ofirbrukner כתב:אוקיי, פתחתי PR-ים גם עם תיקונים ל-SubsCenter וגם עם תמיכה ב-TheWiz, לכל ה-3 (SickRage, CouchPotato ו-Subliminal).
אעדכן ברגע שהם יאשרו (או לא..)
...
·
ברוך הבא לפורום
תודה רבה על התגובה המהירה והעבודה הזריזה
אם אפשר להציע הצעת ייעול: תמיכה בRSSfeed לסדרה מסויימת
לאלו שרואים סדרה עם תרגום ומחכים שיצא התרגום לפרק הבא, במקום להיכנס לאתר שוב ושוב... (במיוחד לאלה שרואים דרך קודי וכל פעם צריכים להיכנס להורדת כתובית בפרק עצמו ואז לגלות שאין את התרגום)
אם הייתה דרך לעקוב אחרי סדרה ולקבל עדכנוים כשנוספו כתוביות או נוסף פרק חדש
אם אפשר להציע הצעת ייעול: תמיכה בRSSfeed לסדרה מסויימת
לאלו שרואים סדרה עם תרגום ומחכים שיצא התרגום לפרק הבא, במקום להיכנס לאתר שוב ושוב... (במיוחד לאלה שרואים דרך קודי וכל פעם צריכים להיכנס להורדת כתובית בפרק עצמו ואז לגלות שאין את התרגום)
אם הייתה דרך לעקוב אחרי סדרה ולקבל עדכנוים כשנוספו כתוביות או נוסף פרק חדש
...
תתקין את context.subtitlesdialog
נמצא "בתפריטי משנה " בריפו של TheWiz
מקש ימיני או לחיצה ארוכה על Enter שאתה עומד על פרק או סרט
ואז בצהוב בוהק בדיקת תרגום .... הדרך הכי קלה ומהירה כרגע לבדוק עם יש תרגום וגם לראות לאיזה גרסאות יש תרגומים ..
תתקין את context.subtitlesdialog
נמצא "בתפריטי משנה " בריפו של TheWiz
מקש ימיני או לחיצה ארוכה על Enter שאתה עומד על פרק או סרט
ואז בצהוב בוהק בדיקת תרגום .... הדרך הכי קלה ומהירה כרגע לבדוק עם יש תרגום וגם לראות לאיזה גרסאות יש תרגומים ..
...
זה לא פיתרון לבעיה שהעליתי - זה רק קיצור דרך שחוסך כמה שלבים בפעולה האקטיבית של בדיקה האם יש תרגום לפרק מסויים
מה שאני ניסיתי להעלות זה יכולת להירשם לעדכונים עבור סדרה מסויימת ולקבל נוטיפיקציות כאשר תרגום חדש עבור הסדרה עולה.
שוב מדגיש: נוטיפיקציות ולא פעולה אקטיבית שיש צורך לבצע שוב ושב עד אשר נותנת תוצאה שיש תרגום לפרק המדובר!
אני חושב שפיצ'ר כזה יהיה game-changer בחוויית המשתמש!
ראיתי את ה PR שפתחת ב SickRage לגבי TheWiz
לא יודע אם ראית אבל נראה שהם מפרידים את עצמם מ subliminal ומבקשים להכין את ה plugin בצורה נפרדת (כמו שהוסיפו את itasa) ..
נראה לי שאפשר בצורה כזו להכין plugin נפרד גם ל subscenter וככה לדאוג שיחזור לעבוד ...
מה דעתך ?
אם אתה צריך עזרה אשמח לעזור (לא התעסקתי עם זה אף פעם ישירות אבל מאמין שאצליח להסתדר עם קצת ניסוי וטעיה)
אגב, ניסיתי לשלוח לך הודעה פרטית ומשום מה אי אפשר לשלוח הודעות פרטיות למשתמשים "חדשים", קצת דפוק