·אני דרך אנדרואידזוהרקרנצל כתב:·אוקיי מנסה עכשיו תודה.........
איך מנקים chace דרך אפליקציית כרום באנדואיד...?
·ניסיתי כמה וכמה פעמים ובדקתי שהערך תקין והכל כשורהa_yaron כתב:@זוהרקרנצל
·
רשמת את הפרטים בכול השדות ?
אני קיבלתי הודעה כזו כאשר השארתי את השדה שם משפחה ללא ערך, לאחר הוספת הערך שם משפחה הרישום הצליח עם האימייל הקודם.
ירון...
·גם לא עזרLee כתב:בתפריט הדפדפן תכנס להיסטוריה ולמטה תלחץ על "נקה נתוני גלישה"..........
שמח שהסתדרזוהרקרנצל כתב:@Lee
·
תודה רבה !!!
הסתדר !!
הבעיה הייתה שאות ראשונה בחשבון הגמייל הקיים
היה באות גדולה דבר שלא מתאפשר שם
תודה רבההה רבה
לכל התמיכה
במיוחד לך lee זה לא מובן מאליו...

מוזר מאוד.Huber כתב:לא עובד. אני מנסה להיכנס עם האימייל איתו נרשמתי והסיסמה, מזין קאפאצ'ה, זה חוזר לדף הראשי ושוב אני לא מחובר (אופציית ההתחברות שוב מופיע למעלה)....
תקרא את ההודעות האחרונות של זוהרקרנצל, גם הוא נתקל באותה הודעה.Enc0der כתב:לא עוזר.
אי אפשר להירשם מחדש כי אני מקבל הודעה ש"ישנו משתמש אשר משתמש בדואר האלקטרוני אשר הזנת, אנא הזן כתובת חדשה." - מה שמין הסתם נכון - זה הרי החשבון שלי....
תגיד, נפלת על הראש?Enc0der כתב:קראתי את ההודעות. אני לא מטומטם (סליחה...) ולא כתבתי את האימייל עם אותיות בגדלים שונים... האימייל שלי הוא האימייל שלי. התקלה היא באתר ואין טעם לנסות להאשים את הגולשים.
אגב אני לא מבין למה אתה חושב שזאת תקלה - זאת לא תקלה! בוודאי שאני לא יכול להירשם עם אותו המייל שאני כבר נרשמתי איתו בעבר והגיוני שאם אני אנסה לעשות את זה אני אקבל הודעה שכבר קיים משתמש עם המייל הזה - המשתמש שלי!!! עם האימייל שלי!!! ברור שהוא קיים, זה אני!
הבעיה היא באתר והיא לא בעמוד ההרשמה, אלא בעמוד הכניסה.
המשתמש שלי קיים.
כשאני מנסה להתחבר אליו עם סיסמה שגויה (בכוונה) אני מקבל הודעה שהסיסמה שגויה!
כשאני מנסה להתחבר אליו עם הסיסמה הנכונה הוא לא נותן לי שגיאה אלא עובר את הטופס "בהצלחה" ומעביר אותי חזרה לעמוד הראשי (כמו שהוא עשה תמיד גם כשהוא פעל חלק) - אבל פשוט לא מחבר אותי אלא משאיר אותי בתור אורח.
זאת הוכחה חד משמעית שהמשתמש קיים ופעיל, הוא אפילו מזהה אם הסיסמה נכונה או לא.
אבל יש לאתר באג במנגנון הכניסה....
מנסה להפיל על הגולשים, על מה אתה מדבר?Enc0der כתב:הטענות שלי היא לא כלפיך אלא כלפי האידיוט ש"מפעיל" את האתר הזה ומנסה להפיל את הבאגים שלו על הגולשים.
אבל לא נורא - יש גם חלופות אחרות....