טופ אודיו ואונקיו 818 מאמזון גרמניה: בעיה בכרטיס HDMI; נפתר לאחר הרבה זמן
- claudia5
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4218
אני חושב שהתמונה מאוד ברורה כאן,ברור לי שטופ אודיו בסוף יתקנו את הרסיבר אבל בדרך הם חייבים להוציא את המיץ ממי שלא רכש מהם כי אני בטוח שהם מרגישים שלפחות בתחום הרסיברים יש להם ירידה ברורה במכירות.
לפותח השירשור אני חייב להגיד שלא תישבר ,הם יעשו את המקסימום לשגעה אותך אז פשוט תישאר עדין.
תפיץ לאונקיו אירופה את בעיית השרות הענקית שקיימת עם הספק הזה בארץ.
טופ אודיו יכולים במייל אחד או בשיחת טלפון אחד להסדיר הכל אבל ברור שהם לא יעשו זאת.
לפותח השירשור אני חייב להגיד שלא תישבר ,הם יעשו את המקסימום לשגעה אותך אז פשוט תישאר עדין.
תפיץ לאונקיו אירופה את בעיית השרות הענקית שקיימת עם הספק הזה בארץ.
טופ אודיו יכולים במייל אחד או בשיחת טלפון אחד להסדיר הכל אבל ברור שהם לא יעשו זאת.
- atraf
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 915
אם טופ אדיו באמת היו רוצים לעזור הם היו פונים בעצמם לאונקיו בשיחת טלפון פשוטה עם מס' הפנייה של הלקוח שניתן לו במיילים ומבררים בעצמם מה העניין, כל הסיפור פה בכלל לא צריך להתנהל דרכך אלא אך ורק דרך אונקיו מול טופ אדיו.
כנראה שכל ההשערות שהם לא באמת רוצים לעזור והם רק רוצים ללמד לקח את מי שקנה מחו"ל נכונות! זה עצוב, הם עושים לעצמם נזק תדמיתי גדול הרבה יותר מאשר פרסום ליתרון האחריות בארץ.
כנראה שכל ההשערות שהם לא באמת רוצים לעזור והם רק רוצים ללמד לקח את מי שקנה מחו"ל נכונות! זה עצוב, הם עושים לעצמם נזק תדמיתי גדול הרבה יותר מאשר פרסום ליתרון האחריות בארץ.
-
Newboy
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2430
ביקשתי שם , בהחלט. גם במייל האחרון ואת התשובה שלהם פרסמתי: טופ אודיו יצרו איתך קשר.
אין בעיית איוורור
אין בעיית איוורור
- Narion
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 194
·אז תהיה קשוח - תגיד לבחור שאתה מתכתב איתו, שאתה מפסיד ימי עבודה, ונגרמת לך עוגמת נפש רבה מכל הסיפור, ושאתה שוקל לפנות לכלי תקשורת על מנת לפרסם את הסיפור.Newboy כתב:ביקשתי שם , בהחלט. גם במייל האחרון ואת התשובה שלהם פרסמתי: טופ אודיו יצרו איתך קשר.
אין בעיית איוורור...
בסוף ההודעה תדרוש לקבל שם בצד של היבואן, אם הבחור מסרב - תבקש מנהל.
*אם הם עדיין יסרבו לתת לך שם, אז משהו כאן מסריח בכל הסיפור, ויכול להיות באמת שיש קצר בין אונקיו אירופה ליבואן בישראל, יכול להיות גם שאותו נציג הבטיח לך משהו שהוא לא יכול לעמוד בו.
בעניי האיוורר:
אתה כנראה לא הבנת את הנקודה שלי,
זה ידוע שהרסיברים של אונקיו נוטים להתחמם יתר על המידה (עד לרמות של טיגון ביצה, בדגמים הישנים הבעיה מאוד נפוצה, ולהמון אנשים הייתה בעיה של שריפת כרטיסי HDMI).
למה אתה לא שוקל לשפר את הסירקולציה של הקירור?
הרי גם אם היבואן יתקן לך עכשיו את הרסיבר, בעוד X חודשים התקלה תחזור בגלל החימום.
נ.ב
היום רכשתי רסיבר של אונקיו (636) גם דרך אמאזון גרמניה, מבלי לחשוב פעמים גם רכשתי משטח קירור ייעודי של אנטק (מעלה אוויר קר לרסיבר).
וזוג מאווררי 120 ממ עם חיבור לUSB, לצורך התקנה מעל הרסיבר ואיוורר כל האוויר החם אל מחוץ למתחם של הרסיבר.
*בסופו של דבר עדיף להשקיע סכום נכבד על קירור, אבל להיות בראש שקט שהרסיבר אפילו לא קרוב להתחממות יתר, במיוחד אם אין לי אחריות יצרן בארץ.
- shay1
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2164
אתה טועה ואולי אני לא מספיק בקיא, אבל למיטב ידיעתי יבואנים שמטיסים דילרים שלהם לחו"ל זה על בסיס עמידה ביעדי מכירות שזה לגיטימי כי זה הפרנסה של הדילר, וזה שונה לגמרי מאדריכל שאין לו מושג קלוש בתחום וגם לא הפרנסה העיקרית אלה כחלק מתאוות בצע וממליץ על מוצרים וחברות ללא ידע רק כי הוא מקבל עמלה שמנה, ואחר כך אם יש בעיות זה מעניין את קצה הז.. של האדריכל ותאמין לי מרטין שאני נתקל בזה יום יום אז בוא ונעשים את ההבדלים בפרופורציהMartinHSabag כתב:@shay1
·
לא קפץ לי שום פיוז ומי שמתלהם בינתיים זה אתה ולא אני.
למילה שימון יש קונוטציה שלילית ולא לחינם השתמשת בה.
מעניין שליבואנים אחרים, שמטיסים את הדילרים שלהם לחו"ל פעם בשנה, אצלך זה לא נקרא שימון.......
2 כן אני מתלהם כי מי שלא נותן שרות ומתנהג כך אני לא חושב שצריך להעניק לו מדליה ואם לא מציפים את התופעה היא תשאר קבורה לנצח ,ואני בטוח שהרבה כאן היו מעוניינים בכך אבל יכול להיות שאני החריג
כניראה אנחנו לא רואים עין בעין מה זה אומר שירות וזה בסדר כול אחד מאיתנו בא מתפיסת עולם שונה
נערך לאחרונה על ידי shay1 ב 05/09/2014 7:33, נערך פעם 1 בסך הכל.
כשאתה מת אתה לא יודע שאתה מת ,רק לאחרים זה קשה.
אותו דבר כשאתה טיפש.
אותו דבר כשאתה טיפש.
- giladl
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 964
@NewBoy
תמשיך להתעקש בצורה רגועה ומנומסת, בסוף תקבל את מה שמגיע לך.
עלפי מה שכתבת אונקיו באים לקראתך לפנים משורת הדין כי עלפי התקנון שלהם האחראיות ניתנת בארץ בה התבצעה הרכישה.
יתכן שכל הסיפור הוא קצר בתקשורת בין אונקיו וטופ אודיו וברגע שזה יתבהר תקבל מה שצריך.
אל תקשיב לכל המתלהמים למיניהם כי בסופו של דבר זה יפגע בסיכוייך לקבל את מה שאתה רוצה.
לטופ אודיו אין מה לחשוש מהמקרה הספציפי הזה כי זו לא המדיניות הקבועה של אונקיו ואם היא תהפוך למדיניות קבועה הם יכולים רק להרוויח מכך...וגם אנחנו
תמשיך להתעקש בצורה רגועה ומנומסת, בסוף תקבל את מה שמגיע לך.
עלפי מה שכתבת אונקיו באים לקראתך לפנים משורת הדין כי עלפי התקנון שלהם האחראיות ניתנת בארץ בה התבצעה הרכישה.
יתכן שכל הסיפור הוא קצר בתקשורת בין אונקיו וטופ אודיו וברגע שזה יתבהר תקבל מה שצריך.
אל תקשיב לכל המתלהמים למיניהם כי בסופו של דבר זה יפגע בסיכוייך לקבל את מה שאתה רוצה.
לטופ אודיו אין מה לחשוש מהמקרה הספציפי הזה כי זו לא המדיניות הקבועה של אונקיו ואם היא תהפוך למדיניות קבועה הם יכולים רק להרוויח מכך...וגם אנחנו
- MartinHSabag
-
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
@shay1
·
מה קשור המלצה של חברת אינטגרציה לתאוות בצע?
למה? אתה חושב שכשאדריכל/מעצב פנים ממליץ על אריחים/סניטריה/גופי תאורה/נגר/ריהוט הוא לא מקבל עמלה???
אז מי רודף בצע פה?
·
למה? אתה חושב שכשאדריכל/מעצב פנים ממליץ על אריחים/סניטריה/גופי תאורה/נגר/ריהוט הוא לא מקבל עמלה???
אז מי רודף בצע פה?
נערך לאחרונה על ידי MartinHSabag ב 05/09/2014 7:19, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
Newboy
-
- חבר ותיק

תאווה ולא תעבה
תאוות בצע
לילה טוב
תאוות בצע
לילה טוב
-
Newboy
-
- חבר ותיק

לכל מי ששכח מה בדיוק כתבו לי אונקיו אז הינה שוב הציטוט -
pleased to inform you that a good will repair has been authorised on your receiver .....
ואז בא הקטע במייל שלהם שמופנה לנותן השירות המקומי (שבישראל הוא טופ אודיו) -
Dear Service Partner : Authorised for goodwill repair for parts, labour & Shipping to customer will be covered by Onkyo. Please remember to quote above ticket number on all email/billing regarding this repair job.
מכאן, שנאמר במפורש , שאונקיו מכסה את העלות לטופ אודיו.
כל מה שטופ אודיו היתה צריכה כדי לקבל בפועל את העלות בגין חלקים, עבודה ומשלוח הוא לצטט את המספר (טיקט) שאונקיו נתנו לפנייה שלי במייל ושמופיע בכותרת המייל (2014071410001121).
ביום 5.8.14 אני העברתי לטופ אודיו את המייל המפורש הזה. התשובה שלהם היתה - "לא נוכל לאשר תיקון ללא חיוב לרסיבר שלא נקנה בישראל. מציע לך לפנות לחנות בה רכשת את הרסיבר".
אז מה ההיתממות עכשיו?
שימו לב, שהם לא אמרו, שאין להם מידע מספיק או אישור לתיקון (והם לא יכולים להגיד, לאחר ששלחתי להם את המייל). הם נתנו תשובה עקרונית, בסגנון של "לך תחפש את החברים שלך בסיבוב" כשהם אומרים, שהם לא מוכנים לאשר תיקון ללא חיוב (של הלקוח, שהרי היצרן התחייב לשאת בעלויות).
הם גם לא מפנים אותי לאונקיו או אומרים, שהם יבררו מול אונקיו בעצמם - ושוב. יש להם את כל הפרטים כולל מספר הטיקט! הם מפנים אותי לחנות שבה רכשתי (אמזון גרמניה ...)
(הציטוט המלא של המייל של אונקיו וההתחייבות מופיע בעמ' 2 לשרשור)
מרטין - מה אתה אומר עכשיו על זה מול מה שהם אמרו לך ?
1. האם דבריהם מתיישבים עם העובדות?
2. האם לא היה ראוי, שהם יבקשו ממני הבהרות נוספות מאונקיו, אם לדעתם צריך עוד משהו להבהיר?
3. האם לא היה ראוי, שהם בעצמם יפנו לאונקיו עם מספר הטיקט, להשלים את החסר, ויודיעו לי?
ואז בא הקטע במייל שלהם שמופנה לנותן השירות המקומי (שבישראל הוא טופ אודיו) -
Dear Service Partner : Authorised for goodwill repair for parts, labour & Shipping to customer will be covered by Onkyo. Please remember to quote above ticket number on all email/billing regarding this repair job.
מכאן, שנאמר במפורש , שאונקיו מכסה את העלות לטופ אודיו.
כל מה שטופ אודיו היתה צריכה כדי לקבל בפועל את העלות בגין חלקים, עבודה ומשלוח הוא לצטט את המספר (טיקט) שאונקיו נתנו לפנייה שלי במייל ושמופיע בכותרת המייל (2014071410001121).
ביום 5.8.14 אני העברתי לטופ אודיו את המייל המפורש הזה. התשובה שלהם היתה - "לא נוכל לאשר תיקון ללא חיוב לרסיבר שלא נקנה בישראל. מציע לך לפנות לחנות בה רכשת את הרסיבר".
אז מה ההיתממות עכשיו?
שימו לב, שהם לא אמרו, שאין להם מידע מספיק או אישור לתיקון (והם לא יכולים להגיד, לאחר ששלחתי להם את המייל). הם נתנו תשובה עקרונית, בסגנון של "לך תחפש את החברים שלך בסיבוב" כשהם אומרים, שהם לא מוכנים לאשר תיקון ללא חיוב (של הלקוח, שהרי היצרן התחייב לשאת בעלויות).
הם גם לא מפנים אותי לאונקיו או אומרים, שהם יבררו מול אונקיו בעצמם - ושוב. יש להם את כל הפרטים כולל מספר הטיקט! הם מפנים אותי לחנות שבה רכשתי (אמזון גרמניה ...)
(הציטוט המלא של המייל של אונקיו וההתחייבות מופיע בעמ' 2 לשרשור)
מרטין - מה אתה אומר עכשיו על זה מול מה שהם אמרו לך ?
1. האם דבריהם מתיישבים עם העובדות?
2. האם לא היה ראוי, שהם יבקשו ממני הבהרות נוספות מאונקיו, אם לדעתם צריך עוד משהו להבהיר?
3. האם לא היה ראוי, שהם בעצמם יפנו לאונקיו עם מספר הטיקט, להשלים את החסר, ויודיעו לי?
- shay1
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2164
ברגע שהקשר הוא לא מקצועי אלה נובע מתוך שיקולים כספיים לדעתי זו תאוות בצעMartinHSabag כתב:@shay1
·
אז מי רודף בצע פה?...
ובוא נעשה הבחנה בין תכנון והמלצה לעיצוב שזה תפקידו של האדריכל. לבין המלצה / דרישה הייכן לרכוש ששם כל השיקולים המקצועיים ואינטרסים של האדריכל כלפי הלקוח מסתיימים כי במרבית המקרים במקומות המומלצים הכסף מדבר אל האדריכל וזה כבר חוסר מקצועיות וניגוד אינטרסים כלפי הלקוח שמשלם את מיטב כספו אלו שני דברים שונים ואל לך להתבלבל,
כמעט כל ענפי התעשיה והמשק אבל ענף הבנייה בעיקר הפכו להיות שוחד אחד גדול בגלל התופעה המכוערת הזו תראה המון בעיות וליקויים בבניה בגלל שהם לא נעשו מתוך שיקולים מקצועיים אלה משקולים של תאוות בצע לכסף שחברת פלוני אלמוני משלמת לאדריכל/ למנהל הפרוייקט עבור זה שהם יוכלו להיכנס לפרוייקט ללא קשר לאיכות המוצר או לאמינות ומקצועיות החברה ותמצא את הבעיות באלומניום, בטיח ,בצבע , בכלים הסניטרים ועוד ... כי המקצועיות והאמינות כלפי הלקוח שמשלם את מייטב כספו כבר מזמן עזבה את המקום שבו היא צריכה להיות וניכנס במקום זה כסף שהוא זה שמשנה שיקולים והחלטות
כשאתה מת אתה לא יודע שאתה מת ,רק לאחרים זה קשה.
אותו דבר כשאתה טיפש.
אותו דבר כשאתה טיפש.
- movieman
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5012
אני חושב שהסיבה שהם לא מעונינים לתקן לך היא - שזה עלול ליצור תקדים בשוק ואז כולם ירכשו בחו"ל והיבואן/נציג החברה בארץ ,
יחויב לתקן לך את המוצר - למרות שלא רכשת ממנו .
אגב - בלוג'יטק זה גם ככה ושם זה דוגמה לשירות מעולה ואני אסביר:
רכשתי לפני XX שנים מקלדת ועכבר איכותיים. חצי שנה אחרי שנגמרה האחריות הלכה המקלדת.
יצרתי איתם קשר על מנת לברר כמה יכול לעלות התיקון והם הפנו אותי ליבואן /נציג שלהם בארץ ואמרו לי שיחליפו את המוצר לחדש - ללא עלות.
אחרי שבאתי אליו (ליבואן הזה) - לא רק שהוא החליף את המקלדת - הוא אמר שהם אשרו לו להחליף את כל הסט (מקלדת , עכבר ומטען ) לחדש .
זה שירות !!!
אגב , אולי כדאי לך גם לפנות לאמזון (שמהם רכשת) ולספר להם את הסיפור ?
אולי הם יחליטו לפנים משורת הדין - לקחת את הרסיבר , לשלוח ולהחזיר אותו מתיקון - במחיר סמלי ??
ככה לא תצטרך לשבור את הראש עם אף אחד - אני אומר את זה כי אני יודע מה אתה עובר , אצלי הרסיבר נתקע 3 חודשים במכס בגלל שטויות שלהם .
ולהיות בלי רסיבר כמה חודשים כשאתה אחד שאוהב לראות סרטים - זה פשוט מרתיח .
יחויב לתקן לך את המוצר - למרות שלא רכשת ממנו .
אגב - בלוג'יטק זה גם ככה ושם זה דוגמה לשירות מעולה ואני אסביר:
רכשתי לפני XX שנים מקלדת ועכבר איכותיים. חצי שנה אחרי שנגמרה האחריות הלכה המקלדת.
יצרתי איתם קשר על מנת לברר כמה יכול לעלות התיקון והם הפנו אותי ליבואן /נציג שלהם בארץ ואמרו לי שיחליפו את המוצר לחדש - ללא עלות.
אחרי שבאתי אליו (ליבואן הזה) - לא רק שהוא החליף את המקלדת - הוא אמר שהם אשרו לו להחליף את כל הסט (מקלדת , עכבר ומטען ) לחדש .
זה שירות !!!
אגב , אולי כדאי לך גם לפנות לאמזון (שמהם רכשת) ולספר להם את הסיפור ?
אולי הם יחליטו לפנים משורת הדין - לקחת את הרסיבר , לשלוח ולהחזיר אותו מתיקון - במחיר סמלי ??
ככה לא תצטרך לשבור את הראש עם אף אחד - אני אומר את זה כי אני יודע מה אתה עובר , אצלי הרסיבר נתקע 3 חודשים במכס בגלל שטויות שלהם .
ולהיות בלי רסיבר כמה חודשים כשאתה אחד שאוהב לראות סרטים - זה פשוט מרתיח .
- נועם22
-
- טרול

- תגובות: 112
- MarioMan
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 3539
- שם מלא: יונתן פת-יה
לאור היעדר התיאום בין הגופים המעורבים בסיטואציה, אם הייתי במקומך הייתי רוכש עוד רסיבר כזה מאמזון ומשתמש בו עד שהנוכחי יתוקן.
לאחר מכן הייתי מוכר את החדש (כמובן שהכל נכתב תוך הנחה שבסופו של דבר העסק יתוקן מבלי עלויות כספיות ישירות מבחינתך).
לאחר מכן הייתי מוכר את החדש (כמובן שהכל נכתב תוך הנחה שבסופו של דבר העסק יתוקן מבלי עלויות כספיות ישירות מבחינתך).
Vermoze - Innovative Technology Solutions Ltd.
-
Newboy
-
- חבר ותיק

@MarioMan
·
לדעתי אין חוסר תאום. יש חוסר רצון
·
לדעתי אין חוסר תאום. יש חוסר רצון
- Amir64
-
- גורו

- תגובות: 10924
הפואנטה שאתה מתייחס אליה, כבר הובאה בתחילת השרשור והיא ברורה.נועם22 כתב:סוף סוף מישהו שהבין את הפואנטה
...
הבעייה היא כאשר למרות הכל, יבואן\נותן שירות רשמי של יצרן מחליט שהוא מתעלם מהנחיות שהיצרן נותן לו.
מה זה אומר על היחסים בין יבואן ויצרן? (מבחינת הלקוח)
כיצד זה מעודד לקוחות פוטנציאליים להעדיף לקנות אצלו, ולא ללכת לרעות בשדות זרים?
והפרש המחירים הוא כזה, שאתה יכול להרשות לעצמך לקנות מחול 2 מכשירים זהים, במחיר של אחד בארץ,
אחד מתקלקל, אתה קונה חדש. השני מתקלקל, ויש לך חלקי חילוף בחינם לתיקון.
- menny
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 917
גם אני חושב, בעיות יש לכולם, השאלה מה עושים איתם..Newboy כתב:@MarioMan
·
לדעתי אין חוסר תאום. יש חוסר רצון...
ודווקא אונקיו ידועה בתור חברה של "פיתרונות" לטובת הלקוח.
לדעתי בגמר הסאגה הזו, אונקיו העולמית לא ישלבו ידיים בייחוד שלדברי מרטין בעלי עיניין יודעים ומודעים לשרשור הזה (כולל מספר פניה !!)
-
Newboy
-
- חבר ותיק

אני לא מעונין ולא הייתי מעונין ליצור שום "רעש" בין טופ אודיו ובין אונקיו העולמית
זה טופ אודיו מביאים את זה למקום הזה...
מה שאונקיו העולמית יבחרו או לא יבחרו לעשות מול טופ אודיו (אולי גם הפתיל של היצרן בסוף יתקצר ויגיע לפיצוץ) זה לא בשליטתי.
אני בסך הכל מבקש תיקון לרסיבר.
זה הכל
זה טופ אודיו מביאים את זה למקום הזה...
מה שאונקיו העולמית יבחרו או לא יבחרו לעשות מול טופ אודיו (אולי גם הפתיל של היצרן בסוף יתקצר ויגיע לפיצוץ) זה לא בשליטתי.
אני בסך הכל מבקש תיקון לרסיבר.
זה הכל
נערך לאחרונה על ידי Newboy ב 05/09/2014 11:38, נערך 2 פעמים בסך הכל.
- menny
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 917
אין ספק בכך.Newboy כתב:אני בסך הכל מבקש תיקון לרסיבר.
זה הכל...
-
Newboy
-
- חבר ותיק

נ.ב משהו קטן נוסף על (העדר) תודעת שירות -
אפילו אם אונקיו לא מבקשים שטופ אודיו ידברו איתי
ברור שטופ אודיו קוראים כאן. הם גם דיברו עם מרטין
לא היה ראוי שהם יתקשרו אלי, ינסו להסביר, להבהיר, לדבר?
אבל כנראה שלא. כלום לא אכפת להם. אפילו לא פרסום כזה שלילי כאן באשמתם וכל מה שחברי פורום כתבו כאן (אני מודה לכולכם על הסימפטיה מעומק הלב!)
הם עומדים במרייים. כנראה ששוה להם בשביל עלות התיקון של פחות מ 2000 ש"ח
אני לא מוותר. לא.
אפילו אם אונקיו לא מבקשים שטופ אודיו ידברו איתי
ברור שטופ אודיו קוראים כאן. הם גם דיברו עם מרטין
לא היה ראוי שהם יתקשרו אלי, ינסו להסביר, להבהיר, לדבר?
אבל כנראה שלא. כלום לא אכפת להם. אפילו לא פרסום כזה שלילי כאן באשמתם וכל מה שחברי פורום כתבו כאן (אני מודה לכולכם על הסימפטיה מעומק הלב!)
הם עומדים במרייים. כנראה ששוה להם בשביל עלות התיקון של פחות מ 2000 ש"ח
אני לא מוותר. לא.
- MarioMan
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 3539
- שם מלא: יונתן פת-יה
ומה זה משנה אם זה חוסר תיאום או חוסר רצון ? בסופו של דבר אתה עדיין הנפגע פה.Newboy כתב:@MarioMan
·
לדעתי אין חוסר תאום. יש חוסר רצון...
ואם יש חוסר רצון אז בכלל אין מה להתלבט וישר כדאי לשלם להם את עלות התיקון או לרכוש רסיבר חדש.
בנתיים המצב הוא שכל יום שאתה יכול להשתמש ברסיבר ואתה נמצא בלעדיו אתה מפסיד כסף.