Breaking Bad - עונה 5

המלצה על סרטים ותוכניות טלויזיה, פורמטים, חוויות ועוד.
puma1
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1574
נתן תודות: 23 פעמים
קיבל תודות: 141 פעמים

שליחה #141 

שטויות. איך פגע בו כדור? תסביר לי. כי ךי קשה להבין איך שהוא שכב על גסי פגע בו כדור, הרובה היה בגובה של הרכב תשכב על הריצפה ותשים עליך גם 3 אנשים, ןוהרובה עדיין לא היה פוגע בזה ששוכב למעלה

ככה שזה גם הורס את התאוריה של "הקריב את חייו",זה מטומטם ולא הגיוני שיםגע בו כדור בגובה כזה, והכי מצחיק זה שבמקרה מכולם רק ההוא לא מת (שכחתי את השם שלו כבר) וזה רק בשביל שגסי יוכל לנקום בו על זה שהוא רצח את האקסית שלו, וירצח אותו בעצמו

Shayosef
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5891
נתן תודות: 443 פעמים
קיבל תודות: 242 פעמים

שליחה #142 

ככה מסיימים סדרה !

אהבתי מאוד, זה פרק סיום סדרה שהכי אהבתי בשנים האחרונות. סגרו לי את כל הקצוות ובצורה מעניינת וחכמה.

שאפו לכותבים

(Y)
שי

Zrizi
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 408
נתן תודות: 24 פעמים
קיבל תודות: 29 פעמים

שליחה #143 

הפרק הטוב ביותר בסדרה, ממש מעלה רמה את כל הסדרה כולה.
סיום מצויין, סגירת מעגל של הטרגדיה. התחלנו עם דמות של לוזר פסיבי שכל העולם דורס אותו, ואתה מאד בעדו. סחרחורת שלמה שבמהלכה הוא מאבד שיווי משקל וכל פעם צועד לכיוון התהום, והופך לקיצוני יותר ויותר. רק בסוף הוא לוקח אחריות, מנסה לתקן מה שהוא יכול, ומביע חרטה אמיתית (בניגוד לבולשיט שאפיין אותו בעונות האחרונות).
הסצנה בבית של הזוג שוורץ לא פחות ממדהימה, וגם הדיאלוג עם סקיילר.

amir073
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 789
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 17 פעמים

שליחה #144 

puma1 כתב:שטויות. איך פגע בו כדור? תסביר לי. כי ךי קשה להבין איך שהוא שכב על גסי פגע בו כדור, הרובה היה בגובה של הרכב תשכב על הריצפה ותשים עליך גם 3 אנשים, ןוהרובה עדיין לא היה פוגע בזה ששוכב למעלה

ככה שזה גם הורס את התאוריה של "הקריב את חייו",זה מטומטם ולא הגיוני שיםגע בו כדור בגובה כזה, והכי מצחיק זה שבמקרה מכולם רק ההוא לא מת (שכחתי את השם שלו כבר) וזה רק בשביל שגסי יוכל לנקום בו על זה שהוא רצח את האקסית שלו, וירצח אותו בעצמו
...
זה כבר עניין שלך אם אתה רוצה לקחת סדרה גאונית בכלל ופרק סופר גאוני בפרט ולהיטפל לזוטות הללו. אם זה מה שמונע ממך להנות מטלוויזיה טובה, אולי כדאי שתחפש עיסוקים אחרים לשעות הפנאי שלך.

puma1
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1574
נתן תודות: 23 פעמים
קיבל תודות: 141 פעמים

שליחה #145 

amir073 כתב:
puma1 כתב:שטויות. איך פגע בו כדור? תסביר לי. כי ךי קשה להבין איך שהוא שכב על גסי פגע בו כדור, הרובה היה בגובה של הרכב תשכב על הריצפה ותשים עליך גם 3 אנשים, ןוהרובה עדיין לא היה פוגע בזה ששוכב למעלה

...
זה כבר עניין שלך אם אתה רוצה לקחת סדרה גאונית בכלל ופרק סופר גאוני בפרט ולהיטפל לזוטות הללו. אם זה מה שמונע ממך להנות מטלוויזיה טובה, אולי כדאי שתחפש עיסוקים אחרים לשעות הפנאי שלך.
...
אמרתי שמבחנתי זה מגוחך איך שהרגו אותו (עובדה שאין לך הסבר, כי זה לא הגיוני, ובמחינתי זה ממש לא הופך פרק לגאוני, בטח שהורגים ככה דמות ראשית של סדרה), לא אמרתי שום דבר על כל הפרק או על הסדרה, תודה על העצה, אבל אני אחליט מה לעשות בשעות הפנאי שלי, זה שאתה חושב שזה גאוני זה עניין שלך, זאת דעתי, לא אוהב, דלג לתגובה הבאה, לא ביקשתי עצות לחיים

אודין
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 273
נתן תודות: 19 פעמים
קיבל תודות: 40 פעמים

שליחה #146 

היה פרק סיום מעולה, באמת העלה את הרף הגבוה ממילא.

(ספויילר?)

מסכימה שדו השיח עם סקיילר היה עשוי מדהים.

Huber
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 73269
שם מלא: ערן
נתן תודות: 646 פעמים
קיבל תודות: 3156 פעמים

שליחה #147 

בהחלט פרק סיום הולם לסידרת מופת.

ככה עושים טלוויזיה 8)

מצד אחד עצוב שנגמר, מצד שני שמח שלא מתחו את זה סתם וסגרו את זה כ"כ יפה :|

ד"א, אני היחיד שחושב שהחברה שמייצרת סטיביה שילמה הון לפרסום הלא כ"כ סמוי למוצר שלה? :roll:

לינק לוידאו

לינק לוידאו

לינק לוידאו

לינק לוידאו

https://www.youtube.com/watch?v=EUMP1fTV_Zc">לינק לוידאו

לינק לוידאו

Sexter
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1197
נתן תודות: 31 פעמים
קיבל תודות: 90 פעמים

שליחה #148 

סיום מאד מאכזב.. אני רציתי שהוא יהרוג את ג'סי את אחות של אשתו ואת הזוג שוורץ... לדעתי הסוף של דקסטר היה הרבה יותר טוב...

urcsale
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 140
נתן תודות: 10 פעמים
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #149 

לאורך כל 5 העונות היוצרים הצליחו לשמור על רמה גבוהה של הסדרה, וגם בפרק אחרון אל איכזבו!

הסיום בדיוק כמו שצריך להיות! לא חסר כלום ולא צריך להוסיף כלום!

כל הפינות סגורות.

מומץ לצפיה למי שעדיין לא ראה! (Y)

Huber
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 73269
שם מלא: ערן
נתן תודות: 646 פעמים
קיבל תודות: 3156 פעמים

שליחה #150 

Sexter כתב:סיום מאד מאכזב.. אני רציתי שהוא יהרוג את ג'סי את אחות של אשתו ואת הזוג שוורץ... לדעתי הסוף של דקסטר היה הרבה יותר טוב...
...
:lol:

נו, כל אחד זכאי לדיעה - בכ"ז דמוקרטיה :wink:

manola
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1414
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 117 פעמים

שליחה #151 

Sexter כתב:סיום מאד מאכזב.. אני רציתי שהוא יהרוג את ג'סי את אחות של אשתו ואת הזוג שוורץ... לדעתי הסוף של דקסטר היה הרבה יותר טוב...
...
א. צפוי שמישהו שהכינוי שלו הוא sexter יגיד שהסיום של דקסטר היה יותר טוב
(באיזה יקום בדיוק, אין לי מושג )
ב. כנראה שממש לא הבנת את הדמות של וולטר.
הוא לא רוצח בעצמו, מקסימום גורם לאחרים לעשות זאת וגם זה כמעט שלא קרה

moshe10
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 262
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #152 

דווקא עם כמה שהוא נהיה רוצח מפלצת לבסוף, בפרק סיום ראינו בו אנושיות שלא ראו מתחילת הסדרה

Malcontent
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3585
נתן תודות: 49 פעמים
קיבל תודות: 79 פעמים

שליחה #153 

הנה פרט טריוויה מגניב שגיליתי על הפרק האחרון.
לפרק קוראים פלינה, שזה באנגלית שיכול אותיות של Finale, אבל לא רק.
כשהוא גונב את האוטו בניו המפשייר, הוא מוצא בתא הכפפות קלטת. לזמר שזאת הקלטת שלו יש שיר בשם פלינה, שמספר על איש שאוהב אישה בשם פלינה אבל עוזב אותה. בסופו של דבר הוא חוזר לאהובתו הישנה אחרי שנורה בצד והוא מדמם.

בדיוק כמו וולט, שבסופו של דבר חוזר לאהובתו הנצחית, לא סקיילר אלא הכימיה. זאת האהובה שבזרועותיה הוא מת.

Malcontent
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3585
נתן תודות: 49 פעמים
קיבל תודות: 79 פעמים

שליחה #154 

ובנוגע ללמה הכדור פגע בוולט - בסדרה היה שימוש נרחב מאוד בדאוס אקס מכינה, ברמה כזאת שכבר היה ברור שזה בכוונה ושזה כלי שמשמש את הכותבים ולא סממן של כתיבה גרועה (שזה מה שבדרך כלל קורה עם דאוס אקס מכינה). זה מה שהיה גם הפעם. בעיני זה לא גורע מהסדרה דבר.

אה, ובקשר לאיך זה שכולם יודעים על וולט - בגלל שיחת הטלפון אותה עשה בכוונה כדי שכל האשמה תיפול עליו ולא על סקיילר.

theezway
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2344
נתן תודות: 12 פעמים
קיבל תודות: 39 פעמים

בד"כ עונות סיום הן חלשות וגוררות עונות חלשות לפניהן (כולל ספויילרים)

שליחה #155 

לטעמי זו כנראה הייתה העונה הטובה ביותר.
כשראיתי את הפרק הקודם זה היה נראה כאילו שוולט ינסה לסגור חשבון עם השוורצים, אבל במקום הוא עשה משהו הגיוני יותר. כשהיה נראה לרגע כאילו הוא נחלש והולך להסתמך על "טוב ליבם" שיעבירו את הכסף - צץ מחדש הוולט המוכר שלא מותיר פינות לא סגורות. תענוג.

זה שהוא הגן על ג'סי דווקא הגיוני בעיניי.
הוא הרי גם לא היה חייב להפוך את ג'סי לשותף, אבל מתחילת הסדרה הוא דואג לו ולכן סוף שבו הוא שוב דואג לו...זה סוף הולם.

בעבר מאוד אהבתי את הסדרה דקסטר, אבל אם הסדרה הייתה נגמרת בסוף עונה 4 היא הייתה טובה בהרבה וזה בעצם מה שעשו כאן. סיימו את הסדרה בהילוך גבוה. כן ירבו (b)

אגב, בריאן קרנסטון אמר משהו לשחקנית שמשחקת את אשתו לפני שעלתה לקבל את פרס האמי. יכל להיות שנון אם היא הייתה אומרת שהוא בדיוק אמר לה tread lightly :wink:
אתר הבית שלי - www.ezway.co.il

Sexter
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1197
נתן תודות: 31 פעמים
קיבל תודות: 90 פעמים

שליחה #156 

את דקסטר לא היה ניתן לסיים בעונה 4 כי עונה 4 מסתיימת באופן לא ברור מבחינת דקסטר.. אז ריטה מתה SO? זה לא אומר כלום לגבי דקסטר. אבל אם עונה 5 הייתה נכתבת כראוי אז בהחלט היה אפשר להביא לסוףהולם.. כמו שבתחילת עונה 5 בו דקסטר מאבד שליטה ולא פועל לפי הקוד, כך היה צריך להמשיך עם זה עד שעולים עליו ואז היה אפשר לכוון לקראת סיום הסדרה.. אבל במקום זאת הם המשיכו לחלץ אותו ולהחזיר אותו למוטב בכל סוף של עונה בכדי להרוויח עוד עונה ועוד כסף... דקסטר עם 5 עונות יכל להיות הסדרה הטובה ביותר (בתנאי שהיו משנים את התסריט של עונה 3 החלשה יחסית)

Zrizi
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 408
נתן תודות: 24 פעמים
קיבל תודות: 29 פעמים

שליחה #157 

Malcontent כתב:הנה פרט טריוויה מגניב שגיליתי על הפרק האחרון.
לפרק קוראים פלינה, שזה באנגלית שיכול אותיות של Finale, אבל לא רק.
כשהוא גונב את האוטו בניו המפשייר, הוא מוצא בתא הכפפות קלטת. לזמר שזאת הקלטת שלו יש שיר בשם פלינה, שמספר על איש שאוהב אישה בשם פלינה אבל עוזב אותה. בסופו של דבר הוא חוזר לאהובתו הישנה אחרי שנורה בצד והוא מדמם.

בדיוק כמו וולט, שבסופו של דבר חוזר לאהובתו הנצחית, לא סקיילר אלא הכימיה. זאת האהובה שבזרועותיה הוא מת.
...
יפה !
זה גם מסתדר עם שיר הסיום, שהוא שיר אהבה בשם Baby Blue, והרי הסמל המסחרי של המוצר שלו היה הצבע הכחול.

shaked81
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 47
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 0

שליחה #158 

סיום לא פחות ממדהים
הנה עוד שני פרטי טריוויה מהרשת
[*] Breaking bad has 62 episodes. The 62nd element on the periodic table is Samarium which is used to treat lung cancer.
[*] Fe-Li-Na = Iron-Lithium-Sodium = Blood-Meth-Tears.
How awesome is that? Iron is the dominant chemical in blood, Lithium is the most commonly used metal in the manufacture of methamphetamine, and sodium — or salt — is a major element in tears.
חבר שרק התחיל - אהבתי...
רק 9 שנים פה באתר...

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78811
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 785 פעמים
קיבל תודות: 5382 פעמים

שליחה #159 

קיוויתי וציפיתי שג׳סי יהרוג את וולט - זה נראה לי הרבה יותר שלם מכדור תועה ממכשיר שהוא עצמו בנה.

ziv_r פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag
תגובות: 46352
נתן תודות: 1966 פעמים
קיבל תודות: 5072 פעמים

שליחה #160 

שלח תגובה

חזור אל “סרטים וטלויזיה”