אני הייתי מעוניין לקרוא את התשובה לשאלה הזו של roslan.roslan כתב:תודה על ההסברtheAman כתב:roslan,
אם אתה תבוא ותפתח שרשור התחדשתי ותפרסם שקנית מסך/רסיבר/רמקולים/כבלים או יוגורט בחנות מסויימת והיית אומר שהשירות היה נהדר, אנשים נהדרים ומחירים ללא תחרות, ומאותו הרגע אנשים היו מברכים אותך (ואולי גם קצת מזכירים את היבואן/חנות) אף אחד לא היה חוסם אותך.
אם אותו שרשור הופך להיות 20 דפים של דיון ביבואן/חנות וכמה שיבוא פרללי הוא מעולה ויבוא רשמי דפוק כי המסכים האלו מאירופה ואלו מסין וכו'....
אז המטרה פה הוחטאה (ד"א, אם לא הבנת, המטרה פה היא לומר לך להתחדש, כי באמת כיף לראות שמישהו מתייעץ פה, מפנים את מה שהוא לומד ורוכש משהו שמתאים לו).
אם תסתכלו באותם שרשורים שדיברו עליהם פה ושהיללו חנות מסויימת, תשימו לב שרק ההודעה הראשונית (ואולי עוד כמה פוסטים בודדים באמצע) הם בנוגע לחנות עצמה, כל שאר הפוסטים הם ברכות של החברים ותמונות של המוצרים (וגם קצת בדיחות פרטיות בין מכרים בשרשור).
כתבו פה קודם על הבחור מח.י. שנחסם, אני זוכר תגובות שלו שהיו הזויות במיוחד ושפירסמו מוצרים באופן בוטה, אז הנה לך גם יבואן רשמי מפרסם שפירסם את עצמו ונחסם (וזה למרות שהחברה בה הוא עובד שילמה כסף עבור פרסום במקומות המיועדים לכך), מעבר לזה שהוא נתן פה המלצות לא מקצועיות בעליל כמו גודל מסך ביחס למרחק וכו'......
תוכל בבקשה להסביר לי במה חטא החבר yuria שרכש מסך חדיש ממיטב כספו מייבואן פרללי,ורצה לשתף את חבריו בפורום בחווית הקנייה ,ההנאה המרובה שלו מהמוצר שרכש וההמלצות שנתן למתעניינים לרכוש מסכים ?
האם הוא הורחק רק בגלל ש"העז" לכתוב תשבוחות על אותו "ייבואן ירושלמי" ?...
פרסום סמוי
- טלHD
-
- גורו

- תגובות: 14365
- rib
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 215
טלHD כתב:אני הייתי מעוניין לקרוא את התשובה לשאלה הזו של roslan.roslan כתב:תודה על ההסברtheAman כתב:roslan,
אם אתה תבוא ותפתח שרשור התחדשתי ותפרסם שקנית מסך/רסיבר/רמקולים/כבלים או יוגורט בחנות מסויימת והיית אומר שהשירות היה נהדר, אנשים נהדרים ומחירים ללא תחרות, ומאותו הרגע אנשים היו מברכים אותך (ואולי גם קצת מזכירים את היבואן/חנות) אף אחד לא היה חוסם אותך.
אם אותו שרשור הופך להיות 20 דפים של דיון ביבואן/חנות וכמה שיבוא פרללי הוא מעולה ויבוא רשמי דפוק כי המסכים האלו מאירופה ואלו מסין וכו'....
אז המטרה פה הוחטאה (ד"א, אם לא הבנת, המטרה פה היא לומר לך להתחדש, כי באמת כיף לראות שמישהו מתייעץ פה, מפנים את מה שהוא לומד ורוכש משהו שמתאים לו).
אם תסתכלו באותם שרשורים שדיברו עליהם פה ושהיללו חנות מסויימת, תשימו לב שרק ההודעה הראשונית (ואולי עוד כמה פוסטים בודדים באמצע) הם בנוגע לחנות עצמה, כל שאר הפוסטים הם ברכות של החברים ותמונות של המוצרים (וגם קצת בדיחות פרטיות בין מכרים בשרשור).
כתבו פה קודם על הבחור מח.י. שנחסם, אני זוכר תגובות שלו שהיו הזויות במיוחד ושפירסמו מוצרים באופן בוטה, אז הנה לך גם יבואן רשמי מפרסם שפירסם את עצמו ונחסם (וזה למרות שהחברה בה הוא עובד שילמה כסף עבור פרסום במקומות המיועדים לכך), מעבר לזה שהוא נתן פה המלצות לא מקצועיות בעליל כמו גודל מסך ביחס למרחק וכו'......
תוכל בבקשה להסביר לי במה חטא החבר yuria שרכש מסך חדיש ממיטב כספו מייבואן פרללי,ורצה לשתף את חבריו בפורום בחווית הקנייה ,ההנאה המרובה שלו מהמוצר שרכש וההמלצות שנתן למתעניינים לרכוש מסכים ?
האם הוא הורחק רק בגלל ש"העז" לכתוב תשבוחות על אותו "ייבואן ירושלמי" ?......
תקרא בבקשה את השרשור הזה של yuria .
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... sc&start=0
צריך להיות אדיוט ותמים בצורה בלתי רגילה בשביל לא להבין מה הולך בשרשור הזה.
אני מציע לכם לרדת מהנושא שנופח פה בשרשור הזה בצורה בלתי רגילה.
תקנו, תשתפו תתיעצו, אבל אם תמכרו לחברה פה לוקשים נדע כבר לסנן אתכם!
- טלHD
-
- גורו

- תגובות: 14365
ומי אדוני שמעוניין להציע/לקבוע/לייעץ/לסנן כאן חברים ?rib כתב:טלHD כתב:אני הייתי מעוניין לקרוא את התשובה לשאלה הזו של roslan.roslan כתב:תודה על ההסברtheAman כתב:roslan,
תקנו, תשתפו תתיעצו, אבל אם תמכרו לחברה פה לוקשים נדע כבר לסנן אתכם!...
- roslan
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 166
אינני מסכים עם הקביעה שלך.rib כתב:טלHD כתב:אני הייתי מעוניין לקרוא את התשובה לשאלה הזו של roslan.roslan כתב:תודה על ההסברtheAman כתב:roslan,
עקבתי אחרי ההודעות של החבר yuria חצי שנה אחורה +.
הבחור הוא די "מקובע" ולא זורק כסף למכביר על מוצרים
במילים אחרות:הוא מאד מחושב בקניותיו.
שיחק לו קלף בדמות מוצר שרכש מייבוא שאיננו רישמי
אני יותר ממשוכנע שעברו עליו הרבה מאד לילות ללא שינה מחשש שהוא יידפק בקנייה הזו,מבחינת איכות המוצר ,התאמתו לשיטת השידור בארץ,ולטיב האחריות מצד אותו ייבואן שאיננו רישמי ושנחשב דיי קטן.
אחרי שרוב החששות שלו הוסרו-הוא היה כל כך מבסוט מהרכישה הזו,ואיך שאומרים: "רץ לספר לחבר'ה"...
הוא רצה לשתף את חבריו בהצלחה שלו,ואני משוכנע במיליון אחוז שלא הייתה לו שום כוונה שהיא לתגמול מצד הייבואן הספציפי.
אז במה הוא בדיוק חטא?
בזה שהוא "העז" לפרסם ייבואן פרללי??
בזה שכביכול הוא "ליכלך" על הייבואן הרישמי??
עזבו אתכם משטויות!!
נראה לי שיש יחסי איבה בין אותו ייבואן פרללי לבין מנהלי הפורום הזה,נראה כמו משקעי עבר.
(ההוכחה הכי טובה לכך היא החסימה של הבחור מאתמול בלילה,לאחר שפלט מס' משפטים שאינם ברורים כנגד המנהל מרטין)
והשעירים לעזאזל הם (במיקרה הזה ) yuria והחבר השני(דור )
זו דעתי
- LiorDrZ
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1777
rib כתב:
לאחרונה הופיעו פה כמה שומרי סף חדשים שהקשר שלהם בין יוזר רגיל למישהו בעל אינטרס הוא דק מאד... כתבתי על זה בשרשור אחר
וגם פה
עושה רושם שיש כמה גורמים שמסתתרים מאחורי יוזרים רגילים שקצת מפריע להם כל הנושא של ייבוא פרללי והם עושים ככל שיביכולתם לנסות "ולחנך" "ולסנן" וגם להיות תליינים בשם אידאה שאיננה ברורה...
כמו פה:
dude69il כתב:
טלHD כתב:אני מציע לכם לרדת מהנושא שנופח פה בשרשור הזה בצורה בלתי רגילה.
טלHD,ומי אדוני שמעוניין להציע/לקבוע/לייעץ/לסנן כאן חברים ?...
לאחרונה הופיעו פה כמה שומרי סף חדשים שהקשר שלהם בין יוזר רגיל למישהו בעל אינטרס הוא דק מאד... כתבתי על זה בשרשור אחר
וגם פה
עושה רושם שיש כמה גורמים שמסתתרים מאחורי יוזרים רגילים שקצת מפריע להם כל הנושא של ייבוא פרללי והם עושים ככל שיביכולתם לנסות "ולחנך" "ולסנן" וגם להיות תליינים בשם אידאה שאיננה ברורה...
כמו פה:
dude69il כתב:
סופו של גנב לתלייה...
- Itay_Pollak
-
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
בתור אחד שעבר מתחום הניהול בפורום להיות עוסק בתחום אני אנסה לשפוך קצת אור בשביל חלק מהחברים
עוסק בתחום רשמי - לא יכול לפרסם באופן סמוי - כי הוא מסומן כעוסק בתחום, ולכן מוגבל במה שהוא יכול לעשות. למשל במשלוח הודעות פרטיות. - לכן ידידנו ROSLAN - אין דוגמאות כאלה כמעט. יחד עם זאת, כבר היו מקרים של אנשים מחנויות שעברו על החוקים בפרסום גלוי/סמוי - אני כבר באמת לא מצליח לזכור מקרים ספציפיים.
המנהלים מנסים לעקוב אחרי השרשורים השונים ולכן גם הומצא כפתור הדווח (כבר קשה לעקוב אחרי כל השרשורים וההודעות).
היום כשאני רוצה לפרסם את החנות/לפנות ללקוח פוטנציאלי - יש לי בערך שתי דרכים (בתחום השרשורים) - לעזור לאנשים - ברמה של אנשים שואלים שאלות אינפורמטיביות ואני עוזר להם, והשנייה היא פנייה בהודעות פרטיות. אני לא יכול לכתוב בשרשור - תפנה אליי לפרטים או תקנה X - זה המסך הכי טוב"
יש לי מגבלות מאוד ברורות.
כך גם עושים כל העוסקים בתחום המנויים באתר. (או לפחות אלו שרוצים בכך).
אבל כשמגיעים אנשים ומעבר לשרשור התחדשתי - גם הופכים למה שנראה כסוכן של יבואן/חנות - כאן כבר מופרת התחרות ההוגנת.
יש כאן אנשים שמפנים לא פעם ליבואנים פרללים - ולא נעשה נגדם כלום, פשוט מאוד - כי הם עומדים בתנאים שמנהלי הפורום החליטו עליהם.
נ.ב.
יש פה אנשים ציניקנים, חמודים, כמוני, וכמו בספארי "don't feed the animals" - אנחנו חיים על זה ונושמים את זה - נכון קלוד?
והעיקר שיהיה לכולנו חג חירות שמח!
עוסק בתחום רשמי - לא יכול לפרסם באופן סמוי - כי הוא מסומן כעוסק בתחום, ולכן מוגבל במה שהוא יכול לעשות. למשל במשלוח הודעות פרטיות. - לכן ידידנו ROSLAN - אין דוגמאות כאלה כמעט. יחד עם זאת, כבר היו מקרים של אנשים מחנויות שעברו על החוקים בפרסום גלוי/סמוי - אני כבר באמת לא מצליח לזכור מקרים ספציפיים.
המנהלים מנסים לעקוב אחרי השרשורים השונים ולכן גם הומצא כפתור הדווח (כבר קשה לעקוב אחרי כל השרשורים וההודעות).
היום כשאני רוצה לפרסם את החנות/לפנות ללקוח פוטנציאלי - יש לי בערך שתי דרכים (בתחום השרשורים) - לעזור לאנשים - ברמה של אנשים שואלים שאלות אינפורמטיביות ואני עוזר להם, והשנייה היא פנייה בהודעות פרטיות. אני לא יכול לכתוב בשרשור - תפנה אליי לפרטים או תקנה X - זה המסך הכי טוב"
יש לי מגבלות מאוד ברורות.
כך גם עושים כל העוסקים בתחום המנויים באתר. (או לפחות אלו שרוצים בכך).
אבל כשמגיעים אנשים ומעבר לשרשור התחדשתי - גם הופכים למה שנראה כסוכן של יבואן/חנות - כאן כבר מופרת התחרות ההוגנת.
יש כאן אנשים שמפנים לא פעם ליבואנים פרללים - ולא נעשה נגדם כלום, פשוט מאוד - כי הם עומדים בתנאים שמנהלי הפורום החליטו עליהם.
נ.ב.
יש פה אנשים ציניקנים, חמודים, כמוני, וכמו בספארי "don't feed the animals" - אנחנו חיים על זה ונושמים את זה - נכון קלוד?
והעיקר שיהיה לכולנו חג חירות שמח!
- Catskinner
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
איתי, איתך אני לא יכול להתווכח כי אתה מכיר את חוקי המשחק.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
- MartinHSabag
-
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
אגב, אנשים שמנסים לכפות את התיאוריות שלהם על המציאות ע"י הפיכתם שלם עצמם או של חברים אחרים (חסומים או לא) לקדושים מעונים, על תקן של "נבואה שמגשימה את עצמה" (ע"ע roslan) לא ממש מרגשת אותנו.
שוב, אין לנו שום דבר נגד יבואן כזה או אחר (פרללי או לא) אלא רק על צורת הפעילות והפעולה בפורום.
כשמישהו עושה את זה בצורה בזויה וסמויה ע"מ "לעורר דיון" או "אהדה" כאילו בדרך אגב, אולם מאחור עומדת אג'נדה ברורה (עם או בלי אינסנטיב), זה לא מקובל.
הסיבה היא פשוטה (וזה לא אם הוא מפרסם בתשלום או לא) - זה מקעקע את האמינות של הפורום כי לא ניתן יהיה יותר להאמין לדבר שנאמר פה.
לזה אני לא אתן לקרות בשום צורה ואופן, גם אם זה אומר שניאלץ לחסום משתמשים שרק נרשמו לפני חודש וכל 63 ההודעות שלהם מתעסקות בעיניין אחד בלבד......(roslan, רמז.....רמז....)
אגב2, דוגמא נוספת לחנות שמתעסקת עם ייבוא רשמי היא טרקלין (כן, הצנזורה היא במערכת) פשוט כי היא מפעילה סוכנים שמטרתם לקדם את האתר שלהם בפורום בצורה סמויה.
שוב, אין לנו שום דבר נגד יבואן כזה או אחר (פרללי או לא) אלא רק על צורת הפעילות והפעולה בפורום.
כשמישהו עושה את זה בצורה בזויה וסמויה ע"מ "לעורר דיון" או "אהדה" כאילו בדרך אגב, אולם מאחור עומדת אג'נדה ברורה (עם או בלי אינסנטיב), זה לא מקובל.
הסיבה היא פשוטה (וזה לא אם הוא מפרסם בתשלום או לא) - זה מקעקע את האמינות של הפורום כי לא ניתן יהיה יותר להאמין לדבר שנאמר פה.
לזה אני לא אתן לקרות בשום צורה ואופן, גם אם זה אומר שניאלץ לחסום משתמשים שרק נרשמו לפני חודש וכל 63 ההודעות שלהם מתעסקות בעיניין אחד בלבד......(roslan, רמז.....רמז....)
אגב2, דוגמא נוספת לחנות שמתעסקת עם ייבוא רשמי היא טרקלין (כן, הצנזורה היא במערכת) פשוט כי היא מפעילה סוכנים שמטרתם לקדם את האתר שלהם בפורום בצורה סמויה.
נערך לאחרונה על ידי MartinHSabag ב 17/04/2011 19:53, נערך פעם 1 בסך הכל.
- sufgi123
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1396
אם תשימו לב כל שרשורי הפרסום הסמוי של החנויות הפרלליות מתחילות בהצהרה על מסך חדש שטרם הגיע לארץ וכד' .
השרשור "מזמין" את החברים לשאול על המסך ואז כבדרך אגב הם ממליצים על חנות/שולחים הודעה בפרטי .
זה הפך לסיפור מצחיק ... , בכל פעם שנפתח שרשור כזה, אני כבר מחכה להרמה להנחתה .
דוגמאות:
http://www.hometheater.co.il/vt138062.% ... 7%95-D9500
http://www.hometheater.co.il/vt138344.% ... D7000-8000
http://www.hometheater.co.il/vt138877.S ... 7%90%D7%9D
השרשור "מזמין" את החברים לשאול על המסך ואז כבדרך אגב הם ממליצים על חנות/שולחים הודעה בפרטי .
דוגמאות:
- doron35
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 457
אכן שירשורים קשים ומתישים.sufgi123 כתב:אם תשימו לב כל שרשורי הפרסום הסמוי של החנויות הפרלליות מתחילות בהצהרה על מסך חדש שטרם הגיע לארץ וכד' .
דוגמאות:
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... sc&start=0...
- דודיפלצת
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2183
רק עכשיו שמתי לב לשרשור. הלימודים גוזלים ממני את כל זמני הפנוי 
ראשית: Catskinner - קרעת אותי!
שנית: roslan - לא נעים לי להגיד לך אבל אתה הכי יבואן פרללי סמוי ממורמר שיש.
שלישית: תמיד מוזר לי לראות אנשים שההודעה הראשונה שלהם בפורום היא "התחדשתי!". קניתם מסך חדש ומיד חיפשתם באיזה פורום אפשר להשוויץ? לא שיש בזה משהו רע, אבל בשביל זה אתם נרשמים לפורום?
רביעית: Itay_Pollak, גם למישהו שרשום כ"עוסק בתחום" יש כוח מעצם חתימתו. זו הסיבה שלא ברור לי למה אין פה יבואנים פרלליים שנרשמים לפורום כעוסקים בתחום. אני הייתי מקבל אותם בברכה.
בכל מקרה, חג שמח ואני מקווה שמנהלי הפורום ימשיכו לנהל אותו בצורה מקצועית כפי שנעשה עד כה.
שלישית: תמיד מוזר לי לראות אנשים שההודעה הראשונה שלהם בפורום היא "התחדשתי!". קניתם מסך חדש ומיד חיפשתם באיזה פורום אפשר להשוויץ? לא שיש בזה משהו רע, אבל בשביל זה אתם נרשמים לפורום?
רביעית: Itay_Pollak, גם למישהו שרשום כ"עוסק בתחום" יש כוח מעצם חתימתו. זו הסיבה שלא ברור לי למה אין פה יבואנים פרלליים שנרשמים לפורום כעוסקים בתחום. אני הייתי מקבל אותם בברכה.
בכל מקרה, חג שמח ואני מקווה שמנהלי הפורום ימשיכו לנהל אותו בצורה מקצועית כפי שנעשה עד כה.
תוקם לאלתר קטגורית אודיו חד-ערוצי!
- roslan
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 166
האבחנה שלך שגוייה.דודיפלצת כתב:רק עכשיו שמתי לב לשרשור. הלימודים גוזלים ממני את כל זמני הפנוי
בכל מקרה, חג שמח ואני מקווה שמנהלי הפורום ימשיכו לנהל אותו בצורה מקצועית כפי שנעשה עד כה....
אם היית יודע מהו עיסוקי העיקרי-היית מתפלץ .
בכל מקרה-אני מתכוון לסקר בהרחבה את המסך החדש שלי,שאותו אני אמור לקבל בשבוע הבא.
כולי תקווה שלא תופעל עלי צנזורה רק מהסיבה שלא רכשתי את המסך בחנות רישמית
-
oferlaor
-
- מנהל

- תגובות: 78970
- שם מלא: עפר לאור
- kgraidy
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 144
סורי על ההצתה המאוחרת,אבל מי שלא מסכים וחושב שנעשה פה אי צדק
דעותיו אינם תמימות בעליל!!!
ואין לו מה לחפש באתר הזה!!
זה כבר היה מעיק,כל החנפנות הזו ליבוא הפרללי..כל כך שקוף..
אין לי בעיה עם יבוא ראשי או פרללי,אבל שדברים נעשים בחוסר תום לב זה מרגיז
דעותיו אינם תמימות בעליל!!!
ואין לו מה לחפש באתר הזה!!
זה כבר היה מעיק,כל החנפנות הזו ליבוא הפרללי..כל כך שקוף..
אין לי בעיה עם יבוא ראשי או פרללי,אבל שדברים נעשים בחוסר תום לב זה מרגיז
- nir11
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3893
מה?
יש פה סאקרים של יבוא רשמי, זה בסדר, אבל מי שמדבר בהלט עבור יבוא פרללי יש לו מניעים לא תמימים?
הגזמת.
אני מאוד מאוד בעד יבוא פרללי. זה הופך אותי לבעל עניין? אתה חושב שיש לי חנות? לא יכול להיות שמישהו ""סתם" חושב שעדיף לשלם יותר בזול?
זה מוגזם.
יש פה סאקרים של יבוא רשמי, זה בסדר, אבל מי שמדבר בהלט עבור יבוא פרללי יש לו מניעים לא תמימים?
הגזמת.
אני מאוד מאוד בעד יבוא פרללי. זה הופך אותי לבעל עניין? אתה חושב שיש לי חנות? לא יכול להיות שמישהו ""סתם" חושב שעדיף לשלם יותר בזול?
זה מוגזם.
-
oferlaor
-
- מנהל

- תגובות: 78970
- שם מלא: עפר לאור
Nir11
נו. כמה פעמים נטחן עד דק את הסיפור הזה?
הבעיה שלנו רק עם חברים קרובים של יבואנים וחנויות שמתנהגים כנציגים שלהם. משתמשים רגילים כמוך הם לא הבעיה.
נו. כמה פעמים נטחן עד דק את הסיפור הזה?
הבעיה שלנו רק עם חברים קרובים של יבואנים וחנויות שמתנהגים כנציגים שלהם. משתמשים רגילים כמוך הם לא הבעיה.
- frankym
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2009
אני כבר מזמן הייתי נועל את השירשור הזה איזה מתישים
- ran75ku
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 22
למה לנעול ??frankym כתב:אני כבר מזמן הייתי נועל את השירשור הזה איזה מתישים...
תן צאנס לעופר לשבור את השיא של השרשור שלך על המסך מפיוצ'ר.
- frankym
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2009
וואלה אין לו סיכוי !! ואתה עוד אחד שמשעמם לו ופותח משתמש כל יומיים אניגמטי ששלך מלפני יומיים וכבר 16 הודעות פששש כנראה אבל רק כנראה אתם חושבים שכולנו כאלה מטומטמים
- dude69il
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 774
דודיפלצת כתב:רק עכשיו שמתי לב לשרשור. הלימודים גוזלים ממני את כל זמני הפנוי
בכל מקרה, חג שמח ואני מקווה שמנהלי הפורום ימשיכו לנהל אותו בצורה מקצועית כפי שנעשה עד כה....