המלצה על סרטים ותוכניות טלויזיה, פורמטים, חוויות ועוד.
Huber פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 73299
שם מלא: ערן
נתן תודות: 646 פעמים
קיבל תודות: 3160 פעמים

שליחה #141 

גיא, במציאות גם בסרט הראשון לא היה להם יותר מידיי סיכוי - הניצחון שלהם היה מלאכותי מידיי לטעמי (אין סיכוי שחברה שמשתמשת בקשתות וחיצים תנצח כח לוחם שמשתמשים בטנקים, נשקים אוטומטיים ו MECH. ע"ע האינדיאנים נגד המתיישבים באמריקה ויש עוד לא מעט דוגמאות בהן יחסי הכוחות היו הרבה פחות מוחצים לטובת חברה ה"טכנולוגית" ובהן החברה השיבטית נחלה הפסד מוחץ).

mta194
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1286
שם מלא: שי שלוס
נתן תודות: 24 פעמים
קיבל תודות: 37 פעמים

שליחה #142 

אני מקווה לראות בהמשכים כניסה יותר לרעיון שהם רק נגעו בו בסרט - היער כרשת נוירונים או למעשה מוח.
הכיוון הזה נשמע מעניין ומקורי יותר מעוד פלישה, רק יותר עוצמתית.

uriler
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 10118
שם מלא: אורי לרנר
נתן תודות: 190 פעמים
קיבל תודות: 512 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #143 

יש לי תחושה שלפחות אחד משני הסרטים הנוספים יהיה דווקא פריקוול - הסיפור על תחילת ההכרה עם פנדורה, אולי הקמת בית הספר וכו' (מעניין לראות את נייטירי כצעירה יותר :P)

mta194
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #144 

uriler כתב:יש לי תחושה שלפחות אחד משני הסרטים הנוספים יהיה דווקא פריקוול - הסיפור על תחילת ההכרה עם פנדורה, אולי הקמת בית הספר וכו' (מעניין לראות את נייטירי כצעירה יותר :P)
...
האמת שיש משהו בדבריך - זה הרי נפוץ לעשות פריקוול לסרט מצליח.
ע"ע Betman begins & Dark Knight לסדרת בטמן.
Smallvile לסרטי סופרמן ועוד.

Huber פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #145 

ואיך זה מסתדר עם טרילוגיה? פריקוול ואז מה? פריקוול לפריקוול? :roll:

mta194
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #146 

Huber כתב:ואיך זה מסתדר עם טרילוגיה? פריקוול ואז מה? פריקוול לפריקוול? :roll:
...
שכחת - המשך ואז פריקוול.

זה מזכיר לי בדיחה של ג'יי לנו - שאלה במתמטיקה לתלמידים בתיכון בעתיד הלא רחוק -
אם סרט עלה 50$ מיליון דולר והכניס 600$ מיליון דולר (לא זוכר על איזה סרט הוא דיבר), כמה סרטי המשך יהיו לו?

Pavelz
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4032
שם מלא: pavel
נתן תודות: 199 פעמים
קיבל תודות: 48 פעמים

שליחה #147 

אני לא יודע מה אתכם, ואני לא יודע עד כמה גרועים יהיו ההמשכים מבחינת העלילה. אני מאוד מאוד רוצה לחזור בקרוב ליער של פנדורה. מה שנעשה שם היה מעבר לסרט עם דמויות ועלילה. היה בחוויה הזאת איזשהו ערך מוסף.
Malcontent כתב:
Pavelz כתב:ג'יימס קמרון הוא האיש עם זוג הביצים הכי גדולות בהוליווד ואולי בכל תעשיית הבידור העולמית.
...
מדדת?
...
הלוואי שהייתי במרחק מספיק קצר אולי הקריירה שלי הייתה נראית אחרת היום :lol:
Need more cowbell

sheva23
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1813
נתן תודות: 120 פעמים
קיבל תודות: 56 פעמים

שליחה #148 

אני לא יודע מה אתכם, ואני לא יודע עד כמה גרועים יהיו ההמשכים מבחינת העלילה. אני מאוד מאוד רוצה לחזור בקרוב ליער של פנדורה. מה שנעשה שם היה מעבר לסרט עם דמויות ועלילה. היה בחוויה הזאת איזשהו ערך מוסף.
...
+1
אתר הרישמי "אוהדי מילאן בישראל". http://www.acmfdd.com/
http://www.milanclubisrael.com/
מי שטס לאיטליה ויבקר בסן סירו, מוזמן לדבר איתי בנוגע לכרטיסים.

guyezra
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 35089
נתן תודות: 175 פעמים
קיבל תודות: 650 פעמים

שליחה #149 

Huber כתב:גיא, במציאות גם בסרט הראשון לא היה להם יותר מידיי סיכוי - הניצחון שלהם היה מלאכותי מידיי לטעמי (אין סיכוי שחברה שמשתמשת בקשתות וחיצים תנצח כח לוחם שמשתמשים בטנקים, נשקים אוטומטיים ו MECH. ע"ע האינדיאנים נגד המתיישבים באמריקה ויש עוד לא מעט דוגמאות בהן יחסי הכוחות היו הרבה פחות מוחצים לטובת חברה ה"טכנולוגית" ובהן החברה השיבטית נחלה הפסד מוחץ).
...
דווקא לא מאוד מלאכותי.
לא היו להם יותר מדי ספינות וכוחות לוחמים, מה שברור לא יהיה במקרה שהחייזרים לבני העור יחזרו 8)

mta194
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #150 

guyezra כתב:
Huber כתב:גיא, במציאות גם בסרט הראשון לא היה להם יותר מידיי סיכוי - הניצחון שלהם היה מלאכותי מידיי לטעמי (אין סיכוי שחברה שמשתמשת בקשתות וחיצים תנצח כח לוחם שמשתמשים בטנקים, נשקים אוטומטיים ו MECH. ע"ע האינדיאנים נגד המתיישבים באמריקה ויש עוד לא מעט דוגמאות בהן יחסי הכוחות היו הרבה פחות מוחצים לטובת חברה ה"טכנולוגית" ובהן החברה השיבטית נחלה הפסד מוחץ).
...
דווקא לא מאוד מלאכותי.
לא היו להם יותר מדי ספינות וכוחות לוחמים, מה שברור לא יהיה במקרה שהחייזרים לבני העור יחזרו 8)
...
אבל יש עוד הרבה נא'בי - הקולונל אמר (לא ציטוט מדויק) "In about a week they'll reach 20,000, and then they'll overrun the base" כלומר אין הפרעה ללהביא עוד חיילים ועוד הרבה יצורים מכל הכוכב.

guyezra
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K

שליחה #151 

mta194 כתב:
guyezra כתב:
...
דווקא לא מאוד מלאכותי.
...
אבל יש עוד הרבה נא'בי - הקולונל אמר (לא ציטוט מדויק) "In about a week they'll reach 20,000, and then they'll overrun the base" כלומר אין הפרעה ללהביא עוד חיילים ועוד הרבה יצורים מכל הכוכב.
...
פה אני מסכים עם Huber, עם כח גדול, אין מצב שהנא'בים מנצחים שוב ולא משנה איזה כח יארגנו.
גם אם מליון נא'בים יירו חיצים הם לא יחדרו שיריון.

מה שכן, זה יכול לקרות אם ישלפו משהו חדש שעוד לא ראינו.

Huber פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #152 

חברה, תקראו קצת היסטוריה. הרומאים ניצחו את אויביהם שעלו עליהם במספרים בעזרת מגנים עודפים, אימון צבאי מקיף ואסטרטגיה. הכובשים הספרדים הביסו את השבטים האינדיאנים די בקלות למרות שהם עלו עליהם במספריהם וזאת רק בגלל שהיה להם כלי נשק ושיריונות ממתכת. המתיישבים האמריקאים ניצחו את האינדאנים רק בזכות כלי נשק מבוססי אבק שריפה די פרימטיביים, אז לא תשכנעו אותי שלוחמים שמשתמשים בנשק מוט וקשתות ינצחו לוחמים בעלי תתי מקלע, טנקים, פצצות חכמות ו MECH.

אני מבטיח לכם שכל מצביא צבאי היה מעדיף 1000 לוחמים בעלי נשקים מודרניים על 10000 לוחמים שבטיים.
נערך לאחרונה על ידי Huber ב 04/01/2010 16:48, נערך פעם 1 בסך הכל.

roypeles
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3058
שם מלא: רואי
נתן תודות: 68 פעמים
קיבל תודות: 95 פעמים

שליחה #153 

אתם שוכחים שיש להם את אייווא, שהוכיח את עצמו/ה ככל יכול/ה :)
הכוונה לעץ הספגטי הזה...

guyezra
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K

שליחה #154 

וכל הזמן חשבתי שאייוה זה היצרנים של ה-"מערכת" ב-200$ מהדיוטי פרי... :lol:

mta194
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #155 

Huber כתב:חברה, תקראו קצת היסטוריה. הרומאים ניצחו את אויביהם שעלו עליהם במספרים בעזרת מגנים עודפים, אימון צבאי מקיף ואסטרטגיה. הכובשים הספרדים הביסו את השבטים האינדיאנים די בקלות למרות שהם עלו עליהם במספריהם וזאת רק בגלל שהיה להם כלי נשק ושיריונות ממתכת. המתיישבים האמריקאים ניצחו את האינדאנים רק בזכות כלי נשק מבוססי אבק שריפה די פרימטיביים, אז לא תשכנעו אותי שלוחמים שמשתמשים בנשק מוט וקשתות ינצחו לוחמים בעלי תתי מקלע, טנקים, פצצות חכמות ו MECH.

אני מבטיח לכם שכל מצביא צבאי היה מעדיף 1000 לוחמים בעלי נשקים מודרניים על 10000 לוחמים שבטיים.
...
אני רוצה להתייחס לספרדים ולאינדיאנים - זה היה הניצחון עם הפער המספרי הכי גדול - כמה מאות ספרדים מול צבא של עשרות אלפים ואוכלוסיה של מיליונים.
הספרדים ניצחו לא רק בגלל נשק עדיף אלא גם בגלל השריון שלהם שהיה בלתי חדיר לנשק האינדיאני, העובדה שבהתחלה האינדיאנים התייחסו לספרדים כאל אלים ובעיקר בגלל שהספרדים הביאו איתם מחלות שלאוכלוסיה המקומית לא הייתה חסינות מפניהן.

אם נקביל את זה לסרט - יש לנו רק נשק עודף - לבני האדם אין שיריון בלתי פגיע, אין יחס מיוחד מצד הנא'בי ובמיוחד אין אלמנט של לוחמה ביולוגית. 

ariel-ro
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3493
נתן תודות: 88 פעמים
קיבל תודות: 195 פעמים

שליחה #156 

עריכה***
לא משנה, הזמנתי כיסאות 12-13 בשורה 11 באולם 6
יום שני הבא.

tiptip
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3519
שם מלא: tiptip
נתן תודות: 298 פעמים
קיבל תודות: 49 פעמים

שליחה #157 

עכשיו ראיינו את מטלון, המפיץ של הסרט בארץ
בתוכנית המעולה לילה כלכלי בערוץ 10
והוא אמר שעד הבוקר ראו את הסרט 275000 ישראלים 8O
עוד הוא אמר שהוא לא שמע על אף אחד מקבל כאב ראש לאחר צפייה בסרט :roll:
אור שפע ואהבה

mta194
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #158 

tiptip כתב:עכשיו ראיינו את מטלון, המפיץ של הסרט בארץ
...
(n)
אז הוא משקר - אני שמעתי על 3 אנשים שחטפו כיף ראש מהסרט (לא כולל אותי).

guyezra
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K

שליחה #159 

mta194 כתב:
Huber כתב:חברה, תקראו קצת היסטוריה. הרומאים ניצחו את אויביהם שעלו עליהם במספרים בעזרת מגנים עודפים, אימון צבאי מקיף ואסטרטגיה. הכובשים הספרדים הביסו את השבטים האינדיאנים די בקלות למרות שהם עלו עליהם במספריהם וזאת רק בגלל שהיה להם כלי נשק ושיריונות ממתכת. המתיישבים האמריקאים ניצחו את האינדאנים רק בזכות כלי נשק מבוססי אבק שריפה די פרימטיביים, אז לא תשכנעו אותי שלוחמים שמשתמשים בנשק מוט וקשתות ינצחו לוחמים בעלי תתי מקלע, טנקים, פצצות חכמות ו MECH.

...
אני רוצה להתייחס לספרדים ולאינדיאנים - זה היה הניצחון עם הפער המספרי הכי גדול - כמה מאות ספרדים מול צבא של עשרות אלפים ואוכלוסיה של מיליונים.
הספרדים ניצחו לא רק בגלל נשק עדיף אלא גם בגלל השריון שלהם שהיה בלתי חדיר לנשק האינדיאני, העובדה שבהתחלה האינדיאנים התייחסו לספרדים כאל אלים ובעיקר בגלל שהספרדים הביאו איתם מחלות שלאוכלוסיה המקומית לא הייתה חסינות מפניהן.

אם נקביל את זה לסרט - יש לנו רק נשק עודף - לבני האדם אין שיריון בלתי פגיע, אין יחס מיוחד מצד הנא'בי ובמיוחד אין אלמנט של לוחמה ביולוגית. 
...
מזותומרת "אין שיריון בלתי פגיע"? שום נשק של הנא'בי לא חודר את הספינות של בני האדם.
הם בכלל לא חייבים כח קרקע (קצת כמו שדן חלוץ אמר על מלחמת לבנון... :lol: ) הם רק צריכים להוריד את עץ הנשמות מלמעלה.

tiptip
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3519
שם מלא: tiptip
נתן תודות: 298 פעמים
קיבל תודות: 49 פעמים

שליחה #160 

mta194 כתב:
tiptip כתב:עכשיו ראיינו את מטלון, המפיץ של הסרט בארץ
...
(n)
אז הוא משקר - אני שמעתי על 3 אנשים שחטפו כיף ראש מהסרט (לא כולל אותי).
...
ברור שהוא משקר, אני לא תפקדתי גם למחרת
העיניים יבשות וכאב ראש של הלייף :oops:
אור שפע ואהבה

שלח תגובה

חזור אל “סרטים וטלויזיה”