1. טלhd
2. Sem22
3. חיים
4. 9000es
נראה מעניין בנתיים לא

5. Gro111gro111 כתב:כך אותי כחמסה מס' 5![]()
וואלק אתה כוכב, פירגון זה כמו כבוד מרוויחים אותו.... סחטיין עליך
...

חלילה שלא יהיו לך מחשבות שכאלה פשוט יש המון אנשים ואני מנסה לתמרן בכל זאת אני לא חנות אלא אדם פרטי שמארח בביתוyuria כתב:ואני עז![]()
...

הייתי מאד רוצה להיות נוכח בפאנל,אבל בשבוע הספציפי וזה שלאחריו אני אמור להיות בחו"ל.frankym כתב:הם לא ביקשו אם יבקשו אשקול זאת בחיוב...

אם יעלה בקשה אז יש סיכוי שיעלה לפאנל השופטיםruti_ziv כתב:הייתי מאד רוצה להיות נוכח בפאנל,אבל בשבוע הספציפי וזה שלאחריו אני אמור להיות בחו"ל.frankym כתב:הם לא ביקשו אם יבקשו אשקול זאת בחיוב...
אני סמוך ובטוח ששאר החברים בראשות פרנקי כבר יספקו את החוויות שלהם![]()
אני רק מקווה.....שחברנו חסיד הקורו יהיה נאמן למראית עיניו וייתן דיעה אובייקטיבית לגבי ביצועי המסך ביחס לאלילה הפרטית שלו![]()
לגבי דור 8(חסיד הלד טיוי)-אם יהיה שותף במיפגש-מאד מעניין מה תהייה התרשמותו גם כן.
...

6. Tvholictvholic כתב:לא הייתי כל היום עם אינטרנט ופתאום יש 12 עמודים![]()
קראתי מעמוד 10 וראיתי את ההזמנה, ממש נלחצתי ורק קיוויתי שזה לא יתמלא וישאר עוד מקום אחד....
אולי יש לי מבחן ב-9 ואז לצערי לא אוכל להגיע
אבל אני ממש אשמח אם תוכל לשמור לי מקום ואעדכן מחר סופית...

פרנקי-frankym כתב:6. Tvholictvholic כתב:לא הייתי כל היום עם אינטרנט ופתאום יש 12 עמודים![]()
קראתי מעמוד 10 וראיתי את ההזמנה, ממש נלחצתי ורק קיוויתי שזה לא יתמלא וישאר עוד מקום אחד....
לאור הביקוש להגיע שמחמיא לי מאוד ההנהלה הכוונה אישתי אישרה לי עשרה אנשים אז עוד 4 לדרך
...

. אז כך אני מסכים עם כל מה שאתה אומר ויותר מזה אפילו לכן היום כבר נדבר עם האנשים שצריך בנושאruti_ziv כתב:פרנקי-frankym כתב:6. Tvholictvholic כתב:לא הייתי כל היום עם אינטרנט ופתאום יש 12 עמודים![]()
לאור הביקוש להגיע שמחמיא לי מאוד ההנהלה הכוונה אישתי אישרה לי עשרה אנשים אז עוד 4 לדרך
...
היות ואתה הולך בגדול-הייתי מציע לך לבצע כיול רציני למסך לפני המיפגש.
במיפגש הזה הולכים להסיק מסקנות בנוגע למסך הפלזמה הכי מתקדם שנמכר כיום בארץ (בנוסף לסמסונג "63,אבל לדעתי האישית-פנסוניק עדיפה)
מן הראוי שתתבצע עבודת הכנה ראוייה... צריך להפיק מהמסך הזה את המקסימום מבחינת כיול
לכן-אל תמהר..(אני מבין את ההתלהבות)
אולי אפילו עופר לאור יסכים להירתם למשימה![]()
או שאולי יורוקום יסכימו לצרף מומחה מטעמם(פנימי או חיצוני)....הם רק יכולים להרוויח מהניסוי הזה
ברור שגם ניסיונו של דור יכול לעזור,אבל ראוי שמסך כזה יכוייל עם "עזרים טקטיים" ייעודיים.
נ.ב
האם אתה (במקרה) חבר של highendman?...