שרשור תגובות: Asus הכריזה רשמית על ה-Transformer Prime
- osherov
-
- גורו Android

- תגובות: 15029
אתה תהיה מוכן לתת את המכשיר החדש שלך לאיזה מעבדה לצורך פירוק,שינוי והרכבה ולסכן את זה שהוא יפסיק לעבוד אחרי זה?!
- Neter
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 376
- שם מלא: neter
Re: הצעה / פיתרון - לנושא ה gps
אין סיכוי שזה יקרה. אסוס לא תיקח אלפי מכשירים שאולי גם התקלקלו מחוץ לאחריות ותיקח אחריות על פירוק והרכבה. בקיצור הEarly Adopters אכלו אותה עם GPS גרוע, אבל זה לא כ"כ נורא כי למכשיר יש עוד עשרות שימושים טובים אחרים.bezzat כתב:האם אפשרות לפנות לASUS שיבנו מחדש את גוף האלומניום לגוף פלסטיק/ סוג אחר
או לחלופין לפנות לחברה שתיצר עבור רוכשי המכשיר גוף שונה
כמובן שזה יהיה בעלותמסויימת אך סימלית.
רק לדוגמא.
חברת Popcorn Hour הוציאה בזמנו את הדגם -A200 שגוף המוצר היה בפלסטיק, עקב בעיות חימום החברה החליפה את הגוף לאלומיניום.
מה אתם אומרים?...
חוץ מזה שיש תיקון וקוראים לו TF700T...
- bezzat
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 383
ל Neter ולחברים היקרים
אסוס צריכים לפרסם בקבלת המוצר / בקניית המוצר שיש בעיה ב GPS.
למזלי אני נמצא בפורום הזה ורואה ושואל מה מצב העניינים לפני רכישה....
מה קורה עם אדם תמים שראה ב BUG שפרסמה שבוע שעבר ( יום שישי ) באחד העיתונים על המוצר ונפלאותיו
שורה תחתונה זו פשלה של ענקית החומרה .
היא צריכה לשאת בתוצאות במחיר סימלי לקונה.
זו דעתי.
למזלי אני נמצא בפורום הזה ורואה ושואל מה מצב העניינים לפני רכישה....
מה קורה עם אדם תמים שראה ב BUG שפרסמה שבוע שעבר ( יום שישי ) באחד העיתונים על המוצר ונפלאותיו
שורה תחתונה זו פשלה של ענקית החומרה .
היא צריכה לשאת בתוצאות במחיר סימלי לקונה.
זו דעתי.
- osherov
-
- גורו Android

- תגובות: 15029
bezzat,
כמו שרשמתי, אסוס הורידה מהספק של האתר הרשמי שלהם את התמיכה של המכשיר בכלל ביכולת GPS. לכן, אם מישהו מפרסם באופן רשמי מידע לגבי זה שהמכשיר תומך ב GPS לא עושה זאת בהסכמת החברה העולמית
כמו שרשמתי, אסוס הורידה מהספק של האתר הרשמי שלהם את התמיכה של המכשיר בכלל ביכולת GPS. לכן, אם מישהו מפרסם באופן רשמי מידע לגבי זה שהמכשיר תומך ב GPS לא עושה זאת בהסכמת החברה העולמית
-
AviBiton
-
- גורו HTmobile

- תגובות: 17346
לכל בעלי הפריים, נסו את זה:
המון דיווחים שזה באמת עובד ומתקן את בעיות הסיגנל.
המון דיווחים שזה באמת עובד ומתקן את בעיות הסיגנל.
- Neter
-
- חבר פעיל מאוד

תודה אבי!AviBiton כתב:לכל בעלי הפריים, נסו את זה:
....
המון דיווחים שזה באמת עובד ומתקן את בעיות הסיגנל....
אצלי אין ממש בעיה עם הWiFi, ובקשר ללחיצות והGPS, אנסה ואדווח. אחלה טיפ
- Itay_Pollak
-
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
עכשיו אנחנו יודעים למה קוראים לזה מסך TOUCH, מולטי TOUCH....
צחוקים!
צחוקים!
- varon
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2638
ASUS Prime - GPS - השוואה לגלקסי טאבּ והטאבלט של סוני
כתבת וידאו שהצחיקה אותי מאוד, "who needs GPS" ... הופך ל-"holly crap"
הנה דוגמה נפלאה למסקנה בביקורת מוצר, המתהפכת ב-180 מעלות לנגד עיני הבוחן והצופה.
אגב, בפריים שלי אחרי התקנת ICS ועדכוני firmware אוטומטים נוספים, ה-GPS מגלה מחוץ לבית תוך 15~30 שניות כ-14 ליוונים וננעל על 8 עם דיוק של כ-15 מ'.
בבית כלום, אבל בתוך הבית שלי גם ה-GPS של הרכב לא מצליח להינעל.
בקיצור, מכשיר נפלא וזריז ביותר.
נ.ב. ה-Sony Tablet SGPT-111 בכתבה, בכלל לא מצליח להינעל על ליוונים ואיש לא מתלונן על ה-GPS בו
חג שמח!
הנה דוגמה נפלאה למסקנה בביקורת מוצר, המתהפכת ב-180 מעלות לנגד עיני הבוחן והצופה.
אגב, בפריים שלי אחרי התקנת ICS ועדכוני firmware אוטומטים נוספים, ה-GPS מגלה מחוץ לבית תוך 15~30 שניות כ-14 ליוונים וננעל על 8 עם דיוק של כ-15 מ'.
בבית כלום, אבל בתוך הבית שלי גם ה-GPS של הרכב לא מצליח להינעל.
בקיצור, מכשיר נפלא וזריז ביותר.
נ.ב. ה-Sony Tablet SGPT-111 בכתבה, בכלל לא מצליח להינעל על ליוונים ואיש לא מתלונן על ה-GPS בו
חג שמח!
אבי ורון
תעצום עיניים, הלהקה אתך בחדר !?
אם כן, מצאת את המערכת עבורך
http://www.facebook.com/ask.avi.varon
- Neter
-
- חבר פעיל מאוד

היה לי gps נורמלי ואחרי תרגילי הלחיצות נדמה שנהיה גרוע יותר. די ללחוץNeter כתב:תודה אבי!AviBiton כתב:לכל בעלי הפריים, נסו את זה:
....
המון דיווחים שזה באמת עובד ומתקן את בעיות הסיגנל....![]()
אצלי אין ממש בעיה עם הWiFi, ובקשר ללחיצות והGPS, אנסה ואדווח. אחלה טיפ...
-
AviBiton
-
- גורו HTmobile

- תגובות: 17346
- eran_io
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 331
מה עם ה-Wifi? זה גם מדאיג...
- varon
-
- חבר ותיק

היום גלשתי עם הפריים בבית הוריי (שנעדר רשת אלחוטית) דרך הרשת האלחוטית של השכנים במהירות 2MB.eran_io כתב:מה עם ה-Wifi? זה גם מדאיג......
יכולתו ב-Wifi דומה ללאפטופ מוצלח של Toshiba שברשותי.
אני כבר הפסקתי לדאוג לגבי ביצועיו בתקשורת ו-GPS.
אבי ורון
- Neter
-
- חבר פעיל מאוד

אני יושב עכשיו בשירותים מרחק 2 חדרים ו5 קירות מהראוטר והקליטה טובה מאוד.
נערך לאחרונה על ידי Neter ב 14/03/2012 14:32, נערך פעם 1 בסך הכל.
- eran_io
-
- חבר פעיל מאוד

טוב, תודה על העדכונים.
בינתיים נראה לי שאני אחכה לגל הבא של המכשירים שיגיעו. במיוחד אני אחכה ל-TF700T שיחליף ויתקן את הבעיות של הפריים.
הבעיות קיימות. כנראה שאתם באמת בין ברי המזל שלא נתקלו בבעיה אבל מלא מעט מקורות שקראתי, ויש המון, הבעיות האלו קיימות וידועות ואסוס בעצמה הרי הסירה את ה-GPS מפרסומי המפרט הטכני של הפריים. גם ה-WIFI לא משהו עפ"י הדיווחים ולכן אני אחכה לדגם יציב יותר שלא יגרום לי להרגיש שהתפשרתי.
בינתיים נראה לי שאני אחכה לגל הבא של המכשירים שיגיעו. במיוחד אני אחכה ל-TF700T שיחליף ויתקן את הבעיות של הפריים.
הבעיות קיימות. כנראה שאתם באמת בין ברי המזל שלא נתקלו בבעיה אבל מלא מעט מקורות שקראתי, ויש המון, הבעיות האלו קיימות וידועות ואסוס בעצמה הרי הסירה את ה-GPS מפרסומי המפרט הטכני של הפריים. גם ה-WIFI לא משהו עפ"י הדיווחים ולכן אני אחכה לדגם יציב יותר שלא יגרום לי להרגיש שהתפשרתי.
- varon
-
- חבר ותיק

זו זכותךeran_io כתב:טוב, תודה על העדכונים.
הבעיות קיימות. כנראה שאתם באמת בין ברי המזל שלא נתקלו בבעיה אבל מלא מעט מקורות שקראתי, ויש המון, הבעיות האלו קיימות וידועות ואסוס בעצמה הרי הסירה את ה-GPS מפרסומי המפרט הטכני של הפריים. גם ה-WIFI לא משהו עפ"י הדיווחים ולכן אני אחכה לדגם יציב יותר שלא יגרום לי להרגיש שהתפשרתי....
מכשיר חדש אחר יכול תמיד להביא עמו הפתעות חדשות, אולי מטרידות יותר,
מהן אפשר אולי להתחמק רק ברכישת מכשיר שכבר נמכר תקופה משמעותית בשוק.
הפריים מרגיש רחוק מאוד מתחושת התפשרות כלשהי
בהצלחה !
אבי ורון
- eran_io
-
- חבר פעיל מאוד

אולי ההגדרה התפשרות לא היתה מתאימה, מסכים. אבל לקנות מכשיר שמראש אתה יודע שיש סיכוי לא קטן שתיתקל בבעיות קליטה זו הרגשה של "נלהבות יתר"...
שתבין, אני די הייתי סגור על הפריים ואפילו הייתי קונה אותו אונליין בלי לראות. סתם הלכתי לכמה חנויות כדי להתרשם ובמו עיני ראיתי את הפריים יושב ליד הטרנספורמר הקודם, שניהם עם WIFI פתוח, הטרנספורמר עם קליטה מלאה והפריים עם פס אחד...
... זה מבעס. למה זה צריך להיות כך?
אז מבחינתי, אחרי שראיתי שזה קיים, ללכת ולקנות את המכשיר זו הרגשה של "לעצום עיניים" ולעגל פינות.
נתאפק קצת... אולי הרבה.. ונקנה את הדגם הבא. תאמין לי שקשה לי להתאפק ואני כבר מת לקנות אותו.
שתבין, אני די הייתי סגור על הפריים ואפילו הייתי קונה אותו אונליין בלי לראות. סתם הלכתי לכמה חנויות כדי להתרשם ובמו עיני ראיתי את הפריים יושב ליד הטרנספורמר הקודם, שניהם עם WIFI פתוח, הטרנספורמר עם קליטה מלאה והפריים עם פס אחד...
אז מבחינתי, אחרי שראיתי שזה קיים, ללכת ולקנות את המכשיר זו הרגשה של "לעצום עיניים" ולעגל פינות.
נתאפק קצת... אולי הרבה.. ונקנה את הדגם הבא. תאמין לי שקשה לי להתאפק ואני כבר מת לקנות אותו.
- Neter
-
- חבר פעיל מאוד

לי אין שום בעיה עם הWiFi, רוחב פס מלא בכל הזדמנות. לומר שזה Life Changer אולי מוגזם, אבל מאוד קרוב למה שאני חוה מאז שיש לי את הפריים. אני מבלה איתו הרבה ונהנה ממנו מאוד. אין לי שום תחושת החמצה אלא להיפך. תמיד, אבל תמיד יבוא משהו משופר. זה חלק מחיינו הדיגיטלים. דוגמא נוספת זה הטלוויזיה: רכשתי לא מזמן את הפנסוניק E30, מסך מעולה, אבל הנה יוצאת סדרה E50 עם מסכים משופרים. נו אז מה? נאכל את הלב על כל יציאה חדשה? קניתי את הכי טוב לאותו הזמן וזה נשאר הכי טוב לשנים קדימה.
לחיים
לחיים
- agent__smith
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6317
מה עם HD PLAYBACK ?
1080P ובלוריי מלא ?
איך רץ ?
1080P ובלוריי מלא ?
איך רץ ?
יש לי מחשב משחקים מה זה עצבני !!!!
- eran_io
-
- חבר פעיל מאוד

Neter,Neter כתב:לי אין שום בעיה עם הWiFi, רוחב פס מלא בכל הזדמנות. לומר שזה Life Changer אולי מוגזם, אבל מאוד קרוב למה שאני חוה מאז שיש לי את הפריים. אני מבלה איתו הרבה ונהנה ממנו מאוד. אין לי שום תחושת החמצה אלא להיפך. תמיד, אבל תמיד יבוא משהו משופר. זה חלק מחיינו הדיגיטלים. דוגמא נוספת זה הטלוויזיה: רכשתי לא מזמן את הפנסוניק E30, מסך מעולה, אבל הנה יוצאת סדרה E50 עם מסכים משופרים. נו אז מה? נאכל את הלב על כל יציאה חדשה? קניתי את הכי טוב לאותו הזמן וזה נשאר הכי טוב לשנים קדימה.
לחיים...
אני לא בא להגיד לא לקנות מכשיר כי עוד מעט יצא אחד יותר טוב.. זה תמיד קורה וזה לא שיקול.
הסיבה היחידה שאני כנראה לא אקנה את הפריים זה כמו שאמרתי: המון דיוווחים על בעייה עם ה-WIFI ובנוסף, אני בעצמי ראיתי בחנות את הבעייה ב"לייב".. יכול להיות שאני אקנה והכל יהיה בסדר, כמו אצלך.. אבל זה סיכון שלא בא לי לקחת. מכשיר יקר מדי בשביל סיכון כזה.
דרך אגב, גם אריה דיווח על בעיות אם אינני טועה. הוא סיפר שהיה צריך לשנות כל מיני הגדרות בראוטר על מנת לשפר את הקליטה. זה לא צריך להיות כך. אם אני במקום ציבורי, לא תהיה אפשרות לשנות הגדרות - וגם אין צורך. זה צריך לעבוד טוב כמו שזה.
- Neter
-
- חבר פעיל מאוד

מסכים איתך. אם אתה לא "לחוץ" על הקניה ויש לך סבלנות (לא כמוני שממש רצה את זה מיד), חכה לדגם הבא.eran_io כתב:Neter,Neter כתב:לי אין שום בעיה עם הWiFi, רוחב פס מלא בכל הזדמנות. לומר שזה Life Changer אולי מוגזם, אבל מאוד קרוב למה שאני חוה מאז שיש לי את הפריים. אני מבלה איתו הרבה ונהנה ממנו מאוד. אין לי שום תחושת החמצה אלא להיפך. תמיד, אבל תמיד יבוא משהו משופר. זה חלק מחיינו הדיגיטלים. דוגמא נוספת זה הטלוויזיה: רכשתי לא מזמן את הפנסוניק E30, מסך מעולה, אבל הנה יוצאת סדרה E50 עם מסכים משופרים. נו אז מה? נאכל את הלב על כל יציאה חדשה? קניתי את הכי טוב לאותו הזמן וזה נשאר הכי טוב לשנים קדימה.
לחיים...
אני לא בא להגיד לא לקנות מכשיר כי עוד מעט יצא אחד יותר טוב.. זה תמיד קורה וזה לא שיקול.
הסיבה היחידה שאני כנראה לא אקנה את הפריים זה כמו שאמרתי: המון דיוווחים על בעייה עם ה-WIFI ובנוסף, אני בעצמי ראיתי בחנות את הבעייה ב"לייב".. יכול להיות שאני אקנה והכל יהיה בסדר, כמו אצלך.. אבל זה סיכון שלא בא לי לקחת. מכשיר יקר מדי בשביל סיכון כזה.
דרך אגב, גם אריה דיווח על בעיות אם אינני טועה. הוא סיפר שהיה צריך לשנות כל מיני הגדרות בראוטר על מנת לשפר את הקליטה. זה לא צריך להיות כך. אם אני במקום ציבורי, לא תהיה אפשרות לשנות הגדרות - וגם אין צורך. זה צריך לעבוד טוב כמו שזה....
אבל שוב הערה לגבי הWiFi, אני לא יודע מה ראית אבל הדיווחים על בעיתיות בזה ממש נמוכים. הבעיה בהא הידיעה היא הGPS, שגם פה זה עובד אבל רק בצורה סבירה (קליטה מאוחרת והרבה נפילות בדרך).
הדגם הבא אמור להיות ללא הבעיות האלו + רזולוציה גבוה יותר, אז תחכה ותהנה (זה אחלה מכשיר)