אכזבה: הוט הולכת להשיק שבוע הבא את המהירות החדשה אבל רק עם 5 מגה העלאה

פורום רשתות, IT ומחשוב כללי - רשתות, ראוטרים, מחשבים ניידים, אביזרים וכו'.
kingikra
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8141

שליחה

miko79 כתב:מוזר לי הצרופי טריפל האלה, אני בדקתי לבוס שלי שדרוג, יש לו טריפל ב 477 ש"ח כולל ספורט 1 ו2
ולא יכלו להכניס את השדרוג של ה 200/5 אמרו שחבל שייצטרכו לפרק חבילה וייצא לו יותר יקר.

לי יש טריפל ב 266 ש"ח
אינטרנט 30 מגה
ספורט 5 HD ו LIVE HD ללא עלות

האם יש סיכוי לשדרג בחינם ל 200/5?
...
:roll: מוזר

לי יש טריפל ב 399 ונתנו בחינם

bariko
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 9327

Re: באיזה טריפל אתה?

שליחה

kingikra כתב:
...
...
:roll: מוזר

לי יש טריפל ב 399 ונתנו בחינם
...
כנ"ל

ספורט 1-2 אינם כלולים, אז הוספתי.
אמנם הליגה בארץ ובספרד מסתיימים בשבת הקרובה, אבל אולי הם יעבירו חלקי משידורי המונדיאל, ויהיו גם בטח המון משחקי ידידות עד אז...

ValorHeart
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1372

שליחה

kingikra כתב:אם הייתי צריך להוסיף כסף אז הייתי צריך קודם לצלצל לספק כדי לעשות חישובים כדאי או לא כדאי. ברגע שהם אמרו שזה ללא תשלום נוסף, זה הקל עלי מאוד את ההחלטה :lol:
...
כמה אתה משלם? כי יש לי את הטריפל "הכל כלול" שיצא לפני שנה ויש לי ממש את כל הערוצים פתוחים כולל ספורט 1 ו-2 ואני משלם 450 ש"J, אתה חושב שאהיה זכאי ל-200 מגה?

kingikra
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה

ValorHeart כתב:
...
...
כמה אתה משלם? כי יש לי את הטריפל "הכל כלול" שיצא לפני שנה ויש לי ממש את כל הערוצים פתוחים כולל ספורט 1 ו-2 ואני משלם 450 ש"J, אתה חושב שאהיה זכאי ל-200 מגה?
...
עניתי על זה שתי הודעות מעליך
אני חושב שכן

kingikra
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה

ValorHeart כתב:
...
...
...
עניתי על זה שתי הודעות מעליך
אני חושב שכן

usagi
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 183
שם מלא: usagi

שליחה

ValorHeart כתב:
...
...
...
גם לי יש את הטריפל מלפני שנה עם הספורט 1ו-2 ואכן קיבלתי את ה-200 מגה ללא תוספת. - אבל צריך להיות לך בבית הפייברבוקס או את המודם הוטבוקס 2

miko79
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1121
שם מלא: עומר

האם בטריפל עם ספורט 1 ו 2 קיבלתם את הפייבר-בוקס בחינם?

שליחה

בשימור נתנו התקנה חינם אבל 30 ש"ח לחודש...

kingikra
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה

usagi כתב:
...
...
גם לי יש את הטריפל מלפני שנה עם הספורט 1ו-2 ואכן קיבלתי את ה-200 מגה ללא תוספת. - אבל צריך להיות לך בבית הפייברבוקס או את המודם הוטבוקס 2
...
הלכתי להחליף בעמדת הוט מובייל בנתניה

want_upload
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 462

שליחה

Niseg
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 282

שליחה

דיברו בכתבה הזאת על זה שבגלל שהupload נמוך שהוט נותנות זה הורס לספקיות הקטנות . אני לא בדיוק מבין איך זה מפריע. כשקצב הdownload גבוה אז בTCP צריך לשלוח יותר ACK על הודאות קצרות .

אם ה MTU 1500 וגודל ה ACK הוא 44 בייט לא כולל הethernet header ( אני חושב שעושים לזה strip אז בשביל לקבל מקס download בtcp צריך upload שהוא 44/1500 = 2.9333% ממהירות ה download . בבזק מהירות הupload היא 3 בזמן שמהירות ה download היא בין 60-99 שאומר שצריך מהירות בין 1.8 ל 2.9 מגה ובזק עומדת בזה. בהוט ה upload 2 וזה אומר שמהירות המקס בtcp בתנאים האילו תהיה כ68 מגה . במקרה של up של 5 מהירות המקסימום היא 170 מגה .

בדיקות מהירות בטח משתמשות ב UDP ושם אין ממש הגבלת מהירות כי זה פרוטוקול בלי ACK . אולי הספקיות הקטנות מדברות על פרוטוקולי חיגן כמעמיסים על הרוחב פס ואז עוד יותר קשה להם לספק מהירויות down גבוהות.

Paradoxx
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 140

שליחה

הוא דיבר על פרוטוקול L2TP שזה החייגן שמשתמשים בו על גבי התשתית של הוט

חזור אל “רשתות, אינטרנט ו- Fiber”