Innova 7002HD - סיקור קצרצר
שאלה,
יש לי 2 טלווזיות קרובות אחת לשניה (חדש ליד חדר), וכרגע יש מחסור קטן באנטנה של סקאל היחידה שעובדת לי.
אם אני אחבר לממיר גם יציאת HDMI וגם RCA רגילה - יש מצב שהוא יוצא את הסיגנל לשניהם? מנסה לברר שאני קונה כבל ארוך..
יש לי 2 טלווזיות קרובות אחת לשניה (חדש ליד חדר), וכרגע יש מחסור קטן באנטנה של סקאל היחידה שעובדת לי.
אם אני אחבר לממיר גם יציאת HDMI וגם RCA רגילה - יש מצב שהוא יוצא את הסיגנל לשניהם? מנסה לברר שאני קונה כבל ארוך..
- CRAZYDIAMOND
- חבר ותיק

- תגובות: 1634
- נתן תודות: 11 פעמים
- קיבל תודות: 78 פעמים
לפי דעתי זה אפשרי, אבל כדאי לנסות קודם, אם יש לך ממי להשאיל כבל.
להוציא אודיו לשני מכשירים שונים זה אפשרי (טלויזיה + רסיבר) אז אני מאמין שגם וידאו בא בחשבון.
להוציא אודיו לשני מכשירים שונים זה אפשרי (טלויזיה + רסיבר) אז אני מאמין שגם וידאו בא בחשבון.
היום מומלץ לקנות מקלטי לינוקס עם מערכת פתוחה וגמישה להוספת דברים חדשים.מקלט innova עולה יותר מדרימבוקס 800 סיני והוא הרבה יותר נחות.ניתן להזמין היום דרימקוס 800 עם טיונר M מעולה ב 130 דולר כול משלוח.אז אני לא רואה שום סיבה לרכוש ממירים אחרים ביותר כסף.
נ.ב. אין לי מניות במפעלים בסין.פשוט ממליץ מניסון אישי.
נ.ב. אין לי מניות במפעלים בסין.פשוט ממליץ מניסון אישי.
ממליץ בחום - שיתוף לוויני מספר 1 בישראל
http://tvmaster.sytes.net
טעות שלי.התבלבתי בין דגם הזה לדגם לווני אחרי עם טיונר dvb-s2. מדובר בכלל על קטגוריוה אחרת וטיונר אחר.סליחה 
ממליץ בחום - שיתוף לוויני מספר 1 בישראל
- benny123
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6115
- נתן תודות: 574 פעמים
- קיבל תודות: 994 פעמים
אהלן, סורי על ההקפצה אבל זה מחייב
יצא לי כרגע להעיף מבט ב-FTP של גטר טק ויש שם עדכון חדש..
ftp://ftp.getter.co.il/Innova_7002HD_Fi ... _08_11.zip
האם מישהו ניסה ויכול לחוות דיעה? מה הוסיפו/שינו/תקנו?
לפי ה-PDF באתר היצרן הם מכוונים להורדת העדכון של אפריל בכלל.. אז מה זה העדכון הזה??
* אני אישית חושב לרכוש ממיר זה בתור ממיר עיקרי, הפידבקים עליו רק חיוביים ואין לי מסך LG אז אין דאגות, חבל רק שהוא לא מציג שעון במסך הקדמי.. יכל להיות נחמד
תודה
לפי ה-PDF באתר היצרן הם מכוונים להורדת העדכון של אפריל בכלל.. אז מה זה העדכון הזה??
* אני אישית חושב לרכוש ממיר זה בתור ממיר עיקרי, הפידבקים עליו רק חיוביים ואין לי מסך LG אז אין דאגות, חבל רק שהוא לא מציג שעון במסך הקדמי.. יכל להיות נחמד
תודה
- israelihero
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 452
- נתן תודות: 27 פעמים
- קיבל תודות: 17 פעמים
כמו הרבה אחרים אני מתלבט בינו לבין קונקה 990.benny123 כתב:אהלן, סורי על ההקפצה אבל זה מחייב
תודה...
אני לא מבין מה היתרונות של אחד על האחר ואשמח אם מישהו שיצא לו לחוות את שניהם, שיבצע השוואה מסודרת.
- benny123
- חבר מכור קשה

בגדול, לקונקה יש שירות מעפן של טלראן לפי רוב התגובות ברשת, יש רק עדכון אחד באתר שלהם עבורו שלא לדבר על ה-980 שלו יש רק שני עדכונים בלבד. או שהמכשיר שלהם כה מושלם שהם לא צריכים לתקן דבר/להוסיף דבר או שפשוט אין להם רצון/כסף להשקיע בפיתוחו.. הפורום שלהם מזמן נפל.. מראה על רצינות רבה של היבואן.
מאידך יש את האינובה שכל כמה חודשים משתחרר עדכון שרק מוסיף ומשפר את חווית השימוש, ה-USB בו מתפקד כסטרימר לכל דבר עם תמיכה בתרגומים בעברית ו-MKV. יש מסך מקדימה להראות מחוון לערוץ, ממבוסס מעבד NEC שידועים באיכותם תוצרת יפן.
הביקורות שהוא קוצר ברחבי הרשת הם על גל אחד - מדובר על מוצר מצליח ואיכותי עם יבואן רציני עם ראש מאחוריו, מענה טלפוני נדיב, עדכונים מושקעים על גבי שרת FTP.
בכל אופן אתמול לא עמדתי בפיתוי והזמנתי יחידה שתגיע אלי במהלך שבוע הבא.. יצא לי כ-250 ש"ח חדש כמובן עם אחריות שנה.
אם מישהו יוכל לענות בדבר העדכון הזה אז יהיה נהדר מקסימום אעדכן לגרסת אפריל אותו כשהוא יגיע ואצור קשר עם התמיכה כדי לדלות יותר פרטים...
מאידך יש את האינובה שכל כמה חודשים משתחרר עדכון שרק מוסיף ומשפר את חווית השימוש, ה-USB בו מתפקד כסטרימר לכל דבר עם תמיכה בתרגומים בעברית ו-MKV. יש מסך מקדימה להראות מחוון לערוץ, ממבוסס מעבד NEC שידועים באיכותם תוצרת יפן.
הביקורות שהוא קוצר ברחבי הרשת הם על גל אחד - מדובר על מוצר מצליח ואיכותי עם יבואן רציני עם ראש מאחוריו, מענה טלפוני נדיב, עדכונים מושקעים על גבי שרת FTP.
בכל אופן אתמול לא עמדתי בפיתוי והזמנתי יחידה שתגיע אלי במהלך שבוע הבא.. יצא לי כ-250 ש"ח חדש כמובן עם אחריות שנה.
אם מישהו יוכל לענות בדבר העדכון הזה אז יהיה נהדר מקסימום אעדכן לגרסת אפריל אותו כשהוא יגיע ואצור קשר עם התמיכה כדי לדלות יותר פרטים...
- israelihero
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 452
- נתן תודות: 27 פעמים
- קיבל תודות: 17 פעמים
benny123 כתב:בגדול, לקונקה יש שירות מעפן של טלראן לפי רוב התגובות ברשת, יש רק עדכון אחד באתר שלהם עבורו שלא לדבר על ה-980 שלו יש רק שני עדכונים בלבד. או שהמכשיר שלהם כה מושלם שהם לא צריכים לתקן דבר/להוסיף דבר או שפשוט אין להם רצון/כסף להשקיע בפיתוחו.. הפורום שלהם מזמן נפל.. מראה על רצינות רבה של היבואן.
אם מישהו יוכל לענות בדבר העדכון הזה אז יהיה נהדר מקסימום אעדכן לגרסת אפריל אותו כשהוא יגיע ואצור קשר עם התמיכה כדי לדלות יותר פרטים......
מה קרה לממיר מאי ביי שהיית כל כך מרוצה ממנו, שפתאום אתה מעדיף את האינובה כמכשיר ראשי?
- benny123
- חבר מכור קשה

נמצא אצל משפחה... יש לי 2 ממירים כאלה.. השחור כבר ניתן הלאה.. כרגע עובד עם האפור וגם הוא הולך להנתן... חוץ מזה אצלי זה תחביב האינובה לא משנה את העובדה ש"מחר" אני אקנה עוד 10 ממירי מדבקה ואסקר לכם אותם.. זו שריטה קלה שלי.
הממיר האפור וגם השחור בהחלט מומלצים - ההבדל ביניהם לבין האינובה זה העברית, המסך הקדמי והאחריות של גטר.
למי שממירי המיני מתאימים ונוחים בכיס אזי שזו אופצייה קיימת וטובה, למי שחשוב העברית והכסף לא כל כך משנה ילך על האינובה... מהקונקה אני מתרחק כמו מאש בגלל העובדה שיש עוד תקלות ואין מענה ממשי מהיבואן.
הממיר האפור וגם השחור בהחלט מומלצים - ההבדל ביניהם לבין האינובה זה העברית, המסך הקדמי והאחריות של גטר.
למי שממירי המיני מתאימים ונוחים בכיס אזי שזו אופצייה קיימת וטובה, למי שחשוב העברית והכסף לא כל כך משנה ילך על האינובה... מהקונקה אני מתרחק כמו מאש בגלל העובדה שיש עוד תקלות ואין מענה ממשי מהיבואן.
קונקה 990 מציג שעון במסך הקדמי כשהוא במצב המתנה (כלומר הממיר לא דלוק)benny123 כתב:אהלן, סורי על ההקפצה אבל זה מחייב
תודה...