תודה איציק,לא ניתן לחבר את הסנטר ב 83 בבי אמפ . רק ב 85 זה ניתן .או חלופה לאחוריים בבי אמפ .
עוצמת ווליום ניתן ....
מבאס קצת
כן ראיתי שהשלט השתנה מאז ה-81אתה יכול לראות את כל הפעולות ע"ג שלט ה RF המדהים שיש ל 83...
אבל ע"ג המסך לא ניתן לראות..?
תודה איציק,לא ניתן לחבר את הסנטר ב 83 בבי אמפ . רק ב 85 זה ניתן .או חלופה לאחוריים בבי אמפ .
עוצמת ווליום ניתן ....
כן ראיתי שהשלט השתנה מאז ה-81אתה יכול לראות את כל הפעולות ע"ג שלט ה RF המדהים שיש ל 83...

מה נותן חיבור בי אמפ?itay123 כתב:תודה איציק,לא ניתן לחבר את הסנטר ב 83 בבי אמפ . רק ב 85 זה ניתן .או חלופה לאחוריים בבי אמפ .
עוצמת ווליום ניתן ....
מבאס קצת![]()
כן ראיתי שהשלט השתנה מאז ה-81אתה יכול לראות את כל הפעולות ע"ג שלט ה RF המדהים שיש ל 83...![]()
אבל ע"ג המסך לא ניתן לראות..?...
היי בניBalance כתב:מה נותן חיבור בי אמפ?itay123 כתב:תודה איציק,לא ניתן לחבר את הסנטר ב 83 בבי אמפ . רק ב 85 זה ניתן .או חלופה לאחוריים בבי אמפ .
עוצמת ווליום ניתן ....
מבאס קצת![]()
כן ראיתי שהשלט השתנה מאז ה-81אתה יכול לראות את כל הפעולות ע"ג שלט ה RF המדהים שיש ל 83...![]()
אבל ע"ג המסך לא ניתן לראות..?...
איתי, אתה יודע שאחד החסרונות של פיוניר הוא OSD, נדמה לי שיש כל מיני אפליקציות לאייפד/אייפון שהן דו כיווניות כך שמה שאתה עושה מופיע על המסך שלהם וזה סוג של OSD...
לדעתי ומניסיוני, Bi Amp ללא קרוס חיצוני וביטול הקרוס הפנימי של הרמקול הוא די חסר טעם ובעיקר נותן הרגשה טובה.itay123 כתב: מה נותן חיבור בי אמפ?
היי בני
הסנטר שלי הוא בהמה לא קטנה ודורשת כוח, B AMP בהחלט עוזר![]()
לגבי האפליקציות האילו, נו טוב...זה לא מה שרציתי, אבל נסתדר עם זה, קצת מבאס....
אתה לא מפספס כלום, יותר מזה "מהניסוי" של 9000 אפשר ללמוד שאפילו נגן DVD בסיסי עם DAC סיני זול נותן תוצאה טובה יותר מה 83...sam22 כתב:אני עדיין לא מבין משהו בסיסי.
אם החיבור הוא אנלגודי הרסיבר רק מעביר את המידע
לא נבחן כאן ה DAC שלו.
על מנת לבחון את ה DAC יש להעביר את המידע דיגיטלית.
נכון, או שאני מפספס משהו בסיסי...

תמיד יש DAC בדרך.sam22 כתב:אני חושב שזה נכון אבל לא לחלוטין.
הכוונה לענין האנלוגי וה DAC
אני חושב שבחיבור אנלוגי מה שבא לידי ביטוי זו ההגברה של הרסיברים
וזה נותן אפשרות להתרשמות נקייה עוקפת מפענחים למיניהם...

+1 בנוגע לחיבור ה-HTPC ב-HDMI להעברת מוסיקה.9000es כתב:
עדיין אני לא מבין איך אפשר לבחון מערכת שמע בדו ערוצי דרך HTCP בחיבור לכבל HDMI בקבצים לא איכותיים .
ולתת דעה על מכשיר מסויים .
חזרתי וכתבתי לו כמה פעמים . כל רסיבר שתביא הבייתה שדך אותו לנגן באנאלוג כך תקבל את התוצאה הנכונה ביותר לגבי אופי המכשיר .
...