·ברור שהם יוצאים, אבל אני מרגיש שהפוקוס אצל משחקי AAA עבר למולטי. אני שונא את זה, ומקווה שזה יעבור מהעולם, אבל הדור שגדל רגיל לזה, אוהב את זה ומשלם על זה - אז סביר שהסינגל לעולם לא יחזור לקדמת הבמה. וכן, תסתכל על COD לפני עשר שנים ו CDO היום.jacko-il כתב:כבר משהו כמו עשור טוחנים לנו בראש שהנה ממש עוד מעט כבר לא יהיו יותר משחקי סינגל פלייר מושקעים וכולם יעברו לפתח רק מולטיפלייר.
והנה, הם עדיין יוצאים והם עדיין מעולים (לפעמים)....
PS4 Exclusives Vs. Xbox One Exclusives
- elangab
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 507
-
Huber
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73432
- שם מלא: ערן
·elangab כתב:·זה אומר שהמתכנתים של המשחק הזה לא יודעים את העבודה שלהם......מזל שלאף אחד כמעט לא אכפת מהמשחק המיותר הזה.
...
מסכים, אבל משחק שיוצא בלעדית לקונסולה אמור להיות מותאם אישית לחומרה ולעבוד בהתאם. לשם השוואה תסתכל על הבלעדיים של ה PS4 ותראה שהם רצים נפלא (רובם המכריע) ללא שום בעיות טכניות כפי שניתן לראות פה.
- elangab
-
- חבר פעיל במיוחד

אה ברור, גם הרוב המכריע של משחקי הוואן רץ מעולה. רק זה ו Recore פישלו. אני תוהה אם זה קשור להחלטה לשחרר במקביל גם לחלונות 10.
-
Huber
-
- חבר במועדון HT

elangab - לא חושב מכיוון שרב ה"בלעדיים" של ה XBOX שוחררו גם ל PC.
- uribak
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 268
מה הקשר לפרו, המעבד jaguar בקונסולות יוצר צוואר-בקבוק על המעבד הגרפי.elangab כתב:·אתה עדיין לא הסברת פעם אחת בצורה רצינית מה אתה מנסה לומר. מה הקשר ל PRO ? המשחק לא של סוני.......
SOD2 משחק שתוכנת גרוע, לצוות אין ניסיון ומי ישמע איזה משחק מפתה זה כדי לקנות כרטיס מסך חזק כדי לשחק בו על המחשב....
משחקים בסגנון PUBG, SOD2 בקושי רצים בצורה מספקת.
זה שאתה שולל את המשחק, לא אומר שאחרים אוהבים את המשחק.
כנראה שיש גיימרים שמעדיפים gameplay על משחקים כמו סרט.
ממה שראיתי אנשים נהנים מהמשחק. אני אחכה למבצע וארכוש אותו כמובן את גרסת ה-PC.
דרך אגב, ב-GOW הרגשתי בוודאות שהמשחק במקומות מסויימים נופל ל-15~20 FPS.
- uribak
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 268
משפט אופייני לפאנבוי.elangab כתב:·זה אומר שהמתכנתים של המשחק הזה לא יודעים את העבודה שלהם......מזל שלאף אחד כמעט לא אכפת מהמשחק המיותר הזה.
...
State of Decay 2 had over 1 million players within two days of release
- elangab
-
- חבר פעיל במיוחד

אבל מה אתה מנסה לומר ? מה המסר הבסיסי של כל ההודעות שלך ? אתה היית שמח שאנשים כאן ימכרו את ה PS ? ואם כן, מה הם צריכים לעשות ? לעבור למחשב, לקנות וואן X ? או שהנושא כאן הוא משחקים ? אתה רוצה שנבין שמשחקי צד ג' לינארים הם לא מוצלחים ?
ברור שלכל משחק יש אנשים שמאוד נהנים לשחק בו (מלבד אולי Duke Nukem Forever), אבל SOD2 לא ממש "שבר את האינטרנט". ההישג הכי מרשים שלו זה להעלים את הקצת איזכורים ל Sea of Thieves שהיו בחודש האחרון.
ההערה שלך לגבי הגיימפליי / משחקי סרט לא ברורה - מבחינתי משחק (שהוא לא משחק פאזלי, מרוצים או ז'אנר אחר שהסיפור הוא צלע לא חשובה בו) בלי עלילה שאני מתחבר אליה לא מעניין אותי כי אין לי חיבור רגשי למה שקורה על המסך. גיימפליי יגרום לי לשחק קצת, בהחלט, אבל לא להשאר שם.
אגב, אם אתה מעוניין במשחק לא הייתי מחכה למבצע. המחיר השקה שלו די זול וסביר שכרגע הוא בשיא של השחקנים שלו למולטי.
ברור שלכל משחק יש אנשים שמאוד נהנים לשחק בו (מלבד אולי Duke Nukem Forever), אבל SOD2 לא ממש "שבר את האינטרנט". ההישג הכי מרשים שלו זה להעלים את הקצת איזכורים ל Sea of Thieves שהיו בחודש האחרון.
ההערה שלך לגבי הגיימפליי / משחקי סרט לא ברורה - מבחינתי משחק (שהוא לא משחק פאזלי, מרוצים או ז'אנר אחר שהסיפור הוא צלע לא חשובה בו) בלי עלילה שאני מתחבר אליה לא מעניין אותי כי אין לי חיבור רגשי למה שקורה על המסך. גיימפליי יגרום לי לשחק קצת, בהחלט, אבל לא להשאר שם.
אגב, אם אתה מעוניין במשחק לא הייתי מחכה למבצע. המחיר השקה שלו די זול וסביר שכרגע הוא בשיא של השחקנים שלו למולטי.
נערך לאחרונה על ידי elangab ב 28/05/2018 21:37, נערך פעם 1 בסך הכל.
- elangab
-
- חבר פעיל במיוחד

·שטויות, הנתון הזה לא אומר לי כלום. כמה מתוך זה רכישות וכמה מתוך זה אנשים שניסו לשחק פעם פעמיים כי יש להם Game Pass ולא חזרו לשחק שוב ? אם היה לי GP אני בהחלט הייתי מתקין ומשחק קצת.uribak כתב:משפט אופייני לפאנבוי.......
State of Decay 2 had over 1 million players within two days of release...
לא הבנתי פאנבוי של מה אני ? כנס קצת לרדיט של הוואן, תקרא קצת שם.
- jacko-il
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
elangab כתב:אבל מה אתה מנסה לומר ? מה המסר הבסיסי של כל ההודעות שלך ?...
סוף סוף מישהו ששואל את השאלה הנכונה.
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
-
Huber
-
- חבר במועדון HT

נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור
נערך לאחרונה על ידי Huber ב 29/05/2018 9:04, נערך פעם 1 בסך הכל.
- gal-cohen
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6306
@jacko-il
נכון, אבל התשובה כבר ברורה לך, לא? (רמז, זה מתחרז עם טרול)
נכון, אבל התשובה כבר ברורה לך, לא? (רמז, זה מתחרז עם טרול)
-
Huber
-
- חבר במועדון HT

-
Huber
-
- חבר במועדון HT

-
Huber
-
- חבר במועדון HT

תקשיבו לבחור בדקה הראשונה:
- elangab
-
- חבר פעיל במיוחד

בדיוק בגלל זה הם מוצרים משלימים ולא מתחרים. לפס4 יש בלעדיי AAA פופולרים וטובים ובשאר הדברים הוא מדשדש, ו X1X עושה את כל שאר הדברים טוב יותר, אבל חסרים לו משחקים גדולים חדשים למשוך קהל.
לא מכיר את האיש הזה, אז אני לא יודע מה קו המחשבה שלו. צריך לשמוע את הסרטון המקביל - What we Expect From Sony at E3 2018 כדי לקבל את הצד השני.
לא מכיר את האיש הזה, אז אני לא יודע מה קו המחשבה שלו. צריך לשמוע את הסרטון המקביל - What we Expect From Sony at E3 2018 כדי לקבל את הצד השני.
- LinkMattan
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 464
מסכים לגמרי עם הנאמר. מיקרוסופט בבעיה קשה השנה. מאד מקווה שהם יכריזו בהפתעה על אקסלוסיבי AAA (היילו, גירס) שיצא עוד השנה, למרות שאני סקפטי. בדרך כלל מכינים את הקרקע השיווקית ומכונת ההייפ לפחות שנה וחצי לפני יציאת המשחקים הללו. בכלל, שתי הסדרות הללו (היילו, גירס) בבעיה קשה בלי שום קשר. היילו 5 זכה לביקורות פושרות וכבר לא מכונת המזומנים וההייפ בימי היילו והיילו 2. גירס - אותו הדבר. מלבד שיפורים גרפיים, לא הרבה השתנה מאז גירס 1. אז האופציה היחידה שלהם לצאת מהועידה בצורה לא זוועתית היא לתת דגש על משחקי אינדי אקסלוסיביים, להכריז על אקסלוסיביים שיצאו לפחות שנה מהיום ולתת במה לחברות צד שלישי.Huber כתב:תקשיבו לבחור בדקה הראשונה:
...
למרות שבטח בסוף זה יהיה כמו שנים קודמות - מכונית פורזה, סי אוף ת׳יפס הייפ, תראו את PUBG הבאגי, הכל מושלם בלה בלה בלה.
-
Huber
-
- חבר במועדון HT

·elangab כתב:בדיוק בגלל זה הם מוצרים משלימים ולא מתחרים. לפס4 יש בלעדיי AAA פופולרים וטובים ובשאר הדברים הוא מדשדש, ו X1X עושה את כל שאר הדברים טוב יותר, אבל חסרים לו משחקים גדולים חדשים למשוך קהל.
לא מכיר את האיש הזה, אז אני לא יודע מה קו המחשבה שלו. צריך לשמוע את הסרטון המקביל - What we Expect From Sony at E3 2018 כדי לקבל את הצד השני....
- zoso
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 125
אני ממש מקווה לבעלי הx1x שהשנה יהיו להם השקות ראויות של משחקים ולא עוד השקות של שירותים, אחרת זה מבאס ממש שיש לך את המכשיר החזק בשוק אבל אין שום משחק שמגדיר את הקונוסלה הזאת.
- gal-cohen
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6306
·לאור ההתבטאויות שלהם כאן, ההטרלות וחוסר האכפתיות שלהם לכאורה מתחרותיות ובלה בלה בלה... אני כבר לא מקווה עבורם לכלום.zoso כתב:אני ממש מקווה לבעלי הx1x שהשנה יהיו להם השקות ראויות של משחקים ולא עוד השקות של שירותים, אחרת זה מבאס ממש שיש לך את המכשיר החזק בשוק אבל אין שום משחק שמגדיר את הקונוסלה הזאת....
משחקים גדולים וטובים נוספים מגיעים לכל בעל ה PS4, תהנו!
אה ועוד משהו.. אני מניח את זה כאן:
קראקדאון נדחה ל 2019 , איזו בדיחה..
https://www.eurogamer.net/articles/2018 ... ed-to-2019
- LinkMattan
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 464
שיבטלו אותו כבר, עדיף. יחסכו לעצמם את הבושה, הביקורות הפשורות ומיליוני פאנבויס שיבכו על תקשורת ביקרותית לא הוגנת. המשחק פותח מלכתחילה כדמו טכני לחישוב הענן של מיקרוסופט, דבר שהושמט מהדמואים בשנים האחרונות מאז החשיפה הראשונה. מאז, הוא פשוט נראה כמו משחק דור קודם.gal-cohen כתב:
·לאור ההתבטאויות שלהם כאן, ההטרלות וחוסר האכפתיות שלהם לכאורה מתחרותיות ובלה בלה בלה... אני כבר לא מקווה עבורם לכלום.......
משחקים גדולים וטובים נוספים מגיעים לכל בעל ה PS4, תהנו!
אה ועוד משהו.. אני מניח את זה כאן:
קראקדאון נדחה ל 2019 , איזו בדיחה..
https://www.eurogamer.net/articles/2018 ... ed-to-2019...
מיקרוסופט הגיעו לנקודת שפל. בתור בעלים של X1X, אני באמת מקווה שהם יצליחו להשתקם השנה. חבל, מכשיר כל כך חזק בלי תוכן בלעדי.