1. אני חוזר- לא יודע מי האחרים ששוחחת עימם ואיזה סטאפים יש להם- בדיון לא סופק המידע לניתוח מה הם בדקו.
...
כמו שכתבתי העניין הוא לא במה הם בדקו מבחינת ציוד אלא מה היו תוצאות הבדיקה והן היו חד משמעיות מעל ומעבר לכל ספק כפי שצינתי כבר.
2. לגבי מרום מושבך- לידיעותי וניסיוני המערכת שבה בדקת את התיאוריה אינה מסוגלת להבחין בשום שינוי (מוזיקאלי או אחר) שנובע מכבלים (מה לעשות צריך רזולוציות אחרות), אלא בנויים לשינוי בדאטה של מקור. תירצה תקבל לא תרצה תמשיך להסתובב עם ההרגשה שאתה צודק.
...
לצערי לא מדובר בהרגשה אלא בעובדה (בדוקה מעל לכל ספק, ואני מוכן לחזור על בדיקה זאת בכל זמן) הנוגדת את טענותיך. אני בדקתי ומצאתי הבדלים בין מקורות ולא בין כבלים וזה לשיטתך לא אפשרי בסטאף הנתון, וכאן נשאלת השאלה למה, על שאלה זאת לא קבלתי ממך תשובה אלא התחמקות בלבד.
3. אנא אל תשים את עצמך במקום הקורא התמים- הוא אינו מפגר ביחס אילך. ולגבי הדברים שאני אומר- אם נסיוני המעשי הוא הצהרות בלבד, ומשחקיך במערכת אחת (!) לא רצינית הם מידע העולה על רוחב ידיעותי, שיבושם לך.
...
איני שם את עצמי במקום הקורא התמים אלא מבין את מקומו מפני שהיתי בו לפני מספר מצומצם של שנים ואני יודע מה היא השפעה של דעה אם מניסיון או לא המוסוות כעובדה לכן אני חושב שיש לשמור על קוד ביטוי ברור בנושא מה שלא עשית לצערי לכך כוונו דברי, כבודי לניסיון הוא לא מעבר לכבודי לעובדות לצערי העובדות שאני מכיר (ולא מבדיקה של סטאף אחד אם כי נחמד שקבעת כך) שונות משלך ואין בכך כל פסול כל עוד של שני הצדדים משתמשים בצורת ביטוי המסווגת את דבריהם לא כהצהרת האמת המוחלטת אלא כדעה המכירה בצדדים אחרים להרגשתי לא עשיתה כן.
4. לא מקבל את הנחתך על מבחנים עיוורים- לא טכנולוגית / ולא אנושית- וזה היה השירשור הנוכחי. ולא מעשית! נסיוני הוא במאות אחוזים (בכמות הפעמים שביצעתי את הדבר) יותר משלך בתחום התאמת כבלים, אז למה אתה מנכס לעצמך איזו עמדה צדקנית שיש בידך מידע מוצק, עמדה שאני לא מעיז להציג כלפיך.
...
אני לא ייחסתי לעצמי עמדה צדקנית, רק הצגתי נתונים שונים משלך, כמובן שמטבע הדברים אני מאמין בצדקתי מפני שהבדיקות שבצעתי נאמנות להרכב שאני חושב שחייב להימצא בבדיקות אלו על מנת שתהיינה מתאימות לענות על השאלה אותה הם באות להבהיר לעומת זאת בדיקותיך והרכבן נעלמות מעיני לא בגלל הזלזול ביכולותיך פשוט בגלל התימהון מכך שבתור אדם הקובע שבדיקות עיוורות אינן נאמנות לשיטתו אתה מבצע אותן די הרבה לדברך

. בנוסף לכך לא מציע שיטה טובה יותר לבדיקת העניין וגם לא נימוק יציב אחד לדעתי לאי יעילותה של השיטה המדוברת.
5. אתה לא קולט את תפקיד הכבלים- להערכתי אתה פשוט לא מבין את השפעתם במערכת. יותר מכך אני אישית מכיר עשרות רבות של אנשים שמזהים בסביבות 80% את השינויים בכבלים (אם ישנם שינויים), ובכל סוגי השיטות (ואנחנו נוהגים לחבר מקורות זהים או מאוד דומים לאותו פרה ומעבירים ע"י השלט- כדי להמנע מ A ל B בקופסא חיצונית), אז מה משקל עמדתך לעומתם- מעשית כלום, לתחושתך אתה, כנראה יותר.
...
אנחתך שגויה לא ייחסתי לעמדתי ועמדת מכרי משקל גדול יותר מעמדך או עמדת חבריך רק הצגתי נתונים הפוכים, אני שמח שאתה קובע שמשקל עמדתי הוא "כלום" (מעניין איך משתנה יחס היהירות\צניעות בינינו לאחר הבהרה זאת

) אני חושב שהוא שווה ללא פחות מעמדתך וגם לא יותר למרות התוצאות השונות שאני מציג.
6. תמיד פגשתי הרבה אחרים שסיפרו לי שלא שומעים הבדלים- ואחרי בדיקה קצרה, אצלי או אצל עמיתי, הם הפכו את דעתם. האם בגלל זה אני אארח כל אחד מהם- לא חושב. השירשור שלנו דן במיגבלות וגבולות השמיעה ככלי- ומזה בהחלט נהנתי, לא יותר.
...
למרות שלא זכור לי שבקשתי הזמנה בכל אופן תודה על ההבהרה.
7. עמדתך לטעמי לא נכונה והתלהבותך להסביר לכל מישהו אחר שהוא אינו שומע הבדלים למרות דיווחו שכן, מעמידה באור לא רציני את הערכתך את הזולת. אולי הפסיכולוגיה שלך מקובעת לאיזו עמדה נוצצת לויכוח ולא מעבר לכך, וזו רק הערכתי.
...
טענתי היחידה במשך דיון זה הייתה שצריך לבדוק על מנת להיות בטוח אין בכך ביטול תחושות של אחרים אם כי נדמה לי שאתה היחיד שחש שזו מטרתי, אני בכל זאת אסביר אפילו אם זה רק בשבילך שאני דוגל בבדיקת תחושות והפרדתם למציאות ודמיון לגבי השיטה לעשות זאת ניתן להתווכח ואני מאמין שככל שדיון שכזה יתפתח כך שיטות מהסוג הזה רק יתקדמו ויתאימו יותר לביצוע מטרתן ולמי שרוצה להשתמש בהן.
כול טוב לך...
מיכאל .