קיבלתי את ה55B7 שלי, והחזרתי אותה...

פורום מסכי OLED ו- QD-OLED
tzahi
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1508

שליחה

tomeryyy כתב:
...
...
אפור 5 אחוז יהיה אחיד ב LED?
...
·
לדעתי גם מסך מחשב פשוט יעמוד ב 5% אפור.
אבל יהיו בעיות אחרות.

TheCoolest
אחראי תחום מסכים
אחראי תחום מסכים
תגובות: 20197
שם מלא: ארתור ליברמן

שליחה

@tomeryyy
·
בקצרה, כן.

Evil-u
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1376

שליחה

אבל בשחור לא

Alon_Solo
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4150

שליחה

Evil-u כתב:אבל בשחור לא
...
·אפשר לומר בגסות ששחור של LED זה 5% אפור של OLED.
הבעיה שיש הרבה יותר מצבים של מסך שחור מאפור 5% ולכן אני פחות מתרגש מהבעיה דווקא של ה-OLED בתחום הזה.
מה שכן, בשידורי הוט אין שחור אלא אפור 5% במקום שחור ושם זה כן מציק ב-OLED.

TheCoolest
אחראי תחום מסכים
אחראי תחום מסכים

שליחה

@Alon_Solo
·
הפתרון טריוויאלי: להתנתנק מהוט.

Evil-u
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

Alon_Solo כתב:
...
...
·אפשר לומר בגסות ששחור של LED זה 5% אפור של OLED.
הבעיה שיש הרבה יותר מצבים של מסך שחור מאפור 5% ולכן אני פחות מתרגש מהבעיה דווקא של ה-OLED בתחום הזה.
מה שכן, בשידורי הוט אין שחור אלא אפור 5% במקום שחור ושם זה כן מציק ב-OLED.
...
·נכון כי הגמא ב-HOT לא נכונה.
אותו הדבר בסלקום TV (שם בכלל גם הסאונד לא בסולם הנכון )
אבל ככה זה ישראלים, אין להם מושג בדברים האלו וכולם מקבלים את זה.
תודה לאל על נטפליקס.

עריכה, אגב דבר נוסף שנזכרתי בו קח 2 מסכים, LED וOLED ששניהם עם אחידות SubPar, לאולד יש סיכוי להשתפר כי מתישהו הלדים האורגנים מתעוררים קצת ככל שהם מקבלים יותר חשמל.
ב-LED שום דבר לא יוכל לעזור למסך עם זליגה.

Alon_Solo
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4150

שליחה

TheCoolest כתב:@Alon_Solo
·
הפתרון טריוויאלי: להתנתנק מהוט.
...
·ואני חשבתי שלפתוח חלון או להדליק את האור זה הפתרון הטריוויאלי כי השמועה אומרת שלהתנתק מהוט זה ממש לא טריוויאלי.

TheCoolest
אחראי תחום מסכים
אחראי תחום מסכים

שליחה

אני התנתקתי מהטלוויזיה של הוט (אמנם נשארתי עם האינטרנט שלהם, הוא דווקא עובד טוב אצלי) ללא הרבה כאבי ראש.

sky1sky10
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3357

שליחה

הנה דיברתם, שבק אצלי אחד הממירים שלהם :)

avihuli
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 9068

שליחה

@sky1sky10
מאברוק !!
רשימת הציוד: LG 77C9 | Yamaha RX-A2050 / BD-A1020, Emotiva BasX A-150 | Xbox X, Wii | SVS SoundPath Cable: Subwoofer / RCA / Ultra Speaker | HDMI Cable: RuiPro 8K Fiber Active Optical 2.1 / Ultra High Speed

sky1sky10
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה

avihuli כתב:@sky1sky10
מאברוק !!
...
·רב תודות :-)

sky1sky10
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה

sky1sky10 כתב:הנה דיברתם, שבק אצלי אחד הממירים שלהם :)
...
·חזון אחרית הימים,

אתמול שבק הממיר, התקשרתי לשירות הלקוחות, ענה לי נציג תוך 2 דקות, בדק כמה דברים.
היום ולמרות הסערה, הגיע אצלי טכנאי, נחמד ואדיב והחליף את הממיר.
טיפול בפחות מ 24 שעות.

יותר מהיר מאמזון ...

avihuli
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 9068

שליחה

פששש, אולי גם תקבל החזר. חחח....
7.1.2 | SVS Ultra Evolution: Bookshelf / Center / Elevation, Focal Bird, M&K M40T, SB-3000 R.
.
רשימת הציוד: LG 77C9 | Yamaha RX-A2050 / BD-A1020, Emotiva BasX A-150 | Xbox X, Wii | SVS SoundPath Cable: Subwoofer / RCA / Ultra Speaker | HDMI Cable: RuiPro 8K Fiber Active Optical 2.1 / Ultra High Speed

Zachn
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1538

שליחה

שמח שנתקלתי בפוסט הזה כי חשבתי לשדרג את הסוני X850C שלי ל-B8 שתצא בקרוב. אבל אני מהפדנטים, הפרפקציוניסטים המעצבנים האלה עם ה-OCD שלא יכולים להתמודד עם Clouding, Banding וחבריהם. אני נראה לי הלקוח הכי מוכשר בארץ כי הצלחתי להוציא מישפאר 2 (!) החלפות למסך שלי, סה"כ 3 מסכים. לזכותם יאמר שהשירות שקיבלתי מהם היה סופר מקצועי, ללא התנגדויות, הם נתנו לי להגיע אליהם אישית ולהראות להם את התקלה במעבדה, הסכימו לפתוח מסך חדש ולהראות לי אותו לפני ההחלפה, עד שהייתי מרוצה מהתוצאה וקיבלתי אותו הביתה עם שליח כמובן.

הרבה מדברים על סוני והתקלות שלהם, אבל ישפאר, מהנסיון שלי היו נותני שירות מצויינים, עצוב לי שסגרו את חטיבת השירות שלהם והרבה אנשים שעבדו שם המון שנים איבדו את מקום העבודה שלהם, מקווה שהם המשיכו הלאה למקום טוב יותר.

אז אחרי האובר סנטימנטליות הזו, LG הייתה הבחירה הברורה שלי לשדרוג ועכשיו עם כל הבעיות האלה פלוס סאגת שירות בעייתית... מה עושים? סמסונג לא הרשימו בכלל השנה... סוני A1 יקרה מאוד וסביר שתסבול מאותן בעיות כי הפאנל הוא של LG... לחכות עוד שנה?

Evil-u
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

Zachn כתב:שמח שנתקלתי בפוסט הזה כי חשבתי לשדרג את הסוני X850C שלי ל-B8 שתצא בקרוב. אבל אני מהפדנטים, הפרפקציוניסטים המעצבנים האלה עם ה-OCD שלא יכולים להתמודד עם Clouding, Banding וחבריהם. אני נראה לי הלקוח הכי מוכשר בארץ כי הצלחתי להוציא מישפאר 2 (!) החלפות למסך שלי, סה"כ 3 מסכים. לזכותם יאמר שהשירות שקיבלתי מהם היה סופר מקצועי, ללא התנגדויות, הם נתנו לי להגיע אליהם אישית ולהראות להם את התקלה במעבדה, הסכימו לפתוח מסך חדש ולהראות לי אותו לפני ההחלפה, עד שהייתי מרוצה מהתוצאה וקיבלתי אותו הביתה עם שליח כמובן.

הרבה מדברים על סוני והתקלות שלהם, אבל ישפאר, מהנסיון שלי היו נותני שירות מצויינים, עצוב לי שסגרו את חטיבת השירות שלהם והרבה אנשים שעבדו שם המון שנים איבדו את מקום העבודה שלהם, מקווה שהם המשיכו הלאה למקום טוב יותר.

אז אחרי האובר סנטימנטליות הזו, LG הייתה הבחירה הברורה שלי לשדרוג ועכשיו עם כל הבעיות האלה פלוס סאגת שירות בעייתית... מה עושים? סמסונג לא הרשימו בכלל השנה... סוני A1 יקרה מאוד וסביר שתסבול מאותן בעיות כי הפאנל הוא של LG... לחכות עוד שנה?
...
·ישפאר היו סבבה לגמרי לפני תקופת האלקטרוניקס פרו,
היום לא ישימו עליך.

ח.י החליפו לי 2 b6 ובסוף נתנו לי שדרוג במחיר סביר מאוד
לc7 (בדיוק הושקה).

איתמר123
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 526

שליחה

Zachn כתב:שמח שנתקלתי בפוסט הזה כי חשבתי לשדרג את הסוני X850C שלי ל-B8 שתצא בקרוב. אבל אני מהפדנטים, הפרפקציוניסטים המעצבנים האלה עם ה-OCD שלא יכולים להתמודד עם Clouding, Banding וחבריהם. אני נראה לי הלקוח הכי מוכשר בארץ כי הצלחתי להוציא מישפאר 2 (!) החלפות למסך שלי, סה"כ 3 מסכים. לזכותם יאמר שהשירות שקיבלתי מהם היה סופר מקצועי, ללא התנגדויות, הם נתנו לי להגיע אליהם אישית ולהראות להם את התקלה במעבדה, הסכימו לפתוח מסך חדש ולהראות לי אותו לפני ההחלפה, עד שהייתי מרוצה מהתוצאה וקיבלתי אותו הביתה עם שליח כמובן.

...
·

אני קבלתי שבוע שעבר B7 ואין לי גוונים צהובים, כחולים או ורודים. יש לי בנדינג עדין מאוד בבדיקה של % אפור.
אפשר לפול על פאנלים עם אחידות כמעט מלאה.

pessik
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6647

שליחה

Zachn כתב:שמח שנתקלתי בפוסט הזה כי חשבתי לשדרג את הסוני X850C שלי ל-B8 שתצא בקרוב. אבל אני מהפדנטים, הפרפקציוניסטים המעצבנים האלה עם ה-OCD שלא יכולים להתמודד עם Clouding, Banding סמסונג לא הרשימו בכלל השנה... סוני A1 יקרה מאוד וסביר שתסבול מאותן בעיות כי הפאנל הוא של LG... לחכות עוד שנה?
...
·

גם אני מהקפדנים , ומחכה ל C8

נכון ה A1 של סוני יקרה אך השמועה אומרת שמעבדי התמונה של סוני טובים יותר משל LG

אני בעצמי ראיתי אותה בתערוכה של DTOWN בכפר המכבייה - מרשימה מאוד ללא ספק !

אך כמו תמיד במקרים האלה הוצגו סרטי הדגמה שקשה להסיק מהם מסקנות

כי אלה לא התכנים שאתה תראה ביום-יום אצלך בסלון .

לפעמים עדיף לשלם מחיר גבוה בשביל השקט הנפשי שלך

יש לנו עוד כמה חודשים עד שנראה את סדרה 8 באופק..

Zachn
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

מסכים איתך אבל כל המחיר הגבוה לא שווה אם הפאנל שיהיה בסוני נוטה לאותן בעיות של ה-LG. מבחינת מעבדי התמונה אין בכלל מה לדבר, סוני מובילים בגדול ואני חושב שזה די ידוע בעולם האלקטרוניקה. סוני גם מכניסה דגם חדש השנה AF8 שיהיה מעט יותר זמין לאנשים שאין להם תקציב ל-A1, נחכה לביקורות ונראה מה עושים...

pessik
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6647

שליחה

Zachn כתב: מבחינת מעבדי התמונה אין בכלל מה לדבר, סוני מובילים בגדול
...
·

לפני שאתה קוטל את LG :

תעיף מבט במאמר על המעבד החדש אלפה 9 שצריך להגיע במהלך 2018

בין היתר יודע לטפל טוב יותר בעיבוד תנועה כולל תמיכה משופרת ב 120 הרץ

כמובן שזה הכל על הנייר בשלב זה אך יתכן שיש כאן משו קונקרטי :

https://www.androidcentral.com/lg-tv-an ... cessor-ces

על הדגם החדש של סוני AF8 לא שמעתי בכלל 8O

מעניין מהם המקורות שלך ....

Zachn
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

@pessik

ראיתי וקראתי, אכן מרשים. אבל אז סוני חשפו את ה X1 Ultimate שמסוגל לייצר 8K עם HDR 10,000/nits על מסך 150 אינץ'... והלסת שלי נפלה. נכון שלא מדובר במעבד שיכלל בדור הנוכחי, אבל עדיין...

לגבי AF8, המקורות שלי? האתר של סוני, ו-CES:

https://www.sony.co.uk/electronics/tele ... af8-series
http://www.hdtvtest.co.uk/news/sony-af8 ... 144537.htm
נערך לאחרונה על ידי Zachn ב 22/01/2018 9:40, נערך 2 פעמים בסך הכל.

חזור אל “מסכי OLED”