שרשור החריף הרישמי של HT
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46321
- נתן תודות: 1965 פעמים
- קיבל תודות: 5065 פעמים
הי זיו,
בתור חובב חריף (כנראה שלא קרוב אליך
אבל אחד שטבסקו וסחוג הם נחמדים בשבילו) גרמת לי להסתקרן... על איזה אחד מהבקבוקים אתה ממליץ לנסות בתור התחלה?
ושאלה שניה, אבא שלי הוא אוהב חריף אמיתי, הוא גידל פלפלים חריפים לבד ותמיד לוקח לכל מסעדה איתו פלפל מוכן. אני חושב לקנות לו גם אחד שינסה, איזה מומלץ?
בתור חובב חריף (כנראה שלא קרוב אליך
ושאלה שניה, אבא שלי הוא אוהב חריף אמיתי, הוא גידל פלפלים חריפים לבד ותמיד לוקח לכל מסעדה איתו פלפל מוכן. אני חושב לקנות לו גם אחד שינסה, איזה מומלץ?
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

מכיוון שאבא שלך הוא Extreme ואנחנו לא רוצים לאכזב אותו עם "איזה רוטב מהאינטרנט", הייתי מציע ללכת על Ultra Death Sauce.
מגיע בצורת ארון קבורה (בצדק) ומכיל גם את מחזיק המפתחות המגניב שלהם.
מגיע בצורת ארון קבורה (בצדק) ומכיל גם את מחזיק המפתחות המגניב שלהם.
- uriler
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10118
- שם מלא: אורי לרנר
- נתן תודות: 190 פעמים
- קיבל תודות: 512 פעמים
- יצירת קשר:
אבא שלך היה המתחרה ב"לעוף על המיליון"?tomer_h כתב:הי זיו,
ושאלה שניה, אבא שלי הוא אוהב חריף אמיתי, הוא גידל פלפלים חריפים לבד ותמיד לוקח לכל מסעדה איתו פלפל מוכן. אני חושב לקנות לו גם אחד שינסה, איזה מומלץ?...
גם שם היה אחד שמגיע לכל מקום עם פלפל בכיס...
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

פעם גם אני הייתי ככה, אבל זה יותר מידי הכנות.
בגלל זה אני קונה את האבקות אשר תמונה שלהן ניתן למצוא מוקדם יותר בהודעות שלי. אין צורך בקירור ותמיד אני מוכן עם זה לכל ארוחה.
בגלל זה אני קונה את האבקות אשר תמונה שלהן ניתן למצוא מוקדם יותר בהודעות שלי. אין צורך בקירור ותמיד אני מוכן עם זה לכל ארוחה.
לא, לא השתתף, לפחות לפי מה שידוע לי.. אבל הוא תמיד מוכן עם פלפל חריף...uriler כתב:אבא שלך היה המתחרה ב"לעוף על המיליון"?tomer_h כתב:הי זיו,
ושאלה שניה, אבא שלי הוא אוהב חריף אמיתי, הוא גידל פלפלים חריפים לבד ותמיד לוקח לכל מסעדה איתו פלפל מוכן. אני חושב לקנות לו גם אחד שינסה, איזה מומלץ?...
גם שם היה אחד שמגיע לכל מקום עם פלפל בכיס......
זיו, מה עם ההמלצה בשבילי?
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

אוקי, ההזמנה הושלמה 
הזמנתי כהמלצתך את ה- Ultra Death Sauce עבור אבא שלי (מקווה שלא ישרוף אותו...
..)
ועבורי התחלתי במשהו יותר "סולידי", הזמנתי את ה- Original Death Sauce.
לא הזמנתי ישירות מהאתר כי המשלוח יקר מאוד.. הזמנתי מ-Ebay שם יצא מעט יותר טוב מבחינת משלוח.
הזמנתי כהמלצתך את ה- Ultra Death Sauce עבור אבא שלי (מקווה שלא ישרוף אותו...
ועבורי התחלתי במשהו יותר "סולידי", הזמנתי את ה- Original Death Sauce.
לא הזמנתי ישירות מהאתר כי המשלוח יקר מאוד.. הזמנתי מ-Ebay שם יצא מעט יותר טוב מבחינת משלוח.
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

בהחלט, אני אעשה זאת בזהירות ואחריות 
שאלה מדעית קצרה... קראתי את כל השרשור (המעט עתיק כבר..) וראיתי שענו לגבי ההרגל לחריף, שעם הזמן הלשון מתרגלת לחריף.
השאלה היא האם גם שאר הגוף מצליח להתרגל?
כי חוץ מחריפות בלשון לחלקנו זה גם גורם להזעה, צינון, וגם חריף אחרי כמה שעות, אבל במקומות אחרים.... האם גם הסימפטומים האלה משתפרים עם הזמן/ההרגל?
שאלה מדעית קצרה... קראתי את כל השרשור (המעט עתיק כבר..) וראיתי שענו לגבי ההרגל לחריף, שעם הזמן הלשון מתרגלת לחריף.
השאלה היא האם גם שאר הגוף מצליח להתרגל?
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

כלומר האם הסימפטומים נחלשים? אני יכול לדבר רק מהנסיון שלי - ממש בקצת.
tomer_h כתב:בהחלט, אני אעשה זאת בזהירות ואחריות
השאלה היא האם גם שאר הגוף מצליח להתרגל?כי חוץ מחריפות בלשון לחלקנו זה גם גורם להזעה, צינון, וגם חריף אחרי כמה שעות, אבל במקומות אחרים.... האם גם הסימפטומים האלה משתפרים עם הזמן/ההרגל?
...
נראה לי שאחרי לגימה מהבקבוק הכימי הזה אתה מקבל כזה בוסט שמעיף אותך למקומות שאפילו האנטרפרייז ממסע בין כוכבים לא הגיעה אליהם
נערך לאחרונה על ידי zeev78 ב 13/01/2011 10:08, נערך פעם 1 בסך הכל.
- yanivol
- חבר ותיק

- תגובות: 2755
- שם מלא: yanivol
- נתן תודות: 135 פעמים
- קיבל תודות: 97 פעמים
האם אפשר להבין מההזמנה החדשה, שחיסלת את ההזמנה הקודמת?
עוד נותר לי בערך חצי מבקבוק ה THE BOMB שקיבלתי בערך עם ההזמנה הקודמת שלך (שהיתה גדולה פי 4 וחריפה פי 3).
עוד נותר לי בערך חצי מבקבוק ה THE BOMB שקיבלתי בערך עם ההזמנה הקודמת שלך (שהיתה גדולה פי 4 וחריפה פי 3).
איסטרה בלגינא קיש קיש קריא
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag