סערת אודיו נכנסה למרתף ביתי - התחדשתי

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
movieman
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5012

שליחה

יואב ידידי , אחלה פוסט , מעניין ומתמקד בתאכלס.

הכי חשוב - תתחדש ותהנה

איציק37
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 161

תתחדש יואב. הפרוססינג של הצליל בקולנוע ביתי חשוב מאוד.

שליחה

אני מאחל לך הרבה שעות קולנוע מהנים וקסומים. בתחביב שלנו חשוב לא רק התוכן של הסרטים אלא גם באיזו איכות מאזינים וצופים בהם (f)

לי, למשל, אין פרוססור ייעודי לקולנוע ביתי, אבל אחת הסיבות העיקריות לקפיצה הגדולה אצלי בחוית הקולנוע הביתי היתה איכות הפרוססינג הטובה יותר של הרסיבר של DENON מדגם AVR-X7200WA, שהחליף רסיבר PIONEER LX86.

avihuli
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 9068

שליחה

הי יואב, בהמשך למה שרשמתי לך כאן לפני כמה ימים שמחתי לשמוע שבסופו של דבר העניינים הסתדרו בצורה כזו או אחרת מול היבואן.
שמח גם על זה שהיום בלילה אוכל לישון בראש שקט, חחח... :lol: (בדיחה פרטית).

אני רוצה לקוות ומאחל לכם שבשלב כלשהו זה יצליח להסתדר גם בין "חמשת המופלאים", אבל כפי שעופר ביקש זה לא רלוונטי לכולם וכשיגיע הרגע והמקום הנכון, אז...

עכשיו בשביל שזה יהיה רישמי כהילכתו בשרשור הסערה (תרתי משמע #1), אני מאחל לך קבל עם ועדה, שתתחדש מהמכשיר החדש שרכשת !!
תהנה ממנו ואני שמח שאתה מרוצה. בדיעבד, מעז (הקרבה אישית, תרתי משמע #2) יצא טיפה מתוק ואתה יודע למה...

רק בריאות איתנה ושנמשיך ליהנות ולהשתדרג תמיד !!
7.1.2 | SVS Ultra Evolution: Bookshelf / Center / Elevation, Focal Bird, M&K M40T, SB-3000 R.
.
רשימת הציוד: LG 77C9 | Yamaha RX-A2050 / BD-A1020, Emotiva BasX A-150 | Xbox X, Wii | SVS SoundPath Cable: Subwoofer / RCA / Ultra Speaker | HDMI Cable: RuiPro 8K Fiber Active Optical 2.1 / Ultra High Speed

istarmini פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 17940

שליחה

avihuli כתב:הי יואב, בהמשך למה שרשמתי לך כאן לפני כמה ימים שמחתי לשמוע שבסופו של דבר העניינים הסתדרו בצורה כזו או אחרת מול היבואן.

אני רוצה לקוות ומאחל לכם שבשלב כלשהו זה יצליח להסתדר גם בין "חמשת המופלאים", אבל כפי שעופר ביקש זה לא רלוונטי לכולם וכשיגיע הרגע והמקום הנכון, אז...

עכשיו בשביל שזה יהיה רישמי כהילכתו בשרשור הסערה (תרתי משמע #1), אני מאחל לך קבל עם ועדה, שתתחדש מהמכשיר החדש שרכשת !!
תהנה ממנו ואני שמח שאתה מרוצה. בדיעבד, מעז (הקרבה אישית, תרתי משמע #2) יצא טיפה מתוק ואתה יודע למה...

...
·

תודה אבי (Y) עכשיו אפשר להסכים, שהשרשור הגיע לסופו הטוב. :)

Sourc3
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1331

שליחה

avihuli כתב:הי יואב, בהמשך למה שרשמתי לך כאן לפני כמה ימים שמחתי לשמוע שבסופו של דבר העניינים הסתדרו בצורה כזו או אחרת מול היבואן.

...
· בתור קורא מהצד שעקב גם אחרי הפוסט השני,
חייב להגיד -
אבי, אתה בן אדם מקסים, אני שמח שהתערבת.
צורם לי מאוד כשלא מסתדרים בפורום (בכל זאת, אנשים פה כבר די בוגרים וסובבים סביב תחביב די מדהים),
ובכל זאת , לא הרגשתי שיש לי מקום ולהעיר.
תודה!

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”