תפרט/באר בבקשה פעם נוספת את הבדיקה שאתה מציעGuyHoresh כתב:ניקח את אותו אדם, אותו אולם קונצרטים (אותם נגנים, מדידה זהה וכו..), אתה יכול להבטיח שישמע בדיוק אותו הדבר?.........
שמן נחשים או מוצר אודיופילי מחולל פלאים? (מכבלי קומקום, פיוזים , ועד מחזיקי כבלים וקמעות)
נסכם במשפט קצר, אני לא קונה את מה שאתה מוכר.ufffnick כתב:@GuyHoresh
·
זו בדיוק הנקודה, שניהם יקבלו את אותו הinput.
שניהם שומעים את אותו הדבר, אבל חווים חווייה שונה.
הסיבה המרכזית לכך עשויה להיות שהאחד הוא נמנה כקהל מטרה למוצר, והשני - לא.
תשאל את חברך יאיר תמם איך הוא מקשר בין מה שהוא שומע למה שהוא מפתח, איך הוא הופך חוויה (חיובית/שלילית) לפרמטר הנדסי שאותו הוא משפר.
עריכה:
אחד אירועים שחזרו על עצמם היה כשהחלפנו גוון של אריזה (סוף באטץ׳) וזה גרם "לחוויית לקוח משופרת משמעותית", או "ירידה דרסטית בחוויית לקוח" שסמנכ"ל הפיתוח היה מסתכל על השיווק ולא מבין מאיזה כוכב הם נפלו, כי הם עצמם בבורותם לא מבינים שאין הבדל בין המוצרים מלבד גוון של אריזה.
מה אתה מוכר?...
לדידתך העולם נראה כמו שיווק של אייפון בשעה שלדידי הוא אינו כזה, ומכאן עבורי לא כל מכירה היא סיפור או סלוגן שיווקי.
בשנות הארבעים חוגי התקשורת דיברו על תאורית המחט התת עורית, התאוריה גרסה כי הנמען מקבל מסרים תקשורתיים גכפי שהועברו מהמוען כאמת מוחלטת, כמובן שהתאוריה לא לקחה בחשבון שהנמען תבוני, יש לו יכולת בדיקה (אוזניים במקרה שלנו) וישנם גורמים נוספים העלולים להשפיע על החלטתו.
·avihuli כתב:@itay123
אולם קח בחשבון שימים על ימים ו/או שבועות על שבועות מכניסה פה פרמטר שהאוזן "מתרגלת" לחווית השמע החדשה.
...
נגעת בנקודה חשובה - אחרי שהאוזן מתרגלת, נסה אז להחליף לכבל הקודם ואז גם תבחין בהבדל באופן ברור יותר.
פתאום יהיה חסר משהו....
ארז
נערך לאחרונה על ידי ארז_וחני ב 31/12/2019 16:30, נערך פעם 1 בסך הכל.
- avihuli
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8998
- נתן תודות: 1566 פעמים
- קיבל תודות: 1347 פעמים
צודק, זה כנראה עובד לשני הכיוונים (בהנחה ויש הבדלים שמיעים בין הכבלים).ארז_וחני כתב:נגעת בנקודה חשובה - אחרי שהמאוזן מתרגלת, נסה אז להחליף לכבל הקודם ואז גם תבחין בהבדל באופן ברור יותר.......
פתאום יהיה חסר משהו.......
7.1.2 | SVS Ultra Evolution: Bookshelf / Center / Elevation, Focal Bird, M&K M40T, SB-3000 R.
.
.
·ארז_וחני כתב:·......
נגעת בנקודה חשובה - אחרי שהאוזן מתרגלת, נסה אז להחליף לכבל הקודם ואז גם תבחין בהבדל באופן ברור יותר.
פתאום יהיה חסר משהו....
ארז
אם יבואו בלילה גמדים ויחליפו לך בס-אפ את כל הכבלים בכבלים של הום סנטר/מחסני חשמל ושות, ואתה לא תדע, מבלי לומר לך, אתה תניע ו לא תבחין בשום ההבדל איך ...
חלאס חרבשת מי שמאמין יאמין ומי שלא אז לא.
על מה הויכוח בכלל?!...
אתה תמשיך להאמין שפיתוח אודיו מתבצע רק בכלי מדידה, אני אמשיך להחזיק בדעתי שהפיתוח בסופו של דבר ימדד באוזני המאזין. אילו כלי מדידה עמדו לסטרדיבריוס כשייצר כלי נגינה, אפס. גם כיום למרות האפשרות למדוד קשה עד בלתי ניתן לחקות את הצליל של הכלים שייצר.ufffnick כתב:@GuyHoresh
·
סיכום מצויין, כי קיומו של תחום אודיו נישתי הגורס שהאוזניים הן כלי מדידה פיתוחי, מראה שאין צורך במחט תת עורית.
עריכה, שכחתי את -
מה אתה מוכר?...
@Moshe984
סליחה, אנחנו מכירים בכלל שאתה מתיימר לומר לי במה אני אבחין ובמה לא ?
לא מוצא חן בעיניך ?
לא נורא....
אתה לא חייב לקרוא כל דבר שנכתב פה (ובוודאי לא חייב להגיב) ואם הפיוז קופץ לך אז אני יכול להמליץ על פיוז אודיופילי...
ארז
סליחה, אנחנו מכירים בכלל שאתה מתיימר לומר לי במה אני אבחין ובמה לא ?
לא מוצא חן בעיניך ?
לא נורא....
אתה לא חייב לקרוא כל דבר שנכתב פה (ובוודאי לא חייב להגיב) ואם הפיוז קופץ לך אז אני יכול להמליץ על פיוז אודיופילי...
ארז
גיא, תמיד אתה יכול להתחרט ולחזור לדיון......שנה אזרחית טובה לכולנו, והלוואי שהצרות והויכוחים היחידים של כולנו יהיו כדוגמת זהGuyHoresh כתב:
·זה תלוי מה בישלו במטבח.......
רוברט, שנה אזרחית טובה לך, סיימתי להשתתף בדיון שמבחינתי איבד את התכלית....
לדעתי יש לציין לשבח שדיון סוער זה הסתיים (???) באפס "נפגעים" (יענו מורחקים) והוא התנהל יחסית
ב "תרבותיות מתונה"
- avihuli
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8998
- נתן תודות: 1566 פעמים
- קיבל תודות: 1347 פעמים
גם לי נראה שצריך איזו הפסקה קטנה לעשות היערכות מחדש.
לפחות עד שנה הבאה, חחח...
יאללה, רק בריאות לכולם !!
לפחות עד שנה הבאה, חחח...
יאללה, רק בריאות לכולם !!
7.1.2 | SVS Ultra Evolution: Bookshelf / Center / Elevation, Focal Bird, M&K M40T, SB-3000 R.
.
.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר: