שרשור תיאוריות עבור LOST (ספויילרים!)
- Yaron_M
- חבר ותיק

- תגובות: 1500
- שם מלא: ירון מ.
- נתן תודות: 82 פעמים
- קיבל תודות: 49 פעמים
עוד כמה קשרים:
# ג'ק פוגש את שרה (אשתו לשעבר) כשהיא מגיעה לבית החולים אחרי תאונת דרכים, האדם השני בתאונה (שמת, כי ג'ק בוחר לטפל בשרה) הוא אבא של שנון, והאבא החורג של בון.
# ליבי נכנסת לוויכוח בין אקו לאותה ילדה בשדה התעופה, ושואלת אם הכל בסדר.
# הרלי קונה בכספי הזכייה שלו מהלוטו את חברת הקופסאות שלוק עבד בה.
בקשר למטוס של יימי, אחיו של אקו, אני לא חושב שיש תשובה (עדיין) למה הוא התרסק.
# ג'ק פוגש את שרה (אשתו לשעבר) כשהיא מגיעה לבית החולים אחרי תאונת דרכים, האדם השני בתאונה (שמת, כי ג'ק בוחר לטפל בשרה) הוא אבא של שנון, והאבא החורג של בון.
# ליבי נכנסת לוויכוח בין אקו לאותה ילדה בשדה התעופה, ושואלת אם הכל בסדר.
# הרלי קונה בכספי הזכייה שלו מהלוטו את חברת הקופסאות שלוק עבד בה.
בקשר למטוס של יימי, אחיו של אקו, אני לא חושב שיש תשובה (עדיין) למה הוא התרסק.
!I do my own stunts
יש למישהו אוליי רעיון לגבי הסיבה והמטרות של הניסויים שעושים על קייט, סוייר וג'ק?
למה לדעתכם סוגרים אותם ונותנים להם להתמודד עם חוקים חדשים (ג'ק) או מכשירים שמצריכים קצת חשיבה (סוייר)
או ארוחה רומנטית עם אזיקים (קייט)
שימו לב שכול אחד נאלץ להתמודד עם משהו אחר בכדי להשיג\לקבל אוכל...
שמתם לב שהם יודעים הכול על כול אחד מהחטופים?
בהמשך לכול העובדות על קשר בין המון דמויות זה ממש נראה כאילו כול אחד מהניצולים הגיע לטיסה הזו לפי תיכנון של מישהו...
למה לדעתכם סוגרים אותם ונותנים להם להתמודד עם חוקים חדשים (ג'ק) או מכשירים שמצריכים קצת חשיבה (סוייר)
או ארוחה רומנטית עם אזיקים (קייט)
שימו לב שכול אחד נאלץ להתמודד עם משהו אחר בכדי להשיג\לקבל אוכל...
שמתם לב שהם יודעים הכול על כול אחד מהחטופים?
בהמשך לכול העובדות על קשר בין המון דמויות זה ממש נראה כאילו כול אחד מהניצולים הגיע לטיסה הזו לפי תיכנון של מישהו...
זה שכל אחד מהניצולים על האי לא במקרה זה ברור, ואני בטוח שמישהו אכן תכנן את זה... השאלה המרכזית היא מה לעזאזל רוצים מהם...
שמתי לב שהאחרים האלה בד"כ לא משקרים. האם הם שיקרו לאוגוסטוס היל(שכחתי את השם שלו בLOST, אז השתמשתי בשם שלו מOZ
) והבן שלו? האם הם באמת יצאו מתחום האי אל העולם האמיתי? הם הרי אמרו שברגע שהוא יצא מתחום האי, הוא בחיים לא ימצא אותו שוב. האם זה בגלל שהאי למעשה נמצא לא בדיוק על העולם כמו כל אי אחר?
שמתי לב שהאחרים האלה בד"כ לא משקרים. האם הם שיקרו לאוגוסטוס היל(שכחתי את השם שלו בLOST, אז השתמשתי בשם שלו מOZ
-
oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78838
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5387 פעמים
המכשירים של סוייר היו בכלוב של הדובים - והם הסבירו את הסיפור הזה (זה לא ממש היה מיועד להיות אוכל עבורו, אלא עבור הדובים, שברחו כשהיה את ה "INCIDENT"). אגב, אני לא חושב שסוייר היה אמור להגיע לבסיס (אלא רק קייט + ג'ק ), אלא שהוא לחץ עליהם להגיע גם ולמייקל לא היתה ברירה אלא לצרף אותו.
שימו לב שהכפר שלהם חדש לחלוטין - יש להם דיסקים של מוזיקה, בגדים חדשים, ספרים חדשים (של סטיבן קינג שכותב המון על כל מני תופעות SCI FI בסגנון LOST), חשמל, אלקטרוניקה, אוכל טרי! יש להם בוודאות הספקה הרבה יותר חדשה מכפי שמקבלים באיזור של הכפתור!
אני חושב שהפריקה דרך הכפתור מאפשרת לאי להעלם מהעולם ושסיבוב הכפתור (בכדי שכבר לא יצטרכו ללחוץ על הכפתור) בעצם גרם לכך שהאי חזר להיות בעולם שלנו (או לפחות אפשר כבר לגלות אותו ולמצוא אותו). מצד אחד, הם לא ידעו על הגעת המטוס - אבל כל האינטראקציות בין הדמויות מובילות להבנה שלא רק שבחרו אותם ושהם שם מסיבה מסויימת - אלא שרק הטובים מבינהם, אלה שעוברים סדרת מבחנים, בעצם יכולים להתקבל לקבוצה ולדעת WHAT THE HELL IS GOING ON...
שימו לב שהכפר שלהם חדש לחלוטין - יש להם דיסקים של מוזיקה, בגדים חדשים, ספרים חדשים (של סטיבן קינג שכותב המון על כל מני תופעות SCI FI בסגנון LOST), חשמל, אלקטרוניקה, אוכל טרי! יש להם בוודאות הספקה הרבה יותר חדשה מכפי שמקבלים באיזור של הכפתור!
אני חושב שהפריקה דרך הכפתור מאפשרת לאי להעלם מהעולם ושסיבוב הכפתור (בכדי שכבר לא יצטרכו ללחוץ על הכפתור) בעצם גרם לכך שהאי חזר להיות בעולם שלנו (או לפחות אפשר כבר לגלות אותו ולמצוא אותו). מצד אחד, הם לא ידעו על הגעת המטוס - אבל כל האינטראקציות בין הדמויות מובילות להבנה שלא רק שבחרו אותם ושהם שם מסיבה מסויימת - אלא שרק הטובים מבינהם, אלה שעוברים סדרת מבחנים, בעצם יכולים להתקבל לקבוצה ולדעת WHAT THE HELL IS GOING ON...
בוודאי שסוייר היה אמור להגיע לבסיס שלהם הם ביקשו את הארבעה באופן מיוחד.
רואים את זה בפרק שמספר את הסיפור של מייקל בשבועיים שבו הוא נעלם.
הוא קיבל פתק עם ארבעה שמות:
ג'ק, קייט , הוגו (הרלי) וג'יממס פורד (סוייר)
כמו כן , שמתם לב שבפרק סיום העונה הקודמת המדען עם המשקפים בקוטב זה ג'ק
רואים את זה בפרק שמספר את הסיפור של מייקל בשבועיים שבו הוא נעלם.
הוא קיבל פתק עם ארבעה שמות:
ג'ק, קייט , הוגו (הרלי) וג'יממס פורד (סוייר)
כמו כן , שמתם לב שבפרק סיום העונה הקודמת המדען עם המשקפים בקוטב זה ג'ק
-
oferlaor
- מנהל

לגבי המדען, זה אכן נראה כמוהו, אבל ממש לא ברור שזה הוא (השם של הבחור זה בוריס או משהו כזה)
רוב התופעות על האי דומות מאוד לתופעות במשולש ברמודה
למרות שהמשולש ברמודה נמצא באוקינוס האטלנטי ולא אמור להיות בנתיב הטיסה
ולמרות שנאמר בפרק 0 (פרק התזכורת) של העונה השלישית שיש כאלה שחושבים שהאי נמצא באוקיינוס השקט
הייתכן שמדובר על אחד האיים במשולש ברמודה? יכול להיות שמנסים ב'דהרמה' לחקור את תופעות המשולש?
http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%9E%D7% ... 7%93%D7%94
למרות שהמשולש ברמודה נמצא באוקינוס האטלנטי ולא אמור להיות בנתיב הטיסה
ולמרות שנאמר בפרק 0 (פרק התזכורת) של העונה השלישית שיש כאלה שחושבים שהאי נמצא באוקיינוס השקט
הייתכן שמדובר על אחד האיים במשולש ברמודה? יכול להיות שמנסים ב'דהרמה' לחקור את תופעות המשולש?
http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%9E%D7% ... 7%93%D7%94
אם אני לא טועה כבר הזכרתי פעם שסיימתי שני משחקים (מתוך 5) בסגנון המסתוריhasday כתב:goodoffer
אני מבין שאתה לא ישן לילות בנסיון לפענח מה קורה באי...
שמתבסס על רמזים וכול מיני מערכות של מכונות ודברים לא מובנים כמו ב LOST
- המשחק נקרא MYST...
כששיחקתי במשחק ההוא באמת לא ישנתי לילות.
כשמביאים לי משחקי מחשבה (כמו האלה שבנחלת בינימין) אני לא מפסיק עד שאני מצליח לפתור את המשחק .
היום לאחר כול פרק אני מצליח להירדם אבל מטריד אותי מאוד שאני לא מצליח לפענח גם את הסוד של האי (וחוץ מזה אני רוצה להיות הראשון שיעלה על הרעיונות המעוותים של המפיקים).
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46356
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5075 פעמים
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

בטח שהכניסו שחקנים חדשים, את כולם חטפו האחרים
איזה משחק השחקנים החדשים מפגינים, ראית איזה נסערים הם היו?
מעניין הקטע עם דזמונד, זה שהוא ידע על הנאום הצפוי של לוק - היה בעתיד וחזר? רואה את העתיד?
הקטע עם אוהל הזיעה והחזיונות ממש דבילי.
מה לדעתכם המשמעות שללוק נעלם הקול?
איזה משחק השחקנים החדשים מפגינים, ראית איזה נסערים הם היו?
מעניין הקטע עם דזמונד, זה שהוא ידע על הנאום הצפוי של לוק - היה בעתיד וחזר? רואה את העתיד?
הקטע עם אוהל הזיעה והחזיונות ממש דבילי.
מה לדעתכם המשמעות שללוק נעלם הקול?
-
oferlaor
- מנהל

אתם זריזים,
אני עדיין לא הספקתי... משחררים עכשיו שני גירסאות של כמעט כל סדרה - אחת שעולה לשרתים מהר יותר וגירסא עם BITRATE גבוה יותר (אני גאה בעצמי שאני ממתין לגירסא השמנה יותר). לעיתים ההבדל יכול להיות ב-1G ומעלה לפרק!
אני עדיין לא הספקתי... משחררים עכשיו שני גירסאות של כמעט כל סדרה - אחת שעולה לשרתים מהר יותר וגירסא עם BITRATE גבוה יותר (אני גאה בעצמי שאני ממתין לגירסא השמנה יותר). לעיתים ההבדל יכול להיות ב-1G ומעלה לפרק!
- Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8128
- נתן תודות: 418 פעמים
- קיבל תודות: 473 פעמים
לא,goodoffer כתב:אז מה?
יכול להיות שאף אחד לא ראה את פרק 3?
יכול להיות שנמאס לכם מהתפתחויות המוזרות?
יש לכם מושג מה העיניין עם דובי הקוטב?
שמתם לב שהתחילו להכניס שחקנים חדשים (בקבוצה שנשארה על החוף)?...
הוא פשוט ירד לאט בטרוף !
( למרות שאני מכיר אישית מישהי שירד לה ב 3 שעות ) לך תבין ..
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
- Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8128
- נתן תודות: 418 פעמים
- קיבל תודות: 473 פעמים
התסריטאי היה חולה\בשביתה\לא שילמו מספיק ( מחק את המיותר ). ?ziv_r כתב: מה לדעתכם המשמעות שללוק נעלם הקול?...
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי