שמן נחשים או מוצר אודיופילי מחולל פלאים? (מכבלי קומקום, פיוזים , ועד מחזיקי כבלים וקמעות)
מגוחך לשמוע על יכולת להבחין באיכויות Sound מאדם ששומע הבדלים בין CAT5 ל CAT7. איך אפשר להתייחס בכלל ברצינות לכל ביקורת שלך על צליל?GuyHoresh כתב:אין לך מושג מה אופי הסאונד, אין לרמקולים שלך יכולת לייצר שקיפות, מהירות עומק וטקסטורה כפי שהסטאפ מושקע בחדר נכון יכול לייצר, אתה משלה את עצמך וזה ידידי המלומד גרוע יותר מכל שמן נחשים..........
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
@itay123
·אין בזה שום דבר חריג באמת. אם ניקח את זה הלאה אז ה LS5 הידועים של ה BBC התבססו בזמנו על דרייברים של KEF . בחירת רכיבים זה רק צד אחד של הסיפור, רוב העבודה זה ביישום והטמעה כדי להגיע לתוצאה שהיא נעימה לאוזן, נאמנה ככל האפשר למקור אבל עדיין מספיק שונה ממה שהמתחרים עושים כדי שיהיה לזה קהל.
·אין בזה שום דבר חריג באמת. אם ניקח את זה הלאה אז ה LS5 הידועים של ה BBC התבססו בזמנו על דרייברים של KEF . בחירת רכיבים זה רק צד אחד של הסיפור, רוב העבודה זה ביישום והטמעה כדי להגיע לתוצאה שהיא נעימה לאוזן, נאמנה ככל האפשר למקור אבל עדיין מספיק שונה ממה שהמתחרים עושים כדי שיהיה לזה קהל.
גיא, ידעתי על Focal ו ScanSpeak אבל באיזה דגם הם השתמשו ב- Dynaudio ?itay123 כתב:ל-Wilson Audio יש היסטוריה ארוכה בשיתוף פעולה עם חברות צד אשר ייצרה עבורם אלמנטים:
Dynaudio
ScanSpeak
Focal...
-----------------------------------------------------------------------
תוספת מאוחרת: OK עכשיו אני רואה ב- Puppy .
נערך לאחרונה על ידי roberts ב 29/12/2019 19:15, נערך פעם 1 בסך הכל.
ניסית, בדקת או ששוב את יוצא בהצהרה ללא כיסוי?roberts כתב:מגוחך לשמוע על יכולת להבחין באיכויות Sound מאדם ששומע הבדלים בין Cat5 ל Cat7. איך אפשר להתייחס ברצינות לכל ביקורת שלך על צליל?.........
חשבתי שאתה בעד בדיקות, תרים את הכפפה ותנסה, מקסימום תבזבז כמה שקלים על כבל.
·כמובןCatskinner כתב:@itay123
·אין בזה שום דבר חריג באמת. אם ניקח את זה הלאה אז ה LS5 הידועים של ה BBC התבססו בזמנו על דרייברים של KEF . בחירת רכיבים זה רק צד אחד של הסיפור, רוב העבודה זה ביישום והטמעה כדי להגיע לתוצאה שהיא נעימה לאוזן, נאמנה ככל האפשר למקור אבל עדיין מספיק שונה ממה שהמתחרים עושים כדי שיהיה לזה קהל....
לכן Focal או Dynaudio נשמעים totally different מ-wilson audio.
לא נכנס לדגמים או רמות או wanaby
נערך לאחרונה על ידי itay123 ב 29/12/2019 19:29, נערך פעם 1 בסך הכל.
·לפי השקפת העולם שלי אקווליזר צריך לשמש כ"מכונת צליל" ואינטרקונקט צריך להעביר אינפורמציה בשקיפות.ארז_וחני כתב:·......
אגב, כל אודיופיל יגיד לך שכל חלקי הסטאפ שלו הם חלק מ"מכונת צלילים ". אין שום בעיה עם ההגדרה הזאת, אם זה גורם לך להרגשה טובה....
אתה לא חייב להסכים עם השקפת עולם זו אבל "השכל ההנדסי הישר" מחייב זאת.
·איתי (לא גיא)roberts כתב:גיא, ידעתי על Focal ו ScanSpeak אבל באיזה דגם הם השתמשו ב- Dynaudio ?......
-----------------------------------------------------------------------
תוספת מאוחרת: OK עכשיו אני רואה ב- Puppy ....
watt puppy 5 לדוגמא.
·RanMoyal כתב:אלי.
הביקורת שלי כלפיך נובעת מהעובדה שאתה בוחר כל פעם לפתוח יוזר אחר, ואם אני לא טועה (תקן אתי בבקשה, כי אני בהחלט לפעמים טועה וזה לא נאמר בציניות) אז היית בעבר sexter ואחרי זה בארבי ואז Cutnpaste....ואולי עוד כמה על הדרך.
או שמא הופעת במחוזותנו לראשונה רק ב- 21 ליולי 2019?
כאמור אני הראשון שיתנצל אם זה לא מצב הדברים.
אז אנא האר את עיניי.
הביקורת שלי כלפיך נובעת מהעבודה שאתה לא רגוע, כל פוסט שלך הוא כועס ומתלהם ונכתב באובססיביות להוכיח כל מיני דברים שהם לרוב לא נכונים ומופרכים מהיסוד.
חייך קצת, יש עוד אנשים חכמים כאן.
אתה יהיר מדיי.
לא באמת מעניינים אותי הדברים שאמרת על Trinnov, או אם אתה חושב שאתה מסוגל לכייל מערכות כמו אדם פלץ, או אם אתה חושב שהרמקולים שלך נשמעים כמו ווילסון סאשה.
זו דעתך, זו גישתך, זו דרך ההסתכלות שלך, שהיא כמובן אינה מתבססת על נסיון חלילה עם המוצרים הספציפיים שאתה מטיל ספק בהם, במקרה הזה החברות Wilson ו- Trinnov אלה מתבססות על תמונות מגוגל... ואני לגמרי סבבה עם זה. לגמרי.
תתפלא , אני כותב את הדברים כאשר חיוך גדול מרוח על פניי.
רק מקווה שבדברים אחרים אתה נוקט גישה קצת יותר רצינית ומעמיקה.
ולגביי ה- Relentless. תודה על ההצעה.
אם תקרא שוב את ההודעה שלי, אתה תראה שאני מתלבט בין אור ירוק לאור צהוב, יודע איזה אור יש למגברים של ד'אגוסטינו?
רן...
טוב.
לגבי שמות משתמש בגלגולים קודמים, אז למען השקיפות היו לכאן שניים כאלו. האחד היה EB1000 שנפתח ב 2004 לדעתי, הנה זכר מהודעה אחת שמצאתי:
https://www.hometheater.co.il/article00218.html
והאחר זה אכן היה משתמש בשם SEXTER שממנו לא נשאר זכר. כל השאר לא מכיר ולא אני. אני לא מזלזל בחברת וילסון, כמו שאני לא מזלזל בפוקאל, שאגב בתחום האי אנד נותנת פייט רציני לוילסון עם ה GRAND AUTOPIA שלדעת רבים המרקולים הטובים בעולם, בדיוק כמו שלדעת רבים ה RELENTLESS של דניאל דגוסטינו, שאגב מגיע בשני צבעים, כסוף מוזהב עם UV METERS באור ירוק, וגרסה שחורה גם עם אור ירוק.
אני רק אומר שווילסון סשה במערכת קולנוע ביתי זה לדעתי אוברקיל רציני. מעל לרמה מסויימת, אני בכל אופן, מתקשה מאד להבחין בהבדלים. לקולנוע ביתי אני "מסתפק" בדנון X6400H וכיול אודיסי, ולמוסיקה בסטריאו, קדם מגבר DAC שהוא גם סטרימר מתקדם של NAD מדגם C658 (עולה 6000 שח בארץ), מחובר ב XLR לזוג מונובלוקים ICEPOWER מאותו הדגם שיש במגבר מסחרי של PS AUDIO, ועם רמקולי FOCAL ARIA 906 בשילוב עם זוג סאבים SB2000, וכמובן לאחר כיול DIRAC LIVE FULL RANGE, התוצאה מבחינתי ומגבלת השמיעה של גיל 47, מספקת מעל ומעבר. עדיין אני שוקל להוסיף קצת טיפול אקוסטי לחדר.
אתה בעבר שבחת את ההגברה של LINDORF שהיא CLASS D. אמנם אני לא יודע מי עמד מאחורי במודולים שם, אבל יכול להבטיח לך שמבדיקה מעמיקה ויצירת קשר עם LINDORF, מודולי ה ICEPOWER שלי מתקדמים מהמודולים של ב LINDORF שהיו לך (תדר אפנון גבוה יותר, טופולוגית FULL BRIDGE, מסננים פאסיביים לדחיית COMON MODE ו DIFFERENCIAL MODE, ועוד). עובדה שאז זה נשמע לך דיי מספק, עד ששמעת משהו אחר...
אם אתה באמת שוקל את ה RELENTLESS, ההיתי ממליץ לך קודם לנסות זוג M700 של PS AUDIO שבהם יש מודולי ICEPOWER מהדגם הכי מתקדם שיש לחברה 0 700AS1 שאותם לא ניתן לרכוש בנפרד למשתמשי קצה (קריסטן הסביר שזה במסגרת חוזה מול PS AUDIO ועוד שתי חברות). לדעתי זה אמור לספק את הצרכים שלך, בתנאי שלא תתפתה לשמוע משהו אחר אחרי זה. אלו מודולים ל 700W ב 0.015% עיוותים שמסוגלים לעמוד בעומס של 1 אוהם בלי בעיה.
ה RELENTLESS בנוי בצורה ממש פסיכותית. המפתח לא חסך בשום אמצעי. הוא צורך 40W במצב המתנה, ועד 10kW בעבודה אם השקע מסוגל לכך. השאלה האם ניתן להעריך באוזן את ההשקעה הזאת ביחס ל M700 של PS AUDIO, קשה מאד לענות. לפי נתוני ה סשה שלך, למרות שהם רמקולי הי אנד, הם ממש לא קשים לדחיפה. 91db ורק 2.82 אוהם ב 85 הרץ. ה ICEPOWER שלי אפילו אוכל את זה בלי מלח.
לא היה לך בעיה לרכוש 6 יחידות של M700, לעומת RELENTLESS שעולה 250 אלף דולר לבלוק אחד (גם שם, תפרק אותו לגורמים, לא תגיע ל 1000 דולר חלקים).
·לא מבין אותך, אתה צריך להראות לי שאתה שומע (*) לא אני צריך להראות לך שאני לא שומע.GuyHoresh כתב:ניסית, בדקת או ששוב את יוצא בהצהרה ללא כיסוי?......
חשבתי שאתה בעד בדיקות, תרים את הכפפה ותנסה, מקסימום תבזבז כמה שקלים על כבל....
(*) ונכון בעקרון אתה לא חייב כלום לאף אחד.
נערך לאחרונה על ידי roberts ב 29/12/2019 19:33, נערך פעם 1 בסך הכל.
אמור זה שם של דג...roberts כתב:·לפי השקפת העולם שלי אקווליזר צריך לשמש כ"מכונת צליל" ואינטרקונקט צריך להעביר אינפורמציה בשקיפות.......
אתה לא חייב להסכים עם השקפת עולם זו אבל "השכל ההנדסי הישר" מחייב זאת....
שמעת פעם מוזיקה מכבל שמחובר לכלום, אולי מגבר שאינו מחובר לחשמל או לרמקולים או אולי לרמקולים שאינם מחוברים בשרשרת למקור, כנראה שלא.
רוברט, סטאפ הוא סך חלקיו וככזה באמת לא מעניין מה האינטרקונקט או כבל החשמל עושים בדרך כול עוד התוצאה הסופית טובה יותר - לשמוע שומעים באוזניים.
הנה הראית לך שאני שומע, איך...השתמשתי במכשיר שמיעה בשם אוזניים.roberts כתב:·לא מבין אותך, אתה צריך להראות לי שאתה שומע (*) לא אני צריך להראות לך שאני לא שומע.......
(*) ונכון אתה לא חייב כלום לאף אחד....
עכשיו לך תבדוק בעצמך מכיוון שגם נמר ואחרים שומעים את ההבדל באוזניים.
·GuyHoresh כתב:אם אתה חושב שהסטאפ שלך יכול באיזה שלב להתקרב לסאונד שהסטאפ של רן, שלי או של מי שרכש הגברה, רמקולים ומקור טובים אתה חי באשליה או לא שומע מהאוזניים, Phd או לא לצאת בהצהרה שיצאת לא לעניין בכלל.......
אין לך מושג מה אופי הסאונד, אין לרמקולים שלך יכולת לייצר שקיפות, מהירות עומק וטקסטורה כפי שהסטאפ מושקע בחדר נכון יכול לייצר, אתה משלה את עצמך וזה ידידי המלומד גרוע יותר מכל שמן נחשים....
כל המושגים הציוריים הללו כמו חום, עומק, תקסטורה, יבש, רטוב בהקשר לסאונד חסרי כל משמעות מבחינה הנדסית. בו תסביר לי כיצד נראה אות על סקופ ממגבר "יבש" למגבר שנשמע "רטוב" ? כל אחד והאינטרפטציה שלו. במקרה את המושג שקיפות הסבירו לי. אתה מתכוון שרמקול שקוף זה רמקול שישמע גרוע אם ההקלטה גרועה. זה אומר שמלבד מוסיקת ג'אז משעממת, לא תוכל לשמוע בו כלום. אגב פוקל נחשבים לדיי שקופים ביחס לחברה כמו קליפש שממש מתאמצת לצבוע את גוון הצליל מכל רמקול שלהם. אני לא בעד רמקול שקוף מידי ששם לך את כל האמת בפנים. קראת פעם ביקורות על ARIA 906?
הנה:
https://www.soundstagehifi.com/index.ph ... udspeakers
יש במאמר את כל התיאורים הציוריים שאתה אוהב, אגב. הרמקול נותן תמורה מעולה למחירו. והוא הרבה יותר טוב מ KEF LS50 שמרגיש כמו רמקול למחשב.
אלי.
אז אתה אומר שכל היוזרים האחרים לא קשורים אליך?
עלילות שווא. פרי דמיוני ודמיונם של משתמשים אחרים כאן.
אם זה המצב, אני באמת מצר על זה ואנא קבל את התנצלותי הכנה.
אבל תגיד, סתם מתוך עניין (פשוט קצת קשה לי עם ההכחשות שלך...) היוזר BARBIE, רק לשם הדוגמא (מיני רבות), יוזר שגם נמחק מכאן, הוא לא קשור אליך? למרות שהסברת ששם המשפחה שלך הוא ברבי....
זו מקריות לשמה?
ולגופם של דברים, כי אני משוכנע שאתה רוצה להתעסק בעיקר ולא בתפל, ואם זה באמת חשוב לך ומעניין אותך, אני לא שוקל לקנות מגברים ב-$250,000
ואנא הסר חשש מליבך, אני יודע שכל מגבר שאני קונה, עלות הייצור שלו היא בערך חמישה אחוז מהמחיר הנקוב וקרוב לוודאי שבמבחן עיוור, המגברים שבנית ישמעו לא פחות טוב...
תודה על הדאגה הכנה.
רן
אבל תגיד, סתם מתוך עניין (פשוט קצת קשה לי עם ההכחשות שלך...) היוזר BARBIE, רק לשם הדוגמא (מיני רבות), יוזר שגם נמחק מכאן, הוא לא קשור אליך? למרות שהסברת ששם המשפחה שלך הוא ברבי....
זו מקריות לשמה?
ולגופם של דברים, כי אני משוכנע שאתה רוצה להתעסק בעיקר ולא בתפל, ואם זה באמת חשוב לך ומעניין אותך, אני לא שוקל לקנות מגברים ב-$250,000
ואנא הסר חשש מליבך, אני יודע שכל מגבר שאני קונה, עלות הייצור שלו היא בערך חמישה אחוז מהמחיר הנקוב וקרוב לוודאי שבמבחן עיוור, המגברים שבנית ישמעו לא פחות טוב...
תודה על הדאגה הכנה.
רן
·RanMoyal כתב:תודה.
חשבתי שאני מדמיין.
אני סקרן לדעת אם מהנדס חשמל, מרצה בישראל, פותח יוזרים, נמחק, פותח שוב יוזרים, מתחזה למישהו אחר, שוב נמחק וחוזר חלילה.
כמובן, ככל שזה לא נכון ולא מדובר במתחזה, אני אהיה הראשון שיתנצל.
רן...
תתפלא, אבל לא פעם לקחתי מכאן צילומי מסך של אמירות הזויות של כל מני משתמשים לגבי סגולות נסתרות של כבלי קומקום, והצגתי אותם בפני הסטודנטים שלי בתור דוגמא טעויות נפוצות בשל חוסר ידע הנדסי בסיסי... אז גם חוסר ידע של אנשים יכול לפעמים לשמש מטרה כדוגמה שלילית בכדי ליצור קוטרסט ולהמחיש נקודה מסויימת (זה לרוב בקורס מבוא לאותות ומערכות שלפעמים יוצא לי ללמד). יש לציין, מבין מאות הסטודנטים שעברו אצלי, תרם יצא לי להתקל בסטודנט אחד להנדסת חשמל שהתעניין באודיו, מעבר להאזנה לשירים ביוטיוב דרך האייפון...
·RanMoyal כתב:אלי.
זו מקריות לשמה?
תודה על הדאגה הכנה.
רן...
פספסת את ההודעה שלי. עניתי לך לגבי היוזרים בהודעה 171 למעלה...
הסר חשש. לא פספסתי.
טקסט אני יודע לקרוא ויכול ללמד אותך לגביי זה דבר או שניים.
קרא שוב את מה שכתבתי.
ותתמקד ביוזר שנשאלת לגביו לעומת מה שענית..
מצטער שאוסף היוזרים מבלבל..
גם אני יצאתי מבולבל לגמרי..
אתה ממהר לכתוב. תעצור שנייה. תקרא. תפנים ואז תענה.
רן
טקסט אני יודע לקרוא ויכול ללמד אותך לגביי זה דבר או שניים.
קרא שוב את מה שכתבתי.
ותתמקד ביוזר שנשאלת לגביו לעומת מה שענית..
מצטער שאוסף היוזרים מבלבל..
גם אני יצאתי מבולבל לגמרי..
אתה ממהר לכתוב. תעצור שנייה. תקרא. תפנים ואז תענה.
רן