פרינג' עונה 3 FRINGE
- Huber
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73431
- שם מלא: ערן
היה נחמד את אלון אבוטבול, אבל שמתם לב ששחקנים ישרליים בד"כ משחקים את תפקיד ה"רעים" בסדרות/סרטים אמריקאיים?
לגבי אוליביה מהצד השני, באיזו נונשלנטיות היא חוזרת למערכת היחסים עם הבן זוג מהצד שלה אחרי כל מה שהיא עברה עם פיטר - קצת שמחתי כשהוא גילה שהיא הרה ולא ממנו. ו התפתחות מעניינת ד"א, אני מנסה לנחש אם היא תשמור את התינוק או לא, כרגע נוטה לחשוב שכן.
לגבי אוליביה מהצד השני, באיזו נונשלנטיות היא חוזרת למערכת היחסים עם הבן זוג מהצד שלה אחרי כל מה שהיא עברה עם פיטר - קצת שמחתי כשהוא גילה שהיא הרה ולא ממנו. ו התפתחות מעניינת ד"א, אני מנסה לנחש אם היא תשמור את התינוק או לא, כרגע נוטה לחשוב שכן.
- shuali
-
- טרול

- תגובות: 5010
יש לי הרגשה שהתינוק הזה יהיה "תחליף" לפיטר בהפעלת המכונה או משהו כזה,
והסיבה שהם בד"כ רעים היא ששחקנים אורחים בסדרות מסוג אלו הם בד"כ רק רעים... הטובים לא מתחלפים, הרעים כן.
והסיבה שהם בד"כ רעים היא ששחקנים אורחים בסדרות מסוג אלו הם בד"כ רק רעים... הטובים לא מתחלפים, הרעים כן.
חוק ראשון של ציידי דילים:
Buy first, Ask questions later.
Buy first, Ask questions later.
- oferlaor
-
- מנהל

- תגובות: 78964
- שם מלא: עפר לאור
בטוח שתשמור, הרי זה הקלימקס. התפלאתי מדוע היא כל הזמן עם המעיל המשמין הזה. נראה לי שהשחקנית בהריות על אמת ומתחילים לראות את זה.
לדעתי זה מה שימשוך אותו חזרה לצד השני והתירוץ שלהם לגבי הדילמה.
בכלל, פיטר הראה את הצד הקשוח שלו בפרק שבו הוא רודף אחרי האנשים, הוא גם לא הסביר מעולם מה קרה בינו לבין אבא שלו בזמן הממושך שבו הוא היה בצד השני.
אני אישית מתחיל יותר ויותר לחשוב שהוא סוס טרוייאני, ושבקרוב נגלה שהוא בכלל בעד הצד השני.
לדעתי זה מה שימשוך אותו חזרה לצד השני והתירוץ שלהם לגבי הדילמה.
בכלל, פיטר הראה את הצד הקשוח שלו בפרק שבו הוא רודף אחרי האנשים, הוא גם לא הסביר מעולם מה קרה בינו לבין אבא שלו בזמן הממושך שבו הוא היה בצד השני.
אני אישית מתחיל יותר ויותר לחשוב שהוא סוס טרוייאני, ושבקרוב נגלה שהוא בכלל בעד הצד השני.
- BigDragoon
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2166
אני ממש לא חושב.oferlaor כתב:בטוח שתשמור, הרי זה הקלימקס. התפלאתי מדוע היא כל הזמן עם המעיל המשמין הזה. נראה לי שהשחקנית בהריות על אמת ומתחילים לראות את זה....
בתחילת הפרק ראו אותה לובשת חולצה,
והיא הציגה בטן של דוגמנית.
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 35104
GO GO OTHER WORLD!!
- amitvv
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 304
סוף סוף אוליביה שלנו החליטה לפתוח רגליים
- Huber
-
- חבר במועדון HT

פרק מ ע ו ל ה.
השחקן שמשחק את וולטר מוכיח שוב שהוא פשוט שחקן אופי מהטובים שיצא לי לחוות ומצליח להפוך את הדמות של וולטר לאחת הדמויות היותר ביזאריות, מעניינות ומצחיקות שיצא לי לראות בטלוויזיה. ובה במידה וולטנרנייט הוא דמות סמכותית וחזקה, בעצם ההפך הגמור מהוולטר. רק שחקן מצויין יכול לגלם את אותה הדמות בדיוק בהבדלים כ"כ מהותיים ועדיין לתת תחושה שמדובר על אותו האדם. השחקנית ששיחקה את אוליביה לדעתי עשתה זאת רע במעבר בין הדמות המקומית לבין הדמות מהיקום המקביל. אוליביה הופכת לדמות על גבול הפסיכוטית. אני מודע לכך שרב הנשים שרוטות בקנה המידה הגברי, אבל מה שהיא מעבירה את הפיטר המסכן הזה עם ה"כן, לא, כן, אולי, אז קדימה למעלה ולמיטה" זה פשוט התעללות לשמה. אני אישית מזמן הייתי בורח וממשיך הלאה בחיי.
רק לי נראה מוזר והזוי או אולי אף מטופש שהפתרון לקרע בין יקומים הוא... עינבר?

השחקן שמשחק את וולטר מוכיח שוב שהוא פשוט שחקן אופי מהטובים שיצא לי לחוות ומצליח להפוך את הדמות של וולטר לאחת הדמויות היותר ביזאריות, מעניינות ומצחיקות שיצא לי לראות בטלוויזיה. ובה במידה וולטנרנייט הוא דמות סמכותית וחזקה, בעצם ההפך הגמור מהוולטר. רק שחקן מצויין יכול לגלם את אותה הדמות בדיוק בהבדלים כ"כ מהותיים ועדיין לתת תחושה שמדובר על אותו האדם. השחקנית ששיחקה את אוליביה לדעתי עשתה זאת רע במעבר בין הדמות המקומית לבין הדמות מהיקום המקביל. אוליביה הופכת לדמות על גבול הפסיכוטית. אני מודע לכך שרב הנשים שרוטות בקנה המידה הגברי, אבל מה שהיא מעבירה את הפיטר המסכן הזה עם ה"כן, לא, כן, אולי, אז קדימה למעלה ולמיטה" זה פשוט התעללות לשמה. אני אישית מזמן הייתי בורח וממשיך הלאה בחיי.
רק לי נראה מוזר והזוי או אולי אף מטופש שהפתרון לקרע בין יקומים הוא... עינבר?
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

יש לי עינבר בעבודה (אפילו שניים) אני אבדוק איתן!
- Huber
-
- חבר במועדון HT

גם להן יש גזים? 
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

נראה לי שאני אסתפק בבדיקה אם הן יהפכו ליותר זורמות אם אספר להן שגורל העולם שלנו תלוי בזה 
- Huber
-
- חבר במועדון HT

תלוי אם הן מהעולם האמיתי הוא החלופי. כמו שכבר למדנו, פה הן הרבה יותר "בעייתיות"

- liorreem
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2386
- שם מלא: ליאור ראם
יצא תרגום בפורמט SRT לפרק 13 - לכל המעוניינים.
נמצא בכל האתרים הרלוונטיים.
נמצא בכל האתרים הרלוונטיים.
- ds123
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2049
עוד יומיים יוצא פרק 15liorreem כתב:יצא תרגום בפורמט SRT לפרק 13 - לכל המעוניינים.
נמצא בכל האתרים הרלוונטיים....
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

שיעלו כבר את פרק 14...
- oferlaor
-
- מנהל

- Itsik_G
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1178
בפרק 15 לומדים מעט על הילדות שלה וזה די מסביר את ההתנהגות שלה בהווה.Huber כתב:... השחקנית ששיחקה את אוליביה לדעתי עשתה זאת רע במעבר בין הדמות המקומית לבין הדמות מהיקום המקביל. אוליביה הופכת לדמות על גבול הפסיכוטית. אני מודע לכך שרב הנשים שרוטות בקנה המידה הגברי, אבל מה שהיא מעבירה את הפיטר המסכן הזה עם ה"כן, לא, כן, אולי, אז קדימה למעלה ולמיטה" זה פשוט התעללות לשמה. אני אישית מזמן הייתי בורח וממשיך הלאה בחיי....
- liorreem
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2386
- שם מלא: ליאור ראם
בדרך כלל אין צורך להודיע, פשוט בגלל העיצומים שגורמים לכתוביות לאחר בזמן לא ידוע, היציאה של כתוביות לפרינג' ב-SRT מהווה אטרקציה...oferlaor כתב:לא הבנתי למה מודיעים על יציאת SRT. זה לא המקום להודעות כאלה....
אם זה נוגד את חוקי הפורום, לא נדבר על זה
- uriler
-
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10118
- שם מלא: אורי לרנר
פרק 15 מעולה לדעתי, לקח לי קצת זמן להבין מה הולך שם אבל ברגע שנכנסים לעלילה ומצליחים להבדיל בין שני הוולטרים - הצורה בה חיברו את העולמות נהדרת.
לא אחשוף את הסוף לטובת מי שעדיין לא ראה אבל DAMN, יופי של טוויסט
לא אחשוף את הסוף לטובת מי שעדיין לא ראה אבל DAMN, יופי של טוויסט
- ds123
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2049
אכן פרק מצויין, מאוד אהבתי.
- oferlaor
-
- מנהל

אותי הם הצליחו לבלבל. חשבתי שזה הולך להיות הקטע שבו הצופה ההוא יציל אותו.
קשה לדבר על הפרק הזה בלי ספויילרים אבל אהבתי את זה.
קשה לדבר על הפרק הזה בלי ספויילרים אבל אהבתי את זה.