מצאתם באג בעיצוב החדש? יש בעיה שמפריעה לכם ואתם רוצים שנתקן? בואו ושתפו!
- avihuli
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9018
- נתן תודות: 1576 פעמים
- קיבל תודות: 1348 פעמים
לפי ההסבר שמופיע בתיאור של הניהול של האופציות הללו:
חברים אלו כאלה שאתה רוצה "לעקוב" אחריהם.
נודניקים אלו כאלו שאתה לא רוצה, יענו טרולים שסתם מעמיסים פה בהודעות. פשוט אתה יכול להעלים את ההודעות שלהם מראש מבלי שיוצגו לך בשרשורים.
חברים אלו כאלה שאתה רוצה "לעקוב" אחריהם.
נודניקים אלו כאלו שאתה לא רוצה, יענו טרולים שסתם מעמיסים פה בהודעות. פשוט אתה יכול להעלים את ההודעות שלהם מראש מבלי שיוצגו לך בשרשורים.
7.1.2 | SVS Ultra Evolution: Bookshelf / Center / Elevation, Focal Bird, M&K M40T, SB-3000 R.
.
.
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73269
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 646 פעמים
- קיבל תודות: 3156 פעמים
משיה מצליח להיכנס לדף השלישי בת'רד הזה? לי זה מגיע לדף לבן ואני מנסה להבין אם זה באג שצריך לדווח עליו או בעיה אצלי:
https://htmag.co.il/forum/?q=dmlld3RvcG ... N0YXJ0PTMw
עריכה - זה קורה לי גם כשאני מנסה להכינס לדף האחרון של הת'רד הזה:
https://htmag.co.il/forum/?q=dmlld3RvcG ... Q9Mjk4MjEx
https://htmag.co.il/forum/?q=dmlld3RvcG ... N0YXJ0PTMw
עריכה - זה קורה לי גם כשאני מנסה להכינס לדף האחרון של הת'רד הזה:
https://htmag.co.il/forum/?q=dmlld3RvcG ... Q9Mjk4MjEx
ראשית, תתחדשו על פורום שלכם!
מצאתי שתי באגים:
1. בגרסת דסקטופ, בדפדפן כרום, כאשר אני נמצא בדף ראשי של HT (כתבות) אני מצליח לגלגל את הדף באמצעות עכבר ומקשי חיצים,
כאשר אני נמצא בדף פורומים - אנני מצליח לגלגל את הדף בעזרת עכבר גם מקשי חיצים, אם אני מעביר את הסמן בסרגל תפריטים של HT (פס שחור למעלה) זה מגלגל את הדף פורום. (ביצעתי ניקוי קוקיז וקאש ובעיה לא נפתרה)
2. גרסת מובייל וגם דסקטופ, כאשר אני ברשימת שרשורים, הגעתי לאמצע שרשור, נכנסתי לתוך שרשור וכאשר חזרתי לרשימת שרשור וזה הקפיץ אותי לדף עליון במקום דף אמצעי שבו נכנסתי לתוך שרשור.
3. בכל פעם שאני עובר מדף לדף סימני פס טעינה מפריע לי, האם זה יעלם?
4. כמו רוב מגיבים אני רוצה את הפיצ'ר רשימות שרשורים חדשים לפי פורומים ספציפיים.
רוב תודות!
מצאתי שתי באגים:
1. בגרסת דסקטופ, בדפדפן כרום, כאשר אני נמצא בדף ראשי של HT (כתבות) אני מצליח לגלגל את הדף באמצעות עכבר ומקשי חיצים,
כאשר אני נמצא בדף פורומים - אנני מצליח לגלגל את הדף בעזרת עכבר גם מקשי חיצים, אם אני מעביר את הסמן בסרגל תפריטים של HT (פס שחור למעלה) זה מגלגל את הדף פורום. (ביצעתי ניקוי קוקיז וקאש ובעיה לא נפתרה)
2. גרסת מובייל וגם דסקטופ, כאשר אני ברשימת שרשורים, הגעתי לאמצע שרשור, נכנסתי לתוך שרשור וכאשר חזרתי לרשימת שרשור וזה הקפיץ אותי לדף עליון במקום דף אמצעי שבו נכנסתי לתוך שרשור.
3. בכל פעם שאני עובר מדף לדף סימני פס טעינה מפריע לי, האם זה יעלם?
4. כמו רוב מגיבים אני רוצה את הפיצ'ר רשימות שרשורים חדשים לפי פורומים ספציפיים.
רוב תודות!
1. בניסיון חיפוש קיבלתי את ההודעה הבאה:
2. בתגובה מהירה לא ניתן להדביק ctrl+v
קוד: בחירת הכל
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/s9e/text-formatter/src/Utils.php on line 155: DOMDocument::loadXML(): AttValue: ' expected in Entity, line: 3
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/s9e/text-formatter/src/Utils.php on line 155: DOMDocument::loadXML(): attributes construct error in Entity, line: 3
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/s9e/text-formatter/src/Utils.php on line 155: DOMDocument::loadXML(): Couldn't find end of Start Tag URL line 3 in Entity, line: 3
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/s9e/text-formatter/src/Utils.php on line 155: DOMDocument::loadXML(): EndTag: '</' not found in Entity, line: 3
- Amir64
-
- גורו

- תגובות: 10913
- נתן תודות: 215 פעמים
- קיבל תודות: 1941 פעמים
החבר dor1992 פתח שירשור בפורום "רשתות, IT ומחשוב" בתאריך 2/11/20
viewtopic.php?p=3123294#p3123294
אני הגבתי תגובה אחת בשירשור.
ב- שרשורים שלי, אני לא רואה את השרשור הזה.
אם אני נכנס ל-"חיפוש הודעות המשתמש" בפרופיל של dor1992, גם לא רואים את השירשור הזה.
השירשור האחרון שרואים בתוצאות של dor1992, הוא מ- 27/10/20
כשאני נכנס לפורום "רשתות, IT ומחשוב", כן רואים שהשרשור קיים.
נראה שמשהו לא תקין במנגנון החיפוש.
viewtopic.php?p=3123294#p3123294
אני הגבתי תגובה אחת בשירשור.
ב- שרשורים שלי, אני לא רואה את השרשור הזה.
אם אני נכנס ל-"חיפוש הודעות המשתמש" בפרופיל של dor1992, גם לא רואים את השירשור הזה.
השירשור האחרון שרואים בתוצאות של dor1992, הוא מ- 27/10/20
כשאני נכנס לפורום "רשתות, IT ומחשוב", כן רואים שהשרשור קיים.
נראה שמשהו לא תקין במנגנון החיפוש.
- Amir64
-
- גורו

- תגובות: 10913
- נתן תודות: 215 פעמים
- קיבל תודות: 1941 פעמים
אני בדפדפן כרום ו- ctrl+v עובד בסדר גמור בתגובה מהירה....
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
מצאתי מה הייתה הסיבה לבעיה אצלי שגרמה לכך שהודעות מפורומים שסימנתי להתעלמות המשיכו להופיע. זה נבע מהחלפת פסיק אחד בנקודה. אחרי שאיתרתי את הנקודה והחלפתי אותה לפסיק העניין סודר ועכשיו ה feed של הודעות חדשות תואם יותר את ההעדפות שלי.
כל מה שנותר זה לאפשר לבצע מיון לפי הפורום + סטאטוס (נקרא/לא נקרא) בהצגת ה"שרשורים חדשים" ו"שרשורים שלי". אם זה אפשרי זה פותר 99% מהטענות (המוצדקות לחלוטין לדעתי) שקשה להתמקד ולאתר את ההודעות המעניינות בפורומים.
כמו כן, כל הכבוד לעופר לאור שהעיף את התפריטים המיותרים של הפורום, בעיקר את זה הביזארי המאפשר לגשת להודעות ללא תגובות.
כל מה שנותר זה לאפשר לבצע מיון לפי הפורום + סטאטוס (נקרא/לא נקרא) בהצגת ה"שרשורים חדשים" ו"שרשורים שלי". אם זה אפשרי זה פותר 99% מהטענות (המוצדקות לחלוטין לדעתי) שקשה להתמקד ולאתר את ההודעות המעניינות בפורומים.
כמו כן, כל הכבוד לעופר לאור שהעיף את התפריטים המיותרים של הפורום, בעיקר את זה הביזארי המאפשר לגשת להודעות ללא תגובות.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
- Catskinner
- חבר במועדון HT

החלפתם את האפשרות לצפות בכל ההודעות החדשות בפורום במשהוא שנקרא שרשורים חדשים. אין לי בעיה עם השם (חוץ מזה שלא מדובר בשרשורים חדשים אלא בהודעות חדשות), אלא שעכשיו אני לא מוצא את האפשרות לסמן mark all as read. זאת הדרך שלי להתעדכן במה חדש. קבלו ח"ח שחזרה האפשרות לא להציג שרשורים מפורומים מסויימים שהיתה חסרה קודם.
ואין לך "געוואלד געצרוכען"
שאין לו את ה-"פארפאלן" שלו...
שאין לו את ה-"פארפאלן" שלו...
- Catskinner
- חבר במועדון HT

לפי מה שאני רואה האפשרות לסמן את כל השרשורים כנקראו קיימת כרגע רק במסך מפתח הפורומים הראשי (למעלה בצד שמאל)03/11/2020 9:43שלגון כתב: החלפתם את האפשרות לצפות בכל ההודעות החדשות בפורום במשהוא שנקרא שרשורים חדשים. אין לי בעיה עם השם (חוץ מזה שלא מדובר בשרשורים חדשים אלא בהודעות חדשות), אלא שעכשיו אני לא מוצא את האפשרות לסמן mark all as read. זאת הדרך שלי להתעדכן במה חדש. קבלו ח"ח שחזרה האפשרות לא להציג שרשורים מפורומים מסויימים שהיתה חסרה קודם....
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
טופל.03/11/2020 8:52shmizan כתב: עובד מעולה! תודה רבה. כל הכבוד שהכנסתם את זה כל כך מהר.
נראה שהרשימה נמשכה מהמערכת הקודמת? לא הייתי צריך להכניס כלום.
הערה קטנה: לא שלי זה מפריע, אבל עכשיו מופיע בפרופיל של כל חבר מאיזה פורומים הוא מתעלם - אולי יש פה שיקולי פרטיות שצריך להתחשב בהם...
- Kondo10
- אחראי תחום סרטים וטלויזיה

- תגובות: 11506
- נתן תודות: 1193 פעמים
- קיבל תודות: 2421 פעמים
יכול להיות שאין אפשרות להוסיף לינק לאתר אחר עם שם? (שיופיע רק השם בפוסט, בלחיצה זה מפנה לאתר)
זה לא פיצ'ר מיותר או לא נחוץ. (ניסיתי את האופציה שקיימת כאן, זה מוביל לאתר עצמו)
זה לא פיצ'ר מיותר או לא נחוץ. (ניסיתי את האופציה שקיימת כאן, זה מוביל לאתר עצמו)
- Kondo10

מתכוון שאני רושם לדוגמה ביקורת לסרט, השם של הסרט מוביל לקישור ב - IMDb.
זה נקרא Hypertext.
The Undoing
ככה הכנתי את הקישור:
https://www.dropbox.com/s/jcasnyuqpyudd ... k.mp4?dl=0
The Undoing
ככה הכנתי את הקישור:
https://www.dropbox.com/s/jcasnyuqpyudd ... k.mp4?dl=0
- Kondo10

כן זה, תודה. (אנסה)
עדכון, שכשיו זה ברור למה אין לי את זה למרות שחיפשתי כמה פעמים, שעוברים לתצוגה מקדמה, הוספת הקישור נעלמת.
(מנסה להעלות תמונה דרך הפלאפון, אין אפשרות לקבצים דרך סלולר)
עדכון, שכשיו זה ברור למה אין לי את זה למרות שחיפשתי כמה פעמים, שעוברים לתצוגה מקדמה, הוספת הקישור נעלמת.
(מנסה להעלות תמונה דרך הפלאפון, אין אפשרות לקבצים דרך סלולר)