יס מכריזה על yes Streamer: מזרימדיה מובנית בתוך הממיר שלה
- Elad8
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6218
מי בכלל מכבה את המחשב בימינו?
אלעד
- firebird
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1488
- שם מלא: firebird
הוצאת לי את המילים מהפהoferlaor כתב:רגע, המסך צריך להיות דלוק?!...
אין מסך מושלם! כן, אני יודע שפעם היה ......

- rony1234
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 673
לא, המסך לא צריך להיות דלוק,
- sam22
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20358
הלכתי לקנות היום פורשה קרארה 911 חדשה
מדהימה
דגם חדש
רציתי להיות בין הראשונים בארץ לקבל את הרכב
אבל אז גיליתי שהרכב צריך לפעול במהלך כל הנסיעה.
התבאסתי
מה? אני צריך להדליק רכב ולהשאיר אותו דולק על מנת להגיע מנקודה א לב׳?
שישכחו ממני
קניתי אופניים
מדהימה
דגם חדש
רציתי להיות בין הראשונים בארץ לקבל את הרכב
אבל אז גיליתי שהרכב צריך לפעול במהלך כל הנסיעה.
התבאסתי
מה? אני צריך להדליק רכב ולהשאיר אותו דולק על מנת להגיע מנקודה א לב׳?
שישכחו ממני
קניתי אופניים
העם דורש..... כל מיני דברים
- mp3lll
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20680
לא ברור....sam22 כתב:זה אמיתי?ddp כתב:אז על מה לכל הרוחות ההתלהבות של האנשים?theAman כתב:לא מכיר דרך בה ניתן למשוך תכנים מהמחשב מבלי שיהיה דלוק...ddp כתב:יס דורשים התחייבות על זה?
המחשב חייב להיות דלוק בזמן שרואים קובץ שנמצא במחשב?......
אני כבר התכוונתי להיות בין הראשונים שמתחברים לשרות הזה
אז עכשיו מכיוון שהמחשב חייב להיות דלוק גם כן אני לא רואה סיבה להצטרף לשרות הזה
......
- LinkMattan
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 464
גדול מה שהולך כאן. 
- rony1234
-
- חבר פעיל במיוחד

אני לא מבין אותכם מה הבעיה שהמחשב יהיה דלוק בזמן שאנו רוצים לצפות בסרטים שלנו דרך המקס של יס, כך אני עושה עם הסטרימר שלי בזמן שאני מיבא סרטים מהמחשב בחדר שינה , יש לי שיתוף בין הסטרימר למחשב הראשי , זה יותר מהיר מאשר אם אני יעביר את הקבצים לדיסק נייד ואחר כך יחבר לסטרימר , זה לוקח זמן, כך גם הממיר של יס מקס יפעל בדיוק אותו הדבר , רק השאלה איך הוא יציג את איכות הסרטים שהורדנו.
- sam22
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20358
אין מה להבין
אנחנו לא מבינים מה הוא רוצה.
לשאוב תוכן מהמחשב כאשר הוא כבוי?
אנחנו לא מבינים מה הוא רוצה.
לשאוב תוכן מהמחשב כאשר הוא כבוי?
העם דורש..... כל מיני דברים
- rony1234
-
- חבר פעיל במיוחד

לא ניתן לשאוב חומר ממחשב סגור , הסטרימר של יס חייב ,אבל חייב מחשב דלוק כל זמן שנירצה לשאוב חומר שהורדנו במחשב.זה לא נורא כל כך , הריי גם כך המחשבים של היום דולקים מהבוקר עד שאנו הולכים לעשות נני במיטה 
- uh99
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3783
עופר-בקשר לאפליקציית האנדרואיד-
ראיתי שעוד כמה משתמשים רוצים ומבקשים שתשאל את יס לגבייה,מתי אתה תקבל תשובות מהם לגביי זה?
השאלה היא באיזה שלב זה ואם תוכל לשאול גם מתי זה ייצא בבקשה?
תודה רבה!
דרך אגב,אם תוכל לשאול בדיוק מהם התנאים לטסטרים מהלקוחות ולא מעובדי החברה,כיצד ניתן להרשם אל הניסוי ומתי הוא ייפתח[הבנתי שהניסוי של העובדים נפתח עכשיו כפיילוט,באוקטובר זה ישוחרר לכלל המשתמשים אז השאלה מתי חלק מהלקוחות יהיו גם נסיינים]?
ראיתי שעוד כמה משתמשים רוצים ומבקשים שתשאל את יס לגבייה,מתי אתה תקבל תשובות מהם לגביי זה?
השאלה היא באיזה שלב זה ואם תוכל לשאול גם מתי זה ייצא בבקשה?
תודה רבה!
דרך אגב,אם תוכל לשאול בדיוק מהם התנאים לטסטרים מהלקוחות ולא מעובדי החברה,כיצד ניתן להרשם אל הניסוי ומתי הוא ייפתח[הבנתי שהניסוי של העובדים נפתח עכשיו כפיילוט,באוקטובר זה ישוחרר לכלל המשתמשים אז השאלה מתי חלק מהלקוחות יהיו גם נסיינים]?
- UserName
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1236
- שם מלא: JonathanK
רוני 1234, קצת חפרת על זה, ענית על אותה שאלה פעמיים ואתה ממשיך להסבר כאילו אף אחד לא הבין שעופר היה ציני.
- rony1234
-
- חבר פעיל במיוחד

- kfirkb
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 628
קודם כל שיסדרו את הממיר העלוב הזה שיעשה את הדברים הבסיסיים כמו שצריך לפני שהם מעמיסים עליו עוד משימות מתוחכמות
מאז שהוא יצא החליפו לי אותו יותר מ 10 פעמים וכל פעם זה נהיה יותר גרוע.
כן מקליט לא מקליט, נתקע, מאתחל את עצמו, לא מגיב ועוד ים של תקלות.
הייתם צריכים להגיד ל"בכירים" האלו בקנס את האמת כמו שהיא ולא לתת להם להשוויץ ביכולות שגדולות עליהם
ועוד לתת להם להרגיש טוב עם זה, שיחזרו כמה צעדים אחורה ואז שינסו להתקדם לאט ובטוח.
את התקציב שהם ביזבזו על היס סטרימר היו צריכים להשקיע בתיקון הבאגים וזה נקרא לתת שירות ללקוח
וחבל שבמקום זה הם מעדיפים לחפש דרכים לעשות עוד כסף בהצגת מוצר חדש ולא תקין.
אני פשוט מתוסכל ברמות מהדבר הזה.
הייתם צריכים להגיד ל"בכירים" האלו בקנס את האמת כמו שהיא ולא לתת להם להשוויץ ביכולות שגדולות עליהם
ועוד לתת להם להרגיש טוב עם זה, שיחזרו כמה צעדים אחורה ואז שינסו להתקדם לאט ובטוח.
את התקציב שהם ביזבזו על היס סטרימר היו צריכים להשקיע בתיקון הבאגים וזה נקרא לתת שירות ללקוח
אני פשוט מתוסכל ברמות מהדבר הזה.
- rony1234
-
- חבר פעיל במיוחד

מילים בסלע, זה גם אני אמרתי, שקודם יתקנו את איכות הHD העלובה שלהם, הסטרימר שלהם לא יתן לי כלום , אני דורש מהם איכות על פניי הוספות 10000 ערוצים עלובים וכל מיניי גימיקים מיותרים.kfirkb כתב:קודם כל שיסדרו את הממיר העלוב הזה שיעשה את הדברים הבסיסיים כמו שצריך לפני שהם מעמיסים עליו עוד משימות מתוחכמות
אני פשוט מתוסכל ברמות מהדבר הזה....
- foxil82
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 325
לצערי עדיין לא משוכנע ועדיין הולך להתנתק מיס, תשקיע בערוצים איכותיים ביותר שקשור לסגנון חיים ותכנים עדכניים ביותר ופחות שידורים חוזרים...
- rony1234
-
- חבר פעיל במיוחד

עובדה היא שמנכ"ל יס התבקש פעמיים להראות בסטרימר שלו קבציי MKV והוא לא הראה , הסטרימר שלו לא אומר לי כלום, אתם סתם מתלהבים מעוד גימיק מיותר למשוך עוד לקוחות ,קודם שמנכ"ל יס ישפר את איכות הHD .
- guy_k
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 899
כל המתלוננים למינהם וכל המאיימים למינהם:
א. רוצים להתנתק - *2080 למה להציף את השרשור בנושאים לא רלוונטים, פתחו שרשרור חדש - "נמאס מיס ומתנתק"
ב. מי שמרגיש שאיכות השידור לא הולמת את המונח HD - עשו טובה, או שתפתחו שרשור חדש, או שתעשו משהו אקטיבי ותציפו את פניות הציבור של יס
עשו טובה,
נמאס לקבל כל 5 דקות הודעה ולראות עוד איזו הברקה על המחשב שצריך להישאר דולק או שקודם ייסדרו את האיכות וכו'...
תודה על ההתחשבות
גיא
א. רוצים להתנתק - *2080 למה להציף את השרשור בנושאים לא רלוונטים, פתחו שרשרור חדש - "נמאס מיס ומתנתק"
ב. מי שמרגיש שאיכות השידור לא הולמת את המונח HD - עשו טובה, או שתפתחו שרשור חדש, או שתעשו משהו אקטיבי ותציפו את פניות הציבור של יס
עשו טובה,
נמאס לקבל כל 5 דקות הודעה ולראות עוד איזו הברקה על המחשב שצריך להישאר דולק או שקודם ייסדרו את האיכות וכו'...
תודה על ההתחשבות
גיא
גיא, אני ואתה ודי!
-
oferlaor
-
- מנהל

- תגובות: 78971
- שם מלא: עפר לאור
1. לגבי נושא ה-MKV, נשאל ונענה, מסיבות השמורות איתם (אולי זה עדיין לא היה מוכן) הם לא רצו להציג את זה. זה בפירוש מתוכנן להשקה הרשמית. שאלתי על זה, בפירוש קיבלתי תשובה שזה יתמך, ושגם 5.1 יעבוד עם זה (לא נכנסתי לפירוט אם זה יתמוך גם ב-DTS). פורמטי אודיו מתקדמים לא יתמכו.
2. לגבי נושא האנדרויד, שאלתם ועניתי שזה בפירוש ב-roadmap אבל שהם לא מוכנים להכנס לפרטים לגבי מתי/איפה/מה יתמך וכו'. אם רוצים להכנס לזה יותר לעומק, פתחו שרשור יעודי.
3. לגבי נושא איכות הוידאו, בהחלט נושא חשוב אבל לא בשרשור הזה... אם יש תלונות נא להשתמש בשרשור היעודי לכך.
4. לגבי הטלויזיה הפתוחה, ברור שהייתי ציני. כנראה שאם אני לא שם אמוטיקון אז לא קולטים...
2. לגבי נושא האנדרויד, שאלתם ועניתי שזה בפירוש ב-roadmap אבל שהם לא מוכנים להכנס לפרטים לגבי מתי/איפה/מה יתמך וכו'. אם רוצים להכנס לזה יותר לעומק, פתחו שרשור יעודי.
3. לגבי נושא איכות הוידאו, בהחלט נושא חשוב אבל לא בשרשור הזה... אם יש תלונות נא להשתמש בשרשור היעודי לכך.
4. לגבי הטלויזיה הפתוחה, ברור שהייתי ציני. כנראה שאם אני לא שם אמוטיקון אז לא קולטים...
- rony1234
-
- חבר פעיל במיוחד

תודה oferlaor
רוני
רוני
- uh99
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3783
תודה רבה עופר על התשובות!
רציתי ברשותך לשאול עוד שאלה:
האם הסטרימר ישמש כסטרימר לכל דבר או במילים אחרות האם אני יוכל לראות את כל מה שמשודר ביס על גביי המחשב,להקליט דרך התוכנה של יס/דרך כל תוכנה אחרת תכנים ולשמור אותם במחשב[האם זה בנוי בתוכנה הזאת של יס?],לצפות בתוכנית אחת ולהקליט אחרת,להעביר קדימה ואחורה,והאם יהיה ניתן[למרות שאני בטוח ב99.9% שלא]לצפות בתוכנית שלא משודרת על גביי מסך הטלויזיה בתור אופציה של צפייה כביכול דרך המכשיר?
תודה רבה,אני כבר יפתח שרשור ייעודי לאנדרואיד....
רציתי ברשותך לשאול עוד שאלה:
האם הסטרימר ישמש כסטרימר לכל דבר או במילים אחרות האם אני יוכל לראות את כל מה שמשודר ביס על גביי המחשב,להקליט דרך התוכנה של יס/דרך כל תוכנה אחרת תכנים ולשמור אותם במחשב[האם זה בנוי בתוכנה הזאת של יס?],לצפות בתוכנית אחת ולהקליט אחרת,להעביר קדימה ואחורה,והאם יהיה ניתן[למרות שאני בטוח ב99.9% שלא]לצפות בתוכנית שלא משודרת על גביי מסך הטלויזיה בתור אופציה של צפייה כביכול דרך המכשיר?
תודה רבה,אני כבר יפתח שרשור ייעודי לאנדרואיד....