תמונות בעוד 4.5 חודשים
מישהו נהג על הסקודה סופרב החדשה ויכול להשוות לרכבים אחרים בסגמנט (נוחות)
-
kingikra
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8141
- נתן תודות: 355 פעמים
- קיבל תודות: 249 פעמים
·guys כתב: רק להוסיף קצת תמונות ולפרט יותר קצת על הרשמים מכל נסיעות המבחן בבקשה
ואני חשבתי שמסע להחליף רמקולים זה כיף חחחח...
שירשור רלוונטי יפורסם בימים הקרובים ב carsforum.co.il. אשמח לשלוח לך לינק אם זה מעניין.
- psibeast
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 1951
- נתן תודות: 50 פעמים
- קיבל תודות: 151 פעמים
·kingikra כתב:·......
סתם שאלה, למה אתה לא הולך בעצמך לעשות נסיעת מבחן?...
כי אני לא באמת מתכוון לרכוש רכב בכמה שנים הקרובות, וגם כשאני אחליף את הרכב, זה יהיה כנראה לרכב יד שניה (גם אם זה יהיה הרכב הזה), כך שזה מרגיש לי קצת לא נעים ללכת בעצמי "לבזבז להם את הזמן".
למשל, כשכן חיפשתי רכב (את הרכב הנוכחי שלי קניתי במאי שנה שעברה) הרבה הציעו לי ללכת לסוכנות ולעשות סיבוב על הרכבים שמעניינים אותי ואז לרכוש אותם יד שניה, אבל זה הרגיש לי לא נעים לעשות, סוג של dishonest.
אז למה אני מציע לך כן לעשות את זה?
כי אתה כן הבן אדם שקונה רכבים חדשים. כי תמיד יש סיכוי שתחטוף קריזה תתאהב באוטו ותבטל את הקאדילק, וגם אם לא, שאתה תזכור את החוויה ותרכוש מהם פעם הבאה שאתה מחליף אוטו חדש, כך שבמקרה שלך זה לא dishonest לעשות את זה.
- molvy
- חבר במועדון HT

- תגובות: 7039
- נתן תודות: 1274 פעמים
- קיבל תודות: 1460 פעמים
·מזל טובkingikra כתב:שהסתיים היום באות תרועה רמה. הקאדילק נרכשה.
תמונות בעוד 4.5 חודשים...
אני בטוח שאתה עשית את ההחלטה הטובה ביותר עבורך!!
המון הנאה
ואני לא יודע אם מותר להגיד את זה בפורום הזה, אבל.......... סע בזהירות!:lol:
- psibeast
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 1951
- נתן תודות: 50 פעמים
- קיבל תודות: 151 פעמים
·kingikra כתב:·......
אני מקווה שאתה מבין שאתה צוחק...
הנקודה היא שהאפשרות התיאורטית קיימת מספיק כדי שזה לא יהיה dishonest לבקש סיבוב על האוטו הזה, בניגוד למצב אצלי שאין לי כרגע תקציב לרכוש רכב כזה חדש בכלל.
מעניין... אתה זה שפתחת שרשור על הרכב הזה ובסוף אפילו לא מעוניין לעשות עליו נסיעת מבחן.kingikra כתב:·......
אני מקווה שאתה מבין שאתה צוחק...
עכשיו כשמישהו מציע לך לבדוק בכל זאת את הרכב אתה מלגלג על האפשרות כי כבר בחרת אוטו אחר מבלי
כל יכולת להשוות לרכב הראשון שלגביו התחלת להתעניין...
אני מקווה שאתה מבין שאתה מצחיק:lol:
- idan309
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3005
- נתן תודות: 293 פעמים
- קיבל תודות: 330 פעמים
kingikraDoriMo כתב:מעניין... אתה זה שפתחת שרשור על הרכב הזה ובסוף אפילו לא מעוניין לעשות עליו נסיעת מבחן.......
עכשיו כשמישהו מציע לך לבדוק בכל זאת את הרכב אתה מלגלג על האפשרות כי כבר בחרת אוטו אחר מבלי
כל יכולת להשוות לרכב הראשון שלגביו התחלת להתעניין...
אני מקווה שאתה מבין שאתה מצחיק:lol:...
אני מסכים לחלוטין עם התגובה הזה של DoriMo פרט אולי למשפט האחרון.
ע"ב התנהלות בינינו בעבר בפרטי לא הייתי אמור להיות מופתע מהשינוי המהותי בהתנהלות שלך בטווח זמן כל כך קצר אבל חשבתי שבגלל הסכומים המאוד גבוהים (ממה שהבנתי ממך הקאדילאק עולה כ-200,000 ש"ח יותר מהסקודה) ההתנהלות תהיה אחרת.
בכל מקרה, כפי שגם ציינתי לך בפרטי לגבי המקרן שרכשת, אני מאחל לך הרבה שעות של הנאה מהרכישה ושהההמתנה של ה-4.5 חודשים עבור מהר.
כפי שצוין לפני בהחלט נשמח לתמונות בפורום.
-
kingikra
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8141
- נתן תודות: 355 פעמים
- קיבל תודות: 249 פעמים
לא הבנתי על איזה DVDs אתה מדבר אבל אם זה על מה שהזכרתי שיש בלקסוס אז הרי לא רכשתי את הלקסוס בסוף.Dbso כתב:@kingikra
בשעה טובה תתחדש, מקווה שתעדכן בתמונות, אגב, החלפת את הDVDs במערכת קצת יותר מכובדת?
יש גג פנורמי?...
הקאדילק מגיעה מאובזרת מאוד. מערכת של bose עם 10 רמקולים (אם אני זוכר נכון) וגג פנורמי שהייתי מוותר עליו. אני אוהב את הגג במרצדס אבל הוא ממש גג ובקאדילק זה סוג של חלון בלבד.