באיזו מסעדה אכלתם לאחרונה?
Come Soon
מדובר על מסעדה סינית/יפנית/תילאנדית/אוריינטלית (וכו') ותיקה שנמצאת בהוד השרון. השולחן הזמין
מבחר של מנות עוף (בלימון/שקדים/ירקות וכדומה) שהיו טעימות. אני הזמנתי סושי שהיה גרוע - סלמון
סקין רך כמו גלידה (במקום קריספי), סושי סנדוויץ שלא נראה לי שהיה בכלל מה שהזמנתי, וקונוס שהיה
דווקא סביר (אבל לא יוצא דופן). עם קינוחים לא טרחנו. המקום אגב אינו זול.
7/10
מדובר על מסעדה סינית/יפנית/תילאנדית/אוריינטלית (וכו') ותיקה שנמצאת בהוד השרון. השולחן הזמין
מבחר של מנות עוף (בלימון/שקדים/ירקות וכדומה) שהיו טעימות. אני הזמנתי סושי שהיה גרוע - סלמון
סקין רך כמו גלידה (במקום קריספי), סושי סנדוויץ שלא נראה לי שהיה בכלל מה שהזמנתי, וקונוס שהיה
דווקא סביר (אבל לא יוצא דופן). עם קינוחים לא טרחנו. המקום אגב אינו זול.
7/10
- MarioMan
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 3539
- שם מלא: יונתן פת-יה
- נתן תודות: 19 פעמים
- קיבל תודות: 195 פעמים
pixies כתב:...
מוזס - אפשר לנהל על זה ויכוחים אינסופיים, אבל אנחנו מהמחנה שחושב שהארט-בורגר זה ההמבורגר (או וריאציה שלו) הכי טוב בארץ. הסניף של רוטשילד נחמד יותר מהסניף של הרצליה, ואת הסניף של רמת החי"ל לא כל כך אהבנו. הסניף החדש בצפון דיזנגוף נחמד, אבל פשוט אין שם חנייה (רק בנמל בתשלום) - לא נוח.
גוצ'ה אבן גבירול - מסעדת שף לא יקרה אבל מעולה וכיפית (גם העיצוב של המסעדה) של דגים ופירות ים.
...
אינדירה בלונדון מיניסטור - אוכל הודי הטוב בארץ (חבל שקצת יקר).
....
מסכים לגבי סניף רוטשילד, אבל אני מצד שני מאד אוהב את סניף רמת החייל (גם קרוב לי לבית).
לגבי ההמבורגר - מוצלח למדי, בוודאי שיותר מזה של הבלאק, אבל לא חושב שהוא הכי טוב בקטגוריה.
גוצ'ה אבן גבירול אכן ה-מסעדה בקטגוריה שלה.
אינדירה בלונדון מיניסטור לדעתי זה סיפור עצוב - בהתחלה כשגיליתי אותה לפני כמה שנים היה שם אוכל מצויין, אבל מאז הם כנראה החליפו שף וכל הבישול הפך מחריף למתקתק.
בחמישי הייתי עם האישה ב"עצמון" בפרדס כץ. אוכל טריפוליטאי ביתי וטוב.
אני מעדיף אותו על השכנים המפורסמים שלו (בכור את שושי).
אכלתי חריימה של לוקוס מעולה עם חצי כיכר לבן לבן. האישה אכלה קוסקוס עם מפרום וירקות.
כולל פעמים שתיה ופעמיים תה וכמה סלטים מיוחדים עלה 110 שח
מומלץ
שח
אני מעדיף אותו על השכנים המפורסמים שלו (בכור את שושי).
אכלתי חריימה של לוקוס מעולה עם חצי כיכר לבן לבן. האישה אכלה קוסקוס עם מפרום וירקות.
כולל פעמים שתיה ופעמיים תה וכמה סלטים מיוחדים עלה 110 שח
מומלץ
שח
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
שלשום אכלנו לראשונה בברסרי המהוללת באבן גבירול, שהיא גם קרובה מאוד לבית.
האוכל מצויין, מדוייק ואיכותי, מסעדת שף אמיתית. לא נרשמה שום נפילה!
מה שקצת הפריע היה האלכוהול שמתומחר בצורה ממש מוגזמת לדעתי (היין הכי זול 35 ש"ח לכוס, ומרגריטה עולה 42 ש"ח), וזוגות יסבלו קצת מצפיפות בשולחנות הזוגות הקטנטנים שלהם.
את הקינוחים לא ניסינו (לא מצאנו משהו שסיקרן אותנו במיוחד), אז קפצנו לוניליה הסמוכה לאמורה מיו - גלידה מעולה!
האוכל מצויין, מדוייק ואיכותי, מסעדת שף אמיתית. לא נרשמה שום נפילה!
מה שקצת הפריע היה האלכוהול שמתומחר בצורה ממש מוגזמת לדעתי (היין הכי זול 35 ש"ח לכוס, ומרגריטה עולה 42 ש"ח), וזוגות יסבלו קצת מצפיפות בשולחנות הזוגות הקטנטנים שלהם.
את הקינוחים לא ניסינו (לא מצאנו משהו שסיקרן אותנו במיוחד), אז קפצנו לוניליה הסמוכה לאמורה מיו - גלידה מעולה!
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
ועוד מסעדה ששכחתי לציין אותה - הראנינג סושי בהרצליה פיתוח. טעים ולא יקר. הקומבינציה הזוגית המיוחדת (זאת שעולה 150 ש"ח) מומלצת.
חצי בקבוק יין ישראלי עולה כ-40 ש"ח - מחיר מצחיק.
חצי בקבוק יין ישראלי עולה כ-40 ש"ח - מחיר מצחיק.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
יום חמישי בערב אכלנו במסעדת OM בהוד השרון. גלילות האנטרקוט מאוד מומלצות ויש גם יין פינוט'אז מדרא"פ מצויין
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
אכלתי שם פעם אחת לפני כמה שנים, כל פעם שאני עובר שם אני נזכר בזוועה. עדיף כבר לאכול בלי-בורגרCatskinner כתב:יום חמישי בערב אכלנו במסעדת OM בהוד השרון. גלילות האנטרקוט מאוד מומלצות ויש גם יין פינוט'אז מדרא"פ מצויין...
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
מה אכלת שם שלא היה בסדר?
לי דווקא יצא לאכול שם כמה פעמים והאוכל לדעתי בסדר גמור והמנות לא פחות מעניינות מאשר במסעדות אחרות שבהם יצא לי כבר לאכול.
לי דווקא יצא לאכול שם כמה פעמים והאוכל לדעתי בסדר גמור והמנות לא פחות מעניינות מאשר במסעדות אחרות שבהם יצא לי כבר לאכול.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
ספגטים (סניף רעננה)
הפעם המי יודע כמה שאני אוכל ברשת הזו. בדר"כ אני בא רק בשביל הפסטות בשמנת, אבל החלטתי לגוון
והלכתי על הפילה סלמון בגריל עם רוטב סויה/פטריות מתוק וירקות קלויים - היה משהו פנטסטי (למרות שעוד
לא נתקלתי בפילה סלמון בגריל שלא אהבתי). ישבנו בחוץ, היה מזג אויר מעולה ואפילו השירות היה טוב.
9/10
לה גופרה
נראה לי שככה כותבים את זה... זה מן גלידריה שעושה גם וופל בלגי ונמצאת סמוך לספגטים הנ"ל. הלכנו
על וופל עם ממרח נוטלה ושוקולד לבן ומעל גלידה וניל וקפה. הגלידות היו די סטנדרטיות והופל היה מעולה.
השירות אגב, גם היה מצויין.
8/10
הפעם המי יודע כמה שאני אוכל ברשת הזו. בדר"כ אני בא רק בשביל הפסטות בשמנת, אבל החלטתי לגוון
והלכתי על הפילה סלמון בגריל עם רוטב סויה/פטריות מתוק וירקות קלויים - היה משהו פנטסטי (למרות שעוד
לא נתקלתי בפילה סלמון בגריל שלא אהבתי). ישבנו בחוץ, היה מזג אויר מעולה ואפילו השירות היה טוב.
9/10
לה גופרה
נראה לי שככה כותבים את זה... זה מן גלידריה שעושה גם וופל בלגי ונמצאת סמוך לספגטים הנ"ל. הלכנו
על וופל עם ממרח נוטלה ושוקולד לבן ומעל גלידה וניל וקפה. הגלידות היו די סטנדרטיות והופל היה מעולה.
השירות אגב, גם היה מצויין.
8/10
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73275
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 646 פעמים
- קיבל תודות: 3156 פעמים
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3740339,00.html
"מסע קולינרי": 5 מסעדות הבשר הטובות בארץ
לאחר שהסתובב ברחבי הארץ בוחר עבורכם חיליק גורפינקל, מחבר הספר "מסע קולינרי - מדריך מפה לטיולי אוכל", את חמש מסעדות הבשר האהובות עליו בישראל
אני אישית חובב גדול של מסעדת הבשרים לימוזין ברמת ישי - הסטטיקים הכי איכותיים שאכלתי בחיי.
לאחר שהסתובב ברחבי הארץ בוחר עבורכם חיליק גורפינקל, מחבר הספר "מסע קולינרי - מדריך מפה לטיולי אוכל", את חמש מסעדות הבשר האהובות עליו בישראל
אני אישית חובב גדול של מסעדת הבשרים לימוזין ברמת ישי - הסטטיקים הכי איכותיים שאכלתי בחיי.
אכלתי ב"סמי וסוסו" בב"ש ובאמת מומלץ. מיקום בשוק - המקום האחרון שהייתם מחפשים מסעדת בשר טובה.Huber כתב:http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3740339,00.html
אני אישית חובב גדול של מסעדת הבשרים לימוזין ברמת ישי - הסטטיקים הכי איכותיים שאכלתי בחיי....
משה
ננוצ'קה
פעם ראשונה שלי במסעדה הגרוזינית המוכרת (ויחסית וותיקה במונחי מסעדות בישראל). הם ממש לאחרונה
עברו מהבניין ששימש אותם עד עכשיו לבניין הסמוך (יצא להם טוב). המקום עכשיו יותר גדול, אבל קצת פחות
"צבעוני". האקוסטיקה שם היא משהו נוראי ברמות - לא שומעים אחד את השני, לא שומעים את מוסיקת הרקע,
ויוצאים עם כאב אוזניים.
לראשונות הלכנו על החינקלי בשר - כיסוני בצק מבושלים במים עם בשר בקר ואווז. טעים, אבל זה כולה כיסוני
בצק חסרי טעם, עם כדור בשר מבפנים. ברגע שחותכים אותם הם מופרדים לגמרי.
נוסף על כך הלכנו על החצ'פורי - מאפה פריך ממולא בגבינה או פשוט גרסה גרוזינית לבורקס גבינה. טעים, אך
חסר כל ייחוד.
לעיקריות הלכנו על מניפת חציל עם גבינות (לא טעמתי, אבל נראה טוב) וקבבונים (גם עם גבינה) טעימים,עם
"טחינה גרוזינית", ופירה (סטנדרטי לגמרי).
לקינוח אכלנו קרפ גרוזיני - מין בלינצ'ס עם מילוי של אגוזים/תפוח/קינמון וכדור גלידת וניל. נחמד למדי.
מי שמחפש בנוסף לאוכל גם אלכוהול "ואווירה" ימצא אותה בשעות יותר מאוחרות בבר שמה נראה יותר "שמח".
פעם ראשונה שלי במסעדה הגרוזינית המוכרת (ויחסית וותיקה במונחי מסעדות בישראל). הם ממש לאחרונה
עברו מהבניין ששימש אותם עד עכשיו לבניין הסמוך (יצא להם טוב). המקום עכשיו יותר גדול, אבל קצת פחות
"צבעוני". האקוסטיקה שם היא משהו נוראי ברמות - לא שומעים אחד את השני, לא שומעים את מוסיקת הרקע,
ויוצאים עם כאב אוזניים.
לראשונות הלכנו על החינקלי בשר - כיסוני בצק מבושלים במים עם בשר בקר ואווז. טעים, אבל זה כולה כיסוני
בצק חסרי טעם, עם כדור בשר מבפנים. ברגע שחותכים אותם הם מופרדים לגמרי.
נוסף על כך הלכנו על החצ'פורי - מאפה פריך ממולא בגבינה או פשוט גרסה גרוזינית לבורקס גבינה. טעים, אך
חסר כל ייחוד.
לעיקריות הלכנו על מניפת חציל עם גבינות (לא טעמתי, אבל נראה טוב) וקבבונים (גם עם גבינה) טעימים,עם
"טחינה גרוזינית", ופירה (סטנדרטי לגמרי).
לקינוח אכלנו קרפ גרוזיני - מין בלינצ'ס עם מילוי של אגוזים/תפוח/קינמון וכדור גלידת וניל. נחמד למדי.
מי שמחפש בנוסף לאוכל גם אלכוהול "ואווירה" ימצא אותה בשעות יותר מאוחרות בבר שמה נראה יותר "שמח".
- tiptip
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3519
- שם מלא: tiptip
- נתן תודות: 298 פעמים
- קיבל תודות: 49 פעמים
צודק, תודה רבה
http://www.samarkand.co.il/
ישבתי ליד בוכרים אתמול שהמליצו בחום, ואם בוכרים
שאחד יש לו טבחית בוכרית במשרד, ואשה בוכרית בבית
ממליץ על המסעדה אז כנראה היא באמת טובה.
הבנתי ממנו שגם המחירים שווה לכל נפש.