מי כאן עשה הזמנה מוקדמת של HISENSE m7000 ?

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
Mad-Dog
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4302

שליחה

לי ידוע שהעדכון המיועד לישראל מפותח במרכזי הפיתוח באוסטרליה ובסין, אז אם אוסטליה מוכן, גם שלנו .
בודק

NBMH
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 617

שליחה

alonrod כתב:
...
...
העדכון באוסטרליה יצא (לפי הפייסבוק אולי אפילו יצא יותר מאחד):
https://www.facebook.com/notes/hisense- ... 3722245918

כפי שהוא יצא בבריטניה ובטח בכל שוק אחר שהמסך משווק בו. הבעיה כמובן היא שבעדכונים הללו אין עברית, עברית היא שפה קשה. לצערנו למרות שכפי שנרשם כנראה היבואן מסתכל פה בפורום, הם לא מעוניים לעדכן אותנו מה קורה ישירות...

----

לגבי כל הבדיחות של יחזירו את המסך אם לא יצא עדכון, אני אפילו לא יודע אם לצחוק או לבכות...
...
אישית אני לא חושב על זה אפילו כי אני מרוצה ממנו מאוד ואני יודע שגם ה HDR יגיע.. אבל במידה ויהיה איזשהו אישור לזה שהעדכון לא ישוחרר בישראל, אז אני מבטיח לך שזה לא משהו תקין ויהיה אפשר להחזיר את המסך במקרה כזה, כמובן אחרי הרבה מלחמות..

alonrod
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 503

שליחה

לא רוצה להכניס גול עצמי, אבל יש להם מספיק כיסוי תחת בשביל לצאת מזה בלי בעיה ובלי עדכון (למרות שאני מסכים איתך שזה לא תקין). במקרה הגרוע אני מניח שאם זה חשוב למישהו כנראה שאפשר להתקין את העדכון בלי העברית (ולא לרכוש הייסנס יותר)...

NBMH
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה

alonrod כתב:לא רוצה להכניס גול עצמי, אבל יש להם מספיק כיסוי תחת בשביל לצאת מזה בלי בעיה ובלי עדכון (למרות שאני מסכים איתך שזה לא תקין). במקרה הגרוע אני מניח שאם זה חשוב למישהו כנראה שאפשר להתקין את העדכון בלי העברית (ולא לרכוש הייסנס יותר)...
...
האמת שלא אכפת לי להתקין לבד, אני פשוט לא מוצא עדכון באינטרנט ל 50".. באירופה יש רק 55 ו 65"
רק באוסטרליה יש 50"..

Mad-Dog
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה

@NBMH
·הגרסה הישראלית היא הגרסה האוסטרלית עם תיקוני עברית.
תתקין את האוסטרלית ורק עברית תפסיד או תמתין שבוע ותקבל את הגרסה המקומית כאן בארץ, הבנתי שהיא כבר ממש בשלבי QA אחרונים

NBMH
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה

Mad-Dog כתב:@NBMH
·הגרסה הישראלית היא הגרסה האוסטרלית עם תיקוני עברית.
תתקין את האוסטרלית ורק עברית תפסיד או תמתין שבוע ותקבל את הגרסה המקומית כאן בארץ, הבנתי שהיא כבר ממש בשלבי QA אחרונים
...
העניין הוא שהעדכון האוסטרלי נשלח לאנשים במייל אחרי שהם מתקשרים לתמיכה טכנית/שירות לקוחות שם, לא חושב שיש אותו באתר(אני אלך לבדוק אחרי שאסיים לרשום את התגובה :lol: )
ביקשתי ב AVFORUMS אם מישהו יכול לבקש שם מהתמיכה את העדכון ולשלוח לי.. נראה מה יהיה.
אין לי בעיה לחכות שבוע כי אני לא באמת לחוץ על זה, הבעיה ששבוע זה גם מה שאמרו באמצע ספטמבר..

eli007
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 973

שליחה

alonrod כתב:
...
...
העדכון באוסטרליה יצא (לפי הפייסבוק אולי אפילו יצא יותר מאחד):
https://www.facebook.com/notes/hisense- ... 3722245918

כפי שהוא יצא בבריטניה ובטח בכל שוק אחר שהמסך משווק בו. הבעיה כמובן היא שבעדכונים הללו אין עברית, עברית היא שפה קשה. לצערנו למרות שכפי שנרשם כנראה היבואן מסתכל פה בפורום, הם לא מעוניים לעדכן אותנו מה קורה ישירות...

----

לגבי כל הבדיחות של יחזירו את המסך אם לא יצא עדכון, אני אפילו לא יודע אם לצחוק או לבכות..
...
·
לא יודע אם זה בדיחה או לא.
אנשים רכשו מוצר שהובטח שהוא עושה דבר מסוים וכרגע הוא לא עושה נדמה לי שזאת עילה לתביעה.
תאר לך שאתה קונה רכב וכשאתה מקבל אותו נפח המנוע הוא לא כמו שהובטח לך.
בכל מקרה תביעה כזאת תעשה רעש ובטח שם רע מאד להיסנס בישראל, חברות נפלו בגלל דברים כאלה.

bar333
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 705

שליחה

האם העדכון אמור לצאת גם לדגם K700?

WinOzi
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 180

שליחה

אני יצרתי קשר עם שרות הלקוחות של הייסנס באוסטרליה וביקשתי שישלחו לי את העידכון
למייל שלי (למסך 65M7000).
לא השארתי בהודעה מס׳ סידורי של המכשיר כי אין לי כזה.

אם אקבל תשובה, אשלח קישור כאן.

Mad-Dog
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

לגבי HDR יוטיוב 4K ומה שבינהם

שליחה

לכל מי שמצפה לגרסת ה Firmware הצפויה לצוץ בימים הקרובים חשוב להבין למה אתם מצפים... אני מניח שהציפייה המרכזית היה תמיכה ב HDR+Youtube 1080+4k חשוב רק לקחת בחשבון לגבי החלק של ה HDR : אין כמעט תכני HDR (למעשה הרוב סרטוני דמו ואו יוזמות פרטיות) חוץ מתכנים של Netflix, ואני לא משוכנע שאתם מבינים שלא בטוח שיש לכם את מה שצריך כדי להגשים את הציפיה לצפות בתכנים האלו דרך נטפליקס ואני יסביר : נטפליקס מהאפליקציה האינטגרלית לא מסוגל להריץ HDR (ולא יהיה גם אחרי העדכון הצפוי) כל עוד לטלויזיה שלכם קוראים HISENSE , נטפליקס שמשדר HDR מהאפליקציה האינטגרלית קיים רק בטלויזיות של LG, Panasonic, Philips, Samsung, Sharp, Sony, Toshiba... (אגב רק ב LG וב Vizio אפשר גם לקבל Dolby Vision אבל לא זה הדיון פה) . לגבי מכשירים אחרים, אתם מסודרים לגבי הרצת HDR רק אם ברשותכם סטרימר Roku Premiere או Roku Ultra, או קונסולה של מיקרוסופט (Xbox One S) , או בעלים גאה של Nvidia Shield או Nvidia Shield Pro .
לגבי ה Youtube : ללא ספק שדרוג משמעותי מתמיכה ב 720p בלבד לקפוץ ל 1080p ו 4K (משתמש ב V9) ויש ביוטיוב הרבה מאוד חומרים טובים ! בהחלט שווה את ההמתנה .
לבריאות ! (b)

osherg
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 59

Re: לגבי HDR יוטיוב 4K ומה שבינהם

שליחה

Mad-Dog כתב:לכל מי שמצפה לגרסת ה Firmware הצפויה לצוץ בימים הקרובים חשוב להבין למה אתם מצפים... אני מניח שהציפייה המרכזית היה תמיכה ב HDR+Youtube 1080+4k חשוב רק לקחת בחשבון לגבי החלק של ה HDR : אין כמעט תכני HDR (למעשה הרוב סרטוני דמו ואו יוזמות פרטיות) חוץ מתכנים של Netflix, ואני לא משוכנע שאתם מבינים שלא בטוח שיש לכם את מה שצריך כדי להגשים את הציפיה לצפות בתכנים האלו דרך נטפליקס ואני יסביר : נטפליקס מהאפליקציה האינטגרלית לא מסוגל להריץ HDR (ולא יהיה גם אחרי העדכון הצפוי) כל עוד לטלויזיה שלכם קוראים HISENSE , נטפליקס שמשדר HDR מהאפליקציה האינטגרלית קיים רק בטלויזיות של LG, Panasonic, Philips, Samsung, Sharp, Sony, Toshiba... (אגב רק ב LG וב Vizio אפשר גם לקבל Dolby Vision אבל לא זה הדיון פה) . לגבי מכשירים אחרים, אתם מסודרים לגבי הרצת HDR רק אם ברשותכם סטרימר Roku Premiere או Roku Ultra, או קונסולה של מיקרוסופט (Xbox One S) , או בעלים גאה של Nvidia Shield או Nvidia Shield Pro .
לגבי ה Youtube : ללא ספק שדרוג משמעותי מתמיכה ב 720p בלבד לקפוץ ל 1080p ו 4K (משתמש ב V9) ויש ביוטיוב הרבה מאוד חומרים טובים ! בהחלט שווה את ההמתנה .
לבריאות ! (b)
...
זתומרת שבku7000 הנטפליקס יעבוד פיקס?
·

Mad-Dog
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה

@osherg
·
קראת מה כתבתי ?

osherg
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 59

שליחה

כמובן שקראתי .

Mad-Dog
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה

Mad-Dog כתב:לכל מי שמצפה לגרסת ה Firmware הצפויה לצוץ בימים הקרובים חשוב להבין למה אתם מצפים... אני מניח שהציפייה המרכזית היה תמיכה ב HDR+Youtube 1080+4k חשוב רק לקחת בחשבון לגבי החלק של ה HDR : אין כמעט תכני HDR (למעשה הרוב סרטוני דמו ואו יוזמות פרטיות) חוץ מתכנים של Netflix, ואני לא משוכנע שאתם מבינים שלא בטוח שיש לכם את מה שצריך כדי להגשים את הציפיה לצפות בתכנים האלו דרך נטפליקס ואני יסביר : נטפליקס מהאפליקציה האינטגרלית לא מסוגל להריץ HDR (ולא יהיה גם אחרי העדכון הצפוי) כל עוד לטלויזיה שלכם קוראים HISENSE , נטפליקס שמשדר HDR מהאפליקציה האינטגרלית קיים רק בטלויזיות של LG, Panasonic, Philips, Samsung, Sharp, Sony, Toshiba... (אגב רק ב LG וב Vizio אפשר גם לקבל Dolby Vision אבל לא זה הדיון פה) . לגבי מכשירים אחרים, אתם מסודרים לגבי הרצת HDR רק אם ברשותכם סטרימר Roku Premiere או Roku Ultra, או קונסולה של מיקרוסופט (Xbox One S) , או בעלים גאה של Nvidia Shield או Nvidia Shield Pro .
לבריאות ! (b)
...
גם בנטפליקס סה"כ 8 סדרות/סרטים ב HDR
·

Malcontent
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3585

שליחה

מעולם לא הבנתי את הגישה הזאת. אז מה אם עכשיו אין הרבה תוכן HDR? אני לא קונה את הטלויזיה רק בשביל מה שיש עכשיו. אני מצפה שהטלויזיה תתאים גם לתכנים שיצאו בעוד שנה, שנתיים - אפילו שלוש (במקרה שלי - הרבה יותר מזה, אבל אני חריג). זה שעכשיו אין ממש תכנים זמינים ואין לי איך לצפות במה שכן זמין (למרות שיש לי, אבל זה לא העניין כרגע) לא אומר שזה לא עומד לקרות במהלך החיים של הטלויזיה. מה שכן הולך לקרות במהלך החיים של הטלויזיה זה הפסקת התמיכה בה. בעוד שנה, גג שנתיים, הטלויזיות הקיימות היום יפסיקו לקבל עדכונים כי יהיו דגמים חדשים יותר. כשזה יקרה, אני רוצה שהטלויזיה שלי תתמוך בכמה שיותר טכנולוגיות.

NBMH
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה

https://onedrive.live.com/?authkey=%21A ... AC6F01679E

לינק לעדכון של ה 50" מאוסטרליה.. אני אנסה כנראה יותר מאוחר, תהנו :)

ורק שתבינו מה ההבדל בין השירות בישראל לבין השירות באוסטרליה - למישהו ב AVFORUMS לא עבדה ההתקנה של העדכון, אז הם שלחו לו את העדכון על DOK אחרי שהוא דיבר איתם.. פה אפילו לא מוכנים להגיד לנו מה הצפי.

bar333
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה

האם העדכון הזה מתאים גם לדגם K700? האם צפוי עדכון דומה לK700?

Malcontent
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3585

שליחה

כל עדכון שמתקינים צריך להתאים לא רק לדגם אלא גם לגודל המסך - שים לב שקיימים עדכונים שונים לגדלים שונים בתוך אותו דגם - למשל, ל M7000 בגודל 75" יש גם תלת מימד שאין לכל המסכים הקטנים יותר וכשאנשים באוסטרליה ניסו להתקין עדכון של מסך קטן יותר, האופציה של תלת מימד נעלמה.

עקרונית אמור להיות עדכון באירופה ל-K700, יכול להיות שבשם אחר (קיים דגם בשם M7900 אבל אני לא זוכר אם הוא זהה ל-K700 או למשהו אחר) ואם אני לא טעה תוכל להתקין אותו, אבל תאבד את התמיכה בעברית.

bar333
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה

מתי אמור לצאת עדכון רשמי ישראלי דרך הטלויזיה? מישהו יודע?
דרך WIRELESS?

WinOzi
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 180

שליחה

לכל הממתינים לעדכון עבור Hisense M7000 עבור HDR.
אני כרגע במשרדי החברה ועומר מוסר שמאתמול העדכון נמצא אצלו.
לידיעה !!!
What goes Up must come Down.

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”