היערכות והכנות... עדכון - התחדשתי ב- 77C9 !!
-
avihuli
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9006
- נתן תודות: 1567 פעמים
- קיבל תודות: 1347 פעמים
וואי, אמרתי לכם יהיו צעקות, למה לא שאלתי אותה ומה אני מחליט לבד...
פתאום, היא רוצה להתערב, חחח...
אחרי שאמרה לי תקנה ותעשה מה שאתה רוצה.
אחרי שהסברתי "מלמעלה" שהמסך יהיה בקו אפס, אז היא נרגעה.
(לבינתיים, עד שאני אספר לה על המדף המתוכנן, היא לא תאהב את זה בטוח).
פתאום, היא רוצה להתערב, חחח...
אחרי שאמרה לי תקנה ותעשה מה שאתה רוצה.
אחרי שהסברתי "מלמעלה" שהמסך יהיה בקו אפס, אז היא נרגעה.
(לבינתיים, עד שאני אספר לה על המדף המתוכנן, היא לא תאהב את זה בטוח).
7.1.2 | SVS Ultra Evolution: Bookshelf / Center / Elevation, Focal Bird, M&K M40T, SB-3000 R.
.
.
- molvy
- חבר במועדון HT

- תגובות: 7037
- נתן תודות: 1274 פעמים
- קיבל תודות: 1460 פעמים
אני מפחד להראות את העבודה שאתה עושה להנהלה שלי בבית כי ישר תבוא תגובה למה אתה לא לוקח ממנו דוגמא? תראה איזה יופי הוא עשה את זה
לך תסביר לה שיש לי 2 ידיים שמאליות שאם הייתי מנסה היה יוצא הכול פרט למה שתוכנן
כל הכבוד על ה DIY היפה והמרשים שאתה עושה..... דבר שגורם לי להיות ירוק מקנאה
לך תסביר לה שיש לי 2 ידיים שמאליות שאם הייתי מנסה היה יוצא הכול פרט למה שתוכנן
כל הכבוד על ה DIY היפה והמרשים שאתה עושה..... דבר שגורם לי להיות ירוק מקנאה
נערך לאחרונה על ידי molvy ב 08/11/2019 17:07, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
avihuli
- חבר שלא מהעולם הזה

"מזמינים" יענו אומר שגם אתה רוצה ?Eliran15 כתב:אליפות
מתי מזמינים?:D...
לפתוח פה קנייה קבוצתית ?
משה, עם תכנון מקדים אפשר לעשות הכל. זה בכלל לא סיפור. אסייע בשמחה אם תרצה משהו.
הנה דוגמא פה למה אפשר לעשות: https://www.hometheater.co.il/vp3007813#3007813
מצב קודם בהודעה אחת למעלה.
זה מאתגר אותי למצוא "פתרונות" לדברים שהם כביכול "פשוטים/מורכבים"..
7.1.2 | SVS Ultra Evolution: Bookshelf / Center / Elevation, Focal Bird, M&K M40T, SB-3000 R.
.
.
-
avihuli
- חבר שלא מהעולם הזה

אתה מבין כמה סבלנות צריך ?
רציתי לפני שנה ומשהו את ה-65c8 אבל החבר'ה הטובים פה לא אהבו את הרעיון והכניסו לי לראש את ה-77. קיבלתי החלטה לא לקנות את סדרה 8 בסופו של דבר וטוב שכך (בדיעבד חסך הרבה מאוד כסף).
עוד קצת, אנחנו בישורת האחרונה.
בגדול, אתה צודק, חחח...
רציתי לפני שנה ומשהו את ה-65c8 אבל החבר'ה הטובים פה לא אהבו את הרעיון והכניסו לי לראש את ה-77. קיבלתי החלטה לא לקנות את סדרה 8 בסופו של דבר וטוב שכך (בדיעבד חסך הרבה מאוד כסף).
עוד קצת, אנחנו בישורת האחרונה.
בגדול, אתה צודק, חחח...
.
.
-
avihuli
- חבר שלא מהעולם הזה

סיכום יומי, חחח...
שאני חושב על זה עכשיו, יכולתי אפילו להוריד את הטלוויזיה עוד איזה 5 ס"מ למטה ככה שיהיה יותר קרוב לסנטר.
מצד שני, זה יאפשר לי לתת זווית טיפה למעלה של הסנטר עם רגלית טוליפ שאני מתכנן. יש לי איזה סקיצה בראש שאני חושב עליה אבל היא לא מוגמרת.
כנראה שתהיה לי בעיה עם אורך הכבלים של ה-HDMI, רשת ואופטי. נראה לי שהם קצרים מדיי וייתכן והקיימים לא יגיעו למיקום החיבורים החדש.
צריך להזיז את המזנון בשביל להבין האם יש אורך ספייר. בהמשך...
שאני חושב על זה עכשיו, יכולתי אפילו להוריד את הטלוויזיה עוד איזה 5 ס"מ למטה ככה שיהיה יותר קרוב לסנטר.
מצד שני, זה יאפשר לי לתת זווית טיפה למעלה של הסנטר עם רגלית טוליפ שאני מתכנן. יש לי איזה סקיצה בראש שאני חושב עליה אבל היא לא מוגמרת.
כנראה שתהיה לי בעיה עם אורך הכבלים של ה-HDMI, רשת ואופטי. נראה לי שהם קצרים מדיי וייתכן והקיימים לא יגיעו למיקום החיבורים החדש.
צריך להזיז את המזנון בשביל להבין האם יש אורך ספייר. בהמשך...
.
.
-
avihuli
- חבר שלא מהעולם הזה

כן, גם אני מחכה לפירות.. !!
עברתי על השרשור אתמול מתחילתו ועד סופו, אכן כברת דרך עברנו.
המקורי נפתח בתחילת מאי 2018 עם רצון לרכוש 65C8, התקשקשנו איזה חודש וקצת עד שהגענו לתובנה שצריך 77 והחלטתי לא לקנות בשנה שעברה, אלא להמתין לסדרה העוקבת.
השנה, בתחילת יוני 2019 אחרי שהוא היה רדום שנה, הקפצנו אותו שוב לחיים ומאז מדיי פעם אני נותן איזה הודעה קטנה.
חיכיתי בסבלנות עד מבצעי נובמבר, מה גם שהיו כמה פרויקטים דחופים יותר לביצוע בבית.
אני מקווה שאצליח לסיים את הנ"ל בימים הקרובים ואז נזמין, כמעט הכל מוכן.
כמו שאתם רואים, אני נהנה לשתף ומאוד נהנה מהדרך (מאשר מהתוצאה), זה משחרר "לחץ" ככה...
וסליחה על החפירה, למי שסובל...
עברתי על השרשור אתמול מתחילתו ועד סופו, אכן כברת דרך עברנו.
המקורי נפתח בתחילת מאי 2018 עם רצון לרכוש 65C8, התקשקשנו איזה חודש וקצת עד שהגענו לתובנה שצריך 77 והחלטתי לא לקנות בשנה שעברה, אלא להמתין לסדרה העוקבת.
השנה, בתחילת יוני 2019 אחרי שהוא היה רדום שנה, הקפצנו אותו שוב לחיים ומאז מדיי פעם אני נותן איזה הודעה קטנה.
חיכיתי בסבלנות עד מבצעי נובמבר, מה גם שהיו כמה פרויקטים דחופים יותר לביצוע בבית.
אני מקווה שאצליח לסיים את הנ"ל בימים הקרובים ואז נזמין, כמעט הכל מוכן.
כמו שאתם רואים, אני נהנה לשתף ומאוד נהנה מהדרך (מאשר מהתוצאה), זה משחרר "לחץ" ככה...
וסליחה על החפירה, למי שסובל...
.
.
-
avihuli
- חבר שלא מהעולם הזה

@JoeJoe
לא מחכה יותר...
גם לא חושב שצריך למרחק של פחות מ-4 מטר משהו עוד יותר גדול.
קיבלתי את הפרופורציה של גודל המסך רק מהחריצים שעשיתי בגבס, זה ממש ענקי. ממש !!
אם לא היו משכנעים אותי שנה שעברה לא לקנות 65, אז כבר הייתי איתה ומאמין שהייתי סופר מרוצה.
תמיד יהיה משהו חדש ומגמת המחיר ברור שיורדת ותרד עוד עם המפעל החדש שהקימו לייצור פאנלי OLED.
ישבתי מספיק על הגדר, כבר נהיה לי סימן בישבן...
@gofmarat
אני מאמין שהמחיר יהיה מתחת ל-23 אלף שקל שכן זה המחיר המומלץ לצרכן ואנחנו יודעים שיש הבדל בין מה קורה שאתה בא לסגור לבין הפרסום. כמובן שזה תלוי גם במספר התשלומים שנרצה וכו'...
בכל מקרה אפשר להסתכל על זה שמשנה שעברה "חסכתי" לא מעט: היה 38 אלף ה- 77C8 והדגם הנוכחי הושק ב- 32 אלף.
אולי אתה רוצה להצטרף איתי "לקבוצתית" ?
לא מחכה יותר...
גם לא חושב שצריך למרחק של פחות מ-4 מטר משהו עוד יותר גדול.
קיבלתי את הפרופורציה של גודל המסך רק מהחריצים שעשיתי בגבס, זה ממש ענקי. ממש !!
אם לא היו משכנעים אותי שנה שעברה לא לקנות 65, אז כבר הייתי איתה ומאמין שהייתי סופר מרוצה.
תמיד יהיה משהו חדש ומגמת המחיר ברור שיורדת ותרד עוד עם המפעל החדש שהקימו לייצור פאנלי OLED.
ישבתי מספיק על הגדר, כבר נהיה לי סימן בישבן...
@gofmarat
אני מאמין שהמחיר יהיה מתחת ל-23 אלף שקל שכן זה המחיר המומלץ לצרכן ואנחנו יודעים שיש הבדל בין מה קורה שאתה בא לסגור לבין הפרסום. כמובן שזה תלוי גם במספר התשלומים שנרצה וכו'...
בכל מקרה אפשר להסתכל על זה שמשנה שעברה "חסכתי" לא מעט: היה 38 אלף ה- 77C8 והדגם הנוכחי הושק ב- 32 אלף.
אולי אתה רוצה להצטרף איתי "לקבוצתית" ?
.
.
- gofmarat
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 641
- נתן תודות: 37 פעמים
- קיבל תודות: 29 פעמים
@avihuli
·
כרגע יש לי 55B7 שקניתי בבלאק פריידי לפני שנתיים ומרוצה ממנה מאוד, אם אתה זוכר בזמנו היא עלתה 8K מחיר לצרכן ובסוף קניתי בתשלומים ב6900 שזה היה מחיר מדהים.
אולי תוכל להוציא את ה77 אינץ' השנה במחיר של 20K, תעשה סקר שוק בין כל האולסייל וואלה וP1000, תראה מה הם מציעים.
אני מת להצטרף אליך אבל אני כרגע יותר בונה על לקנות את ה77C11 ב15K
·
כרגע יש לי 55B7 שקניתי בבלאק פריידי לפני שנתיים ומרוצה ממנה מאוד, אם אתה זוכר בזמנו היא עלתה 8K מחיר לצרכן ובסוף קניתי בתשלומים ב6900 שזה היה מחיר מדהים.
אולי תוכל להוציא את ה77 אינץ' השנה במחיר של 20K, תעשה סקר שוק בין כל האולסייל וואלה וP1000, תראה מה הם מציעים.
אני מת להצטרף אליך אבל אני כרגע יותר בונה על לקנות את ה77C11 ב15K
-
avihuli
- חבר שלא מהעולם הזה

@gofmarat
הופה !! אני אוהב יעדים ואתגרים...
ב-20 אלף אתה בפנים איתי ?! אם נזמין 2 מסכים (או יותר..), יש פה מכפיל כוח למחיר.
הופה !! אני אוהב יעדים ואתגרים...
ב-20 אלף אתה בפנים איתי ?! אם נזמין 2 מסכים (או יותר..), יש פה מכפיל כוח למחיר.
.
.
-
avihuli
- חבר שלא מהעולם הזה

הבנתי.
אז בערך כמוני, יש לך לא רק שנה אלא שנתיים להגדיל אותו ליותר מ-2 מטר ל-C11 המיוחלת.
אם תרצה, אסיים ואביא לך את המשורית שלי...
אז בערך כמוני, יש לך לא רק שנה אלא שנתיים להגדיל אותו ליותר מ-2 מטר ל-C11 המיוחלת.
אם תרצה, אסיים ואביא לך את המשורית שלי...
.
.
-
avihuli
- חבר שלא מהעולם הזה

התחלתי הבוקר...
תמונות בהמשך היום.
תמונות בהמשך היום.
.
.