ראתי עונה וחצי. זה לא ב- Level הזה של ה 3 האחרות שברשימהmoshe10 כתב:לסיים דקסטרdman23 כתב:אתמול סיימנו לראות את הסדרה
אין מילים. יצירת אומנות.
לאורך כל העונות הצליחו לשמור על רמה מאוד גבוהה
הסדרה הייתה איטית ובכך בעצם איפשרה לנו להכיר את הדמויות על שלל מורכבותם.
ממש יכולנו לנהל דיון על למה הם מתנהגים כפי שהם, מפני שקיבלנו רבדים שונים שלהם
ועכשיו יש תחושת ריקנות
אז מה עושים? מוצאים עוד סדרה מופתית
מה השלב הבא למי שכבר ראה
- שובר שורות
-הסמויה
-הסופרנוס
-דקסטר ראיתי ונטשתי......
Breaking Bad - עונה 5
- michalosman
-
- חבר פעיל

- תגובות: 90
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 1 פעם
גם אני חושבת שאלו שלוש הסדרות הגדולות וכרגע אין להם תחליף מבחינתי...
מחכים לדבר הגדול הבא... מעניין כמה שנים זה יקח :/
ראית עמוק באדמה? זה מעולה לדעתי, אבל יותר דרמטי ומשפחתי ופחות קצבי ואקשני כמו הסמויה, שובר שורות והסופרנוס...
מחכים לדבר הגדול הבא... מעניין כמה שנים זה יקח :/
ראית עמוק באדמה? זה מעולה לדעתי, אבל יותר דרמטי ומשפחתי ופחות קצבי ואקשני כמו הסמויה, שובר שורות והסופרנוס...
שכחת להוסיף "לטעמך"dman23 כתב:ראתי עונה וחצי. זה לא ב- Level הזה של ה 3 האחרות שברשימהmoshe10 כתב:לסיים דקסטרdman23 כתב:אתמול סיימנו לראות את הסדרה
אין מילים. יצירת אומנות.
לאורך כל העונות הצליחו לשמור על רמה מאוד גבוהה
הסדרה הייתה איטית ובכך בעצם איפשרה לנו להכיר את הדמויות על שלל מורכבותם.
ממש יכולנו לנהל דיון על למה הם מתנהגים כפי שהם, מפני שקיבלנו רבדים שונים שלהם
ועכשיו יש תחושת ריקנות
אז מה עושים? מוצאים עוד סדרה מופתית
מה השלב הבא למי שכבר ראה
- שובר שורות
-הסמויה
-הסופרנוס
-דקסטר ראיתי ונטשתי.........
אולי יש ביקורת על העונות האחרונות של דקסטר(לי זה לא מפריע כי אני חולה על הסדרה ועל הדמות והשחקנים וזה היה לי גם כיף) אבל מה שכן עונות 1-4 מטורפות וגאוניות
סיימתי עכשיו. ראיתי את כל הסדרה במשך פחות משבועיים. נפלא !
הפריע לי באחד הפרקים האחרונים איזה חור בעלילה.
תקנו אותי אם אני מפספס פה משהו:
בוידיאו האיום שוולט נותן להנק, השוס (לפי תגובת הנק עצמו) זה שוולט מימן לו את הטיפולים - כי את זה קל להוכיח ויהיה קשה להנק לשכנע שלא ידע (את האמת).
מה שלגמרי לא הגיוני פה, זה שאם הם באמת פעלו יחד בייצור ושיווק סמים (העלילה של וולט), אז אין שום סיבה שהנק יצטרך שוולט יממן לו את הטיפולים. במקרה כזה יהיה לו מספיק כסף בעצמו.
הפריע לי באחד הפרקים האחרונים איזה חור בעלילה.
תקנו אותי אם אני מפספס פה משהו:
בוידיאו האיום שוולט נותן להנק, השוס (לפי תגובת הנק עצמו) זה שוולט מימן לו את הטיפולים - כי את זה קל להוכיח ויהיה קשה להנק לשכנע שלא ידע (את האמת).
מה שלגמרי לא הגיוני פה, זה שאם הם באמת פעלו יחד בייצור ושיווק סמים (העלילה של וולט), אז אין שום סיבה שהנק יצטרך שוולט יממן לו את הטיפולים. במקרה כזה יהיה לו מספיק כסף בעצמו.
משה
לפי ה"וידוי" בקלטת, גאס שעבד עם האנק הוציא עליו חוזה לחיסול והאנק נפגע. בשלב הזה דווקא יכול להיות שלהאנק תהיה בעיית מזומנים זמנית והוא ישתמש בכסף של וולט. הוא פצוע בבית החולים, והרי כספי הסמים אינם נגישים בכספומט הקרוב.
בכל מקרה, אם מחפשים תמיד אפשר למצוא חורים בעלילה. סה"כ סדרה מצוינת עם עלילה מתוחכמת וסיום יפה...
בכל מקרה, אם מחפשים תמיד אפשר למצוא חורים בעלילה. סה"כ סדרה מצוינת עם עלילה מתוחכמת וסיום יפה...
[left]
(Sorry, English-only keyboard)
But the money was needed and paid after he left the hospital.
You could say he was bedridden and could not get it, but his wife, Marie, was involved in the payments and would have had to be involved in any case, so he didn't really need Walt's money .
I don't go around looking for plot holes, but this one just glared at me
[/left]
(Sorry, English-only keyboard)
But the money was needed and paid after he left the hospital.
You could say he was bedridden and could not get it, but his wife, Marie, was involved in the payments and would have had to be involved in any case, so he didn't really need Walt's money .
I don't go around looking for plot holes, but this one just glared at me
[/left]
משה
לדעתי הקטע עם הקלטת נועד פשוט כדי לקנות לוולטר קצת זמן. לא להוריד את האנק באופן מוחלט מהחקירה.
נועד בכדי לגרום להאנק לחשוב פעמיים: האם זה הזמן לספר או לא
כשמישהו עושה איום כזה, אתה לא ישר עושה את כל מערכת השיקולים ואומר: אהה שטויות, אלא באמת חושב שוב: האם יש לי את כל מה שצריך במקרה הזה?
ובמישור אחר, הוא גם נתן לסדרה קצת זמן היערכות והכנת כל המערכות לקראת הישורת האחרונה
בכל אופן, גם אני הרגשתי שהקטע הזה היה קצת מאולץ, אבל לא באופן בלתי סביר
נועד בכדי לגרום להאנק לחשוב פעמיים: האם זה הזמן לספר או לא
כשמישהו עושה איום כזה, אתה לא ישר עושה את כל מערכת השיקולים ואומר: אהה שטויות, אלא באמת חושב שוב: האם יש לי את כל מה שצריך במקרה הזה?
ובמישור אחר, הוא גם נתן לסדרה קצת זמן היערכות והכנת כל המערכות לקראת הישורת האחרונה
בכל אופן, גם אני הרגשתי שהקטע הזה היה קצת מאולץ, אבל לא באופן בלתי סביר
- uris
- מורעל האתר

- תגובות: 6784
- שם מלא: אורי שמאי
- נתן תודות: 78 פעמים
- קיבל תודות: 243 פעמים
ידידה צפתה בסדרה וטענה שלא וולטר הרג את מייק , טענתי שהיא טועה
צפיתי שוב בקטע בפרק7 עונה5
ואכן וולטר יורה במייק שבורח ...אבל אז הוא מוצא את מייק על ספסל מכוון אקדח לעצמו ....
אז ?
משהו יכול להסביר ?
צפיתי שוב בקטע בפרק7 עונה5
ואכן וולטר יורה במייק שבורח ...אבל אז הוא מוצא את מייק על ספסל מכוון אקדח לעצמו ....
אז ?
משהו יכול להסביר ?
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46352
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5072 פעמים
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46352