Lost - עונה 6
Re: did you know....
שונא את המשחק שלו באבודיםShayosef כתב:דרך אגב היפני שחושב שהוא מגניב שיחק בסרט "המופתי"....ספיד רייסר.......
בדיוק.Pavelz כתב:אז אתה אומר עדיין יש סיכויamir073 כתב:טוב, האמת שלפי ויקיפדיה הם רק בני זוג ואינם נשואים......
אגב, השחקנית התראיינה לאחרונה ואמרה שאחרי צילומי הסדרה אבודים היא פורשת ממשחק כי היא מרגישה שהיא מיצתה את התחום.
- UltraMagnus
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 388
- נתן תודות: 13 פעמים
- קיבל תודות: 3 פעמים
טוב היא לא שחקנית מי יודע כמה... אבל היא כוסית-אש.
אני עוד זוכר את הסצינה שלה (מהעונה שעברה נדמה לי),
שהיא עם חצאית ונעלי עקב בסופרמארקט....
אחחח... כואב לי הלב על עצמי...
אני עוד זוכר את הסצינה שלה (מהעונה שעברה נדמה לי),
שהיא עם חצאית ונעלי עקב בסופרמארקט....
אחחח... כואב לי הלב על עצמי...
- jaksirak
- חבר ותיק

- תגובות: 1397
- שם מלא: קובי כהן
- נתן תודות: 139 פעמים
- קיבל תודות: 68 פעמים
מדהים. איך לא זכרתי אותו משם.sam22 כתב:amir073 כתב:כן. הוא גם אחד ההוביטים משר הטבעות. השחקן הוא גרמני בשם דומיניק מונהאגן.sam22 כתב:צ'ארלי?
זה הנגן מהלהקה שטבע?......
לא ייאמן
איך איך איך???...
http://www.imdb.com/character/ch0000148/
בברכה קובי כהן
- uriler
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10118
- שם מלא: אורי לרנר
- נתן תודות: 190 פעמים
- קיבל תודות: 512 פעמים
- יצירת קשר:
נראה לי שרק אני שמתי לב לעוד משהו שאמר אחד משני ה others שליוו את קייט וג'ין.
כשהם דיברו על המלכודת של רוסו, ה other שלא סותם את הפה (ג'סטין) אמר משהו כמו ", No, she's beed dead for years. this can't be..." ואז השני עצר אותו.
התיאוריה היחידה שלי - "רוסו" שהם מכירים גם הייתה למעשה סמוקי, ויכול להיות שזו גם הדרך שבן התחיל לגדל את אלכס בתור הבת שלו - כי היא הייתה יתומה...
כשהם דיברו על המלכודת של רוסו, ה other שלא סותם את הפה (ג'סטין) אמר משהו כמו ", No, she's beed dead for years. this can't be..." ואז השני עצר אותו.
התיאוריה היחידה שלי - "רוסו" שהם מכירים גם הייתה למעשה סמוקי, ויכול להיות שזו גם הדרך שבן התחיל לגדל את אלכס בתור הבת שלו - כי היא הייתה יתומה...
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
אם כבר הזכרנו את הנשים בסדרה, אז כבודה של קייט במקומו בהחלט מונח, אבל אני יותר התחברתי למראה של ג'ולייט (עליה השלום והשם ייקום דמה).

"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- jaksirak
- חבר ותיק

- תגובות: 1397
- שם מלא: קובי כהן
- נתן תודות: 139 פעמים
- קיבל תודות: 68 פעמים
pixies כתב:אם כבר הזכרנו את הנשים בסדרה, אז כבודה של קייט במקומו בהחלט מונח, אבל אני יותר התחברתי למראה של ג'ולייט (עליה השלום והשם ייקום דמה).
...
ומה עם קלייר?
בברכה קובי כהן
- keyser
- עוסק בתחום

- תגובות: 15223
- שם מלא: מני דהן
- נתן תודות: 40 פעמים
- קיבל תודות: 264 פעמים
טוב אז עכשיו ברור שגייקוב חשב שיצילו את סעיד במקדש, וכך סמוקי לא ישתלט עליו. לא הצליח. עכשיו הם רוצים להרוג את סמוסעיד.
לכן גם מפקד המקדש התעניין בשיחה עם ג'ק אם "עוד אנשים נהרגו כשניסו לעזור לך". כדי לדעת אם יש עוד כאלה...
אם אני לא טועה קלייר מעט הופתעה כשג'ין קרא בשמה, כאילו היא לא מכירה אותו...
לכן גם מפקד המקדש התעניין בשיחה עם ג'ק אם "עוד אנשים נהרגו כשניסו לעזור לך". כדי לדעת אם יש עוד כאלה...
אם אני לא טועה קלייר מעט הופתעה כשג'ין קרא בשמה, כאילו היא לא מכירה אותו...
אם כשג'ייקוב חי המעיין מרפא וכשהוא מת הוא עכור ולא מרפאkeyser כתב:טוב אז עכשיו ברור שגייקוב חשב שיצילו את סעיד במקדש, וכך סמוקי לא ישתלט עליו. לא הצליח. עכשיו הם רוצים להרוג את סמוסעיד.
אם אני לא טועה קלייר מעט הופתעה כשג'ין קרא בשמה, כאילו היא לא מכירה אותו......
אתה חושב שג'ייקוב לא יודע שהמעיין לא ירפא?
ישנה תיאוריה שהמעיין הפך את סעיד ל"כשיר" להשתלטות של ג'ייקוב עצמו עליו כמו שהאיש בשחור משתלט על מתים.
- keyser
- עוסק בתחום

- תגובות: 15223
- שם מלא: מני דהן
- נתן תודות: 40 פעמים
- קיבל תודות: 264 פעמים
אבל לא כ"כ הגיוני כיוון שאם הוא "כשיר" להשתלטות ג'ייקוב עליו, אז למה אנשי המקדש רוצים עכשיו להרעיל את סעיד? הם הרי חסידי ג'ייקוב. אם הבדיקה שלהם היתה מגלה שייתכן וג'ייקוב ה/ישתלט עליו הם לא היו רוצים להרוג אותו...pickitup כתב:אם כשג'ייקוב חי המעיין מרפא וכשהוא מת הוא עכור ולא מרפאkeyser כתב:טוב אז עכשיו ברור שגייקוב חשב שיצילו את סעיד במקדש, וכך סמוקי לא ישתלט עליו. לא הצליח. עכשיו הם רוצים להרוג את סמוסעיד.
ישנה תיאוריה שהמעיין הפך את סעיד ל"כשיר" להשתלטות של ג'ייקוב עצמו עליו כמו שהאיש בשחור משתלט על מתים....
בכלל, יצאנו מנקודת הנחה שמפקד המקדש אומר את האמת והכדור הזה שהוא רצה לתת לסעיד הוא באמת רעל. אולי זה משהו אחר שמנטרל את השתלטות סמוקי, או לא יודע מה...
האמת, בשני הדפים האחרונים הצלחתם לבלבל גם אותי... אי שני?... איחוד?.. אחרים אחרים שראינו כבר?....
צריך לראות את זה עם מפת התמצאות וטקסט בוק צמוד.
צריך לראות את זה עם מפת התמצאות וטקסט בוק צמוד.
keyser כתב:אבל לא כ"כ הגיוני כיוון שאם הוא "כשיר" להשתלטות ג'ייקוב עליו, אז למה אנשי המקדש רוצים עכשיו להרעיל את סעיד? הם הרי חסידי ג'ייקוב. אם הבדיקה שלהם היתה מגלה שייתכן וג'ייקוב ה/ישתלט עליו הם לא היו רוצים להרוג אותו...pickitup כתב:אם כשג'ייקוב חי המעיין מרפא וכשהוא מת הוא עכור ולא מרפאkeyser כתב:טוב אז עכשיו ברור שגייקוב חשב שיצילו את סעיד במקדש, וכך סמוקי לא ישתלט עליו. לא הצליח. עכשיו הם רוצים להרוג את סמוסעיד.
ישנה תיאוריה שהמעיין הפך את סעיד ל"כשיר" להשתלטות של ג'ייקוב עצמו עליו כמו שהאיש בשחור משתלט על מתים....
בכלל, יצאנו מנקודת הנחה שמפקד המקדש אומר את האמת והכדור הזה שהוא רצה לתת לסעיד הוא באמת רעל. אולי זה משהו אחר שמנטרל את השתלטות סמוקי, או לא יודע מה......
ראינו שהאחרים לא יודעים הכל, כמו העובדה שהם כמעט הרגו את הניצולים עד שהארלי הראה להם את הצלב.
אני מניח שמה שקורה על האי כרגע הוא חסר תקדים וגם לג'ייקוב וגם לסמוקי יש את התוכנית הסודית שלהם.
oooooooooooooolllaaaaaaaaaaaaalllllaaaaaaaaaaaaaaaaa
איזה פרק מעולה!!!!
אני בטח הראשון שרואה אז לא יהיו פה ספוילרים אבל רוצו לראות!!!!!
ועכשיו לקצת טיזזזזזז (מי שלא רוצה שלא יקרא)
עונים בפרק הזה על אחת השאלות הכי חשובות באבודים!!!!!(לא אהבתי את התשובה , אפשר להגיד שהיא תשובה מתחמקת....אבל עונים חלקית)
ודבר נוסף
אני אנצל את בימתי הקטנה הזו להודות מקרב לב לשלוגי וסמוקי על התרגום של לוסט , הם עושים עבודה מדהימה , אני לא יודע מתי בדיוק התרגום עלה
לרשת אבל ב8:30 כשנכנסתי הביתה הוא כבר היה אונליין שזה בעייני מדהים , אז תודה , כל הכבוד ותמשיכו כך!!!
איזה פרק מעולה!!!!
אני בטח הראשון שרואה אז לא יהיו פה ספוילרים אבל רוצו לראות!!!!!
ועכשיו לקצת טיזזזזזז (מי שלא רוצה שלא יקרא)
עונים בפרק הזה על אחת השאלות הכי חשובות באבודים!!!!!(לא אהבתי את התשובה , אפשר להגיד שהיא תשובה מתחמקת....אבל עונים חלקית)
ודבר נוסף
אני אנצל את בימתי הקטנה הזו להודות מקרב לב לשלוגי וסמוקי על התרגום של לוסט , הם עושים עבודה מדהימה , אני לא יודע מתי בדיוק התרגום עלה
לרשת אבל ב8:30 כשנכנסתי הביתה הוא כבר היה אונליין שזה בעייני מדהים , אז תודה , כל הכבוד ותמשיכו כך!!!
בהחלט אפשר לציין שמהתרגמים עושים עבודה פשוט מבוכרת!
שכנעתי אותי לא לחכות לקובץ גדול יותר..
יאללה אני הולך על זה!
שכנעתי אותי לא לחכות לקובץ גדול יותר..
יאללה אני הולך על זה!