״זכיתי במתנה״ מה- Onkyo TX-NR809 שלי
-
teenet
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 787
בדיוק בגלל שלוקח להם שנים רק לבדוק אותו ובגלל שלא יכולתי יותר ליכולתה החלטתי להזמין את הדגם המדובר, שהגיע אליי לפני יומיים. במילה אחת - מדהים!!! 
מנוי מתנה בעקבות זכיה בתחרות בפייסבוק - 09.03.12
- istarmini
-
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17940
·teenet כתב:בדיוק בגלל שלוקח להם שנים רק לבדוק אותו ובגלל שלא יכולתי יותר ליכולתה החלטתי להזמין את הדגם המדובר, שהגיע אליי לפני יומיים. במילה אחת - מדהים!!!...
ת.ת.ת
-
teenet
-
- חבר פעיל במיוחד

המון תודה יואב!!! מאוד מעריך זאת☺
- epony
-
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
ת.ת.ת. 
-
teenet
-
- חבר פעיל במיוחד

המון תודה אור!☺
- nirmv
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1417
teenet, תתחדש.
מאיזה onkyo שידרגת וספר קצת על איכות הסאונד. המשימה שלך היא עכשיו לעודד אותי לקנות
ד"א, מישהו יודע מה המחיר בארץ הריאלי? או שאין להם שום סיכוי להתחרות באמזון.
מאיזה onkyo שידרגת וספר קצת על איכות הסאונד. המשימה שלך היא עכשיו לעודד אותי לקנות
ד"א, מישהו יודע מה המחיר בארץ הריאלי? או שאין להם שום סיכוי להתחרות באמזון.
-
teenet
-
- חבר פעיל במיוחד

@nirmv
מה -809. לא כזה ישן אבל סבל ממה שחבריו...☺
לגבי איכות הסאונד, לדעתי הוא עשיר יותר, חם יותר, מפורט יותר וגם עוצמתי יותר בחדש. גם מערכת הכיול שלו מדויקת יותר לדעתי. יש לו עוד המון יתרונות כמו ה-gui המדהים, למרות שזה כבר שולי יותר.
בנושא המחיר, לא מצאתי בפחות מפי שניים בארץ...☺
מה -809. לא כזה ישן אבל סבל ממה שחבריו...☺
לגבי איכות הסאונד, לדעתי הוא עשיר יותר, חם יותר, מפורט יותר וגם עוצמתי יותר בחדש. גם מערכת הכיול שלו מדויקת יותר לדעתי. יש לו עוד המון יתרונות כמו ה-gui המדהים, למרות שזה כבר שולי יותר.
בנושא המחיר, לא מצאתי בפחות מפי שניים בארץ...☺
- ahersko
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4581
תתחדש, מעז יצא מתוק.
שמעתי את אחיו הגדול ה 5200. לא התלהבתי (בלשון המעטה)
שמח שאתה נהנה מהצעצוע החדש.
שמעתי את אחיו הגדול ה 5200. לא התלהבתי (בלשון המעטה)
שמח שאתה נהנה מהצעצוע החדש.
-
teenet
-
- חבר פעיל במיוחד

@ahersko
·
המון תודה!
אני מוכרח להגיד לך שעד שכיילתי את הרסיבר גם אני מאוד התאכזבתי מהסאונד, אבל אחרי הכיול יש לי רק מילה אחת להגיד - וואו!!!!
·
המון תודה!
אני מוכרח להגיד לך שעד שכיילתי את הרסיבר גם אני מאוד התאכזבתי מהסאונד, אבל אחרי הכיול יש לי רק מילה אחת להגיד - וואו!!!!
- nirmv
-
- חבר ותיק

הזמנתי את הדנון X4100W
-
teenet
-
- חבר פעיל במיוחד

תתחדש!!!☺
החלטה נבונה מאוד לדעתי!!!
דרך אגב, היום חזרו אלי מטופ אודיו אחרי כמעט חודש, עם הצעת מחיר מפתה מאוד שאי אפשר לסרב לה...☺ כ-3,500₪ כדי לתקן אותו ובגלל שנקנה בארה"ב, ייקח זמן עד שחלקים יגיעו... בקיצור - אפרק אותו לחלקים ואנסה למכור.☺
החלטה נבונה מאוד לדעתי!!!
דרך אגב, היום חזרו אלי מטופ אודיו אחרי כמעט חודש, עם הצעת מחיר מפתה מאוד שאי אפשר לסרב לה...☺ כ-3,500₪ כדי לתקן אותו ובגלל שנקנה בארה"ב, ייקח זמן עד שחלקים יגיעו... בקיצור - אפרק אותו לחלקים ואנסה למכור.☺
- מוריסי
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 6
האם 3500 זה עבור כרטיס HDMI או משהו נוסף התקלקל?
מה לגבי rework במעבדה? אולי זה יכול לעזור. אני שוקל לנסות על ה- 609 בלי קול שלי.
מה לגבי rework במעבדה? אולי זה יכול לעזור. אני שוקל לנסות על ה- 609 בלי קול שלי.
-
teenet
-
- חבר פעיל במיוחד

לדעתי זה עבור שכירות חודשית לאחד העובדים...
הם החליטו שבא להם לצאת לחופש על חשבוני..
הם החליטו שבא להם לצאת לחופש על חשבוני..
- nirmv
-
- חבר ותיק

טוב, בסוף הקניה של ה-X4100W לא יצאה לפועל בגלל פאשלה של אמזון,
ירדתי מהעניין כרגע מחכה לדגמים החדשים עם DTS:X.
עכשיו לגבי ה-807 שלי, שלחתי לתיקון בטופ אודיו, אחרי בדיקה שארכה חודש (!!) הם עכשיו מבקשים 2500 ש"ח לתיקון המכשיר (שנקנה בישראל). כמובן שסירבתי.
האם מישהו יכול להמליץ לי על טכנאי פרטי שיכול לתקן את המכשיר? למיטב הבנתי מדובר על פירוק הצ'יפ והלחמתו מחדש, כפי שראיתי במספר סרטונים ביוטיוב.
תודה
ירדתי מהעניין כרגע מחכה לדגמים החדשים עם DTS:X.
עכשיו לגבי ה-807 שלי, שלחתי לתיקון בטופ אודיו, אחרי בדיקה שארכה חודש (!!) הם עכשיו מבקשים 2500 ש"ח לתיקון המכשיר (שנקנה בישראל). כמובן שסירבתי.
האם מישהו יכול להמליץ לי על טכנאי פרטי שיכול לתקן את המכשיר? למיטב הבנתי מדובר על פירוק הצ'יפ והלחמתו מחדש, כפי שראיתי במספר סרטונים ביוטיוב.
תודה
- movieman
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5012
שלח לי בפרטי טלפון - אם אפשר לעזור - אשמח (ללא עלות כמובן) .
- nirmv
-
- חבר ותיק

תודה movieman, אני אשמח גם לשלם.
אני אצור איתך קשר ברגע שאקבל בחזרה את המכשיר לידיי.
אני אצור איתך קשר ברגע שאקבל בחזרה את המכשיר לידיי.
- masterfit
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 230
שלום לכולם,
אני "מחייה" את השרשור הזה היות שמכשיר האונקיו NR807 שלי הפסיק לזהות רשת ולא מוציא סאונד בכלל ב- source העיקרי (רק בזונים ניתן לשמוע).
זו התקלה השלישית הזהה במכשיר - פעם אחת תחת אחריות ופעם נוספת לפני כשנתיים, אז חוייבתי בכ- 1,000 ש"ח על ידי טופ אודיו.
כעת, בתקלה השלישית, התברר כי לי מדובר בבעיה אפדימית במכשירי אונקיו שיוצרו בין השנים 2009 - 2012. ראו לינק:
http://www.uk.onkyo.com/en/articles/cus ... 19261.html
לא בדקתי אם זה כולל את ה- serial שלי, אבל זה לא חשוב. אם קיימת בעיה אפידמית שאונקיו מודה בה, ולמכשיר שלי זה קורה בפעם השלישית - זה אומר הכל. אציין כי פתחי האוורור של המכשיר חשופים לחלל החדר.
כתבתי מייל דחוף לטופ אודיו ואני מצפה לתשובה בהקדם.
אשמח לדעת:
א. האם טופ אודיו, היבואן, לקחו לבסוף אחריות, או שעליי לערב את אונקיו העולמית והשלוחה האירופאית בעניין?
ב. הבעיה העיקרית שלי היא פחות הכסף עבור התיקון, אלא פירוק המכשיר מכל החיווט שלו, מסירתו לתיקון, החזרתו וחיבורו. זה סיפור מתסכל. האם לאחר שהם גילו כי מדובר בבעיה אפידמית יש להם פיתרון כדי שהבעיה לא תחזור על עצמה?
ג. האם לאחר שהתגלתה בעיה באותם מכשירי אונקיו, שהחברה מודה בה ומצטערת עליה, הוחזר למישהו הכסף עבור תיקוני עבר (אני מעריך שלא. רק כדי לדעת, מאחר ובכוונתי לדרוש את ההחזר ללא פשרות)?
תודה,
ירון.
אני "מחייה" את השרשור הזה היות שמכשיר האונקיו NR807 שלי הפסיק לזהות רשת ולא מוציא סאונד בכלל ב- source העיקרי (רק בזונים ניתן לשמוע).
זו התקלה השלישית הזהה במכשיר - פעם אחת תחת אחריות ופעם נוספת לפני כשנתיים, אז חוייבתי בכ- 1,000 ש"ח על ידי טופ אודיו.
כעת, בתקלה השלישית, התברר כי לי מדובר בבעיה אפדימית במכשירי אונקיו שיוצרו בין השנים 2009 - 2012. ראו לינק:
http://www.uk.onkyo.com/en/articles/cus ... 19261.html
לא בדקתי אם זה כולל את ה- serial שלי, אבל זה לא חשוב. אם קיימת בעיה אפידמית שאונקיו מודה בה, ולמכשיר שלי זה קורה בפעם השלישית - זה אומר הכל. אציין כי פתחי האוורור של המכשיר חשופים לחלל החדר.
כתבתי מייל דחוף לטופ אודיו ואני מצפה לתשובה בהקדם.
אשמח לדעת:
א. האם טופ אודיו, היבואן, לקחו לבסוף אחריות, או שעליי לערב את אונקיו העולמית והשלוחה האירופאית בעניין?
ב. הבעיה העיקרית שלי היא פחות הכסף עבור התיקון, אלא פירוק המכשיר מכל החיווט שלו, מסירתו לתיקון, החזרתו וחיבורו. זה סיפור מתסכל. האם לאחר שהם גילו כי מדובר בבעיה אפידמית יש להם פיתרון כדי שהבעיה לא תחזור על עצמה?
ג. האם לאחר שהתגלתה בעיה באותם מכשירי אונקיו, שהחברה מודה בה ומצטערת עליה, הוחזר למישהו הכסף עבור תיקוני עבר (אני מעריך שלא. רק כדי לדעת, מאחר ובכוונתי לדרוש את ההחזר ללא פשרות)?
תודה,
ירון.
- ahersko
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4581
גם לצאת צריך לדעת מתי...
מדובר במכשיר לא מוצלח בשלון המעטה.
עזוב, גם ככה מדובר במכשיר מיושן שלא תומך בפורמטים חדשים.
יש מחירים מצויינים למכשירים באמזון עם משלוח עד הבית.
תתחדש לך במכשיר חדש.
אגב מאז סדרה 2 (626 727 828) תמו הבעיות
תתחדש לך במכשיר חדש.
אגב מאז סדרה 2 (626 727 828) תמו הבעיות
- masterfit
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 230
אבי, תודה.ahersko כתב:גם לצאת צריך לדעת מתי...
תתחדש לך במכשיר חדש.
אגב מאז סדרה 2 (626 727 828) תמו הבעיות...
מבחינת צליל - כולל לפטיפון, המכשיר מעולה עבורי, והוא עובד מעולה עם רמקולים של מוניטוראודיו שיש לי.
פורמטים של וידאו אני מקבל מהסטרימר (ואודיו במגבר - באמצעות tversity מנגן למעשה הכל).
נכון- אין לו כניסות HDMI 1.4 לתלת מימד. והוא גם לא תומך בקבצי האודיו בפונטים עבריים. אין לו גם כניסת USB (אבל כאמור, הכל יש בסטרימר).
רק מתסכל שיש לו בעיה כזו, שחוזרת על עצמה כל כמה שנים.
ובכל זאת, כנראה שאתה צודק - הגיע הזמן לאחר כמעט 7 שנים להחליף. לצערי אני קצת מנותק מהדגמים החדשים. בהנחה שאני רוצה מגבר איכותי, לפחות ברמה שה- 807 היה בשנת 2010, ושיהיה של פירמה מובילה, על אלו דגמים כדאי לחשוב?
תודה שוב.
·
- nirmv
-
- חבר ותיק

אני החלפתי את האונקיו 807 שהושבת, במרנץ 7010.
תבדוק אותו.
תבדוק אותו.