תגובות למדריך: YAMJ עבור מזרימי מדיה מבוססי NMT

מחשבים, חומרה, KODI, NUC, Raspberry pi
noamav
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 116
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #141 

טוב אז הסטרימר מחובר לרשת הביתית (והלא ביתית), ושמתי את ההגדרות כמו שכתכתי קודם (עד לאן שהגעתי) -
http://www.siz.co.il/my.php?i=czhkj30eynnt.png

וכשאני לוחץ על on a network.. זה נותן לי את השגיאה הבאה -
http://www.siz.co.il/my.php?i=oz2myzq0mgdf.png
עריכה: כשאני לוחץ זה פותח חלון, ובו שמתי את הIP שכתבתי מקודם (שמופיע בהגדרות של הסטרימר).

מקווה שככה זה יותר ברור.

liranmishani
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 653
נתן תודות: 40 פעמים
קיבל תודות: 20 פעמים

שליחה #142 

אם אני מבין נכון, אז יש לך במחשב כונן E ועליו מחציה Movies שאותה אתה רוצה לסרוק עבור הסטרימר והוא ינגן מהמחשב הזה (עפ"י ההגדרות שסימנת).

1. אתה צריך להגדיר את המחיצה הזו כמחיצה משותפת (אחרת הסטרימר לא יקבל גישה אליה). נסה לאפשר גישה גם לכתיבה ליתר ביטחון.
2. וודא שיש לך גישה לרשת דרך הסטרימר - נסה להפעיל תכונות בסטרימר שדורשות אינטרנט (במידה והראוטר שאליו הסטרימר מחובר, מחובר לאינטרנט).
אם יש לך אינטרנט אז יש רשת, כנס להגדרות וחפש שם את ה-IP שהוא קיבל. בנוסף, אם יש חיבור לרשת וביצעת שיתוף במחשב בצורה תקינה תוכל לראות את השיתוף דרך הסטרימר, כלומר תקבל גישה למחשב מהסטרימר.

אם המצב תקין, אז נסה שוב להפעיל את התוכנה ותכניס לו את ה- IP שהסטרימר הציג לך..
לירן

noamav
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #143 

liranmishani כתב:אם אני מבין נכון, אז יש לך במחשב כונן E ועליו מחציה Movies שאותה אתה רוצה לסרוק עבור הסטרימר והוא ינגן מהמחשב הזה (עפ"י ההגדרות שסימנת).

1. אתה צריך להגדיר את המחיצה הזו כמחיצה משותפת (אחרת הסטרימר לא יקבל גישה אליה). נסה לאפשר גישה גם לכתיבה ליתר ביטחון.
2. וודא שיש לך גישה לרשת דרך הסטרימר - נסה להפעיל תכונות בסטרימר שדורשות אינטרנט (במידה והראוטר שאליו הסטרימר מחובר, מחובר לאינטרנט).
אם יש לך אינטרנט אז יש רשת, כנס להגדרות וחפש שם את ה-IP שהוא קיבל. בנוסף, אם יש חיבור לרשת וביצעת שיתוף במחשב בצורה תקינה תוכל לראות את השיתוף דרך הסטרימר, כלומר תקבל גישה למחשב מהסטרימר.

אם המצב תקין, אז נסה שוב להפעיל את התוכנה ותכניס לו את ה- IP שהסטרימר הציג לך..
...
אין לי בעיה להזרים סרטים מהמחשב, זה פועל. גם האינטרנט בסטרימר עובד אם אני לא טועה.
התיקיה הזאת כן משותפת ורואים אותה בתפריטים של הסטרימר, הבעיה רק בYAMJ.

לא יודע אם זה קשור, אני מניח שכן, אבל אני שם לב עכשיו שה"אתר" של הראוטר לא עולה. ולמרות שכיביתי והדלקתי אותו זה לא עזר..

liranmishani
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #144 

אוקיי, אז אתה יודע בוודאות שהתקשורת תקינה, שזה כבר טוב.
קשה לזהות בדיוק מה הבעיה. נסה אולי לשלוח פינג לסטרימר ולראות אם יש תגובה. ככה תדע בוודאות שיש לך גם גישה אליו מהמחשב, ושה- IP שאתה מכניס הוא תקין.
לירן

dima_vy
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5919
נתן תודות: 142 פעמים
קיבל תודות: 299 פעמים

שליחה #145 

noamav כתב:טוב אז הסטרימר מחובר לרשת הביתית (והלא ביתית), ושמתי את ההגדרות כמו שכתכתי קודם (עד לאן שהגעתי) -

עריכה: כשאני לוחץ זה פותח חלון, ובו שמתי את הIP שכתבתי מקודם (שמופיע בהגדרות של הסטרימר).

מקווה שככה זה יותר ברור.
...

ההודעה הזאת מופיעה כאשר אתה מגדיר לא נכון כתובת של סטרימר ב-yamj_gui. כאשר אתה בוחר
on a network path on the NMT
קופץ חלון, בו צריך לרשום כתובת של הסטרימר, ואז להמשיך.
יכול להיות שבסטרימר אצלך בכלל לא מוגדרת כתובת, כי סטרימרים יודעים לעבוד עם DHCP. אם זה המצב, עליך להגדיר כתובת קבועה בסטרימר

noamav
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #146 

dima_vy כתב:
noamav כתב:טוב אז הסטרימר מחובר לרשת הביתית (והלא ביתית), ושמתי את ההגדרות כמו שכתכתי קודם (עד לאן שהגעתי) -

מקווה שככה זה יותר ברור.
...

ההודעה הזאת מופיעה כאשר אתה מגדיר לא נכון כתובת של סטרימר ב-yamj_gui. כאשר אתה בוחר
on a network path on the NMT
קופץ חלון, בו צריך לרשום כתובת של הסטרימר, ואז להמשיך.
יכול להיות שבסטרימר אצלך בכלל לא מוגדרת כתובת, כי סטרימרים יודעים לעבוד עם DHCP. אם זה המצב, עליך להגדיר כתובת קבועה בסטרימר
...
כבר כתבתי ששמתי את הכתובת, ויש כתלובת קבועה בסטרימר שלא אני שמתי והיא דומה לכתובות אחרות של מחשבים בבית שזה טוב.
אבל, אני חושב שזה בעיה בראוטר, כי כמו שכתבתי ה"אתר" של הניהול של הראוטר לא עולה. אבל בכל זאת אפשר לחהזרים סרטים מהמחשב לסטרימר והאינטרנט עובד (obviously).

dima_vy
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #147 

תסנ לבדוק עוד משהו:
סטרימר ומחשב הם באותו workgroup?
ואם בסטרימר מוגדר default gateway?

noamav
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #148 

dima_vy כתב:תסנ לבדוק עוד משהו:
סטרימר ומחשב הם באותו workgroup?
ואם בסטרימר מוגדר default gateway?
...
כן.
אני משוכנע שכן, שראיתי בהגדרות שכן והמספר היה מוכר לי.
לא חושב שיש בעיה בתקשורת בין המחשב לסטרימר, אוליי (קלוש) זה קשור לזה שהורדתי את זה הGUI לא מאתר רשמי (שכבר לא קיים כנראה) אלא מקישור שאחד בפורום שם.

dima_vy
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #149 

בסטרימר מוגדרות תיקיות משותפות של מחשב באופן קבוע או שאתה כל פעם עושה browse אל התיקיות המשותפות?
לפחות לפי תמונה ששמת ה-yamj_gui שלך נראה בדיוק כמו שלי. לא חושב שיש בעיה עם מקר ההורדה

noamav
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #150 

dima_vy כתב:בסטרימר מוגדרות תיקיות משותפות של מחשב באופן קבוע או שאתה כל פעם עושה browse אל התיקיות המשותפות?
לפחות לפי תמונה ששמת ה-yamj_gui שלך נראה בדיוק כמו שלי. לא חושב שיש בעיה עם מקר ההורדה
...
מה הכוונה? אני בוחר בוורקגרופ, במחשב שלי, ואז ישר מופיעות התיקיות.

dima_vy
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #151 

noamav כתב:
dima_vy כתב:בסטרימר מוגדרות תיקיות משותפות של מחשב באופן קבוע או שאתה כל פעם עושה browse אל התיקיות המשותפות?
...
...
בסטרימר עצמו אתה יכול להגדיר shares, שזה ניתוב ישיר לתיקיה במחשב. כשאתה תקיש כתובת ip של סטרימר, התוכנה yamj_gui מזהה את ה-shares, עם הניתוב שלהן מתוך סטרימר אל המחשב. את זה צריך כדי לבנות path נכון מסטרימר אל הקובץ במחשב

noamav
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #152 

dima_vy כתב:
noamav כתב:
...
...
בסטרימר עצמו אתה יכול להגדיר shares, שזה ניתוב ישיר לתיקיה במחשב. כשאתה תקיש כתובת ip של סטרימר, התוכנה yamj_gui מזהה את ה-shares, עם הניתוב שלהן מתוך סטרימר אל המחשב. את זה צריך כדי לבנות path נכון מסטרימר אל הקובץ במחשב
...
שמע אני אומר לך שכדי לבחור סקובץ שאני רוצה אני בוחר את הוורקגרופ, אז את המחשב שלי, ואת התיקיה. וכן עשיתי SHARE לתיקיה שתהיה בשיתוף עם הסטרימר.
איך מגדירים את זה בסטרימר? אני עשיתי כמעט הכל דרך המחשב אם אני לא טועה.

dima_vy
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #153 

באיזה סטרימר מדובר? אם זה c200 תראה את עמוד 41 במדריך של המכשיר:
http://files.syabas.com/popcornhour/dow ... rGuide.pdf

במכשירים אחרים מבוססים NMT זה ממש דומה גם

זה נקרא Permanent network shares

Roi232
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 681
נתן תודות: 5 פעמים
קיבל תודות: 56 פעמים

הצגת המידע הטכני של הוידאו

שליחה #154 

יש חלק חשוב ובסיסי שחסר במדריך.

צריך להוריד את MediaInfo CLI בהתאם למערכת ההפעלה http://mediainfo.sourceforge.net/he/Download

בתוך התיקיה שאליה חולץ YAMJ ליצור תיקיה בשם MediaInfo(בדיוק כמו שכתבתי) ולתוכה לחלץ את הMediaInfo CLI.

התוכנה הזאת אחראית על חילוץ המידע הטכני של הוידאו.

במקרה שלי לפני שהתקנתי אותה הYAMJ אמנם ידעה לדלות את המידע על דירוג הסרט, הפוסטר וכו' אבל לא הצליחה לחלץ את הפרטים הטכניים(מידות, פורמט, פריימים לשניה וכו'). תמונה מצורפת.

אם הנושא כבר עלה אני מתנצל.

richrach
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2250
נתן תודות: 175 פעמים
קיבל תודות: 54 פעמים

שליחה #155 

איפה נמצא הקובץ: moviejukebox.properties
מצאתי אותו תחת: properties\ אבל כשאני פותח אותו כדי להחליף את השורות בשביל לקבל תקציר אין שם מה להחליף... זה מה שמופיע בקובץ:

קוד: בחירת הכל

############################################################################################################
## Movie Jukebox properties
##
## This provided as an example moviejukebox.properties file.
##
## You *MUST* copy or move this file to the root folder of your installation (1 folder up) for it to work
## You can then add the properties you want to change from the moviejukebox-defailt.properties file
##
############################################################################################################

# This is the skin property, you will need to change this if you want to change the look of YAMJ
mjb.skin.dir=./skins/default

# Add other properties here

richrach
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #156 

כמו כן ישנה עוד בעיה, אני לא מצליח להפעיל שום סרט,
עונמד על כפתור ה-PLAY לוחץ SELECT וכלום לא קורה, גם לחיצה על לחצן PLAY בשלט לא עושה כלום...

Roi232
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #157 

richrach

לגבי moviejukebox.properties - אתה אמור להעתיק אותו לתיקיה הראשית ואז להוסיף בו את השינויים שאתה רוצה.

לגבי ההודעה השניה - איפה הסרטים שלך מאוחסנים? מה הגדרת בYAMJ GUI configuration?

richrach
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #158 

אוקיי, אני מעתיק את הקובץ לספריה הראשית אבל אין בקובץ את השורות שאני צריך להחליף.. פשוט להכניס את השורות שאמורות לתת סקירה בעברית?
הסרטים מאוחסנים על דיסק נייד חיצוני וכך גם הגדרתי YAMJ GUI

liranmishani
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #159 

richrach

שם הקובץ אותו אתה אמור להעתיק ממחיצת properties הוא moviejukebox-default.properties.
תעתיק אותו לספריה הראשית ושנה לו את השם ל- moviejukebox.properties
עכשיו תוכל לערוך אותו ולשנות אותו כרצונך. אגב, גם לסקין עצמו יש קובץ הגדרות שנקרא skin.properties, וגם אותו תוכל לערוך..
לירן

Roi232
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #160 

liranmishani
אני מצטט מה שכתוב בתוך הקובץ moviejukebox-default.properties שייעצת לrichrach להעתיק
Movie Jukebox default properties
YOU SHOULD NOT CHANGE ANY SETTINGS IN THIS FILE

IF YOU WANT TO OVERRIDE ONE OF THESE SETTINGS
EDIT/CREATE THE "moviejukebox.properties" FILE IN
YOUR ROOT YAMJ FOLDER (The one above this folder)

The intention is that this file is overridden at
each up-date without affecting your personal
settings or configuration
...
מתוך זה אפשר להבין שלא אמורים לגעת בקובץ הזה אלא להעתיק את moviejukebox.properties לתיקיה הראשית.

richrach

העיקרון בקובץ הזה הוא שאתה פשוט מוסיף שורה והתוכנה פועלת לפיה ומתעלמת ממה שכתוב בdeafault.properties

אתה צריך לנסות את כל האפשרויות בA usb drive attached to the nmt כלומרUSB_DRIVE_B-1/C-1 וכו'
המצב הזה שהJukebox נבנה בצורה תקינה אבל לא מפעיל סרטים לרוב מראה שהנתיב אליהם לא נכון.

שלח תגובה

חזור אל “חומרה PC + סטרימרים”