WINDOWS 7 נגד לינוקס?

תוכנות ניהול מדיה: KODI, תוספים, XBMC, Media Portal, PLEX וכו'
nir11
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3893

שליחה

כרגע, כמשתמש עוין, הבעיה הכי גדולה שלי היא שאחרי כמה זמן הדיסק און קי לא מגיב. בחלונות הוא עובד ללא דופי. המחשב הזה הריץ עד עכשיו חלונות, כך שזו לא בעיית חומרה.
אני משתמש עוין? יש לי הרבה דברים טובים לומר על הלינוקס הזה, רק שבאוזניך לא ניתן להשמיע אותם, כי אתה משתמש מכור, משתמש עיוור, משתמש שחבר בכת כלשהיא.

גוגל נותן לי עשרות הודעות על כל חיפוש. אני בוחר. אצלך מבחר התוכנות הרבה יותר קטן, הבחירה הרבה יותר מצומצת. יש תוכנות שיהיו בגוגל אבל לא נרשמו אצלך? כן? זה גן סגור...
היופי שבדבר הוא שאתה חושב שלינוקס זה העולם החופשית בפועל היא סוגרת אותך, וזה לא בגלל אג'נדה של מישהו, זה בגלל שהיא מסובכת.

שיהיה לך ברור, אני יכול להתקין את זה אצלי בבית וגם להנות ממנה, לא לסבול, אני מאוד נהנה להתעסק עם משהו חדש, וכמו שרמזתי יש בה דברים כיפיים לאללה. משתמש עוין, עלאק.

אגב, כרגע וובקינז כותב טקסט עברי הפוך. ברוב טיפשותי עשיתי קליק ימני כדי לחפש את הENCODING, אבל זה פלאש, אין אנקודניג - זה פתח תפריט הגדרות של פלאש שלא הצלחתי לסגור בכלל - היייתי חייב לסגור את הדפדפן.
מיותר לציין שבאקספלורר על חלונות הכל תקין.

Shed
גורו HTPC
גורו HTPC
תגובות: 2832

שליחה

אני חוזר לשלושת הטענות שהעליתי בשרשור הזה:
1. התקנת תוכנות בלינוקס פשוטה יותר.
2. בלינוקס יש GUI עשיר הרבה יותר.
3. ביצועים - עושה יותר על חומרה חלשה.

הנה שני סרטים, שהוקלטו היום, על המחשב שלי. אם מישהו יבוא ויגיד לי שגרסא כלשהיא של חלונות תיתן לי את חווית המשתמש הזו - אני מתקין אותה.

You are never fully dressed without a smile

osherov
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android
תגובות: 15029

שליחה

moco כתב: על Outlook אני יכול להגיד דבר אחר. אני התנתקתי ממנו לפני 3 שנים לטובת Gmail , הרבה לפני שהתנתקתי מ MS Office (משיקולים כספיים).
אני משתמש כבד מאוד בGmail כשירות אימייל ראשי ואשר גם כתובות אחרות "מפורוודות" אליו (בודק תמיד מה חדש ב Labs), ומעדיף אותו על Outlook.
אפשר לפתוח פה ויכוח שלישי עכשיו :-)
...
:נגד החוקים:
אז עכשיו חלקנו הגדול גם צריך לוותר על Outlook ולעבור באופן מוחלט ל Gmail. ת'אמת הגיוני לגמרי :עצוב:
אני רץ לספר את הבשורה לכל חבר'ה באירגון בו אני עובד שעברים ל Gmail ול Open Office!
אתה יודע כמה כסף זה יחסוך לנו :roll:

Shed
גורו HTPC
גורו HTPC

שליחה

גוגל נותן לי עשרות הודעות על כל חיפוש. אני בוחר. אצלך מבחר התוכנות הרבה יותר קטן, הבחירה הרבה יותר מצומצת. יש תוכנות שיהיו בגוגל אבל לא נרשמו אצלך? כן? זה גן סגור...
...
קדימה - אתה מוזמן למצוא תוכנה אחת עבור לינוקס שגוגל נותן ושאי אפשר להתקין בלינוקס שלך. עד שלא תביא דוגמא כזו - כל הטענות שלך על ."גן סגור" לא רלוונטיות, כי אתה מתעלם בעיקביות ממה שאני אומר:
1. מאגרי תוכנה הם דרך הפצת התוכנה המרכזית עבור לינוקס, ולכן כל מפתח שולך למאגרי התוכנה את התוכנה שלו.
2. ניתן להוסיף מספר לא מוגבל של מאגרי תוכנה. גם כאלה "מחתרתיים" או שמכילים חומרים שהשתיקה יפה להם.
3. ניתן להוריד קוד בינארי מאתר המפתח ולהתקין אותו על הלינוקס שלך.

בקיצור: גן סגור זה לא. נקודה.

Catskinner
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 16019

שליחה

moco, מדובר בשני כלים שבאמת אין בהם צורך כדי לכתוב מכתבי נאצה לועד הבית אבל למה אתה מגביל למשתמשים ביתיים? זה לא כזה כיף גדול להשתמש בסט אחד של כלים במשרד ולעבור לסט אחר בבית. OneNote הוא אחד הפנינים העלומים ב Office וכלי חובה לכל סטודנט לדעתי. זה גם עובד מצויין כשמנהלים פרוייקטים ויש לזה תמיכה מצויינת במתכונת של Tablet. תוכנת InfoPath לעומתה מיועדת לארגונים שצריכים לעשות אוטומציה של תהליכים ושימוש בטפסים אלקטרוניים.

לא מצאת חוסר ב Open Office? אז אתה כנראה לא כותב מאמרים או ספרי הדרכה שיש בהם צורך בהחלת Styles מאוד נוקשים, בניית תוכן עניינים, חלוקה לפרקים ותתי פרקים, מראי מקומות ואינדקס. זה לא שזה לא אפשרי ב Open Office, זה רק תרגיל דומה לקריעת ים סוף - דרך אגב גם אני משתמש ב Open Office על Vista ועל XP בנוסף ל Linux.

ביננו, תמיכת המקרואים בטבלאות של Open Office היא עדיין לא זה אם כבר מדברים על גליונות.

GMail לא מהווה תשובה עבור עסק או משרד, בדיוק כפי ש Google Documents לא מהווה תחליף ל Office. בטח לא כשיש צורך בקישוריות לשרת Exchange וגישה ל Public Folders. למשתמש ביתי זה כבר סיפור אחר אבל אני מעדיף את Thunderbird על פני שירות דואר מבוסס Web.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.

nir11
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3893

שליחה

שד, אתה קורא לי משתמש עוין, ומייד אחר כך קורא להתקני המובייל של מיקרוסופט "משוקצים".
מכיוון שאתה לא מוטה, לא עוין ולא בטיח, אבקש ממך לתת 5 נקודות בהם לדעתך חלונות עולה על לינוקס, ואם אפשר - בלי להתחכם.

Shed
גורו HTPC
גורו HTPC

שליחה

nir11 כתב:שד, אתה קורא לי משתמש עוין, ומייד אחר כך קורא להתקני המובייל של מיקרוסופט "משוקצים".
מכיוון שאתה לא מוטה, לא עוין ולא בטיח, אבקש ממך לתת 5 נקודות בהם לדעתך חלונות עולה על לינוקס, ואם אפשר - בלי להתחכם.
...
התקני המובייל של חלונות משוקצים. יש לי היסטוריה של כמה שנים בתחום ה-PDA והמובייל.הנה קישור אחד לפעילותי בתחום הזה: http://www.pdace.com/about.htm
אני באמת לא אכנס כאן לשאלה למה windows mobie היא מערכת הפעלה נוראית. אם אתה רוצה - נפתח על זה שרשור חדש.

דברים שחלונות טובה בהם:
1. איכות קוד: למרות שאנחנו אוהבים לרדת על מיקרוסופט והבאגים שלהם, הלוואי ובמוצר שאני מפתח יהיה אותו אחוז באגים כמו בחלונות XP או win2k.
2. לוקאליזציה.
3. ווסרטיליות - חלונות יודעת לרוץ על אין ספור קונפיגורציות של חומרה. מה שאפל לא יודעת לעשות כמו שצריך, ומה שלינוקס עושה ברמה טובה, אבל לא ברמה של מיקרוסופט.

moco
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו
תגובות: 20597

שליחה

osherov כתב: להגיד שכבר יותר מ 20 שנה, הסיבה המרכזית שחברה M שולטת בשוק מסויים על פני "חברות" A ו L היא שיווקית 8O. עשרות אלפי אנשים עבדו ועובדים על מערכות ההפעלה "בחברות" האלה על מנת לייצר בידול וחויית משתמש, אבל בסוף אתם אומרים, שהמנצח הוא זה ששיווק נכון את המוצר שלו בלי קשר לתוצאה!! ועוד הוא מנצח בדרך הזאת כבר יותר מ 20 שנה. במילים אחרות זה נשמע לי כמו להגיד שהציבור כולו פשוט מטומטם!
...
אריה,
תפיסת המציאות שלך קצת בעייתית, ובעיקר דרך הסקת המסקנות.
העובדה שעשרות אלפי עובדים מתפחים את מערכת ההפעלה אין לה שום קשר לנושא השיווק מול ערך.
האם אני צריך למנות כמה עובדי קוקה קולה יש בעולם ? :-)
אף אחד לא טוען שהם מייצרים משהו חסר ערך. ברור שהם חייבים שיהיה להם ערך, כי שיווק טוב לא יכול לכסות על חוסר ערך בכלל.
הדיון היה על ערך Windows מול ערך לינוקס, ולא האם יש או אין לWindows ערך.

אתה גם כנראה מתייחס ל"שיווק" כאילו זו מילה נרדפת ל"שקר". בכלל לא. שיווק זה ערך בפני עצמו ויצר ערך לWindows בעצם זה ש"לכולם יש".
כמו שכתבתי, גם לי יש Windows. אם לא היה לזה ערך, לא היה לי את זה. אני בוחר בזה ולא בלינוקס בגלל הערך שנוצר מההצלחה השיווקית, לא בגלל ערך טכני פנימי או ערך של UI פשוט. (שלא לדבר על כך שהמחשב נקנה עם זה מותקן כבר).

הציבור מטומטם?
אפשר לענות בכתובת הידועה מה טי-שירט :-)
[left]
Eat shit, 100 billion flies can't be wrong![/left]
אבל הציבור במקרה הזה דווקא לא מטומטם. הציבור לא יכול לרכוש מה שהוא לא יודע עליו ומה שלא נמכר בחנויות. בנוסף, כאמור, בגלל ההצלחה בעבר, כבר נוצר ערך להיות חלק מהעדר.

הייתי שמח לחיות בעולם כמו שאתה מדמיין, שבו כל מוצר מצליח או לא רק על פי בערך הפנימי שלו, אך לצערי זה לא פה על כדור הארץ.
משה

drixie
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1244

שליחה

ההתקנה בלינוקס דומה ללינק שיש בחלונות להתקנת תוכנות. רק כשמיקרוסופט עושה את זה, ישר צועקים שהיא משתלטת ומגבילה, אבל בלינוקס, זה בסדר, כי לינוקס קדושה. אפשר לחשוב. כולה מדובר במערכת הפעלה, לא בדת. מי שמתקשה להוריד תוכנות באינטרנט ולהתקין בחלונות כנראה לא צריך אותן. או שיבקש מהבן של השכן. מי שרוצה לקבל רק מה שמכתיבים לו מוזמן לקנות מק או להתקין קובונטו. חובבי הקוד הפתוח אפילו לא מודעים לאירוניה, הקוד הסגור פתוח, הקוד הפתוח סגור, או בכוונה או בגלל שאי אפשר להבין מה רוצים מהחיים שלנו. נכון שעוד לא פגשתי אף אחד שמדבר על חלונות בהתלהבות תוך הנפת ידיים באוויר והפצת כדוריות רוק קטנות לכל עבר (חוץ מסטיב בלמר, אולי), אבל זה בסדר. אני אתיאיסט, וזו מערכת הפעלה, ואני רוצה להשתמש במחשב, לא לקמפל הפצות. באמת סליחה.

Catskinner
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה

Shed לעניות דעתי אתה יכול להוסיף גם:

4. תמיכה במאגר התקנים ואביזרים הקפיים ללא תחרות
5. תאימות אחורה
6. מולטימדיה. היות ואף אחד לא לוקח בעלות על מערכת ההפעלה אין גם מי שיהיה מוכן לשלם את עלות הרישוי (ראה מקרה ניגון DVD). מה שמקבלים בילט אין ובחינם במערכת ההפעלה של מיקרוסופט דורש כלים ותוכנות חיצוניים - לפעמים גם עם חוקיות מפוקפקת כמו DECSS למשל.
7. חדשנות. אחת הטענות היותר נפוצות היא שלינוקס אינה מסוגלת לחדש דבר ותמיד נגררת לחיקוי או שיפור תכונות הנמצאות במערכות הפעלה מסחריות.

Shed
גורו HTPC
גורו HTPC

שליחה

drixie כתב:ההתקנה בלינוקס דומה ללינק שיש בחלונות להתקנת תוכנות. רק כשמיקרוסופט עושה את זה, ישר צועקים שהיא משתלטת ומגבילה, אבל בלינוקס, זה בסדר, כי לינוקס קדושה. אפשר לחשוב. כולה מדובר במערכת הפעלה, לא בדת. מי שמתקשה להוריד תוכנות באינטרנט ולהתקין בחלונות כנראה לא צריך אותן. או שיבקש מהבן של השכן. מי שרוצה לקבל רק מה שמכתיבים לו מוזמן לקנות מק או להתקין קובונטו. חובבי הקוד הפתוח אפילו לא מודעים לאירוניה, הקוד הסגור פתוח, הקוד הפתוח סגור, או בכוונה או בגלל שאי אפשר להבין מה רוצים מהחיים שלנו. נכון שעוד לא פגשתי אף אחד שמדבר על חלונות בהתלהבות תוך הנפת ידיים באוויר והפצת כדוריות רוק קטנות לכל עבר (חוץ מסטיב בלמר, אולי), אבל זה בסדר. אני אתיאיסט, וזו מערכת הפעלה, ואני רוצה להשתמש במחשב, לא לקמפל הפצות. באמת סליחה.
...
במילה אחת - FUD.

אני עם לינוקס על המחשב הביתי שלי משנת 2005 לערך. מעולם לא קימפלתי הפצה או תוכנה כל שהיא בבית.

moco
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו

שליחה

osherov כתב:
moco כתב: על Outlook אני יכול להגיד דבר אחר. אני התנתקתי ממנו לפני 3 שנים לטובת Gmail , הרבה לפני שהתנתקתי מ MS Office (משיקולים כספיים).
אני משתמש כבד מאוד בGmail כשירות אימייל ראשי ואשר גם כתובות אחרות "מפורוודות" אליו (בודק תמיד מה חדש ב Labs), ומעדיף אותו על Outlook.
אפשר לפתוח פה ויכוח שלישי עכשיו :-)
...
:נגד החוקים:
אז עכשיו חלקנו הגדול גם צריך לוותר על Outlook ולעבור באופן מוחלט ל Gmail. ת'אמת הגיוני לגמרי :עצוב:
אני רץ לספר את הבשורה לכל חבר'ה באירגון בו אני עובד שעברים ל Gmail ול Open Office!
אתה יודע כמה כסף זה יחסוך לנו :roll:
...
אריה, תוציא את הארגון שלך מתוך השיחה. מה הקשר?
הדיון הזה מראשיתו (לינוקס מול ויינדוז) הוא בהקשר של משתמשים ביתיים.
לארגון גם אני אמליץ Outlook (בגלל השליטה בexchange server) ו MS Office, כי בארגון יש צורך באחידות וסביר שמיעוט אומנם יצטרך פיצ'רים מתקדמים.
משה

Shed
גורו HTPC
גורו HTPC

שליחה

Catskinner כתב:Shed לעניות דעתי אתה יכול להוסיף גם:

4. תמיכה במאגר התקנים ואביזרים הקפיים ללא תחרות
5. תאימות אחורה
6. מולטימדיה. היות ואף אחד לא לוקח בעלות על מערכת ההפעלה אין גם מי שיהיה מוכן לשלם את עלות הרישוי (ראה מקרה ניגון DVD). מה שמקבלים בילט אין ובחינם במערכת ההפעלה של מיקרוסופט דורש כלים ותוכנות חיצוניים - לפעמים גם עם חוקיות מפוקפקת כמו DECSS למשל.
7. חדשנות. אחת הטענות היותר נפוצות היא שלינוקס אינה מסוגלת לחדש דבר ותמיד נגררת לחיקוי או שיפור תכונות הנמצאות במערכות הפעלה מסחריות.
...
4. אתה חוזר על הטענה שלי: חלונות יודעת לעבוד על מגוון התקני חומרה אינסופי.
5. דווקא חלונות לא מצטיינת בתאימות אחורה. מיקרוסופט רכשה את קידארו הישראלית על מנת להשתמש בטכנולוגיות הוירטואליזציה שלה בשביל ה-xp mode בחלונות 7. מטרתו של ה-xp mode הוא להריץ תוכנות ש-7 לא תומכת בהן (בגלל חוסר תמיכה לאחור) במכונה וירטואלית שמריצה XP, בלי שהיוזר מודע לזה בכלל.
הדבר הזה עלה למיקרוסופט כ-100 מליון דולר, והכניס לכיס של חבר יקר (אחד המייסדים) כשמונה מליון דולר.
6. התמיכה של חלונות במולטימדיה גרועה יותר מזו של לינוקס. לינוקס מהקופסא מנגן הכל. חלונות מהקופסא דורשת התקנת קודקים ועוד תוכנות (חלקן בתשלום).
7. אני בהחלט לא חושב שיש חדשנות בממשק של חלונות. להיפך. אני חושב שהוא שמרן, ונמצא הרחק מאחור בהשוואה לממשק של מק או לינוקס מודרני.

כמו שאמרתי קודם לכן - העליתי לכאן 3 דקות של וידאו מחווית המשתמש שלי היום בבוקר. האם יש לי דרך לקבל חוויה זהה / דומה בחלונות? התשובה היא לא. כאשר נוסיף למשוואה שיש לי לפטופ ישן יחסית עם 1G זכרון בלבד התשובה הופכת להיות "לא בריבוע"
הנקודה המצחיקה היא, שכאשר אנשים שלא מכירים מחשבים יותר מדי רואים את צורת העבודה שלי על המחשב הם שואלים אותי האם זה ויסטה או חלונות 7 כל האפקטים האלה...

moco
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו

שליחה

Catskinner כתב:moco, מדובר בשני כלים שבאמת אין בהם צורך כדי לכתוב מכתבי נאצה לועד הבית אבל למה אתה מגביל למשתמשים ביתיים? זה לא כזה כיף גדול להשתמש בסט אחד של כלים במשרד ולעבור לסט אחר בבית. OneNote הוא אחד הפנינים העלומים ב Office וכלי חובה לכל סטודנט לדעתי. זה גם עובד מצויין כשמנהלים פרוייקטים ויש לזה תמיכה מצויינת במתכונת של Tablet. תוכנת InfoPath לעומתה מיועדת לארגונים שצריכים לעשות אוטומציה של תהליכים ושימוש בטפסים אלקטרוניים.

לא מצאת חוסר ב Open Office? אז אתה כנראה לא כותב מאמרים או ספרי הדרכה שיש בהם צורך בהחלת Styles מאוד נוקשים, בניית תוכן עניינים, חלוקה לפרקים ותתי פרקים, מראי מקומות ואינדקס. זה לא שזה לא אפשרי ב Open Office, זה רק תרגיל דומה לקריעת ים סוף - דרך אגב גם אני משתמש ב Open Office על Vista ועל XP בנוסף ל Linux.

ביננו, תמיכת המקרואים בטבלאות של Open Office היא עדיין לא זה אם כבר מדברים על גליונות.

GMail לא מהווה תשובה עבור עסק או משרד, בדיוק כפי ש Google Documents לא מהווה תחליף ל Office. בטח לא כשיש צורך בקישוריות לשרת Exchange וגישה ל Public Folders. למשתמש ביתי זה כבר סיפור אחר אבל אני מעדיף את Thunderbird על פני שירות דואר מבוסס Web.
...
כתבת אמת, אך זה לא רלוונטי לדיון. ראה תשובה לאריה.

"זה לא כזה כיף גדול להשתמש בסט אחד של כלים במשרד ולעבור לסט אחר בבית" - צודק, אבל רוב המשתמשים הביתיים לא משתמש בזה במשרד.

"אז אתה כנראה לא כותב מאמרים או ספרי הדרכה שיש בהם צורך בהחלת Styles מאוד נוקשים" - שוב צודק. זה בדיוק מה שכתבתי. אבל כמה אנשים כותבים ספרי הדרכה?

תצאו קצת מהבועה של Information workers ועוד מתוחכמים יחסית. דיברנו על משתמש ביתי ממוצע. זה שקונה מחשב בשביל לראות פורנו וFB, לשלוח אימייל לחברים, ופעם בשנה לכתוב מכתב נאצה לוועד הבית.

אגב, אני ממש לא מבין בזה, אבל ממכרים שכן כותבים חוברות גדולות במחשב שמעתי דווקא זלזול גדול בOffice. עובדים עם Adobe למשל.
מה שאני כן זוכר שפעם אחרונה (לפני כמה שנים) שניסיתי לערוך מסמך ערוך מהרגיל ועם תמונות וטבלאות, די מהר נתקעתי בבאגים קשים בוורד.
משה

Catskinner
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה

Shed, במקרה אתה קצת טועה בקשר לאפקטים כי הם היו זמינים עבור Windows כבר ב 2002. אמנם דרך כלי חיצוני של Stardocks אבל אני נהניתי מנענועי עכוז של תפריטים וקפיצות בנג'י של חלונות הרבה לפני שהיו בכלל באופק בלינוקס.

חלונות בוודאי נהנית מתאימות אחורה הרבה יותר טובה מ Linux, שלא לדבר על Mac OS X. אנחנו עד היום נאלצים להשתמש במשרד בכל מיני ישומים שפותחו ב DBase, מתקשרים לטבלאות Lotus 123 Ver 2.0 שולים הדפסות למדפסת סיכות והכל דופק כמו שצריך למרות הכל.

לינוקס מהקופסה מנגן הכל? כלומר אני שם DVD בכונן והוא מתנגן לי מבלי שאדרש להתקין FFMPEG תחילה ומבלי שתופיע לי הודעה מ Synaptics שאני עלול לעבור על החוק במדינה שלי? זה ממש חדש לי.

לינוקס עם ממשק משתמש חדשני? הצחקת אותי. בוא תפרט לי בבקשה במה Gnome או KDE ששניהם צמחו מ X-Windows המזדקן מחדשים משהו.

Catskinner
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה

moco, וואלה אני לא מבין מה אתה רוצה ממני. הרי כבר פעמיים כתבתי לך שבתור משתמש ביתי אני משתמש ב Open Office כדי לכתוב מכתבי נאצה לועד הבית. אתה באמת חושב שכשאני בבית אני מתעסק באותם דברים כמו במשרד?

Catskinner
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה

טוב ילדים אני הולך הביתה ומשם לעזור לחברה למצוא דירה חדשה, נסו בהעדרי שלא לגלוש לעלבונות ואם מישהו לא בסדר אז תגידו אותו ל pixies שישים אותו בעונש.

אחלו לי הצלחה כי אם יש דבר שאני לא אוהב לעשות בחיים זה להתווכח עם בעלי דירות ומתווכים.

Shed
גורו HTPC
גורו HTPC

שליחה

cats,
את stardocks אני מכיר, השתמשתי ואהבתי. אבל הוא לא נתן לי שני אפקטים חשובים במיוחד מבחינת יעילות עבודה: scale ו-expo. אתה יכול לראות את scale בפעולה בוידאו שהעליתי.

לדעתי, תאימות לאחור היא נושא חלש אצל חלונות. הן ברמת תוכנה והן ברמת חומרה. כמו שאמרתי - גם מיקרוסופט הבינו את זה ושילמו 100 מליון דולר בשביל workaround נסתר מהיוזר. באופן אישי אני מאוד שמח שהם שלחו את היד לארנק וכתבו צ'ק, פשוט כי הוא הפך חבר למליונר, וזה תמיד כיף.

אם תשים DVD בכונן - הוא יתנגן. על מנת לא להטעות, יכול להיות שתופיע לך בקשת אישור להוריד קודק. לחיצה אחת על הכפתור והקובץ מתנגן. אין דבר כזה "חבילות קודקים".

תתפלא - אבל לינוקס היום היא בהחלט עם ממשק חדשני, ולא מעט מהדברים "חדשים" בויסטה או ב-7 הגיעו משם. אני שוב מזמין אותך לצפות בוידאו שהעליתי היום. אין לי זמן וכוח להקליט וידאו נוסף שימחיש נקודות נוספות חזקות וחדשניות ב-GUI של לינוקס.

moco
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו

שליחה

Catskinner כתב: 5. תאימות אחורה
.
...
זה לא מספר 5, זה צריך להיות מספר 1 ובאותיות של קידוש לבנה.

אריה הדגיש מקודם את ה20 שנה !
ה20 שנה הם בזכות זה. להקפיד על תאימות אחורה הייתה החלטה שיווקית ממדרגה ראשונה, חכמה ואמיצה.
כמו שכל מפתח תוכנה יודע, זו לא החלטה קלה מבחינת המהנדסים. זה דורש השקעה אדירה במשאבי פיתוח ובדיקה, וזה מונע המון שיפרים שיכלו היו להיות ללא האילוץ הזה.
באופן אירוני, האילוץ הזה, הוא גם מה שגרם להרבה מהתלונות על Windows (טכנית זה כמו משקולת שמחוברת לפיתוח), אבל הוא זה שהיה אחראי על שימור המשתמשים.
אם לא הייתה תאימות אחורה, היינו חיים בעולם אחר שבו בכל החלפת גרסה, היו עוד כמה מערכות הפעלה מתחרות, כי היה להם פתח להיכנס בו.
משה

Catskinner
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה

ראיתי את הווידאו וכל הכבוד ל Linux שהעתיקו את Expose מה Mac.

חזור אל “תוכנה - KODI”