טופ אודיו ואונקיו 818 מאמזון גרמניה: בעיה בכרטיס HDMI; נפתר לאחר הרבה זמן
-
Newboy
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2430
אני כתבתי ברור - לא מוותר
ממתין ליום שני בבוקר
מצטער אבל זהו
ממתין ליום שני בבוקר
מצטער אבל זהו
- MarioMan
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 3539
- שם מלא: יונתן פת-יה
אני מן הסתם חושב שטופ אודיו צריכים לתקן לך את המוצר ללא תשלום מצדך וזאת אך ורק בהיבט התדמיתי משום שהיצרן כתב לך שיתקן ללא עלות (ועדיין טופ אודיו לא חייבים לך כלום כי הם לא התחייבו לדבר).
סה"כ הדיון בסופו של דבר מסתכם בכסף, ולאחר שקראתי 9 עמודים בהם פירטת את ההתנהלות שלך בסיפור, אני חושב שהיה מקום להציג את ההיבט הזה שהוא ההיבט האמיתי היחיד שמשנה משהו, ושכדאי שתיקח זאת בחשבון.
סה"כ הדיון בסופו של דבר מסתכם בכסף, ולאחר שקראתי 9 עמודים בהם פירטת את ההתנהלות שלך בסיפור, אני חושב שהיה מקום להציג את ההיבט הזה שהוא ההיבט האמיתי היחיד שמשנה משהו, ושכדאי שתיקח זאת בחשבון.
- טלHD
-
- גורו

- תגובות: 14370
·MarioMan כתב:אני מן הסתם חושב שטופ אודיו צריכים לתקן לך את המוצר ללא תשלום מצדך וזאת אך ורק בהיבט התדמיתי משום שהיצרן כתב לך שיתקן ללא עלות (ועדיין טופ אודיו לא חייבים לך כלום כי הם לא התחייבו לדבר).
....
נראה לך?!
אני האחרון שיצא להגנתם אבל ההתלהמות כאן של כל מיני צדקנים...לעיתים חוצה את הגבול.
לא לשכוח לרגע...
הוא קנה בחו"ל, ללא אחריות מקומית !!!
מגיע לו שירות /חלפים/ תיקונים של היבואן המקומי, אבל לא בחינם !!!
אונקיו אירופה הסכימו לתקן בחינם? מעולה, שישלחו הוראה ברורה לנציג המקומי לתקן על חשבונם (של אוניקיו אירופה) ויכתבו להוראה הזו גם את הלקוח. זהו !
מה כל כך מסובך?
חלק גדול מהחיצים צריכים להיות מופנים לאונקיו אירופה שמתנהלים בראש קטן מול הנציג המקומי שפועל עם ראש עוד יותר קטן, אבל זה לפחות מובן מהטעמים שכבר נכתבו.
- Lior_M
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8143
ברור שאכפת להם מפרסום שלילי אחרת הם לא היו מדברים עם מרטין על השרשור הזה.Newboy כתב: כלום לא אכפת להם. אפילו לא פרסום כזה שלילי כאן באשמתם וכל מה שחברי פורום כתבו כאן (אני מודה לכולכם על הסימפטיה מעומק הלב!)...
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
- shay1
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2164
אני מקווה מאוד שאתה ציני בדבריך ....טלHD כתב:·......
נראה לך?!
אני האחרון שיצא להגנתם אבל ההתלהמות כאן של כל מיני צדקנים...לעיתים חוצה את הגבול.
לא לשכוח לרגע...
אונקיו אירופה הסכימו לתקן בחינם? מעולה, שישלחו הוראה ברורה לנציג המקומי לתקן על חשבונם (של אוניקיו אירופה) ויכתבו להוראה הזו גם את הלקוח. זהו !
מה כל כך מסובך?
חלק גדול מהחיצים צריכים להיות מופנים לאונקיו אירופה שמתנהלים בראש קטן מול הנציג המקומי שפועל עם ראש עוד יותר קטן, אבל זה לפחות מובן מהטעמים שכבר נכתבו....
כשאתה מת אתה לא יודע שאתה מת ,רק לאחרים זה קשה.
אותו דבר כשאתה טיפש.
אותו דבר כשאתה טיפש.
- Amir64
-
- גורו

- תגובות: 10924
·טלHD כתב: אונקיו אירופה הסכימו לתקן בחינם? מעולה, שישלחו הוראה ברורה לנציג המקומי לתקן על חשבונם (של אוניקיו אירופה) ויכתבו להוראה הזו גם את הלקוח. זהו !
מה כל כך מסובך?...
טל, לפי מה ש- newboy מספר כל זה בוצע כבר.
הנה שוב ציטוט הודעה של אונקיו ש- newboy פרסם כאן (הודעה 31 בשרשור, דף 3).
להבנתי המשפט אומר, העברנו הנחייה למפיץ בישראל, תקבל תיקון לרסיבר במסגרת רצון טוב, שזה אומר ללא תשלום.You can have it fixed in Israel, just bring it to the distributor we contacted. The email was only to confirm the Goodwill repair...
(מהיכרות עם התנסחויות של חברות, שבוודאי גם אתה מכיר)
בהודעה אחרת newboy סיפר שיש לו אפילו מספר הזמנת תיקון.
- MarioMan
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 3539
- שם מלא: יונתן פת-יה
טל,טלHD כתב:·......
נראה לך?!
לא לשכוח לרגע...
מה כל כך מסובך?
חלק גדול מהחיצים צריכים להיות מופנים לאונקיו אירופה שמתנהלים בראש קטן מול הנציג המקומי שפועל עם ראש עוד יותר קטן, אבל זה לפחות מובן מהטעמים שכבר נכתבו....
מה לא ברור ? אני איתך בכל מה שאתה אומר - מה שאני התכוונתי הוא שעל מנת לשמור על התדמית של המותג, אונקיו צריכים לדאוג לכך שטופ אודיו יתקנו את המוצר.
אני אומר שוב, טופ אודיו מבחינתם לא חייבים לבחור שקל או דקת עבודה אחת.
אך לאור זה שהיצרן אמר לו שהרסיבר יתוקן - רק ע"י תיקון של טופ אודיו לא יווצר כאן שם רע לאונקיו ושוב, כל זה רק כי אונקיו כבר אמרו לו שיתקנו לו את זה, תיקון שיבוצע ע"י המשווק.
- menny
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 917
יש מספר קריאה, מה יותר מזה ?!.טלHD כתב:·......
מנסיון, אונקיו מתעדים הכל, שילמו מיליונים על המערכת מידע שלהם.
מדבריך ניתן להסיק כאילו אונקיו זה עוד איזה דילר זוטר (ונראה לי שאתה לא חושב כך..)
-
Newboy
-
- חבר ותיק

אני רוצה לדייק, שזה לא רק אונקיו אירופה.
בהתכתבויות האחרונות אונקיו אירופה העבירו העתק למנהלים באונקיו ארה"ב
(נ.ב אני מקווה שאונקיו העולמית לא אומרת לעצמה, אוי ואבוי איך שמתנהלים בישראל בלבנט .... חסר לנו רק עוד פרסומת שלילית או תמיכה בדעות קדומות עלינו?)
בהתכתבויות האחרונות אונקיו אירופה העבירו העתק למנהלים באונקיו ארה"ב
(נ.ב אני מקווה שאונקיו העולמית לא אומרת לעצמה, אוי ואבוי איך שמתנהלים בישראל בלבנט .... חסר לנו רק עוד פרסומת שלילית או תמיכה בדעות קדומות עלינו?)
- Lior_M
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8143
·MartinHSabag כתב:·הם לא דיברו איתי אלא אני דיברתי איתם.............
אוקי,
אז אני חוזר בי מהאמירה שלי.
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
- Narion
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 194
בתכלס טופ אודיו לא חייבים לו כלום, וגם זה לא הגיוני שהם יוציאו מכיסם כסף עבור מימון של חלק כל כך יקר + זמן עבודת טכנאי (יש לו עוד רסיברים לתקן לא?) וכל זה על בסיס מילה של בחור, או אפילו העתק של מייל.
אם כן הייתה פניה מצד אונקיו אירופה לטופ אודיו, וזה נפל שם בין הכיסאות (מייל שלא נקרא \ פקידה שלא יודעת מהחיים שלה \ עובד זוטר שלא עשה עם המייל כלום) אז האשמה מוטלת על טופ אודיו.
*עם זאת, ראוי לציין שאם טופ אודיו מחשיבה את עצמה לחברה רצינית, היא הייתה צריכה ליצור קשר עם אונקיו, על מנת לברר את המצב.
זה המינימום שהם היו צריכים לעשות - זה עבודה של 10 דקות במייל.
הפרסום השלילי שהם מקבלים עכשיו סתם יעשה להם נזק.
(מרגע לרגע אני מאמין שהם באמת מנסים לעשות הכל על מנת להימנע מתקדים - הם יודעים שיש עשרות אם לא מאות חבר'ה שמעדיפים לרכוש רסיבירים מאמזון ולא דרכם עם המחירים המפוצצים).
אם כן הייתה פניה מצד אונקיו אירופה לטופ אודיו, וזה נפל שם בין הכיסאות (מייל שלא נקרא \ פקידה שלא יודעת מהחיים שלה \ עובד זוטר שלא עשה עם המייל כלום) אז האשמה מוטלת על טופ אודיו.
*עם זאת, ראוי לציין שאם טופ אודיו מחשיבה את עצמה לחברה רצינית, היא הייתה צריכה ליצור קשר עם אונקיו, על מנת לברר את המצב.
זה המינימום שהם היו צריכים לעשות - זה עבודה של 10 דקות במייל.
הפרסום השלילי שהם מקבלים עכשיו סתם יעשה להם נזק.
(מרגע לרגע אני מאמין שהם באמת מנסים לעשות הכל על מנת להימנע מתקדים - הם יודעים שיש עשרות אם לא מאות חבר'ה שמעדיפים לרכוש רסיבירים מאמזון ולא דרכם עם המחירים המפוצצים).
-
Newboy
-
- חבר ותיק

@Narion
·
אני ביקשתי מהם לשלם שקל מכיסם?
אבל אולי אתה צודק - אולי הם לא יודעים לשלוח מייל. או שהכלב אכל את הפתק עם המייל של אונקיו אירופה ואונקיו ארה"ב.
אה כן - והכלב גם בלע את הטלפון, אז הם לא יכולים להתקשר לאונקיו להבהיר את העניין ולהודיע לי.
הכלב אשם בקיצור.
·
אני ביקשתי מהם לשלם שקל מכיסם?
אבל אולי אתה צודק - אולי הם לא יודעים לשלוח מייל. או שהכלב אכל את הפתק עם המייל של אונקיו אירופה ואונקיו ארה"ב.
אה כן - והכלב גם בלע את הטלפון, אז הם לא יכולים להתקשר לאונקיו להבהיר את העניין ולהודיע לי.
הכלב אשם בקיצור.
- sam22
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20358
טל,
מסכים בהחלט
הראש הקטן הזוי.
אגב,
אם אונקיו היו מפנים לאחת המעבדות האחרות שיש בארץ
ויש כמה מצוינות.
זו היתה מכה מאוווד כואבת לטופ אודיו שבמקרה כזה עוד איכשהו נשארים במשחק עם תודעה שמקשרת אותם לאונקיו.
מסכים בהחלט
הראש הקטן הזוי.
אגב,
אם אונקיו היו מפנים לאחת המעבדות האחרות שיש בארץ
ויש כמה מצוינות.
זו היתה מכה מאוווד כואבת לטופ אודיו שבמקרה כזה עוד איכשהו נשארים במשחק עם תודעה שמקשרת אותם לאונקיו.
העם דורש..... כל מיני דברים
- Narion
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 194
אגב חבר'ה - אם אתה רוצים לראות חברה עם תודעת שירות לא נורמאלית, תסתכלו על אפל.
גם אם קניתם את האייפון\אייפד שלכם בזימבבואה, אתם זכאים לקבל אחריות יצרן מהיבואן הרשמי שלה בארץ, ללא עלות (כאילו קניתם אותו בישראל).
בישראל אם אני לא טועה מדובר בחברת אורנג'.
אפל עשו משהו מאוד חכם עם האחריות שלהם, היא פשוט גלובלית.
ויבואן שמפר את ההסכם או מערים קשים, מקבל דיי חזק בראש (החל מקנסות ועד התרעות לביטול הסכם).
פשוט מדהים.
גם אם קניתם את האייפון\אייפד שלכם בזימבבואה, אתם זכאים לקבל אחריות יצרן מהיבואן הרשמי שלה בארץ, ללא עלות (כאילו קניתם אותו בישראל).
בישראל אם אני לא טועה מדובר בחברת אורנג'.
אפל עשו משהו מאוד חכם עם האחריות שלהם, היא פשוט גלובלית.
ויבואן שמפר את ההסכם או מערים קשים, מקבל דיי חזק בראש (החל מקנסות ועד התרעות לביטול הסכם).
פשוט מדהים.
- Itay_Pollak
-
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
טעות, טועים טעינו.
מסתבר שיש אחריות לאייפון בינלואמית!!!
מסתבר שיש אחריות לאייפון בינלואמית!!!
נערך לאחרונה על ידי Itay_Pollak ב 06/09/2014 16:32, נערך פעם 1 בסך הכל.
- sam22
-
- חבר במועדון ה-20K

מצד שני איידיגיטל ניהלו ריקול של אייפודים מטעם אפל
- Itay_Pollak
-
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
אני מדבר רק על אייפונים - בשאר הציוד הבנתי שהם אכן נותנים אחריות. בכל אופן, הבה לא נזיז את הדיון מהכיוון שלו.
- jacko-il
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
אגב, בלי קשר לאן הדיון הזה יילך ואיך זה ייגמר.. שאלונת (באמת בתמימות): למה עוד קונים רסיברים של אונקיו? כבר תקופה ארוכה שאני קורא ושומע על בעיות במעגלי HDMI, שריפת מעגלים, התחממות ועוד.. אז למה עדיין לקנות אותם? מה רע ברסיברים של מתחרים כמו פיוניר, דנון, ימאהה ואחרים?
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
- sam22
-
- חבר במועדון ה-20K

אני חושב שהצמדות למותגים היא לא תמיד רציונלית.
אנשים אוהבים מותג מסוים ונוח להם איתו

אנשים אוהבים מותג מסוים ונוח להם איתו