, נעלבת? הוא הוציא את דיבתך? תתבע אותו!
לסיום האם עלה בדעתך שמר רמי נעלם והפסיק להחזיר לך צילצולים כי פשוט אין לך פיתרון בשבילו?
מר רמי הוא "לקוח ללא גבולות"?אולי בשל כך הוא בחר ללכת עם המקרה לבית-משפט?
הצעה לעתיד, אם חשוב לך להשמיע את הצד שלך (מה שעשית בסופו של דבר) תירשם לאתר ותגיב כשמשהו לא
לרוחך! זה יראה על הרצינות שלך בתור בעל חנות שעוסק בתחום, הקולגות שלך כבר עושים את זה על בסיס קבוע,
זאת עוד דרך לשמור על קשר רציף ולהבין מה הלקוחות שלך רוצים ממך (ביניהם מר רמי הנכבד)
בכבוד רב "הלייץ"
חלק מחבורת הלייצים!
- sam22
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20358
- נתן תודות: 938 פעמים
- קיבל תודות: 819 פעמים
kero168,
בנפרד מכל הענין של מי אשם ומי לא
מי ניסה יותר ומי פחות.
אני חושב שכדאי שתרגיע את הפרנויה שלך
מי שעוסק בתחום, מזוהה
בשירשור ענו חברי פורום ותיקים ולא איזה עוסק חבוי ומזדמן
"חבורת לצים" שלך אכן מעליב.
לא מבין למה בחרת לקפוץ על חברי הפורום ולא פשוט לענות לגופו של המקרה.
אם בכינוי ההכללתי שלך יש מטרה יותר מדויקת ציין אותה בפירוש ואל תכפיש את כולם.
בנפרד מכל הענין של מי אשם ומי לא
מי ניסה יותר ומי פחות.
אני חושב שכדאי שתרגיע את הפרנויה שלך
מי שעוסק בתחום, מזוהה
בשירשור ענו חברי פורום ותיקים ולא איזה עוסק חבוי ומזדמן
"חבורת לצים" שלך אכן מעליב.
לא מבין למה בחרת לקפוץ על חברי הפורום ולא פשוט לענות לגופו של המקרה.
אם בכינוי ההכללתי שלך יש מטרה יותר מדויקת ציין אותה בפירוש ואל תכפיש את כולם.
העם דורש..... כל מיני דברים
- רונן
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5684
- נתן תודות: 1133 פעמים
- קיבל תודות: 159 פעמים
Re: תגובת סטריאו סטאר למסך 5090
kero168 כתב:חברי פורום ובעלי חנויות נכבדים,
..."לפני שפונים לחברי הפורום הנכבד (וחברה לייצים שהינם הנשמות הטובות מחנויות אחרות)".
.......
אני מצהיר בזאת שאינני " נשמה טובה מחנויות אחרות "
לעניין לץ : אני לא חושב שהמצוטט מכיר אותי ולכן תמוהה בעיני העובדה כי נתן חוו"ד על התנהגותי .
נו מה.. סוחר יהודי טוב, ההגנה הכי טובה היא ההתקפה . (מיותר לציין שאינני מכיר אף אחת מהנפשות הפועלות, לא את הלקוח , לא את החנות ולא חנויות מתמחות אחרות, הבעתי דיעה על סמך הכתוב בלבד ומה לעשות הזדהיתי עם מצוקתו של פותח השרשור) מה שכן אדון רמי הנכבד, בתור סוחר , די ירית לעצמך ברגל עם התגובה הזו.
- uris
- מורעל האתר

- תגובות: 6784
- שם מלא: אורי שמאי
- נתן תודות: 78 פעמים
- קיבל תודות: 243 פעמים
על פניו נשמע שבמקרה זה שהלקוח צודק , אם כי חשוב לזכור שבניגוד לאמרה המפורסמת הלקוח לא תמיד צודק!
יתכן (רק יתכן!) שבר לב רמי באמת ניסה לבוא לקראת הלקוח כמיטב יכולותו , אנו לא מכירים את שני הצדדים של הסיפור ולא יכולים לשפוט במהירות.
על החתום
ליצן קטן שלי (אולי תרקוד איתי)
ואגב הליצים פה באתר מבינים דבר או שניים ....
יתכן (רק יתכן!) שבר לב רמי באמת ניסה לבוא לקראת הלקוח כמיטב יכולותו , אנו לא מכירים את שני הצדדים של הסיפור ולא יכולים לשפוט במהירות.
על החתום
ליצן קטן שלי (אולי תרקוד איתי)
ואגב הליצים פה באתר מבינים דבר או שניים ....
בואו ונניח שהבעייה הנקודתית הזו תיפתר,וללקוח יוחלף מסך KRP (בתוספת תשלום או לא) .
נכון להרגע-יש לייבואן מלאי של KRP.
אבל מה יהיה גורלם של מסכים שייידרשו החלפה(במסגרת האחריות) לאחר שמלאי ה- KRP ייגמר?
זו הבעייה העיקרית,ולדעתי לקוחות עתידיים צריכים לקחת את זה בחשבון לפני רכישת מסכי פיוניר בעתיד.
נכון להרגע-יש לייבואן מלאי של KRP.
אבל מה יהיה גורלם של מסכים שייידרשו החלפה(במסגרת האחריות) לאחר שמלאי ה- KRP ייגמר?
זו הבעייה העיקרית,ולדעתי לקוחות עתידיים צריכים לקחת את זה בחשבון לפני רכישת מסכי פיוניר בעתיד.
- sam22
- חבר במועדון ה-20K

על זה בדיוק אני מדבר
יש מסכים
רק שהם שמורים למלא את מקומם של אלו שיצטרכו החלפה שעומדת בהגדרות היצרן.
תארו לכם שיחליפו עכשיו מסך
עוד שבועיים עוד אחד
ויגמר המלאי שנשמר על פי סטטיסטיקה שהם מקיימים
ועוד חודש יגיע מישהו עם שלושה פיקסלים תקועים ולא יהיה להם מסך חלופי.
שוב,
מבין את הבאסה אבל גם יכול להבין את ההתקמצנות על המלאי שלא יכול להתחדש.
יש מסכים
עוד שבועיים עוד אחד
שוב,
מבין את הבאסה אבל גם יכול להבין את ההתקמצנות על המלאי שלא יכול להתחדש.
- sam22
- חבר במועדון ה-20K

מישהו חכם אמר לי ש:
הזמר Usher פותח את אחד משיריו באלבום האחרון באמרה מאוד חכמה:
"There's three sides to every story. There's one side, there's the other and then there's the truth."
ובתרגום לעברית, לכל סיפור יש שלושה צדדים, הצד האחד, הצד שכנגד והאמת.
הזמר Usher פותח את אחד משיריו באלבום האחרון באמרה מאוד חכמה:
"There's three sides to every story. There's one side, there's the other and then there's the truth."
ובתרגום לעברית, לכל סיפור יש שלושה צדדים, הצד האחד, הצד שכנגד והאמת.
לדעתי-המסכים לא שמורים ולא נעליים.sam22 כתב:על זה בדיוק אני מדבר
יש מסכים
עוד שבועיים עוד אחד
שוב,
מבין את הבאסה אבל גם יכול להבין את ההתקמצנות על המלאי שלא יכול להתחדש....
המסכים האלו מיועדים למכירה לכל דיכפין.
המחיר השערורייתי של מסך מיושן מודל 2008-מונע מהם להימכר.