PS4 Exclusives Vs. Xbox One Exclusives

PlayStation, Xbox, Nintendo Switch על כל דגמיהם אביזריהם, קנסולות ניידות וקונסולות רטרו
Zachn
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1538

שליחה

דמו טכני? זה נראה כמו בורדרלנדס עם אפסקייל ל-4K במקרה הטוב. בהתחלה חשבתי שהגראפיקה היא של הפרזנטור בדקה הראשונה ואמרתי "וואו אוקיי כנראה הגיעו פה לרמה חדשה..." אבל כרגיל, אקסבוקס מאכזבים. FAIL

zoso
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 125

שליחה

@gal-cohen
·

הייתי מעדיף שתהיה תחרות כמה יותר חריפה בין שתי הפלטפורמות אבל היא לא קיימת, שקלתי בעבר לקנות X1 יד שנייה כדי להנות משתי העולמות אבל באמת אין טעם לצערי.

gal-cohen
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6306

שליחה

@zoso

גם אני העדפתי תחרות שכזו, וגם אני שקלתי לרכוש.
אבל כמו שציינת - ממש אין טעם.
לא נורא, תמיד יש דור הבא שישכנע אותנו לכאן או לכאן.

Eliran15
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2214

שליחה

@gal-cohen
·אתה אמרת שתחכה לE3 תראה את מפת הדרכים של האקס בוקס ואז תחליט אם לקנות האקס בוקס

אל תוותר עדיין חייבים את שתי החברות

uribak
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 268

שליחה

בלעדיים, בלעדיים... אפשר לחשוב שמדובר במשחקים הכי טובים בתעשייה.
copy/paste בשילוב סרט אינטראקטיבי.
לפחות X1X אפשר להנות ממשחקי מולטי טובים יותר.

elangab
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 507

שליחה

zoso כתב:אני ממש מקווה לבעלי הx1x שהשנה יהיו להם השקות ראויות של משחקים ולא עוד השקות של שירותים, אחרת זה מבאס ממש שיש לך את המכשיר החזק בשוק אבל אין שום משחק שמגדיר את הקונוסלה הזאת.
...
·למה זה מבאס ? לא חסרים משחקי צד ג' שרצים מעולה ומנצלים את הכוח שלה. אין לך מה להתבאס, זה לא שמישהו קנה דירה במיקום גרוע וזה הפסד כספי גדול וכאב ראש להפטר ממנה. בסה"כ מדובר על מכשיר אלקטרוני שעולה 400-500 דולר. מי שלא רצה, מכר כבר. מי שנשאר, כנראה עשה את זה מרצון והוא משחק ונהנה. מי שרצה במקביל סוויץ'/מחשב/פליסטיישן - רכש/הרכיב כבר. עולם הגיימינג יותר מורכב מ "או בלעדיים של סוני או סבל וייגון".

elangab
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה

LinkMattan כתב:
...
...
שיבטלו אותו כבר, עדיף. יחסכו לעצמם את הבושה, הביקורות הפשורות ומיליוני פאנבויס שיבכו על תקשורת ביקרותית לא הוגנת. המשחק פותח מלכתחילה כדמו טכני לחישוב הענן של מיקרוסופט, דבר שהושמט מהדמואים בשנים האחרונות מאז החשיפה הראשונה. מאז, הוא פשוט נראה כמו משחק דור קודם.

מיקרוסופט הגיעו לנקודת שפל. בתור בעלים של X1X, אני באמת מקווה שהם יצליחו להשתקם השנה. חבל, מכשיר כל כך חזק בלי תוכן בלעדי.
...
·המשחק הזה כבר בקושי מעניין אנשים. כל דולר נוסף שמושקע בו זה ביזבוז. אני לא יודע אם ביטול המשחק היה מעשה חכם, כי זה היה נותן הרבה יותר כותרות שליליות בהתחשב בנסיבות ובהיסטוריה שלהם, אולי היה עדיף פשוט לשחרר אותו כמו שהוא (שאני מהמר שהוא לא יותר או פחות גרוע מ Sea of Thieves) ולתת לו להעלם תוך כמה חודשים ולהשכח.

jacko-il
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8352

שליחה

לדעתי מצגת די טובה של מיקרוסופט אתמול ב- E3 - דברו והציגו רק משחקים ולא בלבלו בשכל עם שטויות מסביב. נראה שהם לקחו את הפידבק של האכזבה מחוסר ההיצע ומנסים להדביק את הפער והציפיות. לא מעט משחקים הוצגו אתמול בתערוכה (כ- 50 סה"כ) אבל מתוכם מעט מאד אקסקלוסיביים.
סיכום נחמד של כל מה שהוצג:
סיכום של מיקרוסופט עצמה בקצרה ובכתב, כולל מה אקסקלוסיבי ומה לא:
https://news.xbox.com/en-us/2018/06/10/ ... ing-recap/
סיכום מתובל יותר עם טריילרים וכדומה:
https://kotaku.com/everything-microsoft ... 1826712235

מיקרוסופט הכריזו גם על רכישת 4 סטודיואים לפיתוח משחקים: Playground Games, Ninja Theory, Undead Labs ו- Compulsion Games. כאשר בנוסף הם הכריזו במקביל על פתיחת סטודיו First Party חדש בשם: The Initiative.

*על הדרך, נרמז גם על הקונסולה הבאה שנמצאת כעת בשלבי פיתוח. לדעתי זה נעשה כ-"צפירת הרגעה" כתגובה למה שטען מנכ"ל יוביסופט לאחרונה (שתם עידן הקונסולות בפורמט הנוכחי).
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".

Zachn
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

uribak כתב:בלעדיים, בלעדיים... אפשר לחשוב שמדובר במשחקים הכי טובים בתעשייה.
copy/paste בשילוב סרט אינטראקטיבי.
לפחות X1X אפשר להנות ממשחקי מולטי טובים יותר.
...
תשמע אני מתאפק ומתאפק ומתאפק אבל אני כבר לא מסוגל לקרוא אותך יותר. אתה מבלבל תמוח שמונים הודעות על copy\paste כשאתה בעצמך copy\paste כל הודעה שלך אותו דבר.

חלאס שחרר אותנו כבר ולך להפיץ את השטויות שלך במקום אחר יא משועמם. אין לך חיים? אתה בנאדם עצוב שאשכרה נהנה מלהיות טרול אינטרנט צא החוצה לך שתה בירה תעשן משהו תזיין לא יודע, רק לך.

gal-cohen
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6306

שליחה

@Zachn

עכשיו הוא הולך לא!נן על התגובה שלך, כי נתת לו יחס חם ואהבה. :lol:

Zachn
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

די לא אכפת לי לא מסוגל לראות אותו יותר חבל שאין כפתור בלוק בפורום. שיעשה לעצמו קופי פייסט ליקום אחר.

Huber פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 73434
שם מלא: ערן

שליחה

jacko-il כתב:לדעתי מצגת די טובה של מיקרוסופט אתמול ב- E3 - דברו והציגו רק משחקים ולא בלבלו בשכל עם שטויות מסביב. נראה שהם לקחו את הפידבק של האכזבה מחוסר ההיצע ומנסים להדביק את הפער והציפיות. לא מעט משחקים הוצגו אתמול בתערוכה (כ- 50 סה"כ) אבל מתוכם מעט מאד אקסקלוסיביים.
סיכום נחמד של כל מה שהוצג:
סיכום של מיקרוסופט עצמה בקצרה ובכתב, כולל מה אקסקלוסיבי ומה לא:
https://news.xbox.com/en-us/2018/06/10/ ... ing-recap/
סיכום מתובל יותר עם טריילרים וכדומה:
https://kotaku.com/everything-microsoft ... 1826712235

מיקרוסופט הכריזו גם על רכישת 4 סטודיואים לפיתוח משחקים: Playground Games, Ninja Theory, Undead Labs ו- Compulsion Games. כאשר בנוסף הם הכריזו במקביל על פתיחת סטודיו First Party חדש בשם: The Initiative.

*על הדרך, נרמז גם על הקונסולה הבאה שנמצאת כעת בשלבי פיתוח. לדעתי זה נעשה כ-"צפירת הרגעה" כתגובה למה שטען מנכ"ל יוביסופט לאחרונה (שתם עידן הקונסולות בפורמט הנוכחי).
...
·

מסכים לחלוטין. בהחלט כנס מרשים עם הרבה משחקים מעניינים, הרכישה של 4 בתי פיתוח/סטודיו ע"י מיקרוסופט ופתיחה של סטודיו חדש מראה שהם הקשיבו לגיימרים והבינו שצריך יותר משחקים, אבל כרגע טווח הקצר הם עדיין בבעיה מבחינת בלעדיים (אי אפשר לתקן טעות כזו בזמן כ"כ קצר). לפחות נראה שהעתיד חיובי, אם זה ימשיך כך אולי בדור הבא ארכוש XBOX והפעם לא אמכור אותו :lol:

jacko-il
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8352

שליחה

@Huber
·
מסכים, הם עדיין בבעיה עם אקסקלוסיביים לעתיד הקרוב.
אך לפחות הם הכירו בבעיה והחלו בשורת צעדים לתיקון המצב - זהו צעד מאוד משמעותי בתהליך.. (בניגוד גמור למשל ל- EA שנשארים בשלהם עם אפס הקשבה לגיימרים וכל הפוקוס שלהם הוא על בעלי המניות וככה גם נראתה המצגת שלהם).

מעט העציב אותי לראות את Ninja Theory נרכשים ע"י מיקרוסופט, מאד אוהב ומעריך אותם. אבל שמח בשבילהם שהם מצאו בית שייתן להם את הגיבוי הכלכלי והלוגיסטי להמשיך לפתח את הרעיונות שלהם בעתיד. שמח בשביל מיקרוסופט והגיימרים של ה- XBOX אך מעט מעציב אותי במקביל בתור בעלים של PS.
ובשקיפות ובאכפתיות האופיינית כל כך ל- Ninja Theory הם גם מצאו לנכון לפרסם לפני כמה שעות בערוץ שלהם וידאו המסביר לקהל הגיימרים את הסיבות למהלך החתימה המפתיע:
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".

Huber פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה

כן, בהחלט מזור שסוני נתנו להם ללכת, הם יצרו כמה מהבלעדיים היותר מעניינים לטעמי שיצאו ל PS.

LinkMattan
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 464

שליחה

אני חושב שמיקרוסופט הפנימו את ההצלחה של סוני, וכעת בונים תוכנית אקסלוסיביים ארוכת טווח לדור הבא. מעניין מה הפאנבויס של מיקרוסופט יגידו עכשיו לגבי אקסלוסיביים, שכן בשנתיים האחרונות הם עושים דה לגיטימציה למהות של אקסלוסיביים.

הדור הנוכחי כבר הוכרע, ואני לא צופה בשנתיים הקרובות לשינוי מהותי בכמות האקסלוסיביים באקס בוקס, שכן הרכישות בוצעו רק לאחרונה ופיתוח משחק AAA הוא לפחות 3 שנים. מה שכן, לסוני בדור הבא תהיה תחרות קשה, מיקרוסופט רכשו סטודיו-ים מוכשרים בהחלט - Ninja Theory, Playground games. סוני צריכים להגיב בהתאם ולהרחיב את ארסנל הסטודיו-ים שלהם. בגדול אלו חדשות מעולות לעולם הגיימינג - משחקים אקסלוסיביים לרוב זוכים לחופש יצירתי וכלכלי הרבה יותר גדול מאשר תחת מפיצים כמו EA.

עוד נקודה לחיוב היא Halo Infinite, שלפי הנראה הוא סוג של Reboot רוחני להיילו המקורי. בהחלט מרשים, ומגיע בעיתוי מושלם שהסדרה כבר התחילה להישחק. בדיוק כמו God of War, זה סיכוי מדהים להחזיר את היוקרה לסדרה הזה. רק שלא יהיה בסוף Open World Multiplayer כמו Anthem או Destiny.

Gears נראה גם מעניין, עם דגש עלילתי אמוציונלי על יחסים בין צוות של זוג (השראה מ-The Last of Us? God of War?). מבחינת גיימפליי, לא רואה חידוש מטורף, חוץ מהשימוש בנשקים קרים.

חוץ מזה - המון הכרזות למשחקי Multi Platform (כצפוי, לאור כמות האקסלוסיביים המועטה בשנה הקרובה). המעניינים ביותר לדעתי היו Sekiro ו-Devil May Cry 5.

זהו, אלו הם הרשמים שלי. שמח לראות שמיקרוסופט מתחילים לעלות על דרך המלך.

Eliran15
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2214

שליחה

@LinkMattan
·אולי לחלק מהסטודיו שהם קנו יש כבר פרוייקטים שהתחילו כבר אז לא בטוח שהכל לדור הבא

Huber פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה

זוכרים איך התחיל הניצחון הדי מוחץ של סוני בדור הנוכחי?

uribak
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 268

שליחה

Zachn כתב:די לא אכפת לי לא מסוגל לראות אותו יותר חבל שאין כפתור בלוק בפורום. שיעשה לעצמו קופי פייסט ליקום אחר.
...
ערס מיקלדת טיפוסי, אתה לא שווה את היחס שלי בכלל.

הרכישה של Ninja Theory, Playground Games, Undead Labs, Compulsion Games
ע"י מיקרוסופט. ממחישה את הבעייתיות במשחקים אקסלוסיביים.
כרגיל בסופו של יום, הגיימרים נדפקים! ולא משנה באיזה פלטפורמה אתם משחקים.
פשוט, חבל.

elangab
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה

Huber כתב:כן, בהחלט מזור שסוני נתנו להם ללכת, הם יצרו כמה מהבלעדיים היותר מעניינים לטעמי שיצאו ל PS.
...
·מי אמר שסוני "נתנו להם ללכת", אולי הם החליטו בעצמם לאן ללכת ולמה. לא הכל סובב סביב סוני.

elangab
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה

@jacko-il
·
מעט העציב אותי לראות את Ninja Theory נרכשים ע"י מיקרוסופט, מאד אוהב ומעריך אותם. אבל שמח בשבילהם שהם מצאו בית שייתן להם את הגיבוי הכלכלי והלוגיסטי להמשיך לפתח את הרעיונות שלהם בעתיד. שמח בשביל מיקרוסופט והגיימרים של ה- XBOX אך מעט מעציב אותי במקביל בתור בעלים של PS.

אין מה להתעצב, אלא אם יש לך משהו עקרוני נגד מוצרים של מיקרוסופט אתה תמיד יכול לרכוש אקס בוקס אם עוד 2-3 שנים יהיו מספיק משחקים שיעניינו אותך. הדגם הבסיסי עולה כמה מאות שקלים, זה לא בשמיים להחזיק את שני המוצרים (ולא משנה מי נחשב הראשי).

מה גם שתמיד יש את האפשרות שהמשחקים הנ"ל ישוחררו גם לחלונות 10, כמו משחקי אקס בוקס אחרים.

שלא לדבר על מה שפיל זרק יחד עם ההודעה על פיתוח החומרה הבאה, שירותי ההסטרמה שהם עובדים עליהם. גם אם לא תרצה לרכוש חומרה, תוכל (תיאורטית, נראה לאן זה יתפתח) לשחק בצורה כזו.

בקיצור, יהיו לך הרבה אפשרויות לשחק את המשחקים שתרצה.

חזור אל “קונסולות”