שידורי ספורט ב XBMC
חברים אין ליגה ישראלית באיכויות גבוהות כי לא קם הבנאדם שיסכים לשדר מתוך הממיר שלו את התכנים הללו מכיוון שזה גובל בעברה על החוק ודורש מהמשדר רוחב פס גבוה באפלואד. מה שיש זה שידורים באיכויות נמוכות שאנשים משדרים לאתרים כמו USTREAM ו CASTTV ברוב המקרים תוכלו לראות שבאמצע השידור חוסמים את השידור. ישנם שידורים של BET365 באיכות סבירה אך הם דורשים רישום והפקדת כסף באתר שלהם (לטובת הימורים) כדי שיהיה אפשר לצפות בשידורים שלהם ואגב שם זה חוקי הם משלמים תמולגים לערוצים כדי לשדר את זה באתרם.
לירניקס - כל מה שחם בגיימינג https://www.facebook.com/Liranics
מה לגבי השידורים האלה של הליגה הישראלית עם שדר אנגלי...( שידור של ספורט 1/2 אבל בלי הלוגו של העאוץ אז נראה לי שהם משלמים איזה שהוא תמלוג לערוץ לטובת אנשים משועמים בחול שרוצים לראות את הליגה שלנו )liranics כתב:חברים אין ליגה ישראלית באיכויות גבוהות כי לא קם הבנאדם שיסכים לשדר מתוך הממיר שלו את התכנים הללו מכיוון שזה גובל בעברה על החוק ודורש מהמשדר רוחב פס גבוה באפלואד. מה שיש זה שידורים באיכויות נמוכות שאנשים משדרים לאתרים כמו USTREAM ו CASTTV ברוב המקרים תוכלו לראות שבאמצע השידור חוסמים את השידור. ישנם שידורים של BET365 באיכות סבירה אך הם דורשים רישום והפקדת כסף באתר שלהם (לטובת הימורים) כדי שיהיה אפשר לצפות בשידורים שלהם ואגב שם זה חוקי הם משלמים תמולגים לערוצים כדי לשדר את זה באתרם....
מופיעים באתר כמו pendel.us.
נכון הם לא הכי איכותיים אבל ההרגשה שאתה רואה משחק שאמור לעלות המון כסף ביס או הוט בחינם שווה הכל
מוזר שלא קיים אמרתם אמרתם..
מערכת אנדרואיד יש בה הכל כמעט נו כמו מחשב למה זה לא אפשרי לשם תאתר כמו במחשב בדפדן בסטרימר שכן תומך אנדרואיד ולראות את זה ?למה זה עושה בעיות ולא משדר את זה כמו מחשב מהרשת הביתית לא הבנתי
לגבי האיכות לא מתפנקים זה ידוע שהאיכות לא משהו (גם במחשב) אך מיסתפק בזה
מערכת אנדרואיד יש בה הכל כמעט נו כמו מחשב למה זה לא אפשרי לשם תאתר כמו במחשב בדפדן בסטרימר שכן תומך אנדרואיד ולראות את זה ?למה זה עושה בעיות ולא משדר את זה כמו מחשב מהרשת הביתית לא הבנתי
לגבי האיכות לא מתפנקים זה ידוע שהאיכות לא משהו (גם במחשב) אך מיסתפק בזה
- Avishay1
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 389
- נתן תודות: 36 פעמים
- קיבל תודות: 27 פעמים
לא ממש הבנתי את השאלה/אמירה/סוגיה.ציפס כתב:מוזר שלא קיים אמרתם אמרתם..
מערכת אנדרואיד יש בה הכל כמעט נו כמו מחשב למה זה לא אפשרי לשם תאתר כמו במחשב בדפדן בסטרימר שכן תומך אנדרואיד ולראות את זה ?למה זה עושה בעיות ולא משדר את זה כמו מחשב מהרשת הביתית לא הבנתי![]()
לגבי האיכות לא מתפנקים זה ידוע שהאיכות לא משהו (גם במחשב) אך מיסתפק בזה...
תוכל לחזור על זה בשנית, רק הפעם אם אפשר בעברית ולא יזיקו פסיק, נקודה או שתיים.
מאיפה אני מתקין את ה P2P PLUGIN ל RPI?liranics כתב:חברים רק רציתי לומר למי שעוד לא שם ידו על RPI חבל על כל דקה מיותרת שאין אצלכם את המכשיר ..עובד כמו קסם ב P2P PLUGIN
גם סופקסט וגם אייסטרים ..על המכשיר מותקנים באופן אוטומטי ללא צורך בהורדה המודלים הרלוונטים והסטרים מתנגן ללא דופי ..כמה חיכיתי ליום הזה O2ri...מצאתי את התשובה
עכשיו רץ אצלי על ה RPI משחק הכדורגל מילאן נגד אטלתיקו מדריד באיכות 720P דרך המודול של SOPCAST מתוך ערוצי Wizuwig.tv
בהמשך בדיקה על OUYA...
הפלאגין זהה לכל הפלטפורמות והוא נמצא באתר הבאM2 כתב:מאיפה אני מתקין את ה P2P PLUGIN ל RPI?.........
https://code.google.com/p/p2p-strm/
משם מורידים את ה REPO ומתקינים הרחבת וידאו..
ההרחבה עודכנה היום לגרסה 0.2.0 בין השינויים:
- - תיקונים קלים ב Arenavision
- תיקון רשומות XML (היו כמה שלא הופיעו)
- הגדרות חדשות
- תיקונים קלים עבור Windows
- כתיבת קוד מחדש ותיקון קונפיגורציה לאנדרואיד
- נוספה תמיכה במכשירי אנדרואיד ללא ROOT (מחייב גרסת גוטהם) .
לא חמוד + מצחיק שכמותך אין אפשרות לחזור שנית על השאלה ובטח לא עם פסיק נקודה או שתיים...,,,,,Avishay1 כתב:לא ממש הבנתי את השאלה/אמירה/סוגיה.......
תוכל לחזור על זה בשנית, רק הפעם אם אפשר בעברית ולא יזיקו פסיק, נקודה או שתיים....
יש משהו בדבריך..o2ri כתב:אני כבר המון זמן מחפש אפשרות לראות כדורגל ישראלי,זה פשוט לא קיים -גם לא באצטדיון.........
ולעניינינו...אחרי שאני וחבר שלי החדש (enen92) ניסינו למצוא שידורים ישראלים .
נותרה רק האפשרות של לקחת לינקים מהאתרים הזמניים ולשתול אותם באמצעות sportsdevi .
מנטרל את הפרסומות וכל החרא הזה ששמים לך בדפים. אבל האתרים האלה שמים יותר מדי הצפנות שכבר אין לי מושג איפה הנגן יושב(מה הurl שלו) =/
יש לי שאלה שאולי משהו יכול לעזור לי כאן.
שמתי לב שכשאני צופה במשחק ב P2P אז יש הפרש של 8 שניות בין טעינת התוכן לבין השידור כלומר המחשב טען 1:08 ואני צופה ב 1:00.
עכשיו לשאלתי, לעיתים ישנן תקיעות קטנות כי הטעינה לפעמים לא שומרת על ההפרש של 8 שניות, יש אפשרות להגדיל את ההפרש מ 8 שניות נגיד ל דקה או חצי דקה הפרש בין טעינה לניגון?
תודה לממוחים
.
שמתי לב שכשאני צופה במשחק ב P2P אז יש הפרש של 8 שניות בין טעינת התוכן לבין השידור כלומר המחשב טען 1:08 ואני צופה ב 1:00.
עכשיו לשאלתי, לעיתים ישנן תקיעות קטנות כי הטעינה לפעמים לא שומרת על ההפרש של 8 שניות, יש אפשרות להגדיל את ההפרש מ 8 שניות נגיד ל דקה או חצי דקה הפרש בין טעינה לניגון?
תודה לממוחים
אה כן שכחתי להגיד, בדקתי את הקובץ הזה זה לא עזר גם נכנסתי אליו ואין הזכור להשהייה במה שהם הוסיפו אז אני עדיין ממתין אם יש למשהו מושג האם ניתן לעשות משהו כזה.o2ri כתב:אם אני זוכר בתוך אחד התפריטים של התוסף יש אפשרות להתקין קובץ advancedsettings מומלץ , נסה תן הפעלה מחדש לתוכנה ודווח...
מאיפה אני מוריד ל RPI עבור openelec?liranics כתב:הפלאגין זהה לכל הפלטפורמות והוא נמצא באתר הבא......
https://code.google.com/p/p2p-strm/
משם מורידים את ה REPO ומתקינים הרחבת וידאו..
ההרחבה עודכנה היום לגרסה 0.2.0 בין השינויים:
- - תיקונים קלים ב Arenavision
- תיקון רשומות XML (היו כמה שלא הופיעו)
- הגדרות חדשות
- תיקונים קלים עבור Windows
- כתיבת קוד מחדש ותיקון קונפיגורציה לאנדרואיד
- נוספה תמיכה במכשירי אנדרואיד ללא ROOT (מחייב גרסת גוטהם) ....
- Avishay1
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 389
- נתן תודות: 36 פעמים
- קיבל תודות: 27 פעמים
באופן מפתיע, מכיוון שצריך לעקוב אחרי ההנחיות להתקנה ב-Windows.
צריך להגדיר את התוסף להזרים דרך SopCast בלינקים הרלוונטיים.
https://code.google.com/p/p2p-strm/wiki ... WindowsENG
צריך להגדיר את התוסף להזרים דרך SopCast בלינקים הרלוונטיים.
https://code.google.com/p/p2p-strm/wiki ... WindowsENG