The Walking Dead - עונה 6
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73269
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 646 פעמים
- קיבל תודות: 3156 פעמים
עופר - מישון היא הדמות הכי מעניינת בסידרה, אני מאוד מאוד אופתע אם זו תהיה היא. התגובה של ניגן הייתה הפתעה שהוא/היא שרד את המהלומה, ז"א שלפי התגובה הזו אכן נראה שזו בחורה. מכיוון שלמגי ולמישון יש חסינות על, אני מנחש אולי אחת מהבחורות האחרות. סתם ניחוש מלומד לפי איך שניגן הגיב - למרות שכבר למדתי שבסידרה הזו היגיון לא תמיד עובד.
- Huber
- חבר במועדון HT

הראסטות
למען האמת בעונות האחרונות היא קצת "רדומה", אבל ב"השקה" של הדמות היה לה לא מעט דברים מרתקים (צמד המהלכים חסרי הלסת שהיו קשורים אליה להסוואה - רעיון שאני לא מבין למה לא כל הדמויות מאמצות כשהן מחוץ למתחם, המיומנות בשימוש בקאטאנה/חרב - שוב, נשק שלפי דעתי פשוט מושלם להריגת זומבים ואמור להיות ציוד חובה אצל כל שורד, ועוד).
בנוסף - היא הדמות השחורה היחידה ששרדה מיום הגעתה לסידרה עד עכשיו, כל שאר השחורים חוסלו די מהר (היא והדמות שאברהם בתאהב בה בעונה הנוכחית, אבל היא יחסית חדשה).
למען האמת בעונות האחרונות היא קצת "רדומה", אבל ב"השקה" של הדמות היה לה לא מעט דברים מרתקים (צמד המהלכים חסרי הלסת שהיו קשורים אליה להסוואה - רעיון שאני לא מבין למה לא כל הדמויות מאמצות כשהן מחוץ למתחם, המיומנות בשימוש בקאטאנה/חרב - שוב, נשק שלפי דעתי פשוט מושלם להריגת זומבים ואמור להיות ציוד חובה אצל כל שורד, ועוד).
בנוסף - היא הדמות השחורה היחידה ששרדה מיום הגעתה לסידרה עד עכשיו, כל שאר השחורים חוסלו די מהר (היא והדמות שאברהם בתאהב בה בעונה הנוכחית, אבל היא יחסית חדשה).
- Huber
- חבר במועדון HT

מגי היא היהודיה היצוגית של הסידרה, כמו שצריך שחור/שחורה יצוגית, החוקים המוזרים של הוליווד/ארה"ב 
·הסצינה בסדרה הייתה אחת לאחת כמו בקומיקס כולל הטקסט. הפליאה מספיגת המכה (like a champ) זה בדיוק מה שניגן אמר אחרי שהרביץ בקומיקס ככה שאין קשר לגודל או מין הקורבן, ולא מנסים לרמוז כלום.Huber כתב:עופר - מישון היא הדמות הכי מעניינת בסידרה, אני מאוד מאוד אופתע אם זו תהיה היא. התגובה של ניגן הייתה הפתעה שהוא/היא שרד את המהלומה, ז"א שלפי התגובה הזו אכן נראה שזו בחורה. מכיוון שלמגי ולמישון יש חסינות על, אני מנחש אולי אחת מהבחורות האחרות. סתם ניחוש מלומד לפי איך שניגן הגיב - למרות שכבר למדתי שבסידרה הזו היגיון לא תמיד עובד....
מעבר לכך כמו שצויין קודם יש קו עלילה די מרכזי בעקבות המוות שלו ככה שלא נראה לי שיעשו פה שינוי מהקומיקס, ותכלס גם אין צורך.
- Huber
- חבר במועדון HT

מה אתם חושבים על הסוף?
אין לי מושג איך מסתיים הקומיקס, אבל לדעתי, הסוף יאה למסר הלא כל כך סמוי של הסדרה.
החיים גרועים יותר מהמתים המהלכים, האחרונים הורגים בלי שליטה על מעשיהם,
החיים רוצחים מתוך בחירה.
אלה שסירבו להרוג נשארו בחיים, אלה שנגעו ברשע סופם שנלכדו בטרפיו.
אגב, השם לוסיל (המחבט של נייגל) הוא השם שנתן בי. בי. קינג מלך הבלוז,
לא לבלבל עם מלך ישראל, לגיטרה שלו.
אין לי מושג איך מסתיים הקומיקס, אבל לדעתי, הסוף יאה למסר הלא כל כך סמוי של הסדרה.
החיים גרועים יותר מהמתים המהלכים, האחרונים הורגים בלי שליטה על מעשיהם,
החיים רוצחים מתוך בחירה.
אלה שסירבו להרוג נשארו בחיים, אלה שנגעו ברשע סופם שנלכדו בטרפיו.
אגב, השם לוסיל (המחבט של נייגל) הוא השם שנתן בי. בי. קינג מלך הבלוז,
לא לבלבל עם מלך ישראל, לגיטרה שלו.
- toxin
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9355
- נתן תודות: 49 פעמים
- קיבל תודות: 742 פעמים
עונה די בינונית בסך הכל עם כמה פרקים מיותרים שהיה אפשר לקצץ בכיף.
כמובן שלכל אורך העונה הדמויות עושות מהלכים מטופשים ולא הגיוניים בעליל ואתה שואל את עצמך "למה?"
יש הרבה תאוריות ברשת שהדמות שנייגן הורג הוא אברהם.
כמובן שלכל אורך העונה הדמויות עושות מהלכים מטופשים ולא הגיוניים בעליל ואתה שואל את עצמך "למה?"
יש הרבה תאוריות ברשת שהדמות שנייגן הורג הוא אברהם.