רשמים מהאינטגרה 80.2 כפרה-פרוססור והשוואה

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
נעול
itay123 פותח השרשור
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 7442
נתן תודות: 498 פעמים
קיבל תודות: 981 פעמים

שליחה #141 

9000es כתב:
istarmini כתב: ה LX-83 הוא בעל הגברה ל 7.1 ערוצים. אם רוצים לעבוד איתו בקונפיגוריציה של 9.1 צריך לחבר מגבר חיצוני נוסף.
...

לא מספיק שאתה טועה אתה גם מטעה את כולם (n) אני מבין הייטב את האינטרסים שלך .....
מעניין מאוד שאין ל 83 9.1 ערוצים בפועל .... כנראה שאתה מבין טוב יותר מהיצרן ביפאן .
...

לקוח מה-PDF של המכשיר (AKA מניואל רשמי).

Multi Channel Simultanius Power outpot (1kHZ , 1%, 8ohm) 7 ch Total

משמע, הרסיבר יכול לעבוד או בקונפיגורציית 7.1 עבור סרטי קולנוע (פורמטים כגון DTS, DD)
ז"א כאשר מחוברים: זוג קדמיים, זוג סראאונד אחורי וזוג סראוונד צידי וסנטר+ סאב
...או ...
יכול לעבוד בקונפיגורציית 9.1 (ללא סראוונד BACK) -כאשר מחובר שני ערוצים נוספים למכלול אך עם 7 ערוצי הגברה.
ז"א סנטר, סאב, זוג קדמיים, זוג קדמי hight/wide, זוג סראוונד צידי.

ז"א ה-HIGHT/WIDE מגיע רק במקום ה-BACK SURROUND.

ל-83 יש 7 ערוצי הגברה בלבד (AKA 7.1)

כמובן שאפשר לשדרג את ההגברה ולכן ישנה אופציה ל-pre out גם לקדמים הנוספיים (WIDE/HIGHT).

ה-83 אינו יכול לטפל סימולטנית גם בקדמיים נוספים וגם ב-BACK SURROUND מפני שהוא 7.1 שיכול לעבוד בטיפולוגיה של 9.1 (ישנו חיבור לזוג רמקולים נוסף פרט ל-BACK), אך הם לא עובדים יחדיו!!

בכלל מאמר עלי אדמות על ה-83 (ובשיחה עתה עם מכרי מזכרון בעל ה-83 שאישר לי כי כן ה-83 הוא 7.1)
ה-83 מוזכר כ-7.1 בלבד...

בעוד האינטגרה מעניק 9.2 ערוצים אמיתיים כאשר כולם עובדים בו זמנית גם ב-DD ו-DTS THX DP2Z
מה שאומר a true 9.2 channels.

לצערי גם פה ה-83 נופל חזק (n)
נערך לאחרונה על ידי itay123 ב 27/01/2011 16:21, נערך פעם 1 בסך הכל.

motilv
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 161
נתן תודות: 12 פעמים
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #142 

danlior כתב:bossgt6

מת עליך (f)

לכל מי שבאמת רוצה ללמוד ולדעת מה לקנות, הויכוח פה עקר.

לכאן או לכאן הניצחון יהיה בנקודות. את שני המוצרים אפשר ליבא במחיר של 10K ש"ח ביד.

השאלה היא מה יותר מתאים לך - והתשובה סובייקטיבית לחלוטין.
...
אתה טועה
בתור אחד שבדק את הנושא:
LX83(אירופאי)-12K
(הדגם האמריקאי בגלל היותו 110 וולט-לא כדאי לייבוא)
80.2 אינטגרה-10K
ע"פ השוואה שעשיתי(כולל התייעצויות עם אנשי מקצוע,ולא רק מהפורום)-האינטגרה טוב יותר בכל קטגורייה(ולא,זה לא בנקודות......)
עבור מי שמחפש פרוססינג נטו(שזה בעצם הייחוד של 2 המכשירים האלו)-אני לא מבין מהי ש לחפש ב LX83 (בהשוואה לאינטגרה)

9000es
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 13208
נתן תודות: 595 פעמים
קיבל תודות: 484 פעמים

שליחה #143 

motilv

אתה מוכן לשתף אותנו היכן עשית את ההשוואה בין שני המכשירים .

על כל מקרה אני מרוצה עד השמיים מהבונבוניירה שלי :D :D :D :D :D

ושכל אחד יהיה שמח בחלקו .
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"

istarmini
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 17935
נתן תודות: 1146 פעמים
קיבל תודות: 2494 פעמים

שליחה #144 

9000es כתב:
istarmini כתב: ה LX-83 הוא בעל הגברה ל 7.1 ערוצים. אם רוצים לעבוד איתו בקונפיגוריציה של 9.1 צריך לחבר מגבר חיצוני נוסף.
...

לא מספיק שאתה טועה אתה גם מטעה את כולם (n) אני מבין הייטב את האינטרסים שלך .....
מעניין מאוד שאין ל 83 9.1 ערוצים בפועל .... כנראה שאתה מבין טוב יותר מהיצרן ביפאן .
...
תראה מאחר ואסור לדבר פה לגופו של אדם אני לא אכתוב את אשר חשקה נפשי לגבי ההודעה הנ"ל שלך רק אמליץ לך (אתה כמובן לא חייב לקבל את ההמלצה הזו) לבדוק בדיוק מי כתב את המשפט, שחשבת שאתה מצטט ממני :) מה גם שהוא נכון. (אתה כנראה לא ממש מבין את משמעות 9.1 אמיתיים.)

רמז: תבדוק את ההודעה של איתי בהמשך או שתקרא טוב טוב את מניואל המכשיר שברשותך.

מי יודע אולי אתבע אותך על הוצאת דיבה. :(

אז לסיכום מה היה לנו פה?
1.ה 83 לא תומך ב 9.1 ערוצים. (ראה הסברים בחוברת/קרא הודעה של איתי/בדוק נתונים שפיוניר מפרסמים.)
2.ה 83 לא תומך ב 2 סאבים.
3.ה 83 לא כולל OSD
4.ה 83 לא מטפל בתדרים מתחת ל 63HZ בעזרת ה RC שלו
5.באינטגרה כיול EQ בן 15 אוקטובות לכל הערוצים, בעוד הפיוניר עם 9
6.ה 83 מתומחר בארץ בכ 20K ש"ח ונמכר למקורבים בכ 14-15K ש"ח לעומת האינטגרה מחו"ל ב 10K ש"ח.
7.השלט של ה 83 טוב יותראבל למי איכפת שיש לוגיטק :lol: :lol:

תם ונשלם.

כל אחד יהנה ממה שבחר.

istarmini
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K

שליחה #145 

מת עליך (f)

לכאן או לכאן הניצחון יהיה בנקודות. את שני המוצרים אפשר ליבא במחיר של 10K ש"ח ביד.

...
איזה קטע גם אני מת עליו :) ולענין שלשמו התכנסנו כאן היום:
נכון איתי ,ללא ספק ,מפליג בתאורים מרחיקי לכת ,בכל הנוגע לציוד שברשותו ,אבל אני שואל אותך ואת כולם פה האם זה לא בעצם תופעה שקיימת אצל כולנו רק שאיתי פשוט מעלה אותה בהרחבה מעל גבי הפורום?

שחברך 9000 רכש את ה 82 לא זכור לי שהוא כתב שחסרה לו רזולוציה וכו.... והנה הוא החליף ל 83 ופתאום הוא כותב שהרזולוציה השתפרה וכו...
שאתה הפלגת בתאורים מרחיקי לכת על מגבר הבלאדיוס שלך מה זה אומר שיותר לא תשדרג למגבר אחר ואז תפליג שוב בתאורים מרחיקי לכת של כמה הוא טוב יותר מהקודם?

כולנו דומים בקטע הזה . משדרגים בלי סוף וחייבים להצדיק את השידרוג.

איתי לא שונה מאף אחד פה. הבעיה היא ,שהוא כותב את הגיגי ליבו בהרחבה ואתם לוקחים את זה למחוזות רחוקים רחוקים מידי וחבל.

Nba
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 10116
נתן תודות: 593 פעמים
קיבל תודות: 622 פעמים

שליחה #146 

3.ה 83 לא כולל OSD
...
מהה<?
רשימת הציוד: TV:LG77C1|AppleTV|Nvidia Shield pro|Denon 4500H|SVS: Prime Tower-Center Ultra Evolution-Subwoofer PB-3000 Revolution|Surround:Fluance Bipolar|Atmos:Morel Sp2

istarmini
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K

שליחה #147 

Nba כתב:
3.ה 83 לא כולל OSD
...
מהה<?
...
מה מה?

לא כולל, נאדה גורנישט :(

ה 84 בטח יכלול, בתוספת של איזה 1000-2000 ש"ח. :(

bossgt6
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4497
נתן תודות: 138 פעמים
קיבל תודות: 131 פעמים

שליחה #148 

istarmini כתב:

מת עליך (f)

...
נכון איתי ,ללא ספק ,מפליג בתאורים מרחיקי לכת ,בכל הנוגע לציוד שברשותו ,אבל אני שואל אותך ואת כולם פה האם זה לא בעצם תופעה שקיימת אצל כולנו רק שאיתי פשוט מעלה אותה בהרחבה מעל גבי הפורום?
שחברך 9000 רכש את ה 82 לא זכור לי שהוא כתב שחסרה לו רזולוציה וכו.... והנה הוא החליף ל 83 ופתאום הוא כותב שהרזולוציה השתפרה וכו...
שאתה הפלגת בתאורים מרחיקי לכת על מגבר הבלאדיוס שלך מה זה אומר שיותר לא תשדרג למגבר אחר ואז תפליג שוב בתאורים מרחיקי לכת של כמה הוא טוב יותר מהקודם?

איתי לא שונה מאף אחד פה. הבעיה היא ,שהוא כותב את הגיגי ליבו בהרחבה ואתם לוקחים את זה למחוזות רחוקים רחוקים מידי וחבל.
...
וואלה לא יואב . יש הרבה שרוכשים ומספר פעמים , ומעולם לא כתבו שהגיעו לתוצאות רפרנס חלומיות, אצל איתי כל רכישה מביאה אותו לרפרנס חלומי עד הרכישה הבאה , אז קצת לוקחים את הכתוב בע''מ , מספר ההחלפות הציוד שהיה ברשותו הוא מדהים כשכבל רגע נתון הוא נמצא ברפרנס חלומי , מה זה אומר ?
וכל זה עדיין בסדר , אבל כשעם הרכישה החדשה פתאום בדיעבד הרפרנס החלומי של עד לפני 3-4 חודשים כבר לא היה כל כך חלומי אלא היו בו פאלטות פה ושם שלא הוזכרו באותה העת , זה כבר עניין שגורם לאנשים להרים גבה

ואני בטוח שאיתי בחור טוב / זהב ולא עושה שום דבר מכוונה רעה , אבל בכל זאת כנראה שההתנהלות הזו גורמת לאנשים להגיב לו בצורה יותר נחרצת אם אפשר לומר כך
נערך לאחרונה על ידי bossgt6 ב 27/01/2011 18:32, נערך פעם 1 בסך הכל.
לא משנה מה יש לך בחיים אלא את מי יש לך בחיים .........

Life is not measured by the number of breaths we take,but by the moments that take our breath away

Nba
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K

שליחה #149 

istarmini כתב:
Nba כתב:
3.ה 83 לא כולל OSD
...
מהה<?
...
מה מה?

...
אתה מדבר על ה On-screen display?
רשימת הציוד: TV:LG77C1|AppleTV|Nvidia Shield pro|Denon 4500H|SVS: Prime Tower-Center Ultra Evolution-Subwoofer PB-3000 Revolution|Surround:Fluance Bipolar|Atmos:Morel Sp2

opv
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4862
נתן תודות: 91 פעמים
קיבל תודות: 225 פעמים

שליחה #150 

Nba כתב:
istarmini כתב:
Nba כתב:
3.ה 83 לא כולל OSD
...
מהה<?
...
מה מה?

...
...
כן, לפיוניר אין אופציה להוסיף אותו על גבי HDMI. גם לאונקיו יש באגים בנושא בחלק מהדגמים.

istarmini
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K

שליחה #151 

Nba כתב:
istarmini כתב:
Nba כתב:
3.ה 83 לא כולל OSD
...
מהה<?
...
מה מה?

...
...
בודאי :roll:

Nba
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K

שליחה #152 

http://www.pioneer.eu/eur/products/SC-LX83/print.html
או שאני לא מבין אותכם או שאני מפספס משהו

istarmini
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K

שליחה #153 

bossgt6 כתב:
istarmini כתב:

מת עליך (f)

...

...
וואלה לא יואב . יש הרבה שרוכשים ומספר פעמים , ומעולם לא כתבו שהגיעו לתוצאות רפרנס חלומיות, אצל איתי כל רכישה מביאה אותו לרפרנס חלומי עד הרכישה הבאה , אז קצת לוקחים את הכתוב בע''מ , מספר ההחלפות הציוד שהיה ברשותו הוא מדהים כשכבל רגע נתון הוא נמצא ברפרנס חלומי , מה זה אומר ?
וכל זה עדיין בסדר , אבל כשעם הרכישה החדשה פתאום בדיעבד הרפרנס החלומי של עד לפני 3-4 חודשים כבר לא היה כל כך חלומי אלא היו בו פאלטות פה ושם שלא הוזכרו באותה העת , זה כבר עניין שגורם לאנשים להרים גבה

ואני בטוח שאיתי בחור טוב / זהב ולא עושה שום דבר מכוונה רעה , אבל בכל זאת כנראה שההתנהלות הזו גורמת לאנשים להגיב לו בצורה יותר נחרצת אם אפשר לומר כך
...
בטח שהם כותבים רק מנסחים קצת אחרת את הדברים. קרא את התאור של 9000 על ה 82 שלו. הכל דבש שם והנה מגיע ה 83 ועוד פעם הכל דבש.
מסכים שהוא לוקח את התאורים והמסקנות קצת רחוק מידי אבל זו לא סיבה לרדת לחייו על כל משפט/מילה שהוא כותב. זה כאילו יושבים שלושת המוסקטרים וממתינים לשעת כושר לנגח אותו.

itay123 פותח השרשור
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 7442
נתן תודות: 498 פעמים
קיבל תודות: 981 פעמים

שליחה #154 

ה 84 בטח יכלול, בתוספת של איזה 1000-2000 ש"ח.
...

לא בטוח, מסתבר שפיוניר לא ממש למדים - ממכשיר למכשיר ומקצב החלפת הסדרות אצלהם, בשינויים מהותיים בין מכשיר למכשיר...
בין ה-81 ל-82 לא קיים הבדל אחד פרט לשינויים מינוריים בתפריט ההפעלה ותוספת כניסות ויציאות בודדות.
בין ה-82 ל-83, הוחלפו ה-DACים, נוסף 3D , עבודה עם front hide/wide בקוניפיגורציה של 7.1 וטו לא.

ניראה שה-83 מבחינת פיטשרים נחות אף מהימאהה 3067 (שכן יודע לעבוד עם שני סאבים, עבודה עם 9.2 ערוצים, OSD ועוד..)

ההגברה ב-YAMAHA 3067 ואני יכול לחתום על כך תהיה עדיפה (בהרבה) מההגברה המזוויעה הדיגיטלית ב-83 ובכלל בסדרת ה-LX החדשה יותר...שנמכר חדש אצל היבואן בכ-10K..ובחו"ל ניתן להשיגו גם ב-6K...

אז איפה היתרון ל-83 כאן...?!?!? 8O

danlior
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6462
נתן תודות: 81 פעמים
קיבל תודות: 66 פעמים

שליחה #155 

istarmini

1) לפיוניר LX-83 פרוססינג 9.1 אמיתי. יש לו הגברה של 7.1 עם אפשרות לשחק איתה ולהחליט מי מבין ה-9 ערוצים יקבלו אותה אך כפרוססור הוא 9.1 בדיוק כמו האינטגרה.

2) OSD לטעמי זה עניין זניח שאין לקחת בחשבון כשקונים רכיב, מה גם שמדובר בתכונות פנימיות שללא ספק הולכות פעם לטובת מקור אחד, פעם לטובת האחר. לא מדובר ביכולת ליבה שמפרידה מוצר אחד מהשני.

3) כל נושא ה-RC טוב יותר באינטגרה ומי שמחפש RC שילך על האינטגרה. העניין הוא שכל ההנושא ב-RC אמור לטפל בבעיות שיש בציוד ובאקוסטיקת החדר. חדר עם טיפול אקוסטי פשוט וציוד מודרני ואיכותי לא צריך RC שאולי מתקן כמה דברים אבל הורס הרבה יותר בדרך.

4) מדוע אתה משווה את מחיר ה-83 בארץ מול מחיר האינטגרה מחו"ל?

5) אתה טוען שרק השלט של ה-83 טוב יותר, אני הייתי בודק גם את איכות הפרוססינג. נכון, מעולם לא שמעתי את האינטגרה אבל עד היום אונקיו תמיד נתנו פרוססינג בסיסי לכל הפורמטים ואילו פיוניר הצטיינו בנתינת אקסטרא נפח ו"וואו". דבר זה נכון בעשר השנים האחרונות. אולי האינטגרה שונה ופעם ראשונה הם התחילו להצטיין גם בפרוססינג? אולי.................

6) נכון, אני משבח את הבלאדליוס שלי ואשבח מן הסתם את הקניה הבאה שלי אבל אני מחליף ציוד פעם בין 5-10 שנים וגם אז לקלאסת ציוד גבוהה יותר.

7) אבקשך לדון איתי רק על ענינים טכנים, לא אגלוש יותר לויכוחים מעבר לכך.......
"זו היא דעתי האישית והסובייקטיבית ואין לראות בדברי כאמת הבלעדית"

opv
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4862
נתן תודות: 91 פעמים
קיבל תודות: 225 פעמים

שליחה #156 

Nba כתב:http://www.pioneer.eu/eur/products/SC-LX83/print.html
...
יש OSD, הוא פשוט לא עובד על יציאת הHDMI, רק על היציאות האנלוגיות.

Nba
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K

שליחה #157 

opv כתב:
...
...
אתם טועים

חיים
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 4883
שם מלא: חיים לגו
נתן תודות: 1233 פעמים
קיבל תודות: 298 פעמים

שליחה #158 

Nba כתב:
3.ה 83 לא כולל OSD
...
מהה<?
...

אם כל הכבוד ויש כבוד
מה זה השטויות האלה
ועוד איך יש. ורק דרך HDMI!!!

מי שכותב שלא
מוזמן לראות אצלי
נפט וסולר לחימום ביתי,ולתעשיה.
חיים-0532253784

istarmini
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K

שליחה #159 

danlior כתב:istarmini

1) לפיוניר LX-83 פרוססינג 9.1 אמיתי. יש לו הגברה של 7.1 עם אפשרות לשחק איתה ולהחליט מי מבין ה-9 ערוצים יקבלו אותה אך כפרוססור הוא 9.1 בדיוק כמו האינטגרה.

2) OSD לטעמי זה עניין זניח שאין לקחת בחשבון כשקונים רכיב, מה גם שמדובר בתכונות פנימיות שללא ספק הולכות פעם לטובת מקור אחד, פעם לטובת האחר. לא מדובר ביכולת ליבה שמפרידה מוצר אחד מהשני.

3) כל נושא ה-RC טוב יותר באינטגרה ומי שמחפש RC שילך על האינטגרה. העניין הוא שכל ההנושא ב-RC אמור לטפל בבעיות שיש בציוד ובאקוסטיקת החדר. חדר עם טיפול אקוסטי פשוט וציוד מודרני ואיכותי לא צריך RC שאולי מתקן כמה דברים אבל הורס הרבה יותר בדרך.

4) מדוע אתה משווה את מחיר ה-83 בארץ מול מחיר האינטגרה מחו"ל?

5) אתה טוען שרק השלט של ה-83 טוב יותר, אני הייתי בודק גם את איכות הפרוססינג. נכון, מעולם לא שמעתי את האינטגרה אבל עד היום אונקיו תמיד נתנו פרוססינג בסיסי לכל הפורמטים ואילו פיוניר הצטיינו בנתינת אקסטרא נפח ו"וואו". דבר זה נכון בעשר השנים האחרונות. אולי האינטגרה שונה ופעם ראשונה הם התחילו להצטיין גם בפרוססינג? אולי.................

6) נכון, אני משבח את הבלאדליוס שלי ואשבח מן הסתם את הקניה הבאה שלי אבל אני מחליף ציוד פעם בין 5-10 שנים וגם אז לקלאסת ציוד גבוהה יותר.

7) אבקשך לדון איתי רק על ענינים טכנים, לא אגלוש יותר לויכוחים מעבר לכך.......
...
תראה
1.כפרוססור כן אבל כמו שציינת לא כהגברה. ידידך 9000 הביא לנו תמונה של החלק האחורי שאמורה הייתה להוכיח לנו שאנו טועים בענין ההגברה אבל מסתבר שצדקנו.
2.לדעתך זניח, לדעתי ולדעת רבים מחברי ממש לא זניח הענין הזה. מדובר על נוחות הפעלה של הציוד המתקדם הזה וזו אופציה חשובה מאוד מבחינתי.
3.מרבית החדרים בארץ לא מטופלים אקוסטית וככל הידוע לי גם לא החדר של 9000 אז לפחות אצלו האודסי אולי היה עדיף. לפחות אתה מסכים שה RC של פיוניר נחות.למרות שהוא מתבסס על איזה AIR משהו מלונדון.
4.צודק טעות שלי. במידה ונשווה למחיר חו"ל הכל יהיה ברור יותר, כי הפיוניר זול משמעותית וכנראה יש סיבה להפרש המחיר בניהם.
5.אני לא טוען שהשלט טוב יותר איתי טען זאת אני רק רשמתי את דבריו. אני מאוד מרוצה מהפרוססינג של האינטגרה וחבר ששמע את ה 82 מול האינטגרה אמר לי חד משמעית שה 82 לא בר השוואה בכלל. זה ענין של טעם אישי ולכן אין מה לדסקס על זה.
6.לא משנה כל כמה זמן אתה משדרג. עכשיו הכל טוב בבלאדיוס אז למה להחליף? אותו הדבר לגבי ה 83. 9000 החליף את ה 82 ל 83 במהירות האור וזה אחרי שסיפר לנו בשבחו של ה 82 (אולי לא באופן ציורי כמו איתי אבל סיפר גם סיפר)
7.מקווה שעמדתי בדרישות סעיף זה.

דרך אגב אתה יכול לדון איתי על מה שאתה רוצה כל עוד תתנסח בצורה הולמת , תנסה זה די קל וגם בסופו של תהליך מאוד נחמד.

istarmini
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K

שליחה #160 

opv כתב:
...
...
יציאות אנלוגיות ?? :roll: :roll: :roll:

כאילו דהההההההה :lol: :lol:

אנחנו 2011 כן לא לשכוח.

נעול

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”