תראו איך אורנג' לקחו מאיתנו 5,800 ש"ח בגין מכשיר דלוק ללא שימוש באירופה

פורום לדיון על נושאים הקשורים לפן המסחרי ו/או השירותי של התחום (איפה קונים? כמה עולה? מי הייבואן? המלצות על חנות? ענייני ייבוא/מכס וכו').
שלח תגובה
avivweis
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 38
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #161 

כאן מתחילה ונגמרת הסוגייה, האם חברה כלשהיא אשר מסוגלת להנפיק לאדם מן היישוב חשבונות עתק- חוקי או לא חוקי, לא צריכה לנהוג בצורה אחראית ולוודא כי חריגה מהצריכה הנורמטיבית נעשית במודע ובהסכמת שני הצדדים.
הרי לא יעלה על הדעת שחברת אשראי תנפיק כרטיס אשראי ולא תגביל אותו, וכך צריך להיות לגבי כל שרות,כן גם בצריכת vod ואפילו בשיחות טלפון בארץ!!!!!
תארו לכם שבטעות סבתא שלי ישבה על כפתור האינטרנט להורדת קובץ אינסופי ללא חבילה והח-ן בסוף החודש מגיע לסכום של פשיטת רגל, רק צד אחד פה לא אחראי?
סיטואציה אחרת: כרטיס האשראי נגנב יש ביטוח וחגגו על הכרטיס (בתקופה שהביטוח מכסה) הכרטיס- ללא הגבלת מסגרת- בדומה לסלולר, האם חברת הביטוח תסכים לספוג נזקים כאלו???

dima_vy
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5918
נתן תודות: 142 פעמים
קיבל תודות: 299 פעמים

שליחה #162 

אריה, אני כן הבנתי את השתלשלות האירועים כאן. לא כל כך ירדתם לסוף דעתי, אבל לא נורא :) בשביל זה יש פורום ודיון :)
עוד דבר שלפי מה שאני מבין שלא קרה - למה נציגי אורנג' לא יצרו קשר עם אחותך, כאשר הסכום חיוב עדיתי עלה כל כך.
אצלי בחברה אני זה שמנהל את כל הקשר עם חברת סלולר בה אנחנו מנויים, וקרה לי מקרה שאחד המשתמשים שלי, בנסיעה בחו"ל דיבר יותר מדי (הוא גם נוסע עם בלקברי). נציגי חברת סלולר יצרו איתי קשר איך כאשר הוא הגיע ל-4000 ש"ח, ואז עצרתי את החגיגה הזאת.
אצלכם, אני מבין שזה לא קרה :(

guyezra
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 35087
נתן תודות: 174 פעמים
קיבל תודות: 650 פעמים

שליחה #163 

אני משער שחשבון עסקי וחשבון פרטי זה לא אותו הדבר.
לחברה שמעסיקה עורכי דין יותר קל ואני מניח שהיא לא מקבלת את אותו חוזה אחיד שמקבלים לקוחות פרטיים

dima_vy
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #164 

guyezra כתב:אני משער שחשבון עסקי וחשבון פרטי זה לא אותו הדבר.
לחברה שמעסיקה עורכי דין יותר קל ואני מניח שהיא לא מקבלת את אותו חוזה אחיד שמקבלים לקוחות פרטיים
...
לא:)
אנחנו חברה ממש קטנה :) יש לנו סה"כ איזה 5 קוים. וממש אני לא מעסיק שום עורך דין לבדיקת הסכם שלי עם חברת סלולר :)

guyezra
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 35087
נתן תודות: 174 פעמים
קיבל תודות: 650 פעמים

שליחה #165 

כן, אבל עדיין חברה לא חותמת על אותו הסכם כמו לקוח פרטי.

b2k
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4709
נתן תודות: 204 פעמים
קיבל תודות: 710 פעמים

שליחה #166 

שיהיה להם לתרופות (אם לא יחזירו את הכסף).

dima_vy
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #167 

guyezra כתב:כן, אבל עדיין חברה לא חותמת על אותו הסכם כמו לקוח פרטי.
...
הסכם של לקוחות SOHO לא ממש שונה נראה לי. לפי מה שאני זוכר - אותם תנאים אותו דבר, ובטוח שלא כתוב בצורה בולטת שחיוב בגין דאטה בחו"ל עלול להיות ממש גבוהה.
בנוסף יש לי גם מנוי פרטי באורנג'... והוא אותו דבר בדיוק, כמו של שאר הלקוחות...

sufgi
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3748
נתן תודות: 253 פעמים
קיבל תודות: 216 פעמים

שליחה #168 

osherov ,
לפי התיאורים שלך, אתה כבר "מסומן" , ושום שיחת טלפון עם אורנג' לא תפתור את המצב, אלא אם תעלה מדרגה בהדברות מולם.
אני מציע שתשלם לאורנג' רק את הסכום של השימוש הרגיל בסלולר, ללא החיוב עבור עלות הגלישה בחו"ל (וזאת כדי שלא תשא בפיגורים עבור תשלום שאתה אמור לשלם להם בכל מקרה).
אם הם לא יסכימו לקבל תשלום חלקי, תנסה להשיג את חשבון הבנק של אורנג' ותפקיד לשם את הסכום, או תשלח להם בדואר רשום צ'ק עם הסכום).
במקביל תתבע את אורנג' בתביעות קטנות לביטול סכום חיוב הגלישה ובנוסף תדרוש פיצוי על עוגמת נפש.
מנסיון שלי עם אורנג', ברגע שהתביעה תגיע אליהם, הם כבר יטפלו בך בצורה שונה (בסוף תתפשר ותסכים לא לתבוע אותם על עוגמת נפש ...).

אורנג' יודעים שהדרישה שלהם לתשלום לא תעמוד במבחן בית המשפט, ושהם לא יראו אגורה. ובנוסף הם יקבלו פרסום שלילי ,ויאלצו לשלם שכר למתמחה בכדי שיגיע לבית המשפט (לעו"ד אסור לייצג אותם בבית משפט לתביעות קטנות).

dima_vy
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #169 

הי osherov
עברו כמה חודשים, ואור התפתחות בשוק הסלולר מעניין איך נגמרה הסגה הזאת עם אורנג'. האם יש התפתחויות?

osherov פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android
תגובות: 15029
נתן תודות: 201 פעמים
קיבל תודות: 513 פעמים

שליחה #170 

לא השתנה יותר מידי,
זה "סתאם" בדרך למשפט

dima_vy
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #171 

בהצלחה!!!

ariel-ro
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3493
נתן תודות: 88 פעמים
קיבל תודות: 195 פעמים

שליחה #172 

בדיוק בגלל סיפורים כאלה כשאני בחו"ל אני מבטל את האינטרנט הסלולרי דרך החברה שלי, מבטל אותו דרך המכשיר ומוחק את הAPN, ככה שלא תהיה שום שמץ של אופציה שאני אגלוש שם.

AviBiton
סמל אישי של משתמש
גורו HTmobile
גורו HTmobile
תגובות: 17346
נתן תודות: 503 פעמים
קיבל תודות: 358 פעמים

שליחה #173 

ariel-ro כתב:בדיוק בגלל סיפורים כאלה כשאני בחו"ל אני מבטל את האינטרנט הסלולרי דרך החברה שלי, מבטל אותו דרך המכשיר ומוחק את הAPN, ככה שלא תהיה שום שמץ של אופציה שאני אגלוש שם.
...
תוציא את הסים כשאתה עולה למטוס, לא צריך יותר מזה.

sheva23
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1813
נתן תודות: 120 פעמים
קיבל תודות: 56 פעמים

שליחה #174 

הוא בטח רוצה להתקשר כשהוא בחול. בשביל זה מספיק לבטל את MOBILE NETWORK והROAMING (נדידה)
אין צורך להתקשר לחברת הסלולר אם אתה מכיר את המכשיר שלך. זה לא שהוא על דעת עצמו יפעיל אופציות. גם אם המכשיר מבצע RESET הוא צריך לזכור את ההגדרה האחרונה שהיתה לפני שהמערכת נפלה, או שכיבית אותה ביוזמה אישית.
בכל מקרה אפשר להבין את ה"ראש" , כשיש ספק אין ספק :D
אתר הרישמי "אוהדי מילאן בישראל". http://www.acmfdd.com/
http://www.milanclubisrael.com/
מי שטס לאיטליה ויבקר בסן סירו, מוזמן לדבר איתי בנוגע לכרטיסים.

AviBiton
סמל אישי של משתמש
גורו HTmobile
גורו HTmobile
תגובות: 17346
נתן תודות: 503 פעמים
קיבל תודות: 358 פעמים

שליחה #175 

למה להתקשר במחירים מופקעים?
נכנסים לחנות תקשורת, קונים סים פריפייד ובא לציון גואל.

שלח תגובה

חזור אל “ייבוא, תמחור ושירות”