·tomeryyy כתב:אפור 5 אחוז יהיה אחיד ב LED?.........
לדעתי גם מסך מחשב פשוט יעמוד ב 5% אפור.
אבל יהיו בעיות אחרות.

·tomeryyy כתב:אפור 5 אחוז יהיה אחיד ב LED?.........

·אפשר לומר בגסות ששחור של LED זה 5% אפור של OLED.Evil-u כתב:אבל בשחור לא...

·נכון כי הגמא ב-HOT לא נכונה.Alon_Solo כתב:·אפשר לומר בגסות ששחור של LED זה 5% אפור של OLED.......
הבעיה שיש הרבה יותר מצבים של מסך שחור מאפור 5% ולכן אני פחות מתרגש מהבעיה דווקא של ה-OLED בתחום הזה.
מה שכן, בשידורי הוט אין שחור אלא אפור 5% במקום שחור ושם זה כן מציק ב-OLED....

·ואני חשבתי שלפתוח חלון או להדליק את האור זה הפתרון הטריוויאלי כי השמועה אומרת שלהתנתק מהוט זה ממש לא טריוויאלי.TheCoolest כתב:@Alon_Solo
·
הפתרון טריוויאלי: להתנתנק מהוט....

·רב תודותavihuli כתב:@sky1sky10
מאברוק !!...

·חזון אחרית הימים,sky1sky10 כתב:הנה דיברתם, שבק אצלי אחד הממירים שלהם...

·ישפאר היו סבבה לגמרי לפני תקופת האלקטרוניקס פרו,Zachn כתב:שמח שנתקלתי בפוסט הזה כי חשבתי לשדרג את הסוני X850C שלי ל-B8 שתצא בקרוב. אבל אני מהפדנטים, הפרפקציוניסטים המעצבנים האלה עם ה-OCD שלא יכולים להתמודד עם Clouding, Banding וחבריהם. אני נראה לי הלקוח הכי מוכשר בארץ כי הצלחתי להוציא מישפאר 2 (!) החלפות למסך שלי, סה"כ 3 מסכים. לזכותם יאמר שהשירות שקיבלתי מהם היה סופר מקצועי, ללא התנגדויות, הם נתנו לי להגיע אליהם אישית ולהראות להם את התקלה במעבדה, הסכימו לפתוח מסך חדש ולהראות לי אותו לפני ההחלפה, עד שהייתי מרוצה מהתוצאה וקיבלתי אותו הביתה עם שליח כמובן.
הרבה מדברים על סוני והתקלות שלהם, אבל ישפאר, מהנסיון שלי היו נותני שירות מצויינים, עצוב לי שסגרו את חטיבת השירות שלהם והרבה אנשים שעבדו שם המון שנים איבדו את מקום העבודה שלהם, מקווה שהם המשיכו הלאה למקום טוב יותר.
אז אחרי האובר סנטימנטליות הזו, LG הייתה הבחירה הברורה שלי לשדרוג ועכשיו עם כל הבעיות האלה פלוס סאגת שירות בעייתית... מה עושים? סמסונג לא הרשימו בכלל השנה... סוני A1 יקרה מאוד וסביר שתסבול מאותן בעיות כי הפאנל הוא של LG... לחכות עוד שנה?...

·Zachn כתב:שמח שנתקלתי בפוסט הזה כי חשבתי לשדרג את הסוני X850C שלי ל-B8 שתצא בקרוב. אבל אני מהפדנטים, הפרפקציוניסטים המעצבנים האלה עם ה-OCD שלא יכולים להתמודד עם Clouding, Banding וחבריהם. אני נראה לי הלקוח הכי מוכשר בארץ כי הצלחתי להוציא מישפאר 2 (!) החלפות למסך שלי, סה"כ 3 מסכים. לזכותם יאמר שהשירות שקיבלתי מהם היה סופר מקצועי, ללא התנגדויות, הם נתנו לי להגיע אליהם אישית ולהראות להם את התקלה במעבדה, הסכימו לפתוח מסך חדש ולהראות לי אותו לפני ההחלפה, עד שהייתי מרוצה מהתוצאה וקיבלתי אותו הביתה עם שליח כמובן.
הרבה מדברים על סוני והתקלות שלהם, אבל ישפאר, מהנסיון שלי היו נותני שירות מצויינים, עצוב לי שסגרו את חטיבת השירות שלהם והרבה אנשים שעבדו שם המון שנים איבדו את מקום העבודה שלהם, מקווה שהם המשיכו הלאה למקום טוב יותר.
אז אחרי האובר סנטימנטליות הזו, LG הייתה הבחירה הברורה שלי לשדרוג ועכשיו עם כל הבעיות האלה פלוס סאגת שירות בעייתית... מה עושים? סמסונג לא הרשימו בכלל השנה... סוני A1 יקרה מאוד וסביר שתסבול מאותן בעיות כי הפאנל הוא של LG... לחכות עוד שנה?...

·Zachn כתב:שמח שנתקלתי בפוסט הזה כי חשבתי לשדרג את הסוני X850C שלי ל-B8 שתצא בקרוב. אבל אני מהפדנטים, הפרפקציוניסטים המעצבנים האלה עם ה-OCD שלא יכולים להתמודד עם Clouding, Banding סמסונג לא הרשימו בכלל השנה... סוני A1 יקרה מאוד וסביר שתסבול מאותן בעיות כי הפאנל הוא של LG... לחכות עוד שנה?...

·Zachn כתב: מבחינת מעבדי התמונה אין בכלל מה לדבר, סוני מובילים בגדול...