רכישת סאב SVS PB2000
- נועם22
-
- טרול

- תגובות: 112
אני מבין את svs
בנוסף להערכתי לא יהיו פה יותר מ 5 אנשים שיזמינו סאבים
ועכשיו אחרי שהמחיר קפץ אולי גם זה לא
ועכשיו אחרי שהמחיר קפץ אולי גם זה לא
- אליאל
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 487
עזבו תרכשו סאנפייר:)
- molvy
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 7048
ואם יהיה חבר מהפורום שיירים את הכפפה וירכז את זה? האם תאפשרו את התיאום דרך הפורום?
- MartinHSabag
-
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
-
movieman
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5012
·נועם22 כתב:אני מבין את svs
ועכשיו אחרי שהמחיר קפץ אולי גם זה לא...
יש כאן יותר מ-5 אנשים .
איזה מחיר קפץ ???
- avihuli
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9067
הי, אתמול התכתבתי עם SVS כאינדיבידואל לצורך רכישת הסאב שאני רוצה. הצגתי את עצמי ועל הדרך את ההתנהלות המתקיימת פה לאחרונה בנוגע לרכישת הסאבים של SVS באמצעות קבוצת הרכישה המתהווה (שלחתי להם גם את הלינקים הרלוונטיים משני השרשורים העיקריים בנושא).
אומנם אני לא יודע לא מדוע חלה גמישות קלה בתשובה שלהם אליי, אבל מציג לכם את תשובתם AS IS.
כמובן שהמטרה שלי הייתה ליהנות מאחוז הנחה בעת הרכישה הן שלי והן של חברי הפורום פה שמעוניינים גם.
Hi Avi,
Sorry for the chat issues earlier! Looks like Ed wasn't able to reconnect with you.
Please let us know the total of items you'd like to order and where they'll be shipped to and we'll be able to work up a price for you.
השבתי שכל המשלוחים יבוצעו לניו ג'רזי ואף שאלתי שאלה האם זה בסדר מבחינתם שכל הזמנת סאב תבוצע עצמאית, ולהלן התשובה:
Hi Avi – separate orders are fine.
אני מאמין שהמהלך המבורך של HT "יצר ואף ייצור גלים" בהמשך מול ספקים נוספים וכן מול SVS.
לא יודע מה הסיבה לגילוי הגמישות אבל אם הם החליטו לפתוח את הדלת אנחנו נשמח להיכנס.
מבחינתי אני מוכן להרים את הכפפה, אזי מי שרציני ומעוניין שישלח אליי לפרטי (לבקשת מרטין) את שמו המלא באנגלית, כתובת מייל, שם משתמש באתר, טלפון להתקשרות ואת דגם הסאב שהוא מעוניין.
נכין טבלה מרוכזת עם הכמויות המדויקות ונעביר ל- SVS, הם יחליטו מה לעשות עם זה ונעדכן. בסקר הצביעו מעל 60 אנשים לכן אני מאמין שנוכל להגיע לפחות לכמחצית להזמנה. מי שכמובן לחוץ - יכול להזמין ושיהיה לו "להתחדש עם תמונות"...
בשביל לתחום בלוחות זמנים אזי - עד יום שלישי הקרוב בסוף היום ניתן להעביר אליי את הבקשות. ביום רביעי תישלח הטבלה ל- SVS ובתקווה שביום חמישי לכל המאוחר כבר נקבל תשובה.
במקביל אני מנסה לקדם גם משהו מול MUSTOP מבחינת השילוח לארץ, אז אעדכן גם בפרטי את מי שמעוניין במידה ויצא לפועל.
אומנם אני לא יודע לא מדוע חלה גמישות קלה בתשובה שלהם אליי, אבל מציג לכם את תשובתם AS IS.
כמובן שהמטרה שלי הייתה ליהנות מאחוז הנחה בעת הרכישה הן שלי והן של חברי הפורום פה שמעוניינים גם.
Hi Avi,
Sorry for the chat issues earlier! Looks like Ed wasn't able to reconnect with you.
Please let us know the total of items you'd like to order and where they'll be shipped to and we'll be able to work up a price for you.
השבתי שכל המשלוחים יבוצעו לניו ג'רזי ואף שאלתי שאלה האם זה בסדר מבחינתם שכל הזמנת סאב תבוצע עצמאית, ולהלן התשובה:
אני מאמין שהמהלך המבורך של HT "יצר ואף ייצור גלים" בהמשך מול ספקים נוספים וכן מול SVS.
לא יודע מה הסיבה לגילוי הגמישות אבל אם הם החליטו לפתוח את הדלת אנחנו נשמח להיכנס.
מבחינתי אני מוכן להרים את הכפפה, אזי מי שרציני ומעוניין שישלח אליי לפרטי (לבקשת מרטין) את שמו המלא באנגלית, כתובת מייל, שם משתמש באתר, טלפון להתקשרות ואת דגם הסאב שהוא מעוניין.
נכין טבלה מרוכזת עם הכמויות המדויקות ונעביר ל- SVS, הם יחליטו מה לעשות עם זה ונעדכן. בסקר הצביעו מעל 60 אנשים לכן אני מאמין שנוכל להגיע לפחות לכמחצית להזמנה. מי שכמובן לחוץ - יכול להזמין ושיהיה לו "להתחדש עם תמונות"...
בשביל לתחום בלוחות זמנים אזי - עד יום שלישי הקרוב בסוף היום ניתן להעביר אליי את הבקשות. ביום רביעי תישלח הטבלה ל- SVS ובתקווה שביום חמישי לכל המאוחר כבר נקבל תשובה.
במקביל אני מנסה לקדם גם משהו מול MUSTOP מבחינת השילוח לארץ, אז אעדכן גם בפרטי את מי שמעוניין במידה ויצא לפועל.
- Yuval11
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 365
- שם מלא: Yuval11
כל הכבוד על ההשקעה.
מקווה שתקבלו גם הנחה על המשלוח, שיהיה בהצלחה.
מקווה שתקבלו גם הנחה על המשלוח, שיהיה בהצלחה.
- molvy
-
- חבר במועדון HT

אביהו כל הכבוד על היזמה
שיהיה בהצלחה
שיהיה בהצלחה
- CRT_Men
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 153
מעוניין להזמין - לא סגור על הדגם
שלום,
הייתי מעוניין להצטרף לקנייה הקבוצתית אבל אין לי מושג באיזה דגם לבחור, SB/PB/1000/2000 , אשמח להכוונה.
סלון 6x4 מטר, ובהמשך ישיר המטבח ופינת אוכל.
70% - קולנוע ביתי , 30% מוזיקה.
הסאב ימוקם בפינת הסלון בין שתי הספות (יש מקום גם ל-2000)
יש גמישות בתקציב בתנאי אם זה יהיה שווה את זה.
משתמש ברסיבר ישן של ימהה (יוחלף בעתיד הקרוב).
תודה לעונים.
הייתי מעוניין להצטרף לקנייה הקבוצתית אבל אין לי מושג באיזה דגם לבחור, SB/PB/1000/2000 , אשמח להכוונה.
תודה לעונים.
- istarmini
-
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17940
Re: מעוניין להזמין - לא סגור על הדגם
·CRT_Men כתב:שלום,
תודה לעונים....
pb 2000
- molvy
-
- חבר במועדון HT

- CRT_Men
-
- חבר פעיל מאוד

- istarmini
-
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17940
Re: אפשר נימוק קצר?
·CRT_Men כתב:אפשר נימוק קצר?...
גודל חלל+שימוש נרחב לקולנוע+רצון לעצבן את השכנים(לא מכיר אותם אבל קצת לעצבן אותם יכול להכניס אקשן בחיי היום יום
-
movieman
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5012
גם הסלון שלי הוא בערך במידות שאתה מדבר עליהם.
הספק של הסאב בתדרים הנמוכים חשוב לי , חוץ מזה שבעתיד הקרוב מתכנן לעבור לבית גדול יותר בתקווה גם לבנות ח. קולנוע ייעודי .
נערך לאחרונה על ידי movieman ב 29/09/2014 17:07, נערך פעם 1 בסך הכל.
- CRT_Men
-
- חבר פעיל מאוד

- HazooM
-
- כתב

- תגובות: 6805
כל הקטע של ה 2000 על ה 1000 הוא פשוט SPL יותר גבוה, ההבדל בתפוקת התדרים ביניהם הוא זניח.סאב לא רק נמדד בהספק שלו אלא גם כמה נמוך הוא יורד - זה אחד הסיבות שאני הולך על הPB2000 ולא PB1000 ....
1. תיבה הרבה יותר גדולה.תודה, ומה ההבדל המהותי בין ה- SB ל-PB ?...
2. SPL, או "עוצמה" אם תרצה, גבוה יותר.
3. ה PB יורדים נמוך יותר.
- (G)
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2402
הסלון שלי קצת גדול יותר ולי יש pb1000 שכאמור יורד מתחת ל-20.
אני מרוצה מהבחירה שלי, הוא כל כך חזק שהוא מרעיד את הבניין.
אני מרוצה מהבחירה שלי, הוא כל כך חזק שהוא מרעיד את הבניין.
- avihuli
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9067
וגם שה- SB כולל תיבה סגורה וה- PB כולל תיבה עם פורט.
7.1.2 | SVS Ultra Evolution: Bookshelf / Center / Elevation, Focal Bird, M&K M40T, SB-3000 R.
.
.
- asw3
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 33
SVS PB-2000
אני מעוניין להצטרף לרכישה הקבוצתיתavihuli כתב:הי, אתמול התכתבתי עם SVS כאינדיבידואל לצורך רכישת הסאב שאני רוצה. הצגתי את עצמי ועל הדרך את ההתנהלות המתקיימת פה לאחרונה בנוגע לרכישת הסאבים של SVS באמצעות קבוצת הרכישה המתהווה (שלחתי להם גם את הלינקים הרלוונטיים משני השרשורים העיקריים בנושא).
Hi Avi,
נכין טבלה מרוכזת עם הכמויות המדויקות ונעביר ל- SVS, הם יחליטו מה לעשות עם זה ונעדכן. בסקר הצביעו מעל 60 אנשים לכן אני מאמין שנוכל להגיע לפחות לכמחצית להזמנה. מי שכמובן לחוץ - יכול להזמין ושיהיה לו "להתחדש עם תמונות"...![]()
במקביל אני מנסה לקדם גם משהו מול MUSTOP מבחינת השילוח לארץ, אז אעדכן גם בפרטי את מי שמעוניין במידה ויצא לפועל....
הפורום אינו מאפשר לי לשלוח הודעות פרטיות
בטענה שאני משתמש חדש
אני מעוניין בעוד פרטים כמו:
1. איך מעבירים את הכסף?
2. איך מעבירים את הפרטים שלי ?
3. איך ישלחו את הסאב לכתובת של כל אחד?
4. כמו כן מעוניין לדעת מחיר סופי כולל מיסים?
גם איזה פרטים צריך להעביר לך על מנת שתרשום אותי ברשימה?
·
- molvy
-
- חבר במועדון HT

Re: אפשר נימוק קצר?
·istarmini כתב:·......
גודל חלל+שימוש נרחב לקולנוע+רצון לעצבן את השכנים(לא מכיר אותם אבל קצת לעצבן אותם יכול להכניס אקשן בחיי היום יום)
...
בסוף הוא יהיה שכן שלך