רכישת אינטגרייטד

כל מה שקשור לאודיו בסטריאו, פטיפונים, נגני CD, קדם מגברים, מגברי כח, כבלים וכמובן רמקולים - רכיבים עד 3000$ בלבד.
clip99
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1036

שליחה

ארז_וחני כתב:
...
...
להבנתי קיומו של תקן הוא תנאי הכרחי ומקדים לקביעה שיש דרך נכונה להאזנה ,קרי , למטרה לשמוע בבית כמו ששמעו באולפן (כמובן בנטרול טעם אישי ).

אם אין תקן כזה אז כל המלל הזה נשאר במגרש התיאורטי שלא ניתן להשגה.
...
·

ננסה לנסח את זה נכון יותר. אידיאל אינו פועל יוצא של תקן אלא ההיפך . הרצון לשחזר באופן מדויק צליל בסביבה נתונה , הוא זה שמכתיב את הצורך בתקן . יש מקום לדיון על אופן יישומו של התקן , כי מטבע הדברים מדובר במשימה מורכבת ובעייתית , אבל אני בא ושואל שאלה אחרת - האם צריך תקן בכלל , אם לוקחים בחשבון העדפות אישיות .

clip99
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

Catskinner כתב:@clip99
·כן, פחות או יותר כמו להיכנס לדיון שעסק בהמלצה ל Integrated ולחטוף אותו על מנת להוכיח טענה לגבי מגברים שאינם כוללם pre. אני אמשיך לגחך כי זה מתאים לי, אבל אתה רשאי לבוז לי על כך, בחיי שלא אעלב.
...
·
השאלה המקורית היתה :

"יש למישהו עוד המלצה על אינטגרייטד טוב שיתן סאונד טוב ונקי ולא ישאיר חותם גדול מדיי בבנק?"

העובדה שאתה קורא למישהו שבא ומנסה להסביר שלא צריך חותם כבד במיוחד בכדי להגיע לסאונד טוב ונקי וגם טורח לנמק את דבריו "חוטף שרשורים" רק כי האמונות שלך לא מתיישבות עם הנתונים שלו , מעידה יותר עליך .

הגחכה, הקטנה , זלזול והתנשאות תמיד באות במקום התייחסות עניינית , אצל זה שלא יודע או לא רוצה . מכיוון שלא נראה לי שאתה מאלה שלא יודעים , לא נותר להסיק אלא שזה קטן עליך. האוחזים בדעות אחרות קטנים עליך , לא ראויים שתרעיף עליהם מחוכמתך (התנסות אישית שמור בצד)

ארז_וחני
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4949

שליחה

clip99 כתב:
ננסה לנסח את זה נכון יותר. אידיאל אינו פועל יוצא של תקן אלא ההיפך . הרצון לשחזר באופן מדויק צליל בסביבה נתונה , הוא זה שמכתיב את הצורך בתקן .
...
אין לי בעיה עם הנ"ל.
זה לא סותר לדעתי את מה שכתבתי קודם שקיומו של תקן הוא תנאי הכרחי.
clip99 כתב: אבל אני בא ושואל שאלה אחרת - האם צריך תקן בכלל , אם לוקחים בחשבון העדפות אישיות .
...
שאלה טובה....
מבחינתי אין בזה צורך משום שהמטרה שלי בתחביב זה להנות מחווית האזנה באופן שתגרום לי לרצות לשמוע עוד ועוד.
אני בטוח שיש רבים אחרים שכן היו רוצים שיהיה תקן על מנת שיוכלו להשיג את מטרתם - שחזור נאמן את מה ששמעו באולפן וזו מטרה לגיטימית לגמרי.

evgenetic
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2641

שליחה

לא יודע אם אתה בכלל שומע מוזיקה כזאת, אבל האם הצרחות של קוביין בפזמון של scentless apprentice אמורות להישמע "מהנות"? האם צריך להוריד מהשיר קצת גבוהים עם EQ כך שהן לא יהיו כל כך צורמות (או עם מגבר מנורות עם סאונד רך וחמים™)?

freerider
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1730

שליחה

אני ממש מרחם על פותח השירשור שברוב תמימותו פתח בשאלה "קטנה" ושסביר להניח כבר מזמן פרש :lol:
You pay peanuts, you get monkeys

Catskinner
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 16019

שליחה

@clip99
·אתה יודע מה, אתה צודק. אני אפתח שרשור המלצה על מעבדי מזון ואם יבוא מישהו וידחף לשם כדי להסביר על מכונות כביסה אקבל זאת בהבנה עי אחרת אצטייר כמתנשא.

clip99
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

Catskinner כתב:@clip99
·אתה יודע מה, אתה צודק. אני אפתח שרשור המלצה על מעבדי מזון ואם יבוא מישהו וידחף לשם כדי להסביר על מכונות כביסה אקבל זאת בהבנה עי אחרת אצטייר כמתנשא.
...
·
הקבלה לא נכונה . מעבדי מזון אינם ציוד שמע מהבחינה שתהליכי השאה עצמית לא משחקים תפקיד באופן שאנו מעריכים וממצבים אותם , וניתן לדרגם באופן אובייקטיבי לחלוטין . ביום שתראה פרסומת למעבד מזון בנוסח המקובל במגזיני אודיו , יהיה מקום לשרשור כזה.
נערך לאחרונה על ידי clip99 ב 14/09/2018 0:42, נערך פעם 1 בסך הכל.

clip99
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

@evgenetic
·

קודם אני חייב להבין אם אתה מאזין לדבר כזה , ואם כן למה - כי ברור מדבריך שלא עושים את זה בשביל ההנאה .
אז מה אתה מפיק מהאזנה לסגנון הזה?

BUGY
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6686

שליחה

clip99 כתב:
...
...
·
הקבלה לא נכונה . מעבדי מזון אינם ציוד שמע מהבחינה שתהליכי השאה עצמית לא משחקים תפקיד באופן שאנו מעריכים וממצבים אותם , וניתן לדרגם באופן אובייקטיבי לחלוטין . ביום שתראה פרסומת למעבד מזון בנוסח המקובל במגזיני אודיו , יהיה מקום לשרשור כזה.
...
·כבר יש, הזבל הסיני שכולם קונים: בלנדר נינג'ה

חזור אל “אודיו דו-ערוצי (סטריאו)”