סקין ל-Kodi בעברית מלאה - Transparency!
- itzikg
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2120
tomer953
שמתי לב עכשיו שאין אצלי את זה:
* לסרט יש דיבוב בעברית אז מוצג דגל ישראל, כמו כן יש פסקול באנגלית אז מוצג גם דגל ארה"ב.
מה הסיבה יכולה להיות ?
.
שמתי לב עכשיו שאין אצלי את זה:
* לסרט יש דיבוב בעברית אז מוצג דגל ישראל, כמו כן יש פסקול באנגלית אז מוצג גם דגל ארה"ב.
מה הסיבה יכולה להיות ?
.
-
tomer953
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5304
- שם מלא: tomer953
@שי-כ
אוקיי ראיתי את זה, מה הסיבה שאתה רוצה להשתמש בתפריט וידאו כדי להיכנס לסרטים? למה לא להיכנס מהתפריט הראשי - סרטים?
תמנה את כל ההבדלים ואני אעזור לך
@itzikg24
תסתכל בתמונה ששי העלה פוסט אחד מעלייך, בתמונה העליונה מופיעים שני הפיצ'רים שסימנת, גם מעל הדגלים של הדירוג והזמן ריצה, שים לב שיש לוגו שכתוב בו Guardiands of the galaxy באפור, והוא לא מופיע בתמונה השנייה שהוא שם - זהו הלוגו, אותו הורדת בARTWORK DOWNLOADER והוא אמור להופיע בדיוק כמו הדיסקארט
בנוסף שים לב בתמונה אצלו מעל ה1080p יש שני דגלים קטנים של דגל ארה"ב ודגל ספרד (המציין את השפות פס-קול שקיימות לסרט)...
יש לציין שזה יכול להופיע רק כאשר קיים קובץ MKV פיזי על המחשב, והסקריפט יכול לבדוק אותו ולחלץ את שמות הפס-קול, כמובן שאם אתה צופה בסרטים דרך GENESIS אתה לא יודע מה תקבל, ואין גישה לקובץ פיזי.. לכן אין אפשרות לקרוא את שפות הפס-קול מתוספי צפייה ישירה.
אוקיי ראיתי את זה, מה הסיבה שאתה רוצה להשתמש בתפריט וידאו כדי להיכנס לסרטים? למה לא להיכנס מהתפריט הראשי - סרטים?
תמנה את כל ההבדלים ואני אעזור לך
@itzikg24
תסתכל בתמונה ששי העלה פוסט אחד מעלייך, בתמונה העליונה מופיעים שני הפיצ'רים שסימנת, גם מעל הדגלים של הדירוג והזמן ריצה, שים לב שיש לוגו שכתוב בו Guardiands of the galaxy באפור, והוא לא מופיע בתמונה השנייה שהוא שם - זהו הלוגו, אותו הורדת בARTWORK DOWNLOADER והוא אמור להופיע בדיוק כמו הדיסקארט
בנוסף שים לב בתמונה אצלו מעל ה1080p יש שני דגלים קטנים של דגל ארה"ב ודגל ספרד (המציין את השפות פס-קול שקיימות לסרט)...
יש לציין שזה יכול להופיע רק כאשר קיים קובץ MKV פיזי על המחשב, והסקריפט יכול לבדוק אותו ולחלץ את שמות הפס-קול, כמובן שאם אתה צופה בסרטים דרך GENESIS אתה לא יודע מה תקבל, ואין גישה לקובץ פיזי.. לכן אין אפשרות לקרוא את שפות הפס-קול מתוספי צפייה ישירה.
- itzikg
-
- חבר ותיק

@tomer953
·
אוקיי הבנתי אותך עזרתי לי מאוד כי שברתי את הראש מה לא עשיתי נכון תודה.
·
אוקיי הבנתי אותך עזרתי לי מאוד כי שברתי את הראש מה לא עשיתי נכון תודה.
- itzikg
-
- חבר ותיק

ועוד שאלה קטנה
אמרת שעברת לקודי
מה זה אומר מבחינתי שלא אוכל להלביש את כל השינויים והעידכונים
על 13.2 ?
אמרת שעברת לקודי
על 13.2 ?
-
tomer953
-
- חבר מכור קשה

·itzikg24 כתב:ועוד שאלה קטנה
אמרת שעברת לקודי
על 13.2 ?...
@razserv2010
http://www.hometheater.co.il/vp2170040#2170040
פירסם את התמונה, ככה נראה הסקין שמתקינים אותו על קודי, הכל עובד מעולה, חוץ מהשם של הסרטים שטיפה חורג מהמסגרת משום מה... לכן עליי להתאים מחדש חלק מהקבצים כדי שיעבדו עם קודי.
מה שאומר שמה שעשיתי עד כה בגירסא 13.2 - יישמר, כל התצוגה שקיבלתם, כולל גם את הOSD החדש שבקרוב יתפרסם,
אבל מכאן והלאה - כל מה שאני אעבוד עליו עכשיו זה נטו בגירסת קודי, אם יעבוד לכם על 13.2, מה טוב, אבל אם לא.. תצטרכו לשדרג או להישאר בתצורה הנוכחית...
הרוב עובד במקביל, למעט דברים מסוימים... בכל אופן הנה תיקון לגירסת קודי למי שרוצה:
https://drive.google.com/file/d/0B8R_P3 ... sp=sharing
לשים בתיקיה 720p והלחליף את הקובץ הקיים, התיקיה נמצאת בAPPDATA כמו שמוסבר במדריך הראשי
- itzikg
-
- חבר ותיק

אוקיי אחלהtomer953 כתב:·......
@razserv2010
http://www.hometheater.co.il/vp2170040#2170040
פירסם את התמונה, ככה נראה הסקין שמתקינים אותו על קודי, הכל עובד מעולה, חוץ מהשם של הסרטים שטיפה חורג מהמסגרת משום מה... לכן עליי להתאים מחדש חלק מהקבצים כדי שיעבדו עם קודי.
מה שאומר שמה שעשיתי עד כה בגירסא 13.2 - יישמר, כל התצוגה שקיבלתם, כולל גם את הOSD החדש שבקרוב יתפרסם,
אבל מכאן והלאה - כל מה שאני אעבוד עליו עכשיו זה נטו בגירסת קודי, אם יעבוד לכם על 13.2, מה טוב, אבל אם לא.. תצטרכו לשדרג או להישאר בתצורה הנוכחית...
הרוב עובד במקביל, למעט דברים מסוימים... בכל אופן הנה תיקון לגירסת קודי למי שרוצה:
לשים בתיקיה 720p והלחליף את הקובץ הקיים, התיקיה נמצאת בAPPDATA כמו שמוסבר במדריך הראשי...
אמרת שבקרוב תעבוד גם על הסדרות ותשחרר אותו
זה יהיה מותאם לקודי ?
·
- ofekb
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 160
יש לך מושג למה אני לא רואה את החבילות סרטים כמו אצלך? זה נראה כאילו אני מגדיר אותם נכון...
[img2=1920x1080]http://i.imgur.com/DQmIltI.jpg[/img2]
[img2=1920x1080]http://i.imgur.com/DQmIltI.jpg[/img2]
-
tomer953
-
- חבר מכור קשה

הגדרות - וידאו - ״קבץ סרטים במארזים״
סמן שם וי
סמן שם וי
- b2k
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4709
תומר,
הייתי שם בכותרת את שם הסקין transparency שקיסתמת.
אנשים שואלים על הסקין הזה שאלות ומפספסים את הפוסט הזה.
הייתי שם בכותרת את שם הסקין transparency שקיסתמת.
אנשים שואלים על הסקין הזה שאלות ומפספסים את הפוסט הזה.
-
tomer953
-
- חבר מכור קשה

סבבה אני אערוך...
בכל אופן הצלחתי לעשות משהו שיעזור, בהגדרות הסקין יצרתי כפתור "TOMER953 Mode" שהוא ישר מפעיל את כל ההגדרות שהמלצתי עליהם בתחילת הפוסט...
הסקין עם האופציה הזאתי יעלה בקרוב בעזרת THEWIZ לרפו שלו... ואז ההתקנה למוד תהיה פשוטה מאוד בכמה קליקים פשוטים
מי שלא רוצה להתאפק ורוצה גירסת קודי, שיוריד את הסקין ויוסיף בו את כל הקבצים האלו:
ואז ילך להגדרות המעטפת וילחץ על Tomer953 Mode ויהנה
בכל אופן הצלחתי לעשות משהו שיעזור, בהגדרות הסקין יצרתי כפתור "TOMER953 Mode" שהוא ישר מפעיל את כל ההגדרות שהמלצתי עליהם בתחילת הפוסט...
הסקין עם האופציה הזאתי יעלה בקרוב בעזרת THEWIZ לרפו שלו... ואז ההתקנה למוד תהיה פשוטה מאוד בכמה קליקים פשוטים
מי שלא רוצה להתאפק ורוצה גירסת קודי, שיוריד את הסקין ויוסיף בו את כל הקבצים האלו:
ואז ילך להגדרות המעטפת וילחץ על Tomer953 Mode ויהנה
- itzikg
-
- חבר ותיק

הורדתי את ההקבצים האלו ולחצתי על הכפתור שמפעיל את ההגדרות שהמלצת עליהם ולא קורה כלוםtomer953 כתב:סבבה אני אערוך...
ואז ילך להגדרות המעטפת וילחץ על Tomer953 Mode ויהנה...
הוא לא מוסיף את ההגדרות
·
-
tomer953
-
- חבר מכור קשה

זה לקודי אבל :/
בכל אופן זה לא אמור לעשות קסמים, סהכ לשים את ההגדרות של הסקין כפי שרשמתי בשרשור הראשי
אצלך זה לא עשה כלום כי כבר עשית אותם ידנית
בכל אופן זה לא אמור לעשות קסמים, סהכ לשים את ההגדרות של הסקין כפי שרשמתי בשרשור הראשי
אצלך זה לא עשה כלום כי כבר עשית אותם ידנית
- itzikg
-
- חבר ותיק

·הבנתי זה לקודיtomer953 כתב:זה לקודי אבל :/
אצלך זה לא עשה כלום כי כבר עשית אותם ידנית...
על אחד מהמחשבים מותקן קודי
וניסתי לפי מה שרשמת ולא הלך
לא הגדרתי בקודי שום דבר מלבד העתקת הקבצים לספרית skin.transparency.xbmc.heb
הכפתור לא באמת הכניס את ההגדרות לסקין
-
tomer953
-
- חבר מכור קשה

לדעתי אתה פשוט לא מבין מה זה עושה...
תנסה למשל לבחור בהגדרות מעטפת - הצגת אפשרויות - "תמונת מעריצים - רשימה קצרה"
ותנסה למשל בנוסף לבחור בסמלים - "בית - אייקון מזג אוויר"
כלומר להדליק את שניהם...
לאחר שהם דולקים, יופיע לך רשימה קצרה של סרטים בתצוגת הסרטים + יופיע לך הנפשה של מזג האוויר במסך הבית של התוכנה...
מכיוון ואני לא רוצה שהם יהיו - ברגע שתלחץ על Tomer953 Mode בהגדרת המעטפת - הסקין ייטען מחדש ויחזיר לברירת מחדל את:
"בית - אייקון מזג אוויר" להיות לא מסומן, ויחזיר את "תמונת מעריצים - רשימה ארוכה" להיות מסומן.
יידע אותי אם אני טועה
תנסה למשל לבחור בהגדרות מעטפת - הצגת אפשרויות - "תמונת מעריצים - רשימה קצרה"
ותנסה למשל בנוסף לבחור בסמלים - "בית - אייקון מזג אוויר"
כלומר להדליק את שניהם...
לאחר שהם דולקים, יופיע לך רשימה קצרה של סרטים בתצוגת הסרטים + יופיע לך הנפשה של מזג האוויר במסך הבית של התוכנה...
מכיוון ואני לא רוצה שהם יהיו - ברגע שתלחץ על Tomer953 Mode בהגדרת המעטפת - הסקין ייטען מחדש ויחזיר לברירת מחדל את:
"בית - אייקון מזג אוויר" להיות לא מסומן, ויחזיר את "תמונת מעריצים - רשימה ארוכה" להיות מסומן.
יידע אותי אם אני טועה
- itzikg
-
- חבר ותיק

@tomer953
הבנתי עכשיו
אבל כל ההמלצות שלך בכל מקרה לא מסומנות
בדיפולט של הסקין
וצריך להכניס אותם אחד אחד
חשבתי שברגע שלוחצים על כפתור TOMER953
זה מסמן את כל ההגדרות לפי ההמלצות שלך
·
הבנתי עכשיו
אבל כל ההמלצות שלך בכל מקרה לא מסומנות
בדיפולט של הסקין
וצריך להכניס אותם אחד אחד
חשבתי שברגע שלוחצים על כפתור TOMER953
זה מסמן את כל ההגדרות לפי ההמלצות שלך
·
-
tomer953
-
- חבר מכור קשה

נכון זה מה שזה אמור לעשות, תן לי דוגמא להמלצה שלי שזה לא עושה...
אלו ההמלצות שהכנסתי אל תוך הכפתור:
- אפשר ניגון טריילרים במסך מלא
- השתמש בלוגו לסדרות
- השתמש בלוגו לסרטים
- השתמש בלוגו במוסיקה
- לא לאפשר הצגת הרחבות רנדומלית במסך הראשי
- לא לאפשר הצגת אייקון מזג האוויר בתפריט הראשי
- הצגה של רשימה ארוכה בתצוגת הסרטים
- לבטל את "אולפנים" "במאים" "שחקנים" מתת התפריט של סרטים
- לבטל את התת-תפריט כולו של סדרות
עדכן אותי אם זה לא עובד לך
אלו ההמלצות שהכנסתי אל תוך הכפתור:
- אפשר ניגון טריילרים במסך מלא
- השתמש בלוגו לסדרות
- השתמש בלוגו לסרטים
- השתמש בלוגו במוסיקה
- לא לאפשר הצגת הרחבות רנדומלית במסך הראשי
- לא לאפשר הצגת אייקון מזג האוויר בתפריט הראשי
- הצגה של רשימה ארוכה בתצוגת הסרטים
- לבטל את "אולפנים" "במאים" "שחקנים" מתת התפריט של סרטים
- לבטל את התת-תפריט כולו של סדרות
עדכן אותי אם זה לא עובד לך
- itzikg
-
- חבר ותיק

@tomer953
כל מה שרשמת זה רק חלק קטן מכל המלצות שרשמת פה לכן לא הבנתי היכן הם
כללי:
*אפשר גלילה אוטומטית לעלילות וסקירות
*סרטים - תמיד לנגן טריילרים במסך מלא
*סדרות - שימוש בפוסטרים
*סדרות אפשר CLEART
*סדרות החל לוגו
* מוסיקה - אפשר CDART
* מוסיקה - אפשר לוגו
חלון הבית:
* סרטים+סדרות+קליפים+מוסיקה - התווסף לאחרונה (תלוי בכם מה אתם רוצים)
* הצג פרטי וידאו
* הצג TV INFO
*הצג פרטים אודות המוסיקה
* הצג פרטים אודות המערכת
רקעים:
* Use video Background (למי שרוצה, זה אומר שברגע ששמתם סרט, ואתם עושים חזרה לתפריטים בעוד הסרט מתנגן - זה יציג לכם אותו ברקע במקום רקע סטטי של תמונה)
* אישית במקום סרטים,וידאו,סדרות - שמתי את התמונה הזאתי:
ממליץ לכם להתאים לכם אישית תמונות כדי ליצור קצת טעם אישי, התמונות ברירת מחדל לא כל-כך יפות.
ניתן לבחור שם בסרטים "תמונות מעריצים" ואז זה יתן תמונה אקראית מתוך סרט... נחמד!
צלמיות:
* בית - אייקון מזג אוויר - יש לכבות את זה, סתם מציק לראות את המזג אוויר בכל תפריט
* זהו חוץ מזה שהכל יהיה דלוק, חוץ מהאחרון של "החבא אייקון של טריילרים" שצריך להישאר כבוי.
הרחבות:
* מילות שירים - למי שרוצה לראות את הLYRICS בלייב של השירים שלו, שיבחר שם את ההרחבה של CU LRCLYRICS (יתקין אותה ואז יבחר אותה משם)
* למי שמשתמש בTVTUNES (לשמוע את נעימת הפתיחה של סדרות כאשר מעיינים בספריית הסדרות) - יש לאפשר את זה שם
כיבוי:
* יש לבחור אילו כפתורים אתם רוצים שישארו בתפריט הכיבוי, אצלי השארתי רק את "יציאה XBMC" ו"הגדרות", בלחיצה על המקש "S" מכל מקום בסקין התפריט הזה יקפוץ..
צפה באפשרויות:
* תמונות מעריצים - רשימה ארוכה זה חשוב
חוץ מזה, הכל כבוי! למי שבא להשתמש באופציות ה"נטרל" שם , זה אומר למשל שאם תנטרלו את מצב "רשימה" אז לא תוכלו לעבור אליו, כלומר אם תבטלו את הכל, תישארו עם מצב אחד, ואז הילדים לא יוכלו לשנות לכם תצוגות או משהו כזה...
תפריט:
* וידאו - אני אישית ביטלתי אותו
* סרטים - שיופיע, ובתת תפריט שלו אני אישית שמתי לי רק מה שאני משתמש "ספרייה,סגנונות,מארזים,התווסף לאחרונה, הרחבות וידאו(חשוב)"
* סדרות - ביטלתי כאן את התת-תפריט, מיותר בעיני
*מוסיקה - בצד שמאל בוחרים "ספרייה", כלומר שהמוסיקה שנסרקה לספרייה תיפתח, בצד ימין תלוי בכם מה תרצו להציג, אני כאן עשיתי משהו נחמד והוספתי את התוסף של YOUTUBE MUSIC בתת תפריט שמאפשר ניגון קליפים מBILLBOARD וכו'.
הנה קישור להסבר איך עשיתי את זה:
http://www.hometheater.co.il/vp2164526#2164526
ולאיך שזה נראה אצלי:
https://docs.google.com/file/d/0B8R_P39 ... cslist_api
*תמונות - ספציפית אצלי מכובה
*הרחבות - מי שרוצה יכול להוסיף לו פה בתת תפריט את כל התוספים האהובים עליו
* מזג האוויר - כיביתי
* מועדפים - מי שרוצה שידליק
* הגדרות - כמובן חובה שיהיה דולק
* נגן דיסק -כיביתי, ומועדפים מותאמים אישית גם כיביתי
כל מה שרשמת זה רק חלק קטן מכל המלצות שרשמת פה לכן לא הבנתי היכן הם
כללי:
*אפשר גלילה אוטומטית לעלילות וסקירות
*סרטים - תמיד לנגן טריילרים במסך מלא
*סדרות - שימוש בפוסטרים
*סדרות אפשר CLEART
*סדרות החל לוגו
* מוסיקה - אפשר CDART
* מוסיקה - אפשר לוגו
חלון הבית:
* סרטים+סדרות+קליפים+מוסיקה - התווסף לאחרונה (תלוי בכם מה אתם רוצים)
* הצג פרטי וידאו
* הצג TV INFO
*הצג פרטים אודות המוסיקה
* הצג פרטים אודות המערכת
רקעים:
* Use video Background (למי שרוצה, זה אומר שברגע ששמתם סרט, ואתם עושים חזרה לתפריטים בעוד הסרט מתנגן - זה יציג לכם אותו ברקע במקום רקע סטטי של תמונה)
* אישית במקום סרטים,וידאו,סדרות - שמתי את התמונה הזאתי:
ממליץ לכם להתאים לכם אישית תמונות כדי ליצור קצת טעם אישי, התמונות ברירת מחדל לא כל-כך יפות.
ניתן לבחור שם בסרטים "תמונות מעריצים" ואז זה יתן תמונה אקראית מתוך סרט... נחמד!
צלמיות:
* בית - אייקון מזג אוויר - יש לכבות את זה, סתם מציק לראות את המזג אוויר בכל תפריט
* זהו חוץ מזה שהכל יהיה דלוק, חוץ מהאחרון של "החבא אייקון של טריילרים" שצריך להישאר כבוי.
הרחבות:
* מילות שירים - למי שרוצה לראות את הLYRICS בלייב של השירים שלו, שיבחר שם את ההרחבה של CU LRCLYRICS (יתקין אותה ואז יבחר אותה משם)
* למי שמשתמש בTVTUNES (לשמוע את נעימת הפתיחה של סדרות כאשר מעיינים בספריית הסדרות) - יש לאפשר את זה שם
כיבוי:
* יש לבחור אילו כפתורים אתם רוצים שישארו בתפריט הכיבוי, אצלי השארתי רק את "יציאה XBMC" ו"הגדרות", בלחיצה על המקש "S" מכל מקום בסקין התפריט הזה יקפוץ..
צפה באפשרויות:
* תמונות מעריצים - רשימה ארוכה זה חשוב
חוץ מזה, הכל כבוי! למי שבא להשתמש באופציות ה"נטרל" שם , זה אומר למשל שאם תנטרלו את מצב "רשימה" אז לא תוכלו לעבור אליו, כלומר אם תבטלו את הכל, תישארו עם מצב אחד, ואז הילדים לא יוכלו לשנות לכם תצוגות או משהו כזה...
תפריט:
* וידאו - אני אישית ביטלתי אותו
* סרטים - שיופיע, ובתת תפריט שלו אני אישית שמתי לי רק מה שאני משתמש "ספרייה,סגנונות,מארזים,התווסף לאחרונה, הרחבות וידאו(חשוב)"
* סדרות - ביטלתי כאן את התת-תפריט, מיותר בעיני
*מוסיקה - בצד שמאל בוחרים "ספרייה", כלומר שהמוסיקה שנסרקה לספרייה תיפתח, בצד ימין תלוי בכם מה תרצו להציג, אני כאן עשיתי משהו נחמד והוספתי את התוסף של YOUTUBE MUSIC בתת תפריט שמאפשר ניגון קליפים מBILLBOARD וכו'.
הנה קישור להסבר איך עשיתי את זה:
http://www.hometheater.co.il/vp2164526#2164526
ולאיך שזה נראה אצלי:
https://docs.google.com/file/d/0B8R_P39 ... cslist_api
*תמונות - ספציפית אצלי מכובה
*הרחבות - מי שרוצה יכול להוסיף לו פה בתת תפריט את כל התוספים האהובים עליו
* מזג האוויר - כיביתי
* מועדפים - מי שרוצה שידליק
* הגדרות - כמובן חובה שיהיה דולק
* נגן דיסק -כיביתי, ומועדפים מותאמים אישית גם כיביתי
-
tomer953
-
- חבר מכור קשה

כמעט כל מה שרשמת זה מבצע...
ברור שזה לא יוסיף לך הרחבות חיצוניות כמו הרחבה של מילים, או יכניס לך אייטמים למועדפים,
או יחליט עבורך אם אתה משתמש ב״תמונות״ או לא.
אם הייתי רוצה לתת לך 1:1 את התוכנה שלי הייתי מכוןץ בזיפ ונותן לך הכל וזהו
זה עדיין רק סקין, ויש דברים שצריך להתאים לבד
בגלל זה כתבתי על כל דבר ״אצלי ביטלתי..״ ״ממליץ לבטל...״ וכו כדי שכל אחד ישאיר מה שבא לו
ברור שזה לא יוסיף לך הרחבות חיצוניות כמו הרחבה של מילים, או יכניס לך אייטמים למועדפים,
או יחליט עבורך אם אתה משתמש ב״תמונות״ או לא.
אם הייתי רוצה לתת לך 1:1 את התוכנה שלי הייתי מכוןץ בזיפ ונותן לך הכל וזהו
זה עדיין רק סקין, ויש דברים שצריך להתאים לבד
בגלל זה כתבתי על כל דבר ״אצלי ביטלתי..״ ״ממליץ לבטל...״ וכו כדי שכל אחד ישאיר מה שבא לו
- שי-כ
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4811
- שם מלא: שי כהן
תומר שלום,
יישמתי את ההנחיות שלך לגבי יצירת תת-תפריטים דרך מועדפים ורשימת השמעה חכמה. כך הצלחתי ליצור את תתי התפריטים שאני מעוניין בהם. תודה
יש לי 2 שאלות:
1- האם בתוך הגדרות מעטפת->תפריט, יש אפשרות להגדיל את כמות ה'מועדפים' שאפשר להכניס בתת התפריט? הוא נותן רק 3 בכל תפריט.
2- האם אפשר להגדיר FANART גם לתת תפריטים? הרי זה סקין של FANART
יישמתי את ההנחיות שלך לגבי יצירת תת-תפריטים דרך מועדפים ורשימת השמעה חכמה. כך הצלחתי ליצור את תתי התפריטים שאני מעוניין בהם. תודה
יש לי 2 שאלות:
1- האם בתוך הגדרות מעטפת->תפריט, יש אפשרות להגדיל את כמות ה'מועדפים' שאפשר להכניס בתת התפריט? הוא נותן רק 3 בכל תפריט.
2- האם אפשר להגדיר FANART גם לתת תפריטים? הרי זה סקין של FANART
-
tomer953
-
- חבר מכור קשה

לגבי 1
מה היית רוצה להוסיף בנוסף? אני אנסה אולי ידנית לעזור לך
לגבי 2
כנ״ל אני יכול לנסות ידנית, לאילו תת תפריטים תרצה? מה המיקופ המדויק שלהם
אשתדל לעזור