אוזניות פלנריות, שלב הבא? כתוספת לX2...(עדכון עמ 6)
- yossi126
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 778
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 30 פעמים
מסכים ומחזק את דברי אנטולי. בתור בעלים של אחד מ100 הסטים הראשונים של ה LCD-2 אי שם ב 2010, חוויתי שלל בעיות איתן החל מפדים שהתכווצו, שברים בעץ ולקינוח דרייבר שנכשל. מקווה שפתרו את זה בהמשך כי אני כבר לא עוקב. עם זאת, המחיר של הקלאסיק מפתה וקורץ לי.
-
BUGY
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6686
- נתן תודות: 86 פעמים
- קיבל תודות: 673 פעמים
·לא יודע, אני יושב ומסתכל על שני האוזניות, ה560 והLCD ולא מבין איך אפשר לתמחר אותן באותו המחיר, הLCD נראות ומאכישות הרבה יותר טוב. נכון, הן כבודת יותר.yossi126 כתב:מסכים ומחזק את דברי אנטולי. בתור בעלים של אחד מ100 הסטים הראשונים של ה LCD-2 אי שם ב 2010, חוויתי שלל בעיות איתן החל מפדים שהתכווצו, שברים בעץ ולקינוח דרייבר שנכשל. מקווה שפתרו את זה בהמשך כי אני כבר לא עוקב. עם זאת, המחיר של הקלאסיק מפתה וקורץ לי....
-
BUGY
- חבר מכור קשה

בכל מקרה, היתי כשבוע ללא האיליר...
מכירים שאתם יורדים לים המלח, או צוללים או טסים במטוס והאוזניים נסתמות קלות, בקטנה, ואם הזמן מתרגלים לזה ושוכחים ואז פתאום האוזניים נפתחות ואתם שומעים יותר טוב!!!
אז זה מה שהיה לי עכשיו עם האיליר. שמתי אותם והכל נפתח. צלילי חדשים שלא היו לפני זה
מכירים שאתם יורדים לים המלח, או צוללים או טסים במטוס והאוזניים נסתמות קלות, בקטנה, ואם הזמן מתרגלים לזה ושוכחים ואז פתאום האוזניים נפתחות ואתם שומעים יותר טוב!!!
אז זה מה שהיה לי עכשיו עם האיליר. שמתי אותם והכל נפתח. צלילי חדשים שלא היו לפני זה
·BUGY כתב:בכל מקרה, היתי כשבוע ללא האיליר...
אז זה מה שהיה לי עכשיו עם האיליר. שמתי אותם והכל נפתח. צלילי חדשים שלא היו לפני זה...
יצא לך לשמוע את הפוקל קליר והאוטופיה ולהשוות לאיליר?
-
BUGY
- חבר מכור קשה

·לצערי לא. אני קונה את כל האוזניות הללו באמזון ומחזיר מה שלא מתאים לי (כך עובדים פה בארה"ב קנות ברשת). לקנות זוג יוטופיה יסגור לי את המסגרת ואני גם לא רוצה לשמוע אותם, מה עם הם ממש אבל ממש טובים יותר? מה אז?JDx כתב:·......
יצא לך לשמוע את הפוקל קליר והאוטופיה ולהשוות לאיליר?...
לא יודע לגבי הClear אבל האוטופיה הן ממש לא האוזניות שמתמסרות לווליום גבוה, הטרבל שלהן בהחלט הציק לי בכמה דקות שהספקתי לשמוע אותן בתערוכה, ממש די דקר לי את עור התוף, בדומה לHD800. וזה ממגבר של ניים... Go figure. תאמין לי שאם לי זה הפריע אז אתה תרצה להעיף אותן מהראש הרבה יותר מהר בהתבסס על מה שהבנתי על טעמך מהדיון הזה. תשאר עם האיליר, אם הן באמת פותחות לך את האוזניים כמ שאפילו. ה560 לא עושות אז לדעתי אתה באמת לא צריך לשמוע את האוטופיה. אבל הן באמת נשמעות לך יותר מפורטות מה560 במיד עליון ומעלה?