יואב ידידי , אחלה פוסט , מעניין ומתמקד בתאכלס.
הכי חשוב - תתחדש ותהנה
סערת אודיו נכנסה למרתף ביתי - התחדשתי
- movieman
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5012
- איציק37
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 161
תתחדש יואב. הפרוססינג של הצליל בקולנוע ביתי חשוב מאוד.
אני מאחל לך הרבה שעות קולנוע מהנים וקסומים. בתחביב שלנו חשוב לא רק התוכן של הסרטים אלא גם באיזו איכות מאזינים וצופים בהם
לי, למשל, אין פרוססור ייעודי לקולנוע ביתי, אבל אחת הסיבות העיקריות לקפיצה הגדולה אצלי בחוית הקולנוע הביתי היתה איכות הפרוססינג הטובה יותר של הרסיבר של DENON מדגם AVR-X7200WA, שהחליף רסיבר PIONEER LX86.
לי, למשל, אין פרוססור ייעודי לקולנוע ביתי, אבל אחת הסיבות העיקריות לקפיצה הגדולה אצלי בחוית הקולנוע הביתי היתה איכות הפרוססינג הטובה יותר של הרסיבר של DENON מדגם AVR-X7200WA, שהחליף רסיבר PIONEER LX86.
- avihuli
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9068
הי יואב, בהמשך למה שרשמתי לך כאן לפני כמה ימים שמחתי לשמוע שבסופו של דבר העניינים הסתדרו בצורה כזו או אחרת מול היבואן.
שמח גם על זה שהיום בלילה אוכל לישון בראש שקט, חחח...
(בדיחה פרטית).
אני רוצה לקוות ומאחל לכם שבשלב כלשהו זה יצליח להסתדר גם בין "חמשת המופלאים", אבל כפי שעופר ביקש זה לא רלוונטי לכולם וכשיגיע הרגע והמקום הנכון, אז...
עכשיו בשביל שזה יהיה רישמי כהילכתו בשרשור הסערה (תרתי משמע #1), אני מאחל לך קבל עם ועדה, שתתחדש מהמכשיר החדש שרכשת !!
תהנה ממנו ואני שמח שאתה מרוצה. בדיעבד, מעז (הקרבה אישית, תרתי משמע #2) יצא טיפה מתוק ואתה יודע למה...
רק בריאות איתנה ושנמשיך ליהנות ולהשתדרג תמיד !!
שמח גם על זה שהיום בלילה אוכל לישון בראש שקט, חחח...
אני רוצה לקוות ומאחל לכם שבשלב כלשהו זה יצליח להסתדר גם בין "חמשת המופלאים", אבל כפי שעופר ביקש זה לא רלוונטי לכולם וכשיגיע הרגע והמקום הנכון, אז...
עכשיו בשביל שזה יהיה רישמי כהילכתו בשרשור הסערה (תרתי משמע #1), אני מאחל לך קבל עם ועדה, שתתחדש מהמכשיר החדש שרכשת !!
תהנה ממנו ואני שמח שאתה מרוצה. בדיעבד, מעז (הקרבה אישית, תרתי משמע #2) יצא טיפה מתוק ואתה יודע למה...
רק בריאות איתנה ושנמשיך ליהנות ולהשתדרג תמיד !!
7.1.2 | SVS Ultra Evolution: Bookshelf / Center / Elevation, Focal Bird, M&K M40T, SB-3000 R.
.
.
-
istarmini
-
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17940
·avihuli כתב:הי יואב, בהמשך למה שרשמתי לך כאן לפני כמה ימים שמחתי לשמוע שבסופו של דבר העניינים הסתדרו בצורה כזו או אחרת מול היבואן.
שמח גם על זה שהיום בלילה אוכל לישון בראש שקט, חחח...(בדיחה פרטית).
רק בריאות איתנה ושנמשיך ליהנות ולהשתדרג תמיד !!...
תודה אבי
- Sourc3
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1331
· בתור קורא מהצד שעקב גם אחרי הפוסט השני,avihuli כתב:הי יואב, בהמשך למה שרשמתי לך כאן לפני כמה ימים שמחתי לשמוע שבסופו של דבר העניינים הסתדרו בצורה כזו או אחרת מול היבואן.
שמח גם על זה שהיום בלילה אוכל לישון בראש שקט, חחח...(בדיחה פרטית).
רק בריאות איתנה ושנמשיך ליהנות ולהשתדרג תמיד !!...
חייב להגיד -
אבי, אתה בן אדם מקסים, אני שמח שהתערבת.
צורם לי מאוד כשלא מסתדרים בפורום (בכל זאת, אנשים פה כבר די בוגרים וסובבים סביב תחביב די מדהים),
ובכל זאת , לא הרגשתי שיש לי מקום ולהעיר.
תודה!