הזרמת MKV כולל כתוביות בעברית ל-PS3 ללא המרות
- margan_ron
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 280
- נתן תודות: 10 פעמים
- קיבל תודות: 1 פעם
אני לא מבין מה הבעיה?
פשוט תעתיקו את הסרטים לסוני
זה מעתיק אותם עם התרגום
ואין שום בעיה!
זה מעתיק אותם עם התרגום
ואין שום בעיה!
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73272
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 646 פעמים
- קיבל תודות: 3156 פעמים
אתה תקוע בעידן ה SD/DIVX, מה יעשה מי שרוצה לראות HD/MKV?margan_ron כתב:אני לא מבין מה הבעיה?
זה מעתיק אותם עם התרגום
ואין שום בעיה!...
לא ישר לקפוץ - אולי יש דברים שאתה לא מבין
- nils3373
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4685
- שם מלא: ShmilMori
- נתן תודות: 54 פעמים
- קיבל תודות: 163 פעמים
Huber כתב:אתה תקוע בעידן ה SD/DIVX, מה יעשה מי שרוצה לראות HD/MKV?margan_ron כתב:אני לא מבין מה הבעיה?
זה מעתיק אותם עם התרגום
ואין שום בעיה!...
לא ישר לקפוץ - אולי יש דברים שאתה לא מבין...
בעיות עם ה-Ps3 media server
הי,
אני עובד עם התוכנה הזאת כבר למעלה משנה והיא שרתה אותי נאמנה מאוד, אבל בחודש האחרון אני חווה איתה הרבה צרות.
פתאום התחילה בעיה של קפיצות בוידאו וחוסר סנכרון בין האודיו לוידאו.
ניסיתי להתקין את הגרסא שמוגדרת באתר של המדיה סרבר כגרסא היציבה (10.51), והיא בכלל לא עובדת אצלי, וכשאני מנסה להריץ משהו באמצעותה אני מקבל תעופה.
עוד מישהו נתקל בבעיה? הצעות כיצד לפתור את הברוך הזה? הדבר האחרון שאני רוצה הוא לחזור ל-tversity
אני עובד עם התוכנה הזאת כבר למעלה משנה והיא שרתה אותי נאמנה מאוד, אבל בחודש האחרון אני חווה איתה הרבה צרות.
פתאום התחילה בעיה של קפיצות בוידאו וחוסר סנכרון בין האודיו לוידאו.
ניסיתי להתקין את הגרסא שמוגדרת באתר של המדיה סרבר כגרסא היציבה (10.51), והיא בכלל לא עובדת אצלי, וכשאני מנסה להריץ משהו באמצעותה אני מקבל תעופה.
עוד מישהו נתקל בבעיה? הצעות כיצד לפתור את הברוך הזה? הדבר האחרון שאני רוצה הוא לחזור ל-tversity
יש באותו מקום שבו הסברתי על הפונטים MENCODER - למעלה צ'קבוקס של A/V Alternative Sync - אם הוא כבוי - תדליק , אם הוא דלוק תכבה - ותנסה שוב.
לי היתה אותה בעיה עם סרט פעם ב... וזה פתר לי אותה לגמרי.
זה כמובן רלוונטי רק בסרטים עם תרגום.
ליביו
לי היתה אותה בעיה עם סרט פעם ב... וזה פתר לי אותה לגמרי.
זה כמובן רלוונטי רק בסרטים עם תרגום.
ליביו
קפיצות = בעיה או בכח העיבוד של המחשב (DUAL CORE במקרה? הפעלת גם את האופטימיזציה לMULTICORE באותו TAB? זה מגיע כבוי) , או בעיה ברוחב פס.
כנראה היית גבולי על אחד מהם קודם.
לגבי שינוי בכתוביות - הצ'קבוקס הזה לא אמור לעשות שום דבר בהקשר של כתוביות.
ליביו
כנראה היית גבולי על אחד מהם קודם.
לגבי שינוי בכתוביות - הצ'קבוקס הזה לא אמור לעשות שום דבר בהקשר של כתוביות.
ליביו
תודה על התמיכה..
המחשב חזק מאוד ועובד עם רשת ג'יגה. עד לא מזמן לא היו לי כל בעיות גם בתכנים הכבדים ביותר.
הקפיצות שאני חווה הן דווקא קפיצות קדימה והן מתרחשות בכל התכנים, לא רק HD. לגמרי לא ברור לי מה עובר על המחשב שלי פתאום. אני חושב שיכול להיות שהדבר קשור בגרסא החדשה של ג'אווה או איזשהו עדכון שווינדוס עשו.
אני אנסה להוריד חבילת קודקים מעודכנת ואעדכן פה אם זה סייע לי במשהו
המחשב חזק מאוד ועובד עם רשת ג'יגה. עד לא מזמן לא היו לי כל בעיות גם בתכנים הכבדים ביותר.
הקפיצות שאני חווה הן דווקא קפיצות קדימה והן מתרחשות בכל התכנים, לא רק HD. לגמרי לא ברור לי מה עובר על המחשב שלי פתאום. אני חושב שיכול להיות שהדבר קשור בגרסא החדשה של ג'אווה או איזשהו עדכון שווינדוס עשו.
אני אנסה להוריד חבילת קודקים מעודכנת ואעדכן פה אם זה סייע לי במשהו
התקנתי מחדש ג'אווה וחבילת קודקים והשבח לאל מריץ את הסרטים כמו שצריך
משום מה לא מציג לי כתוביות בעברית. מציג קו ארוך במקום תוים בעברית. כל השאר התוים בסדר. גם את זה אני לא באמת מבין, היות ושום דבר לא השתנה בהגדרות. אני יכול לנסות משהו אחרת ממה שכתוב בהודעה הראשונה של השרשור הזה?
משום מה לא מציג לי כתוביות בעברית. מציג קו ארוך במקום תוים בעברית. כל השאר התוים בסדר. גם את זה אני לא באמת מבין, היות ושום דבר לא השתנה בהגדרות. אני יכול לנסות משהו אחרת ממה שכתוב בהודעה הראשונה של השרשור הזה?
עולות כתוביות אבל ג'יבריש במקום עברית
הכל עובד יופי, תודה על המדריך
הבעיה היחידה היא בכתוביות בעברית... עולות אבל ג'יבריש
משהו נתקל בתופעה כזו?
משהו נתקל בתופעה כזו?
Re: עולות כתוביות אבל ג'יבריש במקום עברית
תבדוק קודם כל את הגדרות במחשב האם יש לך עברית ואם כן אז במחשב אתה גם רואה עברית גיברישdaganm5 כתב:הכל עובד יופי, תודה על המדריך
משהו נתקל בתופעה כזו?...
ואם כן אז תבדוק את את הכתוביות שאתה פותח אותן אז הן מופיעות כמו שהן אמורות להופיע בסרט ושם אתה רואה האם הכתוביות בסדר
מקווה שאני ברור ואם לא אני יסביר לך ותר ברור