קיבלתי את ה55B7 שלי, והחזרתי אותה...
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
וואלה, רציתי להכין לי סלט לארוחת הבוקר אבל אז קראתי את הכמה הודעות שיש כאן בעמוד האחרון ושבעתי.. אחלה סלט שבעולם, אפילו התיבול לטעמי.
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
לא, שום בעיה. פשוט קצת סלט עשיתם.
התחלת עם רגישות לאחידות ובעיות ומשם המשכתם למעבד החדש של סוני ואז איכשהו הוזכר המסך אב טיפוס שלהם מ CES.. על הדרך היה לנו גם חוויה חיובית עם ישפאר שלצערי כבר לא ממש רלוונטית שכן אין לישאפר יותר שירות IN HOUSE והכל היום מטופל באלק' פרו. וה- A8F הוא פשוט המחליף ל- A1E היוצא. לא חושב שהוא הולך להיות זול יותר בצורה משמעותית, אם בכלל. עזוב נו, לא חשוב..
חצי הסנט שלי - אם אתה סופר פדנט לבעיות אחידות אולי עדיף לך להימנע מ- OLED. (ויצרן או מעבד כזה או אחר ממש לא רלוונטים לסוגיה הזו).
התחלת עם רגישות לאחידות ובעיות ומשם המשכתם למעבד החדש של סוני ואז איכשהו הוזכר המסך אב טיפוס שלהם מ CES.. על הדרך היה לנו גם חוויה חיובית עם ישפאר שלצערי כבר לא ממש רלוונטית שכן אין לישאפר יותר שירות IN HOUSE והכל היום מטופל באלק' פרו. וה- A8F הוא פשוט המחליף ל- A1E היוצא. לא חושב שהוא הולך להיות זול יותר בצורה משמעותית, אם בכלל. עזוב נו, לא חשוב..
חצי הסנט שלי - אם אתה סופר פדנט לבעיות אחידות אולי עדיף לך להימנע מ- OLED. (ויצרן או מעבד כזה או אחר ממש לא רלוונטים לסוגיה הזו).
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".