Pioneer SC-LX 85.

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
שלח תגובה
bossgt6 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4497
נתן תודות: 138 פעמים
קיבל תודות: 131 פעמים

שליחה #141 

sam22 כתב:
bossgt6 כתב:
sam22 כתב:מה עם המבחן העיוור שמדברים עליו כל כך הרבה זמן?
...
(Y)

שמואל, איך לא צלבת אותי עד עכשיו , הרי יש לך ימהה ?
...
כי כל אחד וטעמו.
אני חושב שהפיוניר מדהים בקולנוע ביתי
אני חושב שאותה מידה שהוא יכול להיות בעייתי למוזיקה.
לדעתי הימהה עדיף למוזיקה
וכן, זו דעתי
...
יכול להיות שאתה צודק , ויכול להיות גם שבהאזנה ארוכה יותר אני אחליט אחרת למרות שקשה להאמין בזה לאחר הנסיון הראשון , אבל האם אני יכול להסיק מדבריך שבהנחה שאני רוכש אינטגרייטד בנוסף , הסתיימה הדילמה ?
לא משנה מה יש לך בחיים אלא את מי יש לך בחיים .........

Life is not measured by the number of breaths we take,but by the moments that take our breath away

9000es
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 13208
נתן תודות: 595 פעמים
קיבל תודות: 484 פעמים

שליחה #142 

bossgt6 כתב:
sam22 כתב:
bossgt6 כתב:
sam22 כתב:מה עם המבחן העיוור שמדברים עליו כל כך הרבה זמן?
...
(Y)

שמואל, איך לא צלבת אותי עד עכשיו , הרי יש לך ימהה ?
...
כי כל אחד וטעמו.
אני חושב שהפיוניר מדהים בקולנוע ביתי
אני חושב שאותה מידה שהוא יכול להיות בעייתי למוזיקה.
לדעתי הימהה עדיף למוזיקה
וכן, זו דעתי
...
יכול להיות שאתה צודק , ויכול להיות גם שבהאזנה ארוכה יותר אני אחליט אחרת למרות שקשה להאמין בזה לאחר הנסיון הראשון , אבל האם אני יכול להסיק מדבריך שבהנחה שאני רוכש אינטגרייטד בנוסף , הסתיימה הדילמה ?
...

bossgt6

אין ספק שרכישת אינטגרייטד איכותי איכותי תתן לך חווית שמיעה איכותית יותר בשמע דו ערוצי .

השאלה הנשאלת היא איך נשמע ה 85 בשמע דו ערוצי . לפי דברך הוא נשמע מצויין .

אני מכיר חבר די אודיופיל שמחזיק ברשותו ציוד הייאנד אמיתי של לקסמן .

ולאחר רכישה של ה 83 הוא פשוט מאושר עד השמיים מאיכות השמע שלו בדו ערוצי . הוא שידך את ה 83 ישירות לאותם רמקולים שברשותו ימהה ns-1000 והם נשארו מחוברים עד היום (Y)

יתכן והשילוב של הרמקולים שתבחר יהיו מושלמים בשידוך ל 85 . ובכך תהנה מכל העולמות של ה 85 .
נערך לאחרונה על ידי 9000es ב 03/10/2011 17:11, נערך פעם 1 בסך הכל.
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"

shmliagdol1
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 153
נתן תודות: 9 פעמים
קיבל תודות: 9 פעמים

מר פיוניר היקר. שמת לב למה שכתבת? חמור מאוד.נקודה

שליחה #143 

9000es כתב:shmliagdol1

כנראה שאתה חי בסרט משלך .

אדון יוסי הרי בחן את ה 83 וה 3067 בלי לבחון כלל את הרב ערוצי אם לזה אתה קורא בחינה אז אני טייס קרב .

בקשר למבחנים שביצע החבר רן מויאל .... אני מבין שאתה מכיר אותו מקרוב ?
לפי מה שאני שמעתי ממנו בביקורי אצלו הדברים נשמעו ממנו אחרת לגמרי .

לגבי כל המבחנים והגרפים שאתה מנסה לדחוף לנו זה פשוט לא עובד .

המבחן האמיתי הוא בבית עם הציוד שיש ברשותך . אז אני אומר לך לאחר שמיעה די מעמיקה של ה 2067 ששודך לאותו סט רמקולים מדהים נשמע אנמי ומרוסן .

להבדיל מה 83 שהיה משודך לאותו ציוד . הוא היה חיי נושם ובועט פשוט "חגיגת קרנבל מושלמת"
...
דברים חמורים ביותר ואני פשוט לא מאמין לך.

"בקשר למבחנים שביצע החבר רן מויאל .... אני מבין שאתה מכיר אותו מקרוב ?
לפי מה שאני שמעתי ממנו בביקורי אצלו הדברים נשמעו ממנו אחרת לגמרי . "

מה שאתה טוען בעצם זה שרן מויאל כתב כאן דברים שאינו מאמין בהם. שקריים בעליל. הפוכים לגמרי ממה שהוא חווה והתרשם.
אתה טוען שכל התרשמותו החיובית מהימאהה, כפי שהוא כתב כאן, בהשוואה שהוא עשה מול 3 רסיברים אחרים אינה נכונה . והעובדות הם אחרות לגמרי. שבעצם זאת לא התרשמותו האמיתית ואולי הפוכה. אבל בכל זאת הוא כתב אותה והציג אותה כאן בניגוד לאמת שלו ולדעתו.
אלו טענות חמורות מאוד גם אם לא אמרת אותם באופן מפורש , זאת הפרשנות היחידה למשפט הנ"ל שנאמר על ידך.
אני לא מאמין בשום אופן שרן ינהג כך ולדעתי אתה חייב להתנצל בפניו כאן על הדברים הבלתי האחראיים שאמרת.

לידיעתך. אימתתי את ממצאי הבדיקה עם אחד מהמשתתפים בהשוואה ואכן סקירתו של רן משקפת באופן מהימן לחלוטין את תוצאות ההשוואה בפועל.
לא יודע, לא מבין מה הביא אותך לומר דברים כאלו, אולי ההתלהבות היתרה שלך מפיוניר אולי דברים אחרים, אבל שום דבר אינו מצדיק פגיעה באמינותו של חבר בצורה כזו שעשית גם אם לא התכוונת לכך.

גם מיוסי הרי לא חסכת דברי זלזול ופגיעה.
"אדון יוסי הרי בחן את ה 83 וה 3067 בלי לבחון כלל את הרב ערוצי אם לזה אתה קורא בחינה אז אני טייס קרב ."

הבנתי אותך. יוסי אינו בר סמכא ואינו יודע כיצד לערוך בחינות.
הצעתי לך שתביא 4 רסיברים ממותג פיוניר בלבד ותערוך להם בחינה\השוואה מי מהם הרסיבר המנצח. בטוח אבל בטוח שפיוניר יצא המנצח.כמו כן אל תשכח לבחון אותם ברב ערוצי ותראה ליוסי מה זה עריכת בחינה בסיבוב.

הסגנון הוא האדם.

9000es
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 13208
נתן תודות: 595 פעמים
קיבל תודות: 484 פעמים

שליחה #144 

shmliagdol1

אף אחד לא ביקש שתאמין לי או למשהו אחר .
אופן ההתיחסות שלך לכל הנושא רק מראה לנו לאן נושבת הרוח מבחינתך . הרי כל ילד קטן רואה כמה שאתה שקוף .
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"

epony
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 10574
נתן תודות: 645 פעמים
קיבל תודות: 1367 פעמים

Re: ממצאים? שמיעה חד פעמית בחנות ??????????.

שליחה #145 

shmliagdol1 כתב:
או שאתם פשוט מעדיפים להתלות על כל "ממצא" שתואם את הפוזיציה שלכם..........

זאת לא פעם ראשונה ולא אחרונה ... וזה מן הסתם ימשיך ככה תמיד כאן ובכל פורום אחר

אנשים שומעים את מה שרצו לשמוע.

ידידי היקר אתה שמח להתלות ולהאחז על מסקנה שהסיק חבר אחד מעבר לים בחנות אחת ועל סמך התרשמותו לקבוע מי הנסיך ומי הצפרדע.......

מאידך אתה מתעלם לחלוטין ובאופן מודע מהשוואות יותר מעמיקות וממספר רב של בדיקות ורשמים על ידי מספר רב של אנשים נטולים אינטרסים מסחריים.

כמו כן אתה מאשש את האימרה כי הזכרון הקולקטיבי הינו קצר מאוד. וכאן בפורום הוא קצרצררררררררררר באופן מדהים.
אז להזכירך שוב אם במקרה שכחת ואם ידידנו מעבר לים שכח שכח תזכורתתתתתתתתתתתתת:

בבדיקה והשוואה שערך ידידנו רן מויאל וביחד עם מספר אנשים (אף אחד מהם אינו יבואן או בעל חנות - פשוט חובבי אודיו וקולנוע ביתי ותיקים) בביתו של רן מויאל בין 4 רסיברים:
פיוניר lx83
ימאהה 3067
אונקיו 3008
ואנטם

יצא הימאהה 3067 כמנצח - לא בנוק אאוט אבל מנצח והרסיבר העדיף בעיניי כמעט כל המשתתפים בהשוואה.
להלן קישור לסקירה של רן מויאל למי ששכח או רוצה לשכוח:

http://www.hometheater.co.il/vt134734.% ... 7%90%D7%A9

שוב, האזנה בדיקה השוואה , לא בחנות ולא על ידי גורמים מסחריים בתנאים ביתיים על ידי מספר אנשים. הימאהה היה טוב מהפיוניר. כן תקראו בעיון.

בסקירה של יוסי הרי כאן באתר, זכה הימאהה 3067 לתשבחות עד כדי תהיות וספקות שלו האם מגבר סטריאו יעודי ישמע טוב ממנו. כמו כן ערך יוסי בדיקות לגבי נתוני ההגברה והעיוותים והתוצאות המספריות היו מפתיעות לטובה.
להלן ציטוט מהסקירה של יוסי:

3067 רחוק מלהיות חלש. במדידות הוא התגלה כנמר רציני. הוא מספק (במתח רשת נומינלי) פעמיים 160W בדו ערוצי על עומס 8 אוהם. הוא מספק מעל פעמיים 250W לעומס 4 אוהם וזה לאורך זמן מה. ההספק הרגעי שלו מגיע ליותר.

"היצרן מבטיח רעש שיורי של לא יותר מ-150 מיקרוולט והמדידה מוצאת בתחום הווליום של ההפעלה רק 100. זה פי 3 יותר טוב (נמוך) מ- AX4 (או 10db יותר טוב). וזה נתון שיותר טוב מכמה Powers ו- Monoblocks של יצרני HE. המדהים בתוצאה זו שהרעש נשאר נמוך גם כאשר הופעלה התצוגה, כאשר הופעל מסך ה- LCD (שהוא CCFL) שהנורה הפלורוצנטית על קו החשמל דולקת, זה לא מזיז, לא עובר את ה- 100.

אנו מדברים על תוצאה שכוללת את כל השרשרת, מה- DAC או הכניסה האנלוגית ועד לרמקול. במגברים HE שלעיל, זה ללא הקדם מגבר. הרסיבר גם מספק עקומת היענות ישרה לגמרי מ-10Hz ועד ל- 20KHz.

נקודת המחץ היא שבכל השמיעות והניסויים, ה-3067 לא נדרש לספק יותר מ-10 ואט לכל רמקול. גם מדדתי וגם וידאתי. Yamaha - בכיול האוטומטי, מכיילים את הרסיבר לקבלת ההספק הנומינלי בווליום של 0db, ממקור דיגיטלי שמוקלט ב- FULL ווליום. בניסוי לא עליתי מעל מינוס 14, ויכולתי גם לחשב. תשכחו מתיאוריה שהרסיבר קורס.

אני יודע שאני כאן פורץ לקן צרעות. מה עם המקור? מה עם הכבלים? ממתי רסיבר מפענח ראוי לסטריאו? יש לו Jitter איום ונורא. ובכן כל הדברים הללו נובעים מדעות שאולי התבססו על מקרים פרטניים, או קרו בעבר. לא נראה לי שהם נכונים למקרה זה. בעיות Jitter נפתרו לפני שנים, רכיבי הפענוח ועיבוד של 24 ו-32 מהמדרגה הראשונה נמצאים ברסיברים הגדולים, וזה הופך את המקור ללא יותר מאשר מנוע. הכבלים שמעבירים אות ספרתי אינם לדעתי משפיעים וכבלי הרמקול הם בנייה עצמית מכבלים של AR של SWG 12 עם בננות שמיועדות לתת את המגע השלם בתוך השקע."

תקראו לאט לאט
מצב השרשור לסקריה המלאה של יוסי למי ששכח או רוצה לשכוח.

http://www.hometheater.co.il/article024 ... a-RX-V3067

להלן בדיקות ומדידות שנעשה ל 3067 על ידי אתר חו"ל (תומכות בנאמר על ידי יוסי)
ושוב נתונים פנטסטיים
כנסו ותזכרו:

http://www.audioholics.com/reviews/rece ... asurements

אתם יכולים להתעלם מההשוואות שעשיתי לרוב
אתם יכולים לבחור להתעלם מההשוואה שעשה רן מויאל יחד עם מספר אנשים נוספים .
אתם יכולים לבחור להתעלם מהסקירה של יוסי הרי.
אתם יכולים להתעלם מבדיקת הנתונים של האתר audioholics
אתם יכולים להתעלם מהסקירות והתשבחות לרסיבר על ידי מספר אתרים בעולם
אתם יכולים להתעלם ממידת שביעות הרצון הרבה שמגלים בעלי הרסיבר מבין חברי הפורום

זכותכם המלאה

אבל לבוא ולטעון את הדברים להלן :

"אני לא מבין על מה ההתרעמות והזיעה הקרה שאנשים בפורום פה (חלק לפחות)מקבלים .....
הרי תמיד אנו טוענים שלא נוכל לדעת ולהשוות מי טוב ממי עד אשר נלך ונשמע באוזנינו
אחד מול השני!!!
והנה בא חבר וותיק -עשה השוואה די רצינית (במגבלות זמן תנאים אקוסטיקה ווכ..)
וכולם מנסים לקעקע את הממצאים ואת המסקנות ולמשוך השטיח מתחת לאוזניו.....
מצקצקים בלשוניהם ומגלגלים עינייהם :roll:
ושואלים מה המקור ומה השורשים ומחפשים שלדים בארון..."

זאת בעקבות הערות של מספר חברים על המסקנות החפוזות ו"המשהו מוזרות" בעקבות שמיעה חד פעמית בחנות אחת בין 3 רסיברים ............ (השוואה רצינית :lol: ).

נשמע לי צורם צורם מאוד, בלתי אובייקטיבי ואכן כפי שאמרת משוחדדדדדד מאוד.

ולזה אתה קורא "השוואה רצינית" ומוסיף באותה נשימה "(במגבלות זמן תנאים אקוסטיקה וכו')"
זה כבר מאוד הומוריסטי . :lol: :lol: :lol: :lol:
נכון אתה צודק ההשוואה מאוד רצינית לעומת ההשוואות החפיפיות הבלתי רציניות שעשו רן וחבריו, שערך יוסי הרי ושערכתי אני ועוד ועוד , כנראה יש ממה ללמוד.......

מכל מלמדי השכלתי.

האזנה נעימה
...
אז מה היה לנו? שתי סקירות באתר, אחת מקצועית-טכנית בעיקרה (ושהשוותה את ה-3067 לפיוניר אחר לגמרי מדור אחר לגמרי), ואחת "חובבנית" יותר (שבדקה נטו ק"ב ולא סטריאו PURE DIRECT כמו הבדיקה של הבוס), שכללה מספר קטן של אנשים (ארבעה בסה"כ) גם מול רסיבר אחר של פיוניר ולא ה-LX85, ושבסופה מסקנה פושרת למדי (3 אנשים חשבו שהימאהה יותר טוב מהפיוניר בק"ב, ואחד הלך על הפיוניר) והחלטה של עורך המבחן אחרי בחינה נוספת להישאר עם הפיוניר LX70 שלו (בינתיים...)

אף אחד לא "מתעלם" מאף בדיקה או נתון. מה שכן, כולנו צריכים להסתמך בסופו של יום על האוזניים שלנו ולא של אף אחד אחר! העובדה שאתה מצליח לכתוב מגילות שלמות על נאומי תוכחה חוצבי להבות (שלא לדבר על התבטאויות אישיות פוגעניות ומיותרות לחלוטין), מבלי להתייחס לנקודה הזאת אפילו פעם אחת פשוט הזויה בעיני..! :roll: (n) (W)

מציע לך לקחת כמה נשימות עמוקות, לספור עד 10 ולהתאפס על עצמך לפני שיתחילו לערב פה מנהלים ולמחוק תגובות... כולה רסיברים, לא מאהלים בכיכר, נאומים באו"ם או פעולות תג מחיר! 8O 8O 8O

epony
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K

שליחה #146 

bossgt6 כתב:shmliagdol1 כתב

אנשים שומעים את מה שרצו לשמוע.

מאידך אתה מתעלם לחלוטין ובאופן מודע מהשוואות יותר מעמיקות וממספר רב של בדיקות ורשמים על ידי מספר רב של אנשים נטולים אינטרסים מסחריים.

נשמע לי צורם צורם מאוד, בלתי אובייקטיבי ואכן כפי שאמרת משוחדדדדדד מאוד
...
איך אתה יודע מה רציתי לשמוע ???
אתה מאשים אותי בכך שיש לי אינטרס מסחרי או שאני מקבל שוחד ?
ואיך הסקת שאני בלתי אוביקטיבי?
...
טוב בוס הגיע הזמן להסיר את המסיכה ולחשוף את עצמך בתור מנכ"ל חטיבת הרסיברים של פיוניר העולמית, שחזר זה עתה ממשימה ארוכת שנים מאחורי קווי האויב בתור חובב מושבע (מזוייף כמובן!) של המוצרים הבינוניים והמביכים (במיוחד מול פיוניר האימתנית) של ימאהה... :roll: :lol: :P

bossgt6 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

Re: מר פיוניר היקר. שמת לב למה שכתבת? חמור מאוד.נקודה

שליחה #147 

shmliagdol1 כתב:
9000es כתב:shmliagdol1

כנראה שאתה חי בסרט משלך .

אדון יוסי הרי בחן את ה 83 וה 3067 בלי לבחון כלל את הרב ערוצי אם לזה אתה קורא בחינה אז אני טייס קרב .

בקשר למבחנים שביצע החבר רן מויאל .... אני מבין שאתה מכיר אותו מקרוב ?
לפי מה שאני שמעתי ממנו בביקורי אצלו הדברים נשמעו ממנו אחרת לגמרי .

לגבי כל המבחנים והגרפים שאתה מנסה לדחוף לנו זה פשוט לא עובד .

המבחן האמיתי הוא בבית עם הציוד שיש ברשותך . אז אני אומר לך לאחר שמיעה די מעמיקה של ה 2067 ששודך לאותו סט רמקולים מדהים נשמע אנמי ומרוסן .

להבדיל מה 83 שהיה משודך לאותו ציוד . הוא היה חיי נושם ובועט פשוט "חגיגת קרנבל מושלמת"
...
דברים חמורים ביותר ואני פשוט לא מאמין לך.

"בקשר למבחנים שביצע החבר רן מויאל .... אני מבין שאתה מכיר אותו מקרוב ?
לפי מה שאני שמעתי ממנו בביקורי אצלו הדברים נשמעו ממנו אחרת לגמרי . "

מה שאתה טוען בעצם זה שרן מויאל כתב כאן דברים שאינו מאמין בהם. שקריים בעליל. הפוכים לגמרי ממה שהוא חווה והתרשם.
אתה טוען שכל התרשמותו החיובית מהימאהה, כפי שהוא כתב כאן, בהשוואה שהוא עשה מול 3 רסיברים אחרים אינה נכונה . והעובדות הם אחרות לגמרי. שבעצם זאת לא התרשמותו האמיתית ואולי הפוכה. אבל בכל זאת הוא כתב אותה והציג אותה כאן בניגוד לאמת שלו ולדעתו.
אלו טענות חמורות מאוד גם אם לא אמרת אותם באופן מפורש , זאת הפרשנות היחידה למשפט הנ"ל שנאמר על ידך.
אני לא מאמין בשום אופן שרן ינהג כך ולדעתי אתה חייב להתנצל בפניו כאן על הדברים הבלתי האחראיים שאמרת.

לידיעתך. אימתתי את ממצאי הבדיקה עם אחד מהמשתתפים בהשוואה ואכן סקירתו של רן משקפת באופן מהימן לחלוטין את תוצאות ההשוואה בפועל.
לא יודע, לא מבין מה הביא אותך לומר דברים כאלו, אולי ההתלהבות היתרה שלך מפיוניר אולי דברים אחרים, אבל שום דבר אינו מצדיק פגיעה באמינותו של חבר בצורה כזו שעשית גם אם לא התכוונת לכך.גם מיוסי הרי לא חסכת דברי זלזול ופגיעה.
"אדון יוסי הרי בחן את ה 83 וה 3067 בלי לבחון כלל את הרב ערוצי אם לזה אתה קורא בחינה אז אני טייס קרב ."

הבנתי אותך. יוסי אינו בר סמכא ואינו יודע כיצד לערוך בחינות.
הצעתי לך שתביא 4 רסיברים ממותג פיוניר בלבד ותערוך להם בחינה\השוואה מי מהם הרסיבר המנצח. בטוח אבל בטוח שפיוניר יצא המנצח.כמו כן אל תשכח לבחון אותם ברב ערוצי ותראה ליוסי מה זה עריכת בחינה בסיבוב.

הסגנון הוא האדם.
...

well yea
but in the same time you wrote this

נשמע לי צורם צורם מאוד, בלתי אובייקטיבי ואכן כפי שאמרת משוחדדדדדד מאוד

Life is not measured by the number of breaths we take,but by the moments that take our breath away

Almogc
סמל אישי של משתמש
מורעל האתר
מורעל האתר
תגובות: 2444
נתן תודות: 141 פעמים
קיבל תודות: 163 פעמים

שליחה #148 

הדומיין HTcrazy.co.il תפוס?

צריך לפתוח תת אתר ולעשות מעגל סגור לחברים מהסוג הנ"ל...

ממש מטווח נהיה פה... :מכונת יריה: בוס תשנה כינוי, מיקום, ותרשם מחדש בתור gt6boss אולי כך תעבור את זה בשלום.

ממש צריך לחשוב פעמיים לפני שפותחים כאן שרשור ומביעים דעה.

bossgt6 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #149 

Almogc כתב:הדומיין HTcrazy.co.il תפוס?

צריך לפתוח תת אתר ולעשות מעגל סגור לחברים מהסוג הנ"ל...

ממש מטווח נהיה פה... :מכונת יריה: בוס תשנה כינוי, מיקום, ותרשם מחדש בתור gt6boss אולי כך תעבור את זה בשלום.

ממש צריך לחשוב פעמיים לפני שפותחים כאן שרשור ומביעים דעה.
...
sad but true

avihuli
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 9066
נתן תודות: 1585 פעמים
קיבל תודות: 1354 פעמים

שליחה #150 

זה כבר ממש איבד את החוש כיוון השירשור הזה ונהיה יותר אמירות, דעות והשתלחויות אחד בשני בלי שום בשר ותובנות אמיתיות לנושא.
רק בשביל להישמע ולהגיד שאמרתי ולהבין שלכל אחד יש דעה... בחייאת - כאילו שלא ידענו את זה קודם.
לצערי, אני את השרשור הזה מיציתי.
מלחמות הכוח, האגו, שלי יותר גדול ומגילות האסתר שנכתבו פה כבר לא תורמים לידע המקצועי שלי.
תעשו טובה - תחליפו טלפונים, תעלו לשיחת ועידה ותסגרו את הסיפור כי לא ייצא מכאן מנצח ומי צודק יותר...
7.1.2 | SVS Ultra Evolution: Bookshelf / Center / Elevation, Focal Bird, M&K M40T, SB-3000 R.
.
רשימת הציוד: LG 77C9 | Yamaha RX-A2050 / BD-A1020, Emotiva BasX A-150 | Xbox X, Wii | SVS SoundPath Cable: Subwoofer / RCA / Ultra Speaker | HDMI Cable: RuiPro 8K Fiber Active Optical 2.1 / Ultra High Speed

sam22
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 20358
נתן תודות: 938 פעמים
קיבל תודות: 819 פעמים

שליחה #151 

avihuli כתב:זה כבר ממש איבד את החוש כיוון השירשור הזה ונהיה יותר אמירות, דעות והשתלחויות אחד בשני בלי שום בשר ותובנות אמיתיות לנושא.
רק בשביל להישמע ולהגיד שאמרתי ולהבין שלכל אחד יש דעה... בחייאת - כאילו שלא ידענו את זה קודם.
מלחמות הכוח, האגו, שלי יותר גדול ומגילות האסתר שנכתבו פה כבר לא תורמים לידע המקצועי שלי.
תעשו טובה - תחליפו טלפונים, תעלו לשיחת ועידה ותסגרו את הסיפור כי לא ייצא מכאן מנצח ומי צודק יותר...
...
(Y)

Sagims
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1386
נתן תודות: 267 פעמים
קיבל תודות: 98 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #152 

sam22 כתב:
avihuli כתב:זה כבר ממש איבד את החוש כיוון השירשור הזה ונהיה יותר אמירות, דעות והשתלחויות אחד בשני בלי שום בשר ותובנות אמיתיות לנושא.
...
(Y)
...
(Y) (Y)
לא משתתף בחגיגה הזאת

bossgt6 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #153 

...
אני בהחלט מבין אותך !!!

זה מאוד עצוב שפני הדברים נראים כך שכשאדם בסך הכל מביע את דעתו על מוצר X , בעלי מוצר Y נכנסים לאקסטזה .
אבל זה מה יש ....

avihuli
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 9066
נתן תודות: 1585 פעמים
קיבל תודות: 1354 פעמים

שליחה #154 

bossgt6 כתב:
...
אני בהחלט מבין אותך !!!

זה מאוד עצוב שפני הדברים נראים כך שכשאדם בסך הכל מביע את דעתו על מוצר X , בעלי מוצר Y נכנסים לאקסטזה .
אבל זה מה יש ....
...
כל אחד שיחיה עם האמת הפנימית שלו ולא צריך להכריח אף אחד לקבל את דעת האחר ובטח ובטח "שהדיון" כבר נהיה עקר בלי שום תוכן מבוסס אלא כל אחד צועק יותר חזק אז הוא חושב ששומעים אותו והוא צודק.

ובינינו מזל שנעצר פה, הייתי בטוח שבקצב הזה, זה ישבור את השיא של כמות העמודים בשרשור עקר אחר שעבד עליו הקלח של איזה רסיבר פיוניר יש כרגע בבאג בדיוטי פרי.
הבנו כבר בעמוד הראשון שזה או ה 420 או ה 421 ובאג מעדכנים את זה בהתאם למלאי הקיים שיש להם באותו רגע.
אז האם זה באמת מעניין "אותנו" בכל רגע נתון איזה דגם בדיוק יש ?! למה לא מדווחים על זה בחדשות ערוץ 2 ?!
הרי שמי שנוסע ורוצה לברר יכול לשלוח אליהם מייל או להרים טלפון ולשאול אבל במקום זה משרשרים הודעה מיותרת "מי יודע איזה רסיבר יש בדיוק כרגע והאם כשאטוס עדיין זה יהיה... ?" :roll: :roll: :roll:
וכנ"ל גם לגבי סט הרמקולים שנמכר...

מי שרוצה לברר מידע בכיף, שישאל, יבדוק, יפשפש באינטרנט, ישאל על הבדלים וכו' אבל לא צריך למלא את השרשור בהודעות שלא תורמות לכלום שהרי גם ככה זה כל הזמן זה משתנה בהתאם למלאי.
תעשה את השיעורי בית ושתגיע לדיוטי תבדוק מה יש להם באותו רגע. מצאת את מה שחיפשת - תתחדש. תחזור לארץ ותעלה שרשור "התחדשתי + צילומים" ונפרגן לך בכיף...
לא מצאת ? תשאל אם אפשר להזמין ואם לא אז לא חייבים לקנות ובטח שלא להתפשר...

אם אין משהו חכם להגיד - אז עדיף לסתום.
לא ראיתי שמחלקים פה כסף או משהו אחר לפי מספר ההודעות שכל אחד רשם אז בחייאת אנשים - בחיייייכם...

דעת יחיד.
רשימת הציוד: LG 77C9 | Yamaha RX-A2050 / BD-A1020, Emotiva BasX A-150 | Xbox X, Wii | SVS SoundPath Cable: Subwoofer / RCA / Ultra Speaker | HDMI Cable: RuiPro 8K Fiber Active Optical 2.1 / Ultra High Speed

ADICT
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 9618
נתן תודות: 119 פעמים
קיבל תודות: 353 פעמים

שליחה #155 

avihuli כתב:
bossgt6 כתב:
...
אני בהחלט מבין אותך !!!

אבל זה מה יש ....
...
כל אחד שיחיה עם האמת הפנימית שלו ולא צריך להכריח אף אחד לקבל את דעת האחר ובטח ובטח "שהדיון" כבר נהיה עקר בלי שום תוכן מבוסס אלא כל אחד צועק יותר חזק אז הוא חושב ששומעים אותו והוא צודק.

ובינינו מזל שנעצר פה, הייתי בטוח שבקצב הזה, זה ישבור את השיא של כמות העמודים בשרשור עקר אחר שעבד עליו הקלח של איזה רסיבר פיוניר יש כרגע בבאג בדיוטי פרי.
הבנו כבר בעמוד הראשון שזה או ה 420 או ה 421 ובאג מעדכנים את זה בהתאם למלאי הקיים שיש להם באותו רגע.
אז האם זה באמת מעניין "אותנו" בכל רגע נתון איזה דגם בדיוק יש ?! למה לא מדווחים על זה בחדשות ערוץ 2 ?!
הרי שמי שנוסע ורוצה לברר יכול לשלוח אליהם מייל או להרים טלפון ולשאול אבל במקום זה משרשרים הודעה מיותרת "מי יודע איזה רסיבר יש בדיוק כרגע והאם כשאטוס עדיין זה יהיה... ?" :roll: :roll: :roll:
וכנ"ל גם לגבי סט הרמקולים שנמכר...

מי שרוצה לברר מידע בכיף, שישאל, יבדוק, יפשפש באינטרנט, ישאל על הבדלים וכו' אבל לא צריך למלא את השרשור בהודעות שלא תורמות לכלום שהרי גם ככה זה כל הזמן זה משתנה בהתאם למלאי.
תעשה את השיעורי בית ושתגיע לדיוטי תבדוק מה יש להם באותו רגע. מצאת את מה שחיפשת - תתחדש. תחזור לארץ ותעלה שרשור "התחדשתי + צילומים" ונפרגן לך בכיף...
לא מצאת ? תשאל אם אפשר להזמין ואם לא אז לא חייבים לקנות ובטח שלא להתפשר...

אם אין משהו חכם להגיד - אז עדיף לסתום.
לא ראיתי שמחלקים פה כסף או משהו אחר לפי מספר ההודעות שכל אחד רשם אז בחייאת אנשים - בחיייייכם...

דעת יחיד.
...
(Y) (Y) (Y) כל מילה בסלע :אהבתי: :rocket: :רובה: :מכונת יריה:

epony
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K

שליחה #156 

אני דווקא מפרגן לאנשים לשאול כמה שאלות שהם רק רוצים, אפילו אם הן נראות למישהו מיותרות, יתירות, מטופשות או כל דבר אחר.
לא נאה השאלה בעיניך? אתה מוזמן בחום רב לא להתייחס אליה ולעבור לשרשור הבא. אבל אין שום הצדקה לסתימת פיות, גם אם אתה חושב שהפה הפתוח שייך לעגל, ושזה מתחת לכבודך להתייחס לגעיות שלו... 8O

מה שקשה לי לפרגן עליו זה אג'נדות אישיות, נטולות כל התייחסות למציאות ולכמה עקרונות מקודשים כמו זה שעל טכם וריח אין להתווכח, שמבחנים (ולא משנה מי עשה אותם) מקצועיים או חובבניים שווים בקושי את הפיקסלים על המסך שעליו מופיעות מסקנותיהם, ושהעובדה שזה שאתה הוצאת סכום של 5 ספרות על רסיבר לא הופך אותו למכשיר העל האולטימטיבי שיום יבוא ויציל אותנו מפלישת החייזרים הממשמשת ובאה, וזה רק עניין של זמן עד שתקבל פרס ישראל על זה שאשתך הרשתה לך להוציא עליו כ"כ הרבה כסף... :roll:

ADICT
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 9618
נתן תודות: 119 פעמים
קיבל תודות: 353 פעמים

שליחה #157 

בקיצור ולסיכום
כולה נכנס שיכור והומלס לחנות סטריאו
ובמקרה הימהה והפיוניר ניגנו סימולטני
והשיכור נפל על הפיוניר בטעות וכבר
החליטו כולם שהוא חולה בנפשו ...ונגזר גורלו ונפל הפור

Sagims
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1386
נתן תודות: 267 פעמים
קיבל תודות: 98 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #158 

ADICT כתב:בקיצור ולסיכום
כולה נכנס שיכור והומלס לחנות סטריאו
ובמקרה הימהה והפיוניר ניגנו סימולטני
והשיכור נפל על הפיוניר בטעות וכבר
החליטו כולם שהוא חולה בנפשו ...ונגזר גורלו ונפל הפור
...
חזקקקקקק (Y)

bossgt6 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #159 

טלHD כתב:
bossgt6 כתב:
LiorShap כתב:מה שלי לא מובן מכל השירשור הזה , יכול להיות שפספסתי משהו אז תעדכנו אותי.
האם Boss הוא רפרנס לאיך שרסיבר צריך להישמע ? מבלי לפגוע חלילה כן , אבל לא יכול להיות הגיוני שבמידה
והיו איתו בחדר האזנה עוד שניים שלושה חברים הם היו חושבים אחרת ?
לא הגיוני שכל חברה מכובדת , תציע משהו שונה מהמתחרה שלה ? חתימת צליל לקהל יעד מסוים ?
...
אהה בראבו !!!
הרסת לי הכל, אני כבר בהחלט התחלתי לחשוב שאני רפרנס בלעדי , לא יכולת להיכנס בעמודים הבאים :)
...
bossgt6

הערה ושאלה :!:

כתבת שהשוואת בפיור דיירקט וגם לא ממש הבנתי מה היה המקור שממנו שמעת.
האם ניסית לשמוע את היאמהה במצב straight ?
...
טל
זה היה המקור
http://www.psaudio.com/ps/products/desc ... ?cat=audio

טלHD
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו
תגובות: 14364
נתן תודות: 992 פעמים
קיבל תודות: 1222 פעמים

שליחה #160 

bossgt6 כתב:
טלHD כתב:
bossgt6 כתב:
LiorShap כתב:מה שלי לא מובן מכל השירשור הזה , יכול להיות שפספסתי משהו אז תעדכנו אותי.
האם Boss הוא רפרנס לאיך שרסיבר צריך להישמע ? מבלי לפגוע חלילה כן , אבל לא יכול להיות הגיוני שבמידה
והיו איתו בחדר האזנה עוד שניים שלושה חברים הם היו חושבים אחרת ?
לא הגיוני שכל חברה מכובדת , תציע משהו שונה מהמתחרה שלה ? חתימת צליל לקהל יעד מסוים ?
...
אהה בראבו !!!
הרסת לי הכל, אני כבר בהחלט התחלתי לחשוב שאני רפרנס בלעדי , לא יכולת להיכנס בעמודים הבאים :)
...
bossgt6

הערה ושאלה :!:

כתבת שהשוואת בפיור דיירקט וגם לא ממש הבנתי מה היה המקור שממנו שמעת.
האם ניסית לשמוע את היאמהה במצב straight ?
...
טל
זה היה המקור
http://www.psaudio.com/ps/products/desc ... ?cat=audio
...
נראה טוב...אבל אני ממש לא מכיר.
בכל מקרה, נסה בפעם הבאה לשמוע ב straight....וספר לנו את התרשמותך (תעביר מ"פיור" ותשווה).

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”