בעיה באתר KTUVIT
תירשם שוב (טופס הרשמה מלא) עם המייל והסיסמה המקוריים שאיתם נרשמת לאתר בעבר (למרות שהם כבר קיימים במערכת).OhadSela כתב:גם אני לא מצליח להיכנס כבר יותר מחודש...
אם הרישום יעבור תקין, אתה אמור לקבל הודעת אישור למייל, וברגע שתאשר אותה, תוכל להתחבר למשתמש שהיה לך עוד קודם.
תודה Lee
0gUtG1y1jb3c
gAXhHYtvSaXy
wD9kaqqauW8Y
netivotina12
הססמאות שלי לפי סדר האחרונה למעלה, הראשונה מטה (המקורית) הוא:הרישום וההתחברות לא מצליחים, כי כנראה מרוב שאיפסת את הסיסמה, שיגעת את המערכת צוחק בקול
תרשום כאן את כל הסיסמאות שקיבלת לאחר האיפוסים, כולל הסיסמה המקורית איתה נרשמת לאתר (תציין לידה שהיא המקורית, כדי שאדע).
אגב, התו הראשון בסיסמה שרשמת קודם הוא הספרה אפס ולא האות O, כן?...
0gUtG1y1jb3c
gAXhHYtvSaXy
wD9kaqqauW8Y
netivotina12
Lee כתב:תירשם שוב (טופס הרשמה מלא) עם המייל והסיסמה המקוריים שאיתם נרשמת לאתר בעבר (למרות שהם כבר קיימים במערכת).......
אם הרישום יעבור תקין, אתה אמור לקבל הודעת אישור למייל, וברגע שתאשר אותה, תוכל להתחבר למשתמש שהיה לך עוד קודם....
תודה רבה !!!
זה עובד
לצערי, כל הניסיונות כשלו.אפיאנדקס כתב:תודה Lee
הססמאות שלי לפי סדר האחרונה למעלה, הראשונה מטה (המקורית) הוא:......
0gUtG1y1jb3c
gAXhHYtvSaXy
wD9kaqqauW8Y
netivotina12...
ניסיתי את כל צירופי הסיסמאות, גם בהתחברות וגם ברישום מחדש לאתר, כולל החלפת ה-B בכתובת המייל, ב-b קטנה (אצל אחד החברים בשרשור, שימוש באות גדולה בכתובת המייל יצר בעיה).
כמו שכתבתי לך קודם, כנראה שבגלל ריבוי איפוסי הסיסמה שעשית, קשה לדעת איזו סיסמה קיימת כרגע במערכת ואם היא אומתה דרך הלינק במייל.
מציע שתבדוק אם לא קיימת עוד איזו סיסמה ששכחת להוסיף לרשימה.
תנסה לבדוק מה הסיסמה האחרונה ששינית וקיבלת אחריה הודעת אימות למייל (ותבדוק אם אישרת את הודעה זו).
אם מבחינתך לא קיים משהו נוסף לעשות, תעדכן כאן, ואשלח למנהל "כתובית" הודעה, בתקווה שיוכל לבדוק עפ"י כתובת המייל, מה הסיסמה האחרונה שניקלטה במערכת והאם יש משהו נוסף שחוסם את הרישום מחדש.
היי Lee,
כשניסיתי להתחבר עם המשתמש הישן זה רשם לי:
"המשתמש שבחרת כבר נמצא בשימוש"
ובנוסף:
"ישנו משתמש אשר משתמש בדואר האלקטרוני אשר הזנת, אנא הזן כתובת חדשה."
אם אני לא טועה שם המשתמש הוא: steak.
מה שכן בוודאות הוא המייל שלי: [email protected]
והסיסמא (לאחר איפוס שניסיתי לפני איזה שבועיים) היא: MbM4nAkWonDf
אתה יכול לעזור גם לי?
תודה רבה
כשניסיתי להתחבר עם המשתמש הישן זה רשם לי:
"המשתמש שבחרת כבר נמצא בשימוש"
ובנוסף:
"ישנו משתמש אשר משתמש בדואר האלקטרוני אשר הזנת, אנא הזן כתובת חדשה."
אם אני לא טועה שם המשתמש הוא: steak.
מה שכן בוודאות הוא המייל שלי: [email protected]
והסיסמא (לאחר איפוס שניסיתי לפני איזה שבועיים) היא: MbM4nAkWonDf
אתה יכול לעזור גם לי?
תודה רבה
@steak
כמו שכבר כתבתי קודם, תירשם שוב (טופס הרשמה מלא, לא רק ניסיון להתחבר) עם המייל והסיסמה המקוריים שאיתם נרשמת לאתר בעבר (למרות שהם כבר קיימים במערכת). לגבי שם, שם משפחה ושם משתמש, לא משנה מה תרשום, כי אם הרישום מחדש יצליח, תקבל גישה לאותו חשבון בדיוק כפי שהיה לפני החסימה, כולל כל הפרטים שהזנת בו בעבר.
אם הרישום יעבור תקין, אתה אמור לקבל הודעת אישור למייל, וברגע שתאשר אותה, תוכל להתחבר למשתמש שהיה לך עוד קודם.
בגלל שעשית איפוס סיסמה, לא בטוח איזו סיסמה קיימת כרגע במערכת, לכן תנסה קודם עם המקורית (זו שהייתה בזמן שנחסמת) ותאשר את ההודעה שהגיעה למייל, ואז תנסה להתחבר.
אם לא הלך, תנסה אותו דבר עם הסיסמה החדשה.
בהצלחה, ותעדכן אם הסתדר או לא.
כמו שכבר כתבתי קודם, תירשם שוב (טופס הרשמה מלא, לא רק ניסיון להתחבר) עם המייל והסיסמה המקוריים שאיתם נרשמת לאתר בעבר (למרות שהם כבר קיימים במערכת). לגבי שם, שם משפחה ושם משתמש, לא משנה מה תרשום, כי אם הרישום מחדש יצליח, תקבל גישה לאותו חשבון בדיוק כפי שהיה לפני החסימה, כולל כל הפרטים שהזנת בו בעבר.
בגלל שעשית איפוס סיסמה, לא בטוח איזו סיסמה קיימת כרגע במערכת, לכן תנסה קודם עם המקורית (זו שהייתה בזמן שנחסמת) ותאשר את ההודעה שהגיעה למייל, ואז תנסה להתחבר.
אם לא הלך, תנסה אותו דבר עם הסיסמה החדשה.
בהצלחה, ותעדכן אם הסתדר או לא.
@steak
אם אין לך את הסיסמה המקורית, זו עלולה להיות בעייה, כי כל שחזור הגישה מתבסס על ההרשמה הראשונית...
תבדוק בתיבת המייל שלך, אם יש מצב שישנה היכן שהוא, הודעת האימות הישנה שקיבלת כשנרשמת לראשונה לאתר.
יתכן שתופיע שם הסיסמה, ואולי יהיה אפשר לאשר את הרישום מהלינק באותה הודעה.
אם לא מצאת, עדכן כאן.
אם אין לך את הסיסמה המקורית, זו עלולה להיות בעייה, כי כל שחזור הגישה מתבסס על ההרשמה הראשונית...
תבדוק בתיבת המייל שלך, אם יש מצב שישנה היכן שהוא, הודעת האימות הישנה שקיבלת כשנרשמת לראשונה לאתר.
יתכן שתופיע שם הסיסמה, ואולי יהיה אפשר לאשר את הרישום מהלינק באותה הודעה.
אם לא מצאת, עדכן כאן.