האם מתוך מגברים סיניים אחרים ששמעת עד היום אתה יכול להקיש לגבי הקדם-מגבר המסוים הזה?zy כתב: אכן 'מיסטרי' עבורי- טרם שמעתי ציוד אודיו סיני שריגש אותי (ויצא לי דווקא לשמוע אי אלו, של כמה חברות 'נחשבות', במגוון מחירים)....
Reference במחיר שערורייתי: Mystere ca21
- Joshua_G
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3390
- שם מלא: יהושע גומא
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 20 פעמים
בברכה,
יהושע גומא
יהושע גומא
- MetalliJoe
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3756
- נתן תודות: 8 פעמים
- קיבל תודות: 4 פעמים
Joshua_G,
עם כל הכבוד, גם אתה משער השערות, וזה משהו שכבר מזמן רציתי להגיד לך: האמת לא שייכת לאף אחד פה, וכמו שאתה מביע את דעתך ומשער השערות, כך גם אני! ותרשה לי לנחש שאני לא מכיר קלאסית לא יותר משאתה לא מכיר מטאל.
עם כל הכבוד, גם אתה משער השערות, וזה משהו שכבר מזמן רציתי להגיד לך: האמת לא שייכת לאף אחד פה, וכמו שאתה מביע את דעתך ומשער השערות, כך גם אני! ותרשה לי לנחש שאני לא מכיר קלאסית לא יותר משאתה לא מכיר מטאל.
Silence speaks louder than words
- Joshua_G
-
- חבר מביא חבר

מה עניין יבואן שמשאיל לאדם ציוד באופן פרטי על מנת שינסה אותו, בתנאים מסוימים, לעניין חופש הביטוי בפורום?MartinHSabag כתב:אבטליון,
אתה אומר שיש יבואנים שנוהגים בביריונות ומאיימים על חופש הביטוי אצלי בפורום ?!
אם מה שאתה אומר אכן קורה, זה חמור ביותר ואני ארצה לדעת את השמות (בפרטי כמובן).
אני רוצה להצהיר קבל עם ועדה שדבר כזה לא ידוע לי שקורה או קרה וחמור שבעתיים כשמדובר על אדם שהוא גם כתב אצלנו....
יבואן שמשאיל לאדם פרטי ציוד אינו עושה את זה דרך הפורום הזה, או בשם הפורום הזה. מותר לו ולגיטימי לחלוטין לבקש תנאים מסוימים.
אלא אם כן הפורום הזה מתנהל באופן מסחרי שאינו שקוף לגולשים.
בברכה,
יהושע גומא
יהושע גומא
- MetalliJoe
- חבר מביא חבר

ברוך הבא יורם. העיקר ששלום לדבורה. 
- Joshua_G
-
- חבר מביא חבר

לך ולי ברור עניין ההתאמה.ronensud כתב:לא יהושוע כי אין קשר בין הדברים.Joshua_G כתב:כתבת גם: "יחד עם זאת לדעתי בעייתי מאוד שיבואן מבקש דבר כזה כי זה מראה שאין לו ביטחון במוצר."ronensud כתב:יהושוע שוב פעם אתה כושל בהבנת הנקרא.Joshua_G כתב:אלה ההשערות שלך.ronensud כתב:זה בהחלט יכול להיות בעייתי וגם אני לא הייתי מפרסם שמות שהיבואן ביקש ממני לא לציין.אבטליון כתב:השאלה שלך היתה ברורה, אבל לא רוויית אדיבות. זה הכול.diz1 כתב:לא מבין למה אתה בוחר לענות ככה.
אני בטוח שאם היית אצל היבואן הזה הוא אפשר לך להקשיב לכמה פרה אמפ כדי להתרשם. הוא אדם הגון.
אני שאלתי שאלה אינפורמטיבית.
אשאל שוב כי כנראה היא לא הייתה מובנת :
כתבת שהקדם מגבר הזה טוב לפחות כמו הקדם מגברים של 4000$ וגם יותר מיזה.
זה נשמע דבר מעולה.
האם אפשר לדעת לאילו קדם מגברים נוספים ב 4000$ אתה מתכוון כדי שבפעם הבאה שאלך למסע קדם מגברים כאן אוכל לקבל איזה רפרנס.
מקווה שהפעם השאלה שלי ברורה ומקווה שאתה לא נעלב ממנה....
טוב, לענייננו.
ברשימה שלי נתתי שתי דוגמאות לקדם מגברים: Manley (בערך 2000$), ו-Trigon (בערך 3500$), וזאת מתוך 6-5 קדם-מגברים שבדקתי במערכת שלי. לא לחינם לא ציינתי את השמות של כל הקדמים, ומשלוש סיבות: א. יש סוחרים שמבקשים ממני לא לכתוב על מה שהם משאילים לי לבדיקה (אם אני לא בוחר במכשיר שלהם); ב. אני לא שש לרקוד על גוויות - אחרי שאחד הסוחרים שלח אלי הודעה פרטית, שבה כתב שאני הורס את הפרנסה שלו ושל משפחתו, אני משתדל להיות ממוקד מאוד בתיאור הבדיקות שלי; ג. אני תמיד מעדיף לציין מוצרים שהתרשמתי מהם לטובה (גם אם במערכת הספציפית שלי, הקדם של Manley לא נשמע טוב).
כמו כן, הקשבתי לעוד כמה וכמה קדמים לפני שבחרתי ב-Mystere, ואם אתה ממש לא יכול להתאפק, וזקוק לדעת מה בדקתי אצלי ולמה הקשבתי בכלל - שלח אלי הודעה פרטית, ואתן לך דוגמה או שתיים. לא יותר. אין צורך להגזים....
יחד עם זאת לדעתי בעייתי מאוד שיבואן מבקש דבר כזה כי זה מראה שאין לו ביטחון במוצר. עם כל הכבוד לשמעון בוזגלו לרונן סודרי ולכל אחד אחר שמחווה פה את דעתו לא מדובר בדברי אלוהים חיים אלא בטעם אישי ובסינרגיה. לא יותר ולא פחות. למי שלא מבין את זה, בין אם הוא יבואן ובין אם הוא קורא בפורום יש בעיה רצינית מאוד....
דעתי שונה.
דבר שנשמע פחות טוב על מערכת אחת, נשמע יותר טוב על מערכת אחרת.
מה גם שככל שהתרשמתי, למרבית האנשים דרישות פחות גבוהות מאשר לשמעון.
על כן, נראה לי סביר ביותר שיבואן יסכים להשאיל מגבר לאודיופיל שהוא גם מבקר ויבקש ממנו לא לפרסם אם הוא העדיף מגבר אחר. זה גם מובן וגם לגיטימי.
אין לזה כל קשר למידת החשיבות שאנשים אלה או אחרים מייחסים לביקורות כתובות....
אני כותב:
"לא מדובר בדברי אלוהים חיים אלא בטעם אישי ובסינרגיה".
אתה עונה:
"דעתי שונה. דבר שנשמע פחות טוב על מערכת אחת, נשמע יותר טוב על מערכת אחרת."
ברור לך שזו המשמעות של סינרגיה?...
עכשיו ברור לך ההקשר?...
זה באמת מאוד בעייתי כי אם כולנו יודעים שסינרגיה היא דבר חשוב ויודעים לכתוב ולפרש שלא מדובר במוצר לא טוב במידה והוא לא נשמע טוב בהכרח אלא ייתכן שהוא לא התאים אזי אין בעיה לכתוב ביקורת עניינית גם אם היא לא מפרגנת.
ההבדל בין ילדים למבוגרים היא היכולת לצאת מחשיבה דיכוטומית כמו שחור ולבן טוב ורע לחשיבה יותר בוגרת המבינה כי רוב הדברים נעים על רצף כלומר לא רק טוב יותר או פחות (טובים או רעים) אלא מתאים יותר או פחות....
זה לא ברור באותה מידה לרבים מהגולשים ומהמשתתפים בפורומים, כאן ובכל מקום בעולם.
על כן, ברור לחלוטין כיצד מידע על העדפת פריט אחד על פני השני יכולה ליצור רושם מוטעה בקרב גולשים ומשתתפים רבים.
כל זה מסביר את גישתם של היבואנים.
גישה זאת מובנת לי.
יתר-על-כן – איני מוצא בה כל פסול.
בברכה,
יהושע גומא
יהושע גומא
- Joshua_G
-
- חבר מביא חבר

אין לך דרך לדעת לפני ששמעת קונצרט חי כזה.MetalliJoe כתב:סורי, לא. מורכב, בהחלט. מסובך, ועוד איך. רועש, נכון. אבל לא יותר מאשר במטאל. גם מטאל לא "יותר" מקלאסית. זה פשוט אחר....
עד אז, אלה השערות.
בברכה,
יהושע גומא
יהושע גומא
- MetalliJoe
- חבר מביא חבר

אני מכיר, בגדול, מוסיקה קלאסית. מאד בגדול. לא אוהב ולא מתחבר, אבל זה לא אומר שזה זר לי לחלוטין. לא יותר מאשר מטאל זר לך.
וכמובן שאלה השערות, גם האמירות שלך הן השערות. מה דעתך לענות להשערות שלי, ולהביע את דעתך, במקום לפסול אותן כי הן רק השערות?
וכמובן שאלה השערות, גם האמירות שלך הן השערות. מה דעתך לענות להשערות שלי, ולהביע את דעתך, במקום לפסול אותן כי הן רק השערות?
- Joshua_G
-
- חבר מביא חבר

מהיכן הגעת ללחץ כבד?diz1 כתב:אבטליון- אני מצטער שאתה נתון בלחץ כבד מצד יבואנים שאומרים לך מה לכתוב ומה לא ואפילו לא מוכנים שתציין את שם הפרה שבדקת....
מהיכן הגעת ללחץ כלשהו?
ככל שאני רואה, אתה מקיש מהרהורי לבך.
בברכה,
יהושע גומא
יהושע גומא
- Joshua_G
-
- חבר מביא חבר

אתה מבלבל בין השערות לבין דברים אחרים.MetalliJoe כתב:Joshua_G,
עם כל הכבוד, גם אתה משער השערות, וזה משהו שכבר מזמן רציתי להגיד לך: האמת לא שייכת לאף אחד פה, וכמו שאתה מביע את דעתך ומשער השערות, כך גם אני! ותרשה לי לנחש שאני לא מכיר קלאסית לא יותר משאתה לא מכיר מטאל....
כאשר אני שומע יצירה בקונצרט חי ולאחר מכן את אותה יצירה על מערכת שמע – יש לי נקודת התייחסות להשוואה. אני יודע, בידיעה עובדתית, כיצד נשמע לאוזניי קונצרט חי, לעומת אותו קונצרט משוחזר במערכת שמע.
לאדם שלא ביצע השוואות כאלה לא יכולה להיות ידיעה אמיתית בעניין זה.
כפי שכתבתי, אני שומע גם רוק וגם מטאל – כך שאין כאן השערות מצידי.
בברכה,
יהושע גומא
יהושע גומא
- ילדיעפים
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9318
- נתן תודות: 14 פעמים
- קיבל תודות: 52 פעמים
אצלי זה ענין של תקופות-אני מחובר מאד למוזיקה קלאסית אבל לא לאופרות למשלMetalliJoe כתב:אני מכיר, בגדול, מוסיקה קלאסית. מאד בגדול. לא אוהב ולא מתחבר, אבל זה לא אומר שזה זר לי לחלוטין. לא יותר מאשר מטאל זר לך.
וכמובן שאלה השערות, גם האמירות שלך הן השערות. מה דעתך לענות להשערות שלי, ולהביע את דעתך, במקום לפסול אותן כי הן רק השערות?...
בחמש שנים האחרונות אני שומע רק גאז-לפני כן,דקה לפני כן לא התחברתי וגם לא בהנתי מה הולך שם-מי נגד מי
ברגע שהבנתי שהבסיסט שולט על המתופף הכל הסתדר
אמן מייסר
דיז יקירי, תיקון קטן:diz1 כתב:אבטליון- אני מצטער שאתה נתון בלחץ כבד מצד יבואנים שאומרים לך מה לכתוב ומה לא ואפילו לא מוכנים שתציין את שם הפרה שבדקת.
זה פשוט מדהים ואני חושב שצריך להוקיע יבואנים כאילו.
יש עיניין של חופש המידע ואנחנו לא כאן ברוסיה או אירן.
לכן, אל דאגה
כשאתפנה בהמשך היום אני אעלה (לא כתבתי "יעלה" כדי שלא תתחיל לזרוק לי בוטנים) רשימה של פרה אמפליפיירים שמיובאים לארץ בסדר גודל של 4500$ (אני מניח שאין הרבה יבואני אודיו ואין הרבה פרה כאילו) וכול אחד יוכל לראות על דעה אחת של משתמש אחד -מול אילו פרה אמפליייר הפרה שלך יותר טוב. כדבריך יש לפחות 6 שבדקת- אני חושב שנגיע לרשימה שבה רוב שבדקת מופיעים בה.
אל דאגה. חזק ואמץ.
האם כל השישה היו פרה שפופרתיים? (אני מניח שכן כי זה מה שחיפשת לחבר לטדי שלך כפי שכתבת כאן בהתרשמות שלך לגביו)
ואני רוצה לחזק את ידיהם של אייל פור וערן שהיו מוכנים לבלוע את הגלולה של פירסום מוצריהם ככאילו שנבדקו-זה כשלעצמו מצמצם עוד יותר את הרשימה
למרות ההצעה הנדיבה שלך לפנות אליך בפרטי כדי שתספר לי על 2 פרה כאילו (2 מתוך 6 שאתה בדקת זה לא רע ומצמצם את האפשרויות) אני מצהיר שאני אמנע מזה בכדי ליבואן לא יחשוד , חס וחלילה , שבשמות שתלחש על אוזני , במסר הפרטי, יש מוצר של אותו יבואן. לכן כדי לא לסבך את העיניין- נצליח לבד לעלות על הרשימה של פרה אמפ שפופרתים במחיר 4000-4500 שמוצעים למכירה בארץ (ולא על ידי אודיופריק או איילפור)...
הקדם של TRIGON מיובא על-ידי אורק, לא על-ידי אודיו פידליטי.
ואם כבר מדברים על אודיו פידליטי, אז היה לי בזמנו את EAR834L:
דוגמה קלסית לפקק - כלומר, לקדם שעומד באמצע הדרך, פשוטו כמשמעו, בין המקור למגבר,
אבל בסך הכול הוא נחמד למחירו.
איש טוב לב שכמוך,zy כתב:לבקשתך.אבטליון כתב:ושוב, אני מזכיר... גיבור הרשימה הזאת הוא Mystere ca21.
Any comments?
דרך אגב, אולי תעיפו מבט נוסף על התמונות שצירפתי:
נו, זה לא קדם יפהפה?...
אכן 'מיסטרי' עבורי- טרם שמעתי ציוד אודיו סיני שריגש אותי (ויצא לי דווקא לשמוע אי אלו, של כמה חברות 'נחשבות', במגוון מחירים).
התמונות המצורפות, לא משהו...(זה אכן בעייתי קצת לצלם ציוד שחור מבריק כזה בתנאים ביתיים, ע"י צלם חובב), בעיני אגב, לזכותו יאמר- שהוא בפרוש לא מכוער כמו בני דודיו הרבים מאותה תפוצה.
בברכה....
מה דעתך על המגבר הסיני מרק לבינסון?
בברכת
ראשית, רשמתי "ציוד אודיו" (במשתמע- רמקולים, הגברות, מקורות ואפילו חוטיםJoshua_G כתב:האם מתוך מגברים סיניים אחרים ששמעת עד היום אתה יכול להקיש לגבי הקדם-מגבר המסוים הזה?zy כתב: אכן 'מיסטרי' עבורי- טרם שמעתי ציוד אודיו סיני שריגש אותי (ויצא לי דווקא לשמוע אי אלו, של כמה חברות 'נחשבות', במגוון מחירים).......
שנית, התשובה לשאלתך הינה- לאו.
הוא אשר רשמתי-המגבר המדובר הינו מיסתורין/ תעלומה עבורי....(עם זאת, כאשר נצברות אכזבות מכיוון מסויים, יש רתיעה מובנת, עד כדי, אפילו, פסילה על הסף).
javascript:emoticon('
') javascript:emoticon('
')
')- Booboo
- חבר ותיק

- תגובות: 1929
- נתן תודות: 23 פעמים
כאחד ששומע המון קלאסית, מכל הזרמים (כולל אופרות ומיסות/רקוויאם) ולא מעט רוק כבד ומטאל, גם הם מכל הזרמים, כולל כזה ש-Eyal_W לא היה מעלה על דעתו לשמוע אפילו דקה, צברתי במהלך השנים לא מעט אבחנות לגבי השונה והדומה בין שחזור מוזיקה קלאסית למטאל בסטאפ ביתי.
אי אפשר להכניס הופעת מטאל הביתה, ואי אפשר להכניס תזמורת סימפונית הביתה. זה אף פעם לא יישמע כמו הדבר האמיתי. מניסיוני המוזיקה שהכי מאתגרת מערכות היא סימפוניות גדולות כמו של מאהלר או ברוקנר ורקוויאם כמו של ברליוז או וורדי מצד אחד וספיד/טראש מטאל כמו Iron Maiden לדוגמה מצד שני.
אבל אפשר במוזיקה קלאסית לשמוע דינאמיות, כוח מתפרץ, גודל ועומק במה, הפרדת כלים ואיזון טונאלי ולדעת מתי מנגן אבוב ומתי קלרינט, ולשמוע את העומק של הבס של תופי הדוד.
ואפשר במוזיקת מטאל לשמוע שהבאס הוא כבד, עמוק ולא מרוח, שהגיטרות דינאמיות מספיק ובמקביל לא צווחות באוזן, שהתופים נשמעים אכן כמו תופים של מטאל ולא כמו תופים של להקת פופ ולוודא שכלי אחד לא מאפיל על הצליל של כלי אחר.
לתדהמתי הרבה, הרקוויאם של ברליוז דורש פחות "משאבי מערכת" מ-Iron Maiden למשל,
כלומר במצב נתון בו למשל הרקוויאם של ברליוז נשמע סביר לפחות, Iron Maiden נשמע מקומפרס ובלתי אפשרי להאזנה ליותר מקטע אחד או שניים.
מניסיוני ככל שעולים ברמת המערכת שמסוגלת עקרונית לשחזר את שני הז'אנרים, הרקוויאם של ברליוז יישמע טוב יותר אבל במבחן הקשה יותר מסתבר, כלומראת Iron Maiden, יהיה ניתן סופסוף לשמוע בהאזנה רציפה ולבסוף אפילו להינות ממנו
אי אפשר להכניס הופעת מטאל הביתה, ואי אפשר להכניס תזמורת סימפונית הביתה. זה אף פעם לא יישמע כמו הדבר האמיתי. מניסיוני המוזיקה שהכי מאתגרת מערכות היא סימפוניות גדולות כמו של מאהלר או ברוקנר ורקוויאם כמו של ברליוז או וורדי מצד אחד וספיד/טראש מטאל כמו Iron Maiden לדוגמה מצד שני.
אבל אפשר במוזיקה קלאסית לשמוע דינאמיות, כוח מתפרץ, גודל ועומק במה, הפרדת כלים ואיזון טונאלי ולדעת מתי מנגן אבוב ומתי קלרינט, ולשמוע את העומק של הבס של תופי הדוד.
ואפשר במוזיקת מטאל לשמוע שהבאס הוא כבד, עמוק ולא מרוח, שהגיטרות דינאמיות מספיק ובמקביל לא צווחות באוזן, שהתופים נשמעים אכן כמו תופים של מטאל ולא כמו תופים של להקת פופ ולוודא שכלי אחד לא מאפיל על הצליל של כלי אחר.
לתדהמתי הרבה, הרקוויאם של ברליוז דורש פחות "משאבי מערכת" מ-Iron Maiden למשל,
כלומר במצב נתון בו למשל הרקוויאם של ברליוז נשמע סביר לפחות, Iron Maiden נשמע מקומפרס ובלתי אפשרי להאזנה ליותר מקטע אחד או שניים.
מניסיוני ככל שעולים ברמת המערכת שמסוגלת עקרונית לשחזר את שני הז'אנרים, הרקוויאם של ברליוז יישמע טוב יותר אבל במבחן הקשה יותר מסתבר, כלומראת Iron Maiden, יהיה ניתן סופסוף לשמוע בהאזנה רציפה ולבסוף אפילו להינות ממנו
"When all are one and one is all, To be a rock and not to roll"
- Joshua_G
-
- חבר מביא חבר

יפה.zy כתב:ראשית, רשמתי "ציוד אודיו" (במשתמע- רמקולים, הגברות, מקורות ואפילו חוטיםJoshua_G כתב:האם מתוך מגברים סיניים אחרים ששמעת עד היום אתה יכול להקיש לגבי הקדם-מגבר המסוים הזה?zy כתב: אכן 'מיסטרי' עבורי- טרם שמעתי ציוד אודיו סיני שריגש אותי (ויצא לי דווקא לשמוע אי אלו, של כמה חברות 'נחשבות', במגוון מחירים).......)
הוא אשר רשמתי-המגבר המדובר הינו מיסתורין/ תעלומה עבורי....(עם זאת, כאשר נצברות אכזבות מכיוון מסויים, יש רתיעה מובנת, עד כדי, אפילו, פסילה על הסף)....
פסילה על הסף, מבלי לשמוע, היא מה שהיא.
בברכה,
יהושע גומא
יהושע גומא
- Joshua_G
-
- חבר מביא חבר

ללא כל ספק.Booboo כתב: אי אפשר להכניס הופעת מטאל הביתה, ואי אפשר להכניס תזמורת סימפונית הביתה. זה אף פעם לא יישמע כמו הדבר האמיתי....
השאלה היא באיזו מידה מערכת השמע קרובה יותר, או פחות, לקונצרט חי, או להופעה חיה.
מאידך, איני משוכנע שמערכת שמע המשחזרת באופן טוב מוסיקת מטאל תצלח באותה מידה לשחזור מוסיקה סימפונית.
בברכה,
יהושע גומא
יהושע גומא
- אילפור
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 1029
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 13 פעמים
דיז יקירי, תיקון קטן:
אבל בסך הכול הוא נחמד למחירו.[/quote]
חיכיתי באמת מתי יעלה כאן שמעון בוזגלו שם של מוצר שלי בקונוטציה לא טובה, ולא התאכזבתי.
בלי להכביר במילים, אני מציע לערוך אצלי השוואה בין הקדם "המופלא והטוב מסוגו" של MYSTRE לבין הקדם "הסתום והפקוק הנחמד למחירו" EAR 834L. ( מחיר בארץ כ - 6500 ש"ח) עם מנורות איכותיות, בואו נראה מי המוצר הטוב בין השניים, ומי עומד מאחורי דבריו במעשים.
בהשוואה ישתתפו אני, שמעון בוזגלו, ושני שופטים "נייטראליים" והיא תערך על מערכת רפרנס שקופה ומפורטת.
אני מקווה שאני לא מכניס פה אף אחד ללחץ
אבל בסך הכול הוא נחמד למחירו.[/quote]
חיכיתי באמת מתי יעלה כאן שמעון בוזגלו שם של מוצר שלי בקונוטציה לא טובה, ולא התאכזבתי.
בלי להכביר במילים, אני מציע לערוך אצלי השוואה בין הקדם "המופלא והטוב מסוגו" של MYSTRE לבין הקדם "הסתום והפקוק הנחמד למחירו" EAR 834L. ( מחיר בארץ כ - 6500 ש"ח) עם מנורות איכותיות, בואו נראה מי המוצר הטוב בין השניים, ומי עומד מאחורי דבריו במעשים.
בהשוואה ישתתפו אני, שמעון בוזגלו, ושני שופטים "נייטראליים" והיא תערך על מערכת רפרנס שקופה ומפורטת.
אני מקווה שאני לא מכניס פה אף אחד ללחץ
איל פור
מר G היקר,Joshua_G כתב:יפה.zy כתב:ראשית, רשמתי "ציוד אודיו" (במשתמע- רמקולים, הגברות, מקורות ואפילו חוטיםJoshua_G כתב:האם מתוך מגברים סיניים אחרים ששמעת עד היום אתה יכול להקיש לגבי הקדם-מגבר המסוים הזה?zy כתב: אכן 'מיסטרי' עבורי- טרם שמעתי ציוד אודיו סיני שריגש אותי (ויצא לי דווקא לשמוע אי אלו, של כמה חברות 'נחשבות', במגוון מחירים).......)
הוא אשר רשמתי-המגבר המדובר הינו מיסתורין/ תעלומה עבורי....(עם זאת, כאשר נצברות אכזבות מכיוון מסויים, יש רתיעה מובנת, עד כדי, אפילו, פסילה על הסף)....
פסילה על הסף, מבלי לשמוע, היא מה שהיא....
למיטב זכרוני כבר הערתי לך (ואם לאו, אז הנה..)- נסה להבין מה אתה קורא לפני שאתה 'יורה' (בצרורותתתת)
')
')שמעתיו, את ה 433 כמדומני, עם פרה ונגן (ה 390s) תואמים מניעים רמקולי גיבון 8, תוצאה מאוד נעימהאבטליון כתב: מה דעתך על המגבר הסיני מרק לבינסון?
בברכת...
ולעניין- אדון מרק לוינסון המייסד/ מתכנן זכה וכנראה לא לחינם, למעמד של עילוי בתחום (כמו עוד כמה מתכננים- אירופיים, יפנים ואפילו רוסי אחד (לפחות שאני מכיר), אדון Lamm
מה קורה היום בתחום הלוינסונים איני יודע, מקווה ששומרים על הסנדרטים, לפחות.
מיהו העומד מאחרי תכנון המיסטרי ?
מהו אותו קונגלומרט המכונה Durob Audio ?
אשמח להחכים.
תודה.
')
')