אחרי שאני אקבל אותם אני אתחיל במסע כבלים חדש.
נכון לעכשיו אני מושקע כ-20 אחוז מהמערכת באביזרים {כבלים , בולמים , סטנד } .
לגבי כמה כדאי להשקיע אינני יכול לענות לך תשובה בטוחה מפני שזה משתנה בהתאם למערכת והכיס כמובן.

יש כאילו שיודעים לתקתק תאוריות על המקלדת ויש כאילו שבונים לעצמם מערכת לאחר ניסוי וטעיה. אל תשכח שיהיו כאילו שטענו בפה מלא כי באופן כללי מערכת של 10,000 נשמעות דומה לכאליו של 100000נמר כתב:עם הרמקולים החדשים המערכת שלי נושקת את ה-100K .
אחרי שאני אקבל אותם אני אתחיל במסע כבלים חדש.
נכון לעכשיו אני מושקע כ-20 אחוז מהמערכת באביזרים {כבלים , בולמים , סטנד } .
לגבי כמה כדאי להשקיע אינני יכול לענות לך תשובה בטוחה מפני שזה משתנה בהתאם למערכת והכיס כמובן.
...

אין לי אלא להאמין לגידי על הבנתו או אמונתו כי הוא כן שומע הבדלים בין כבלים.diz1 כתב:אין לי אלא להאמין לרוי ולדמבואי על הבנתם או אמונתם כי הם לא שומעים הבדלים בין כבלים.
אשמח מאוד אם תוכלו לפרט אילו כבלים בדקתם? כמה פעמים? באיזה סטאפ?
מתי? והאם נכח "אודיופיל" (ולא מהסוג שמכר לכם בעבר רמקול או משהו אחר)אחר בחדר ומה הייתה התרשמותו?...

היו מס' הודעות של חברים כאן שצודקים ואומרים שמתי שנעשה מבחן שמיעה שכזה קיים הסיכוי שהם יתחילו להתברבר,זה טבעי וככל הנראה רוב רובם של האנשים יפלו בדבר כזה.LiorC כתב:לא הבנתי, כסקר כללי (מי שומע הבדלים ומי לא) או כסקר לאחר מבחן שיבוצע ?...
בכל השירשור הזה לא ציינתי את דעתי או ניסיוני (או חוסר ניסיוני) האם יש הבדלים בין טרנספורטים ועתה האם יש הבדלים בין כבלים.logankungfu כתב:אין לי אלא להאמין לגידי על הבנתו או אמונתו כי הוא כן שומע הבדלים בין כבלים.diz1 כתב:אין לי אלא להאמין לרוי ולדמבואי על הבנתם או אמונתם כי הם לא שומעים הבדלים בין כבלים.
אשמח מאוד אם תוכלו לפרט אילו כבלים בדקתם? כמה פעמים? באיזה סטאפ?
מתי? והאם נכח "אודיופיל" (ולא מהסוג שמכר לכם בעבר רמקול או משהו אחר)אחר בחדר ומה הייתה התרשמותו?...
אשמח מאוד אם תוכל לפרט אילו כבלים בדקת? באיזה סטאפ? ובכמה פעמים מתוך כמה הצלחת להבדיל ביניהם במבחן עיוור?...

אני מוצא כאן חוסר קוהרנטיות מסוייםנמר כתב: עיניין הכבלים הוא לא לשנות את המערכת , אלה לשפר בכימעה את הקיים ,
כבלים כמו שציינתי מליון פעמים הם הגימורים וההגעה לשלמות בתוצאה אותה אתה כבר אוהב , החלפת מגבר פשוט תשנה לך את התוצאה לחלוטין.
אני לא מזמן החלפתי כבלים וחיברתי שני סוגי כבלים שונים לרמקול , סוג אחד לנמוכים וסוג אחר למיד ולגבוהים , התוצאה הרבה יותר טוב משמעותית , הבמה גדולה יותר , הטויטר פחות מקומפרס...
') javascript:emoticon('
')

1. אני לא אופתע אם לא אצליח להבדיל בין מקורות, ואכן, ההבדלים בין נגני CD מודרניים די מינוריים. מסיבה זו אין לי שום כוונה לשדרג את ה CD שלי, אגב.נמר כתב:רוי.
אתה מוכן שאני אעשה לך מבחן בין מקורות? אם כן אז קדימה אני בעד . אם אתה עובר את מבחן המקורות אני מחזיק ממך אלוף עולם , אם אתה לא עובר דהיינו אין הבדל בין מקורות.
מעבר לכך שגם אותי מסקרן לדעת איזה כבלים בענת ועל איזו מערכת , מסקרן אותי גם לדעת מה מחובר למערכת על אותו קו חשמל מלבד הסטריאו.
האם מישהו מהלא מאמינים השקיעו במוצר נלווה או אביזר שמשפר באחוזים בודדים את התוצאה? אם כן אז מהו אותו אביזר?
האם ניסיתם אי פעם לבחון בולמים למערכת? משככי זעזועים למניהן , פלטות אקוסטיות , החלפת מנורות ?
...