:כותרת: מלחמות המתרגמים QSUBS מול TOREC (היה: תרגום Dinner for schmucks)

המלצה על סרטים ותוכניות טלויזיה, פורמטים, חוויות ועוד.
נעול
manola פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1433
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 118 פעמים

שליחה #161 

QsubsGodfather כתב:
manola כתב:
Catskinner כתב:לפנות לזירה המשפטית, כלומר שמפר זכויות יוצרים א' יתבע את מפר זכויות יוצרים ב'?

מזמן לא צחקתי כל כך. :lol:
...
על כך נאמר: "הגונב מגנב פטור". :D
...
אנחנו לא ניכנס פה לדיון על חוקיות, אבל טורק הוא היחיד במשוואה הזאת שגונב. אנחנו עושים בעצמנו את התרגומים שלנו, ממש לא גונבים אותם. אתה אמור לדעת את זה בתור "מתרגם".
...
זה נקרא: העלאת אסוציאציות חופשית. catskinner רשם את מה שקפץ לו לראש כשקרא את התגובה ואני הגבתי בפתגם שקפץ לי לראש כשקראתי את מה שכתב. זה הכל, שום כוונה נסתרת לרמוז משהו. כולנו עוברים על החוק היבש במקרה הנ"ל
ועושים זאת בלב מתרונן ועולץ. ודרך אגב, נסיונות לעקוץ ע"י הוספת מרכאות לא ממש פועלים על מי שלא מחפש טייטלים וכבוד, כמו שציינתי באחת ההודעות הראשונות שבשרשור...

Catskinner
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 16019
נתן תודות: 123 פעמים
קיבל תודות: 940 פעמים

שליחה #162 

QsubsGodfather, אם אתה באמת מאמין שתרגום של פסקול ללא קבלת אישור מפורש ובכתב מבעל זכויות היוצרים של אותו פסקול או סרט אינה הפרת זכויות יוצרים אז אתה, סלח לי על הביטוי, חי בסרט.

אני בטוח שיש באתר זה מספיק עורכי דין שיוכלו לאשר או לסתור את הקביעה שלי.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.

truejoker
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5738
נתן תודות: 72 פעמים
קיבל תודות: 52 פעמים

שליחה #163 

Catskinner כתב:QsubsGodfather, אם אתה באמת מאמין שתרגום של פסקול ללא קבלת אישור מפורש ובכתב מבעל זכויות היוצרים של אותו פסקול או סרט אינה הפרת זכויות יוצרים אז אתה, סלח לי על הביטוי, חי בסרט.

...
תגיד לי שאלה אחת , אם יש סרט שקניתי בבלו ריי ואני רוצה לתרגם אותו לשימוש עצמי , מישהו יכול לומר שאני צריך לבקש את הרשות ? הרי ברגע שקניתי קניתי גם את הרשות להשתמש בפס קול .
הבעיה מתחילה כאשר התרגום הזה "מודלף" לרשת , אבל עם כול הכבוד תבדיל בין חוקים שנעשו בארה"ב בגלל שדולה ובגלל נסיון להגן על הכספים שלהם ובין משהו מעשי שאמור לעבוד במציאות

QsubsGodfather
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 99
קיבל תודות: 38 פעמים

שליחה #164 

Catskinner כתב:QsubsGodfather, אם אתה באמת מאמין שתרגום של פסקול ללא קבלת אישור מפורש ובכתב מבעל זכויות היוצרים של אותו פסקול או סרט אינה הפרת זכויות יוצרים אז אתה, סלח לי על הביטוי, חי בסרט.

...
לא דיברתי על הפרת זכויות יוצרים, דיברתי על גניבה. התרגום שלי נוצר על ידי, לא גנבתי אותו מאף אחד. אם זה מפר זכויות יוצרים או לא, זה עניין משפטי לא ברור שכלל לא מעניין אותי, ואני משאיר אותו לשופטים.
GodFather מצוות Qsubs
WwW.Qsubs.Org

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag
תגובות: 46439
נתן תודות: 1967 פעמים
קיבל תודות: 5087 פעמים

שליחה #165 

כמו שאפשר להשאיר את השאלה לגבי הפרת יוצרים לשופטים, באותו מידה צריך להשאיר בידהם גם את השאלה של "גניבת התרגום".

QsubsGodfather
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #166 

ziv_r כתב:כמו שאפשר להשאיר את השאלה לגבי הפרת יוצרים לשופטים, באותו מידה צריך להשאיר בידהם גם את השאלה של "גניבת התרגום".
...
ידידי, ההשוואה בין הפרת זכויות יוצרים (אם ישנה כזאת, באמת נשאיר לשופטים) לבין גניבה אינה נכונה. גניבה זה לא דבר שניתן לוויכוח. משהו מופיע באתר א' ולאחר מכן מופיע באתר ב' (עם שינויי קרדיט בהתאם). זו גניבה ואי אפשר להתווכח על זה. אם אעשה קופי פייסט לאיזה מדריך שיש כאן ואכתוב שאני כתבתי אותו, גם זאת תהיה גניבה. לא צריך שופט כדי לדעת את זה.
ההוכחות לגניבה פזורות בכל רחבי אתר טורק, וממשיכים לעלות הוכחות נוספות מדי יום. אפילו פתחנו דף שמסביר הכל ומוכיח:
http://torec.-net.blogspot.com
ziv_r כתב:יש לציין כי בנתיים אנחנו שמענו רק 2 צדדים מתוך 3 של המשוואה:
1. הקהל אשר משתמש בכתוביות ומסכים או לא מסכים עם ההתנהלות של חלק מהמתרגמים.
2. קבוצת מתרגמים אשר טוענת כי "גונבים" לה את הכתוביות.

מה שחסר זה לשמוע את הצד של זה אשר "נאשם" ב "גנבה". זה לא בית משפט כאן וכמובן שלא חייבים כלום, אבל אם כבר יש לנו 66% מהסיפור, היה נחמד להשלים את השליש החסר מפי האדם המתאים.
...
אעתיק את תגובתי הקודמת בנושא:
כל תגובה שלו תהיה אך ורק באתר שלו, שם הוא יכול לערוך, לצנזר, לסלף ולמחוק את ההודעות שלנו ושל אחרים, כך שלא יציגו אותו במערומיו. זו הסיבה שאין חצי תגובה מצד מנהל טורק בפורום שלנו וגם לא כאן (ויש לו כאן יוזר פעיל ואין לי צל של ספק שהוא קורא בשקיקה כל מילה באשכול הזה).
כדוגמא מייצגת לצנזורה אצל טורק (אני לא אוהב לזרוק טענות מבלי לתת סימוכין), ראו את ההודעה הבאה בפורום טורק:
http://www.forom.ws/Msg.asp?id=160821

והנה תגובה של אחד מחברי הצוות שלנו שנמחקה דקות ספורות לאחר כתיבתה:
http://i51.tinypic.com/fnguag.png

במקרה הכי קיצוני, תהיה כאן תגובה בנוסח "בקרוב מאוד תדעו את האמת", ללא כל התייחסות עניינית ואמיתית למה שאנחנו כותבים. ככה הוא כותב גם בפורומים שלו.
GodFather מצוות Qsubs
WwW.Qsubs.Org

snad
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 475
נתן תודות: 9 פעמים
קיבל תודות: 37 פעמים

שליחה #167 

השאלה אם התרגום הוא חוקי או לא, לא רלוונטית לשאלה אם גניבת התרגום היא חוקית או לא.
"הגונב מגנב פטור" זה לא עקרון משפטי לפי מיטב ידיעתי. למי שמתקשה להבין את ההבדל, אם אתה הולך בשוק ורואה משקפי ריי-באן מזויפות או תיק גוצ'י מזויף או דיסק מזויף, אם אתה גונב אותם, בעל הבאסטה יכול להגיש נגדך תלונה פלילית במשטרה ולתבוע ממך בנוסף נזיקין. אם בעלי המותג יחליטו לתבוע אותו על זה שהוא מחזיק מוצר מזויף זה לא קשור למשפט שלך כגנב ואתה תחטוף את עונשך.
אותו דבר כאן, אם הכתוביות יכולות להיות מוכרות כיצירה (ואני לא יודע אם זה המצב) והם יפרסמו תנאי שימוש מסוימים, אולי הם גם יוכלו לתבוע (בלי שום קשר לעבירה או לא עבירה שהם אולי מבצעים). סתם רעיון.
*רק להבהרה: אני לא משפטן ואין לי שום ידע משפטי, אני אשמח אם מישהו שיש לו ידע יתערב ויוסיף קצת ידע אמיתי בנושא*

b2k
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4709
נתן תודות: 204 פעמים
קיבל תודות: 711 פעמים

שליחה #168 

יצירה נגזרת
יצירה נגזרת (Derivative Work, או Adaptation) היא מונח מתחום דיני זכויות יוצרים, שפירושו יצירה שמתבססת על יצירה אחרת, תוך כדי שינוי כלשהו. השינוי יכול להיות מדיום אחר, פורמט אחר, שינוי גודל או צורה, או שימוש חלקי ביצירה. למשל, תרגום של יצירה ספרותית משפה אחת לשנייה, צילום של ציור או ציור של צילום, פסל על בסיס ציור או צילום, הפיכת טקסט כתוב למחזה, הקטנה של צילום לצילום ממוזער, דיגיטיזציה של טקסט וכדומה.
הזכות להכין יצירה נגזרת נתונה באופן בלעדי לבעלי זכות היוצרים ביצירה המקורית, בהנחה שהיצירה המקורית מוגנת בזכויות יוצרים. הזכות היא מרכיב אחד באגד הזכויות, והיא אחת הזכויות החומריות שנתונות לבעל הזכות. משמעות הדבר היא שמי שמכין יצירה נגזרת ללא רשות בעלי היצירה המקורית, מפר את זכות היוצרים של היוצר המקורי.
היצירה הנגזרת, למרות שמבחינת תוכנה היא מבוססת על יצירה אחרת, היא יצירה עצמאית מבחינה משפטית, ובעליה זכאי לכל ההגנות האפשריות הנתונות לו בדין, בתנאי שהיצירה מקורית, וכפוף לחריגים והגנות הקבועות בדין.
מקור ההגנה על יצירות נגזרות הוא באמנת ברן (1886), להגנה על יצירות ספרותיות ואומנותיות, כפי שתוקנה במהלך השנים. ישראל, כמו מרבית מדינות העולם, מחויבת לאמנת ברן וקלטה אותה לתוך דיני זכויות יוצרים.
בדיני זכויות יוצרים בישראל, עד מאי 2008, מועד שבו נכנס לתוקף חוק זכות יוצרים, התשס"ח-2007, לא הוכרה זכות כללית להכין יצירה נגזרת. חוק זכות יוצרים משנת 1911 הכיר במפורש בזכות נגזרת בקשר לתרגומים ובקשר לדרמטיזציה של מחזה. יחד עם זאת, בתי המשפט ראו ביצירה הנגזרת משום העתקה של היצירה המקורית, והתעלמו מהעובדה כי מדובר בהעתקה תוך כדי שינוי. כלומר, בפועל, מי שהכין יצירה נגזרת ללא רשות בעלי היצירה המקורית, הוא מפר גם על פי הדין הישן, כפי שפורש בבתי המשפט. חוק זכות יוצרים, התשס"ח-2007, קובע במפורש את הזכות בסעיף 11(6), ומגדיר, בסעיף 16, כך: "עשיית יצירה נגזרת היא עשיית יצירה מקורית, המבוססת באופן מהותי על יצירה אחרת, כגון תרגום או עיבוד".

http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%99%D7% ... 7%A8%D7%AA

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag

שליחה #169 

QsubsGodfather,
תסלח לי שאני לא מכיר בקישורים שהצגת כהוכחות, אני לא שופט ושנינו יודעים באיזה קלות אפשר לזייף את התמונות הללו.
לגבי סיבות למה הוא לא בוחר להגיב כאן, ייתכן והסיבה לכך הרבה יותר פשוטה - הוא פשוט לא מודע לשרשור. ייתכן והוא מתעלם באמת וייתכן שלא - לא אני ולא אתה יודעים את הסיבה האמיתית.

תסלח לי שאני משחק את תפקיד "פרקליט השטן", אבל אתה שוב פורש האשמות פרטיות שלך אשר כבר הוזכרו בשרשור. אם נציג מ TOREC יחליט לענות, מה טוב. אם לא, לא נורא. מה שכן, אתה מעלה כאן האשמות אשר מפרות את תקנון האתר אשר מציין במפורש כי אסור לקיים התקפות אישיות כנגד מי מבין גולשי או חברי האתר או כל אדם אחר. ההודעות שלך בהן אתה מאשים בגנבה הינן כאלו.

אם יש לך עניין אישי עם אנשי TOREC, סיים אותו בפרטי. הפורום הזה איננו במה להתנגחויות אישיות. אתה רוצה להמשיך ולדון בנושאים כללים כמו סנקציות על תרגום או דברים אחרים אשר אינם מפרים את תקנון האתר - בבקשה.

QsubsGodfather
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #170 

לא הבנתי בעצמי מה השורה התחתונה מכל הערך על יצירה נגזרת בוויקי.
כפי שאני רואה זאת - בעוד שתרגום לספר מהווה תחליף מוחלט לספר, כתוביות אינן יכולות לעמוד בזכות עצמן אלא רק בצמוד לווידאו. את הווידאו הגולשים משיגים בעצמם, בלי שום קשר אלינו.
בכל מקרה, אם הנושא היה שחור או לבן אז כבר הייתה מתקבלת החלטה משפטית ברורה שלא משתמעת לשתי פנים בנושא התרגומים, או לפחות תקדים כלשהו.

אבל חבל לסטות לנושאים כאלה, כי בכל מקרה מה שנגיד כאן יהיה לא מלומד ולא רלוונטי.
GodFather מצוות Qsubs
WwW.Qsubs.Org

QsubsGodfather
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #171 

ziv_r כתב:QsubsGodfather,
תסלח לי שאני לא מכיר בקישורים שהצגת כהוכחות, אני לא שופט ושנינו יודעים באיזה קלות אפשר לזייף את התמונות הללו.
לגבי סיבות למה הוא לא בוחר להגיב כאן, ייתכן והסיבה לכך הרבה יותר פשוטה - הוא פשוט לא מודע לשרשור. ייתכן והוא מתעלם באמת וייתכן שלא - לא אני ולא אתה יודעים את הסיבה האמיתית.

תסלח לי שאני משחק את תפקיד "פרקליט השטן", אבל אתה שוב פורש האשמות פרטיות שלך אשר כבר הוזכרו בשרשור. אם נציג מ TOREC יחליט לענות, מה טוב. אם לא, לא נורא. מה שכן, אתה מעלה כאן האשמות אשר מפרות את תקנון האתר אשר מציין במפורש כי אסור לקיים התקפות אישיות כנגד מי מבין גולשי או חברי האתר או כל אדם אחר. ההודעות שלך בהן אתה מאשים בגנבה הינן כאלו.

אם יש לך עניין אישי עם אנשי TOREC, סיים אותו בפרטי. הפורום הזה איננו במה להתנגחויות אישיות. אתה רוצה להמשיך ולדון בנושאים כללים כמו סנקציות על תרגום או דברים אחרים אשר אינם מפרים את תקנון האתר - בבקשה.
...
בשרשור בטורק שאליו קישרתי פשוט הרימו לנו להנחתה ושאלו "איפה אין קרדיט?". איך אפשר לסרב להגיב לדבר כזה? שים לב שההודעה של חבר הצוות שלנו שמפרטת את מחיקת הקרדיטים לא נמחקה, אלא תוכנה נמחק והוחלף ב"דבר מנהל האתר".
תסתכל באותו שרשור כמה משתמשים נחסמו והושעו (שמם מחוק בקו) ודבריהם צונזרו.
http://www.forom.ws/Msg.asp?id=160819
"צונזר. תגובת בילד:"
יותר מזה? כמה אפשר לטמון את הראש בחול?

ואולי הוא לא מגיב כי הוא בכלל לא מודע למאבק. גם זאת אפשרות, הוא פשוט לא שם לב. בגלל זה אין תגובה שלו בשום מקום מלבד טורק (לרבות הפורום שלנו, שם אנחנו לא מצנזרים אף אחד ואפשר לקפוץ ולהיווכח בזה).

האשכול הזה עוסק כולו במאבק שלנו נגד טורק. איך אנחנו אמורים להציג את עמדתנו מבלי להציג את כל מה שטורק עושה, שגורם לנו בעצם לשחרר תרגומים כאלה?
אי אפשר לדבר על "נושאים כלליים כמו סנקציות על תרגום" מבלי לפרט למה זה קורה.
GodFather מצוות Qsubs
WwW.Qsubs.Org

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag

שליחה #172 

QsubsGodfather,
אין לי מושג למה אנשים נערכו בפורומים אחרים. אולי זה בגלל שהם הפרו את תקנון האתר בו הם כתבו? אולי סתם כי ככה בא למנהל האתר? זה לא מענייני ולא מעניין אותי. מה שאותי כן מעניין זה מה שהולך באתר הזה.
אפשר לקיים כאן כל דיון שרוצים, כל עוד הוא לא מפר את תקנון האתר. במידה והתקנון לא מתאים לדוברים, או שיתאימו את עצמם או שלא יגיבו כאן. אם תסתכל על חלק גדול מההודעות בשרשור, ניתן לקיים דיון יפה בלי שום האשמות.

Chura
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4777
נתן תודות: 162 פעמים
קיבל תודות: 278 פעמים

שליחה #173 

תסלחו לי חברים, אני חושב שקצת הגזמנו פה.

החבר'ה בQSUBS נפגעים מפעילות טורק, ובחרו לפעול XYZ.
אני בטוח במליון אחוז שהם ידעו מראש שזה יפגע בקהל משתמשי הכתוביות כאלו או אחרים.
וכל זאת במטרה להעלות למודעות את נושא טורק ופעולותיו הנבזיות.
אם לכם לא מתאימה דרך פעולתם, אף אחד לא מכריח אותכם להשתמש במוצר שלהם.
אבל לבוא ולהתלונן אין סוף, להעלות נושאים משפטיים, הוכחות ועוד, מה הטעם ?
או, שמצד שני, אתם יכולים לתמוך בהם, לעזור להם, קצת לסבול עם התרגום החדש, ולהנות בסופו של יום שהם יהיו מרוצים וכמובן אנחנו.

בנימה אישית, אני תומך בqsubs אפילו שהכתוביות נראות זוועה על xbmc (עבה מאוד)
אני חושב שזו מלחמה צודקת.
ולבחור שמקשקש על מתן בסתר, אולי זה נעלה יותר ובכל זאת הם בחרו שכן לקחת קרדיט, איך נהיית מטיף מוסר פה ?
אבל אם הייתי תורם אמבולנס למד"א ללא קרדיט או עם קרדיט, והיה מגיע פלוני אלמוני ורושם שזה שלו, כן, הייתי יוצא למאבק בכל אמצעי.

ואסיים, מי שרשם שאתר טורק נוח יותר כנראה שלא גלש בטורק מעודו (כנ"ל לגבי סרטים החדש)
2 האתרים האלו עם פופאפים אין סופיים, ממשק מוזר ולא נוח.
אני לא חושב שקיים מישהו שחושב שהשינוי של סרטים הוא לטובה.
אני אישית לא הכרתי את סאבסנטר לפני (לא במתכונתו הנוכחית לפחות) ושמח להכיר.

עריכה: qsubsgodfather, אני מניח שזה אפשרי, אולי במקום "לא לטורק" תשימו באמת איזה לוגו שלכם עגול קטן, משהו יותר סולידי. רק הצעה.

QsubsGodfather
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #174 

אנחנו משתדלים לגוון ולא לשים רק "לא לטורק". הרי אם לא יהיה משהו נגד טורק בתרגום, מנהל האתר יעלה אותו גם אליו (בפורמט IDX\SUB) ואז לא השגנו כלום...
GodFather מצוות Qsubs
WwW.Qsubs.Org

jpost
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4861
שם מלא: (~)
נתן תודות: 125 פעמים
קיבל תודות: 202 פעמים

שליחה #175 

בעזרת תוכנת Subtitle Edit, עם כמה שינויים קלים, ניתן להמיר את התרגום הזה ל SRT.
זה לוקח למחשב כ 10 דקות לבצע OCR לתרגום.

התהליך פשוט, ויתאים גם להמרת תרגום מובנה.

gadlavy
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 124
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 4 פעמים

מה שקרה הם ירו לעצמם ברגל

שליחה #176 

אנשים חיכו לתרגום הרגיל,ן TOREC זכו לשבחים בעד שהם זכו לקללות.
בדרך כלל בסינכרון לפי כיתןבית קימת יש בעיה לשמור קרדיטים בתרגום עצמו.

Malcontent
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3585
נתן תודות: 49 פעמים
קיבל תודות: 79 פעמים

שליחה #177 

QsubsGodfather כתב:אנחנו משתדלים לגוון ולא לשים רק "לא לטורק". הרי אם לא יהיה משהו נגד טורק בתרגום, מנהל האתר יעלה אותו גם אליו (בפורמט IDX\SUB) ואז לא השגנו כלום...
...
כלומר, זאת כן מלחמה קטנונית נגד טורק. הרי אם טורק יעלו את התרגום בפורמט idx/sub, הוא יכלול את הקרדיטים שלכם, שזה מה שאתם טוענים שאתם רוצים.
אולי כדאי שתעברו שוב על המטרות שלכם במאבק הזה, כרגע נראה שהמאבק חשוב יותר מהתוצאות שלו.

Catskinner
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 16019
נתן תודות: 123 פעמים
קיבל תודות: 940 פעמים

שליחה #178 

Malcontent כתב:
QsubsGodfather כתב:אנחנו משתדלים לגוון ולא לשים רק "לא לטורק". הרי אם לא יהיה משהו נגד טורק בתרגום, מנהל האתר יעלה אותו גם אליו (בפורמט IDX\SUB) ואז לא השגנו כלום...
...
כלומר, זאת כן מלחמה קטנונית נגד טורק. הרי אם טורק יעלו את התרגום בפורמט idx/sub, הוא יכלול את הקרדיטים שלכם, שזה מה שאתם טוענים שאתם רוצים.
אולי כדאי שתעברו שוב על המטרות שלכם במאבק הזה, כרגע נראה שהמאבק חשוב יותר מהתוצאות שלו.
...
(Y)

כמו שחשבתי, מלחמה קטנונית שהצדקנות נשפכת ממנה כמים

debuild
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 113
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 0

שליחה #179 

Malcontent כתב:
...
...
[behave]נערך על ידי ziv_r: תגובה לא הולמת.[/behave]

המטרה היא שאתר טורק יפסיק להתעלל בתרגומים של Qsubs.
כשהם משוחררים בפורמט ניתן-לשינוי-בקלות, זה מה שהוא עושה. נסיון להניא אותו מכך בדרכים שקטות כשל.
כשהם משוחררים בפורמט-קשה-יותר-לשינוי, ומכילים דברים שבילד לא רוצה שהקהל השבוי שלו יראה,
אתר טורק מתייבש. כשהאתר מתייבש, בילד מפסיד כסף. וזה הדבר החשוב לו ביותר (פרט אולי לאגו).
הקהל הרחב, ואפילו צוות ה"תרגום הבלעדי" המתדלדל, הם רק כלים בדרך לשם.
אם טורק רוצה להעלות את התרגומים עם קרדיט תקין, לא צריך בכלל פורמט-קשה-יותר-לשינוי.

המלך
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6273
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 19 פעמים

שליחה #180 

jpost כתב:בעזרת תוכנת Subtitle Edit, עם כמה שינויים קלים, ניתן להמיר את התרגום הזה ל SRT.
זה לוקח למחשב כ 10 דקות לבצע OCR לתרגום.

התהליך פשוט, ויתאים גם להמרת תרגום מובנה.
...
אפילו לא מתקרב ל 10 דקות.
אני כבר עובד חצי שעה וזה לא נגמר.

נעול

חזור אל “סרטים וטלויזיה”